Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

fitxa Kit Digital – Presència Avançada a Internet

Continguts
Logos-agents-digitalitzadors2

Aquest és un dels ajuts que formen part de la subvenció de Kit Digital promoguda per Accelera Pime. Pots trobar més informació sobre això fent clic a aquest enllaç.

Categoria de solució de digitalització: Presència Avançada a Internet

Objectiu: El principal objectiu d'aquesta categoria és la prestació de funcionalitats i/o serveis que assegurin el teu posicionament a internet, augmentant el teu abast de potencials clients i incrementant el trànsit de visites a la teva plataforma.

Import de l'ajuda:

 • 0 < 3 empleats: 2.000€

 • 3 < 9 empleats: 2.000€

 • 10 < 50 empleats: 2.000€

Percentatge d'execució

 • Primera: 70%

 • Segona: 30%

rangs

Limport econòmic dajuda màxim serà de 2.000€

Preparem la teva kit digital?

kit digital per a presència avançada a internet

Funcionalitats i serveis Mínims

Aquests són els serveis que obtindràs amb lajuda Kit Digital per a Presència Avançada a Internet.

 • Posicionament bàsic a internet: la solució haurà de posicionar la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de la teva empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d'empreses i professionals.
 • Anàlisi de paraules clau: Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau per tal de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin els usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.
 • Anàlisi de la competència: la solució inclou una anàlisi mensual de la competència per informar-te de la teva situació davant d'altres competidors.
 • SEO On-Page: la solució ha d'oferir un servei mínim de dues pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l'estructura i el contingut intern per millorar la posició natural de la teva pime en cercadors, així com la indexació i la jerarquització del contingut.
 • SEO Off-Page: la solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà lexecució accions fora de lentorn del lloc web per millorar el teu posicionament orgànic.
 • Informes mensuals de seguiment: la solució inclou un report mensual dels resultats de les accions executades per generar consciència de l'evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet del teu negoci.

Taula d'imports per categoria de Solucions de Digitalització

Categories de Solucions de Digitalització Mesos de prestació del servei Ajuts per sement per a les categories de solucions de Digitalització
Segment III
0 < 3 empleats
Segment II
3 < 10 empleats
Segment I
10 < 50 empleats
Lloc web i Presència a Internet 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Comerç Electrònic 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Gestió de Xarxes Socials 12 2.000 € 2.500 € 2.500 €
Gestió de Clients 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Business Intelligence i Analítica 12 1.500 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Gestió de Processos 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
3.000 €
(inclou 3 usuaris)
6.000 €
(inclou 10 usuaris)
factura Electrònica 12 1.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
Serveis i eines d'oficina virtual 12 250 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
Comunicacions Segures 12 125 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
Presència Avançada a Internet 12 2000€. 2000€.
2000€.
Mercat 12 2000€. 2000€.
2000€.
Més opcions per invertir Kit Digital
Gestió de Clients, CRM
Presència a internet
Gestió de Xarxes Socials

Vols invertir en Kit Digital per a Presència Avançada a Internet?

Avui dia, tothom és conscient de com és d'important per a un negoci tenir la màxima visibilitat possible y estar present als màxims llocs. Això és obvi, ja que ajudarà en diferents aspectes.

Però abans de continuar parlant sobre els beneficis que ens pot arribar a aportar lajuda de Kit Digital per a la presència avança a internet o Kit Digital per SEO, hem d'explicar-te de què es tracta.

Accelera Pime és un portal i servei dedicat a l'ajuda de pimes autònoms i petits treballadors en la seva etapa de digitalització, aquest projecte llança ajudes, assessorament i formació per a autònoms i petites i mitjanes empreses sobre el seu procés de digitalització la propera ajuda que es llançarà des daquest servei del govern serà la Ajuda Kit Digital, aquest bo és a fons perdut pel que no haureu d'abonar cap quantitat de diners abans d'obtenir la subvenció.

Aquí et deixem més informació sobre què és Kit Digital, les diferents aplicacions i una taula amb el total dajuda que rebràs en cada cas.

Un dels àmbits en què pots aplicar aquest ajut és en el SEO o estratègies de posicionament WEB a part de la creació de la plataforma en línia.

Kit Digital Accelera pime per SEO

Com hem comentat anteriorment, és de vital importància que un negoci tingui la màxima visibilitat possible. Això és així, ja que moltes més persones poden arribar a sol·licitar els teus serveis o productes. També és de gran ajuda per aconseguir una imatge corporativa i una marca reconeguda per la gent. Com més vegades les persones vegin el teu logotip, o el nom de la teva empresa, més prestigi tindràs sobre aquests subjectes.

Tot això assoleix un esglaó més important quan ho apliquem a internet. Aparèixer a les primeres posicions dels motors de cerca com Google, és clau perquè les possibilitats que els usuaris que busquin els productes o serveis que ofereix el teu negoci puguin trobar-te i entrar a la teva pàgina web.

Encara que estiguis a internet i tinguis una web feta, si aquesta no està orientada al posicionament i no té un SEO ben treballat, apareixerà en pàgines molt llunyanes dels cercadors. Això repercutirà que ningú et trobarà ni entrarà al teu lloc web.

Gràcies a la subvenció de Kit Digital per a la Presència Avança a Internet, podràs obtenir i implantar els recursos necessaris a la teva empresa per aconseguir millores importantíssimes.

Sens dubte estar a internet avui dia és un dels punts més importants per a les petites i mitjanes empreses, per això aquestes ajudes inciten els negocis espanyols a invertir en la seva digitalització ja sigui creant una web o ajudant a posicionar aquesta de cara al creixement de la marca digital.

En Millennials Consulting comptem amb un equip d'experts a SEO i posicionament WEB que estudien i reconeixen tots els aspectes de la teva empresa per generar lestratègia més afí a aquesta.

Què ens diferencia daltres empreses?

La majoria d'agències solen posar condicions fixes de feina.

Des del nostre punt de vista treballar així  és un error molt gran ja que cada projecte, empresa i pàgina web requereixen de diferents estratègies donat a les seves diferents necessitats donat a això treball SEO no es pot fer en tots els projectes per igual. 

Depenent de l'estat de la teva pàgina web, haurà de treballar unes parts més que altres. És per això que en els nostres plans englobem tots els processos que un professional SEO deu treballar a la teva pàgina web.

Millennials Consulting és el que busques

Hi ha la possibilitat que estiguis molt interessat en tot allò que t'hem explicat sobre la subvenció Kit Digital i vulguis aprofitar aquesta oportunitat per millorar el SEO a la teva empresa.

En Millennials Consulting comptem amb un equip d'experts en l'àmbit que podrà gestionar-te tot el procés per a la consecució daquesta subvenció. A més, també t'implantaran les eines i processos necessaris per obtenir el màxim benefici aquesta ajuda.

A què esperes per contactar amb nosaltres i fer un salt gegantí de qualitat a la teva empresa? Fes-te amb l'ajuda Kit Digital per SEO.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners