▷Com ser una empresa proactiva?✅

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com aconseguir una empresa proactiva?

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
La proactivitat a la feina és un aspecte important que valoren a les empreses. T'expliquem com millorar la proactivitat a la feina.
ser-més-proactiu

Tenir una empresa proactiva és un factor que pot ajudar moltíssim a l'hora de créixer i millorar. Ser proactiu a la feina és prendre lacció i no ser la part reactiva de la situació laboral. La proactivitat a la feina és un dels aspectes més importants per a una empresa avui dia. Significa tenir un caràcter i personalitat que: proposi, d'idees davant dels reptes a la feina, i prengui decisions fonamentals a la resolució de problemes a nivell laboral.

En aquest post et donarem consells per poder aconseguir-ne una empresa proactiva.

Què significa la proactivitat a la feina?ser-proactiu-en-el-treball

Tenir una empresa proactiva no és més que aconseguir que els empleats tinguin la capacitat i les ganes prendre el control dels aspectes que apareguin a les jornades. Això es reflecteix en allò quotidià i en el dia a dia de l'empresa, en les relacions personals i socials. Ens permet tenir metes o objectius i prendre les mesures necessàries per aconseguir-los. És prendre amb calma qualsevol eventualitat, tant a la feina com la vida mateixa. Una empresa proactiva sap el motiu daquests factors problemàtics i està preparada per solucionar-los de la manera més correcta possible. 

Les persones proactives són conscients de les seves decisions, per tant, assumeixen les conseqüències de les seves accions basades en les decisions. També és important és tenir iniciativa, autoconfiança i fins i tot intuïció per fer el més pertinent en cada situació a la feina i la vida quotidiana. Compte!, no vol dir que estigui malament ser reactiu, perquè generalment és la manera de ser de moltes persones. Les respostes les fan quan es presenten els problemes i les situacions de la vida, però quan és l'única resposta pre programada en nosaltres pot resultar inconvenient en alguns aspectes. 

Diferències entre una empresa amb iniciativa i una empresa proactiva

les principals diferències entre iniciativa i proactivitat és que la iniciativa és una qualitat personal que permet tenir el poder d'emprendre o donar inici a qualsevol assumpte sense dependre d'altres. És a dir, és una qualitat personal que no està subjecta a persones ni a factors externs. Aquesta qualitat, ajuda a la resolució de problemes, formulació d'idees, projectes, i fins i tot a la creació y expansió d'empreses.

En canvi, una empresa proactiva és tenir un control apropiat i tenir capacitat de resposta adequada a situacions tant laborals, com de qualsevol altre aspecte de la vida. Així mateix, és fer-se responsable davant dels efectes produïts per les decisions preses. 

Quan unim la proactivitat a la feina amb la iniciativa,serem molt més productius, emprenedors i eficients. Aquestes característiques, ens poden donar lideratge, però no ens limita només a ordenar i manar, perquè som més una part activa. Ens permet tenir autoconfiança, ens facilita el procés de planificació, control, disseny per originar els esdeveniments com els desitgem. En resum, estar sempre preparats, informats i amb un pas endavant. D'aquesta manera, adquirirem cada cop més experiència en els designis que abordem.

Com ser més proactiu a la vida?

Per a ser més proactiu cal tenir objectius clars a la vida. Si no tenim metes, ambicions, deseos ni anhels, mai estarem a la recerca de res. Alguna cosa a tenir en compte per ser proactiu és no declinar davant del fracàs, doncs no sempre tot és un èxit. Òbviament, cal donar importància al resultat, però més que això, cal anticipar-se a la incertesa i enfrontar qualsevol problema possible. 

 

La proactivitat no vol dir ser impulsiu ni inconscient del que es fa, ja que la responsabilitat i l'avaluació de les accions formen part d'una vida i empresa proactiva. Es tracta d'evitar la lleugeresa o vacil·lació, tenir seguretat, confiança i una bona dosi de autoestima. És tenir la claredat de propiciar els esdeveniments i millorar la realitat, avaluant els recursos amb què es compta.

 

Com ser una persona proactiva?

Una persona proactiva s'anticipa als esdeveniments i problemes, innovaempresa proactiva tant en les solucions com en la presa de decisions i dóna sempre el millor de si mateixa. És conscient de les seves capacitats físiques i mentals, per això ssempre pren la decisió més encertada. Domina la seva impulsivitat, no s'arrisca sense coneixement ja que és conscient de la seva responsabilitat a les conseqüències de les seves decisions i accions

Algú proactiu sap integrar al seu grup a persones capaces i eficients, mantenint una actitud positiva i de companyerisme. Quelcom distintiu en algú que ha d'estar en una empresa proactiva és que assumeix els reptes de manera personal, no deleguen funcions ja que estan al capdavant de la situació. Prenen totes les mesures possibles perquè el resultat sigui el correcte i més favorable globalment. 

 

Avantatges de ser una empresa proactiva

Una de les avantatges de ser una empresa proactiva a la feina és que el fracàs no els atura. Sí, és un enemic que espanta, però no té el poder d'enderrocar-nos. Un error s'entén com una situació que no se li va donar la millor resposta, hem d'utilitzar aquesta experiència per millorar la manera d'abordar situacions futures. Els proactius destaquen a la feina, prenen la iniciativa, suggereixen nous enfocaments, solucions i no es queixen. 

En una empresa proactiva, els empleats són responsables i no estan culpant a ningú, ja que són conscients de com es van distribuir les funcions. Si passa que algú va fallar, li donen ànim i ajuden a millorar. Per tant, són persones molt valorades pels seus superiors i companys de feina.

empresa proactiva

Top 5 consells per ser una empresa proactiva

  • Ser creativa i amb iniciatives.
  • Cerca les oportunitats ja que aquestes no arriben a casa nostra a buscar-nos. Treballa de forma optimista i esforça't, que valdrà la pena. No et desesperis ni desanimis.
  • Sigues oportú i mantingues una actitud honesta i positiva. Allunya't de la gent nociva i problemàtica. 
  • Sigues visionari, somia, creu en la possibilitat del aconsegueixo a l'abast de la mà. Creu més en tu mateix i en allò que pots assolir.
  • Traça't objectius i metes. Sigues l'estrateg i dissenya la teva vida. Per això evita inconvenients com a conflictes personals i no facis coses innecessàries, sigues organitzat.

Algunes eines com Zoho CRM et podran ajudar per millorar la teva proactivitat a la feina.

Títol
Com millorar la proactivitat a la feina?
Nom de l'article
Com millorar la proactivitat a la feina?
Descripció
La proactivitat a la feina és un aspecte important que valoren a les empreses. T'expliquem com millorar la proactivitat a la feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO