Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

fitxa Kit digital – Lloc Web i presència a Internet

Continguts
Logos-agents-digitalitzadors2

Categoria, Objectiu i Import

Aquest ajut forma part del programa Kit Digital, podràs trobar més informació sobre la subvenció Kit Digital Lloc Web fent click aquí

Categoria de solució de digitalització: Lloc Web i Presència a Internet

Objectiu: Oferir una plataforma online web per poder optar a presència a internet.

Import de l'ajuda:

Segment III 0 < 3 empleats 2000€ 
Segment II 3 < 9 empleats 2000€
Segment I 10 < 50 empleats 2000€ 

Percentatges d'execució

Primera Fase: 70%

Segona Fase: 30%

rangs

Des de 2000€ fins a 12.000€

Creem una Web?

presència a internet

Funcionalitats i serveis Mínims

– Domini: alta de nou domini per a la pime beneficiària durant un termini mínim de dotze mesos. La titularitat del domini serà íntegrament de la PiME. 

– Hosting: allotjament de la pàgina web desenvolupada durant un termini mínim de dotze mesos.
– Disseny de la pàgina web: estructura web amb un mínim de 3 pàgines o apartats. Es consideren pàgines o apartats d'una web, elements com ara: pàgina d'inici (Landing Page), presentació de l'empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.
– Web responsive: les pàgines web dissenyades s'han d'adaptar per ser funcionals en tota mena de dispositius.
– Accessibilitat: el disseny ha de complir criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.
– Autogestionable: s'haurà de proveir una plataforma de gestió de continguts per al beneficiari, de manera que sigui autònom a l'hora de modificar el contingut de les pàgines web, sense la necessitat de recórrer al suport de l'empresa proveïdora.
– Posicionament bàsic a internet: Posicionament de la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de l'empresa als principals llocs web, xarxes de negoci o directoris d'empreses i professionals.
– Optimització de la presència en cercadors (SEO bàsic): Anàlisi de paraules clau, SEO On-Page de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.

Taula d'imports per categoria de Solucions de Digitalització

Categories de Solucions de Digitalització Mesos de prestació del servei Ajuts per sement per a les categories de solucions de Digitalització
Segment III
0 < 3 empleats
Segment II
3 < 10 empleats
Segment I
10 < 50 empleats
Lloc web i Presència a Internet 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Comerç Electrònic 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Gestió de Xarxes Socials 12 2.000 € 2.500 € 2.500 €
Gestió de Clients 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Business Intelligence i Analítica 12 1.500 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Gestió de Processos 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
3.000 €
(inclou 3 usuaris)
6.000 €
(inclou 10 usuaris)
factura Electrònica 12 1.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
Serveis i eines d'oficina virtual 12 250 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
Comunicacions Segures 12 125 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
Presència Avançada a Internet 12 2000€. 2000€.
2000€.
Mercat 12 2000€. 2000€.
2000€.

Per què invertir Kit Digital al teu lloc web?

Coneixes realment què és Kit Digital Accelera Pime?

Accelera Pime és un pla d'ajudes llançat pel Govern d'Espanya enfocat a l'ajuda a pimes i autònoms en la seva introducció a la digitalització empresarial. Aquest pla té l'objectiu de finançar el cost de la digitalització de negocis espanyols gràcies als 3.000 milions d'euros de finançament europeu que aporten els fons next generation EU.

En aquest enllaç t'oferim més informació sobre Kit digital, com aplicar-ho i el total dajuda per a cada solució de digitalització.

Una de les solucions més demandades per invertir kit digital és en la creació d'una web i el disseny atès que gràcies a això moltes pimes han començat a créixer ia obtenir més ingressos i més autoritat de marca.

Gràcies a aquestes subvencions a fons perdut no hauràs d'avançar els diners abans de la concessió.

Kit Digital per a Creació de Web

Parlant de l'entorn digital sempre ens fem una pregunta Què volem? però realment hem de conèixer quines són les nostres necessitats per no malbaratar recursos en una estratègia poc efectiva.

Per això necessitem un expert que determini quins són els nostres punts forts i febles i entendre la nostra situació actual de negoci.

Necessitem una web tipus informativa, corporativa, una botiga en línia o una web d'afiliació? Això depèn de les nostres necessitats i objectius, però sobre totes aquestes opcions hi ha la de construir un disseny web comunicatiu i aportar valor als nostres usuaris. A part aparèixer als primers resultats de Google és molt important i Kit digital també s'aplica en casos de posicionament web, donat a això invertir kit digital en seo és una possibilitat a valorar.

Què obtinc de la meva pàgina?

Amb una Web comunicativa podrem apropar la marca als nostres usuaris i al consumidor final i tindrem una millor imatge de cara als usuaris atès que la web és al capdavall el nostre aparador de manera online.

Però, què necessito per tenir una web operativa?, fàcil resposta, un domini i un hosting o allotjament amb bons servidors, tot això ho gestionem nosaltres! a Millennials Consulting comptem amb experts en la creació de plataformes digitalssi oferim un hosting nacional i de qualitat assegurada.

Gràcies a les plataformes i pàgines digitals moltes pimes i autònoms estem creixent i fent créixer els nostres negocis, per això el govern amb una visió de present i també de futur aposta per iniciatives com Kit Digital per a la Creació de Webs, el disseny d'aquestes i Posicionament seo.

Aprofita aquesta ajuda per a pimes i autònoms

Avui dia ser present a internet és necessari i tots ho sabem, per això aquest bo t'ajuda i se centra en la digitalització dels negocis. Aprofiteu l'oportunitat i cobriu els costos de la creació de la vostra plataforma web amb Kit digital

Construïm una web?

kit-digital-per-crear-web

Millennials Consulting és el que busques

Hi ha la possibilitat que estiguis molt interessat en tot allò que t'hem explicat sobre la subvenció Kit Digital i vulguis aprofitar aquesta oportunitat per millorar la pàgina web de la teva empresa.

En Millennials Consulting comptem amb un equip d'experts en l'àmbit que podrà gestionar-te tot el procés per a la consecució daquesta subvenció. A més, també t'implantaran les eines i processos necessaris per obtenir el màxim benefici aquesta ajuda.

A què esperes per contactar amb nosaltres i fer un salt gegantí de qualitat a la teva empresa fes-te amb l'ajuda Kit Digital per a web.

Més opcions per invertir Kit Digital
Gestió de Clients, CRM
Presència a internet
Gestió de Xarxes Socials

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners