Què és Zoho Forms?【Crea Formularis a la teva web】✅

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

ZOHO FORMS
Formularis intel·ligents

Què és Zoho Forms?

Zoho Forms és una de les App de negocis de l'empresa Zoho Corporation. Amb aquesta mateixa, tindràs la possibilitat de crear qualsevol tipus de formulari en línia, podent crear-los tant per a dispositius mòbils com per a dispositius fixos que comptin amb connexió a internet.

La fi d'aquesta aplicació de Zoho, no és altre que el de recollir informació útil per a una empresa o particular, això mitjançant formularis i amb vista a millorar la relació entre client i empresa que pogués existir, al mateix temps que es pugui obtenir informació valuosa que ajudi amb el creixement empresarial o personal segons sigui el cas.

Registra't Aquí Gratis

Registre gratuït de 30 dies a Zoho Forms

Característiques i funcions de Zoho Forms

Zoho online té sota la màniga una gran quantitat d'aplicacions perfectes per fer créixer una empresa tant a nivell físic com la seva productivitat particular. Per aquesta raó tan particular és que podràs aconseguir aplicacions com Forms de Zoho, la qual inclou funcionalitats com:

  • creació de formularis des de zero i sense necessitat d'estar connectat a Internet.
  • Indexació de qualsevol tipus de dades als formulariss, podent així afegir:
    • Imatges.
    • Escaneigs de codis de barres i codi QR.
    • Fitxers específics.
  • Poder assignar cada enviament de formularis a un determinat equip de treball, de manera que puguis assignar treball per internet sense inconvenient.
  • Publicar i compartir les dades recollides al mateix temps que podràs generar-ne informes, de manera que sigui molt senzill interpretar les dades recollides i utilitzar-les per millorar l'empresa o el negoci particular.

Zoho formularis compta amb un centenar de plantilles que pots escollir al mateix temps que disposa de la possibilitat de sincronització amb altres aplicacions de Zoho Corporation, com és el cas de Zoho CRM. Què esperes per fer-la servir si vols demanar informació de forma fàcil i pràctica?

 

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho Forms en base a les necessitats de la teva empresa perquè converteixis més leads.

Anem!

Sempre que omplim una enquesta per Internet ens fem la pregunta de com pot ser tot tan ràpid i que passa realment darrere d'aquest formulari.

Doncs molt fàcil, avui sabràs quina aplicació fem servir per realitzar els formularis i d'aquesta manera poder conèixer en el nostre cas els assistents del nostre esdeveniment, el primer que has de saber és quin tipus de preguntes vols fer, en el cas dels esdeveniments n'hi ha prou amb preguntar el nom el correu electrònic i número de contacte, (recorda sempre fer-li la vida a qui està darrere de la pantalla molt més fàcil) una vegada que tens les preguntes pensades en Formularis Zoho el més fàcil és generar el formulari ja que hi ha diversos predeterminats tant per a esdeveniments com per a diferents qüestionaris.

Un cop realitzat el formulari has de saber on vols que arribin aquestes respostes, (nosaltres volem que vagin directament a la base de dades de Zoho CRM, i així escurçar els processos) Com ho fem? Dins del formulari posem una barra oculta que només la podem veure nosaltres i que ens indica que un cop omplert aquesta enquesta la resposta va directament a la nostra base de dades.

Formularis Zoho et dóna diferents maneres de configurar aquestes enquestes però com els hem dit anteriorment cal escurçar els processos llavors nosaltres el que fem és directament una vegada que la persona omple l'enquesta el sistema us envia automàticament un correu d'agraïment, el qual podeu configurar al vostre conveniència.

El text pot dir allò que vulguis. Quant de temps perds anotant les persones que s'han inscrit al teu esdeveniment per després de dies enviar-li un missatge d'agraïment?

I aquí és on passa la màgia, depèn de com sigui la configuració i automatització de la teva empresa ZOHO FORMS et dóna la possibilitat d'integrar-lo amb una altra aplicació que pot ser des de CRM, IQ, CAMPAIGNS ETC.. Nosaltres la integrem directament amb el nostre ZOHO CRM, i en menys de 2 minuts ja estem alimentat la nostra base dades per crear estratègies.

PREUS I TARIFES DE ZOHO FORMS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals 🙂 He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable 🙂

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 3 vots
Nom dek Programari
Formularis Zoho
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
formularis
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO