ZOHO FORMS. formularis intel·ligents

Què és Zoho Forms?

Zoho Forms és una de les App de negocis de l'empresa Zoho Corporation. Amb aquesta mateixa, tindràs la possibilitat de crear qualsevol tipus de formulari en línia, podent crear-los tant per a dispositius mòbils com per a dispositius fixos que comptin amb connexió a internet.

La fi d'aquesta aplicació de Zoho, no és altre que el de recollir informació útil per a una empresa o particular, això mitjançant formularis i amb vista a millorar la relació entre client i empresa que pogués existir, al mateix temps que es pugui obtenir informació valuosa que ajudi amb el creixement empresarial o personal segons sigui el cas.

Registra't Aquí Gratis

Registre gratuït de 30 dies a Zoho Forms

Característiques i funcions de Zoho Forms

Zoho online té sota la màniga una gran quantitat d'aplicacions perfectes per fer créixer una empresa tant a nivell físic com la seva productivitat particular. Per aquesta raó tan particular és que podràs aconseguir aplicacions com Forms de Zoho, la qual inclou funcionalitats com:

  • creació de formularis des de zero i sense necessitat d'estar connectat a Internet.
  • Indexació de qualsevol tipus de dades als formulariss, podent així afegir:
    • Imatges.
    • Escaneigs de codis de barres i codi QR.
    • Fitxers específics.
  • Poder assignar cada enviament de formularis a un determinat equip de treball, de manera que puguis assignar treball per internet sense inconvenient.
  • Publicar i compartir les dades recollides al mateix temps que podràs generar-ne informes, de manera que sigui molt senzill interpretar les dades recollides i utilitzar-les per millorar l'empresa o el negoci particular.

Zoho formularis compta amb un centenar de plantilles que pots escollir al mateix temps que disposa de la possibilitat de sincronització amb altres aplicacions de Zoho Corporation, com és el cas de Zoho CRM. Què esperes per fer-la servir si vols demanar informació de forma fàcil i pràctica?

 

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho Forms en base a les necessitats de la teva empresa perquè converteixis més leads.

Anem!

Sempre que omplim una enquesta per Internet ens fem la pregunta de com pot ser tot tan ràpid i que passa realment darrere d'aquest formulari.

Doncs molt fàcil, avui sabràs quina aplicació fem servir per realitzar els formularis i d'aquesta manera poder conèixer en el nostre cas els assistents del nostre esdeveniment, el primer que has de saber és quin tipus de preguntes vols fer, en el cas dels esdeveniments n'hi ha prou amb preguntar el nom el correu electrònic i número de contacte, (recorda sempre fer-li la vida a qui està darrere de la pantalla molt més fàcil) una vegada que tens les preguntes pensades en Formularis Zoho el més fàcil és generar el formulari ja que hi ha diversos predeterminats tant per a esdeveniments com per a diferents qüestionaris.

Un cop realitzat el formulari has de saber on vols que arribin aquestes respostes, (nosaltres volem que vagin directament a la base de dades de Zoho CRM, i així escurçar els processos) Com ho fem? Dins del formulari posem una barra oculta que només la podem veure nosaltres i que ens indica que un cop omplert aquesta enquesta la resposta va directament a la nostra base de dades.

Formularis Zoho et dóna diferents maneres de configurar aquestes enquestes però com els hem dit anteriorment cal escurçar els processos llavors nosaltres el que fem és directament una vegada que la persona omple l'enquesta el sistema us envia automàticament un correu d'agraïment, el qual podeu configurar al vostre conveniència.

El text pot dir allò que vulguis. Quant de temps perds anotant les persones que s'han inscrit al teu esdeveniment per després de dies enviar-li un missatge d'agraïment?

I aquí és on passa la màgia, depèn de com sigui la configuració i automatització de la teva empresa ZOHO FORMS et dóna la possibilitat d'integrar-lo amb una altra aplicació que pot ser des de CRM, IQ, CAMPAIGNS ETC.. Nosaltres la integrem directament amb el nostre ZOHO CRM, i en menys de 2 minuts ja estem alimentat la nostra base dades per crear estratègies.

PREUS I TARIFES DE ZOHO FORMS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 2 vots
Nom dek Programari
Formularis Zoho
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
formularis
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació