▷Com ser una empresa proactiva?✅

Com aconseguir una empresa proactiva?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
La proactivitat a la feina és un aspecte important que valoren a les empreses. T'expliquem com millorar la proactivitat a la feina.
ser-més-proactiu

Tenir una empresa proactiva és un factor que pot ajudar moltíssim a l'hora de créixer i millorar. Ser proactiu a la feina és prendre lacció i no ser la part reactiva de la situació laboral. La proactivitat a la feina és un dels aspectes més importants per a una empresa avui dia. Significa tenir un caràcter i personalitat que: proposi, d'idees davant dels reptes a la feina, i prengui decisions fonamentals a la resolució de problemes a nivell laboral.

En aquest post et donarem consells per poder aconseguir-ne una empresa proactiva.

Què significa la proactivitat a la feina?ser-proactiu-en-el-treball

Tenir una empresa proactiva no és més que aconseguir que els empleats tinguin la capacitat i les ganes prendre el control dels aspectes que apareguin a les jornades. Això es reflecteix en allò quotidià i en el dia a dia de l'empresa, en les relacions personals i socials. Ens permet tenir metes o objectius i prendre les mesures necessàries per aconseguir-los. És prendre amb calma qualsevol eventualitat, tant a la feina com la vida mateixa. Una empresa proactiva sap el motiu daquests factors problemàtics i està preparada per solucionar-los de la manera més correcta possible. 

Les persones proactives són conscients de les seves decisions, per tant, assumeixen les conseqüències de les seves accions basades en les decisions. També és important és tenir iniciativa, autoconfiança i fins i tot intuïció per fer el més pertinent en cada situació a la feina i la vida quotidiana. Compte!, no vol dir que estigui malament ser reactiu, perquè generalment és la manera de ser de moltes persones. Les respostes les fan quan es presenten els problemes i les situacions de la vida, però quan és l'única resposta pre programada en nosaltres pot resultar inconvenient en alguns aspectes. 

Diferències entre una empresa amb iniciativa i una empresa proactiva

les principals diferències entre iniciativa i proactivitat és que la iniciativa és una qualitat personal que permet tenir el poder d'emprendre o donar inici a qualsevol assumpte sense dependre d'altres. És a dir, és una qualitat personal que no està subjecta a persones ni a factors externs. Aquesta qualitat, ajuda a la resolució de problemes, formulació d'idees, projectes, i fins i tot a la creació y expansió d'empreses.

En canvi, una empresa proactiva és tenir un control apropiat i tenir capacitat de resposta adequada a situacions tant laborals, com de qualsevol altre aspecte de la vida. Així mateix, és fer-se responsable davant dels efectes produïts per les decisions preses. 

Quan unim la proactivitat a la feina amb la iniciativa,serem molt més productius, emprenedors i eficients. Aquestes característiques, ens poden donar lideratge, però no ens limita només a ordenar i manar, perquè som més una part activa. Ens permet tenir autoconfiança, ens facilita el procés de planificació, control, disseny per originar els esdeveniments com els desitgem. En resum, estar sempre preparats, informats i amb un pas endavant. D'aquesta manera, adquirirem cada cop més experiència en els designis que abordem.

Com ser més proactiu a la vida?

Per ser més proactiu cal tenir objectius clars a la vida. Si no tenim metes, ambicions, deseos ni anhels, mai estarem a la recerca de res. Alguna cosa a tenir en compte per ser proactiu és no declinar davant del fracàs, doncs no sempre tot és un èxit. Òbviament, cal donar importància al resultat, però més que això, cal anticipar-se a la incertesa i enfrontar qualsevol problema possible. 

 

La proactivitat no vol dir ser impulsiu ni inconscient del que es fa, ja que la responsabilitat i l'avaluació de les accions formen part d'una vida i empresa proactiva. Es tracta d'evitar la lleugeresa o vacil·lació, tenir seguretat, confiança i una bona dosi de autoestima. És tenir la claredat de propiciar els esdeveniments i millorar la realitat, avaluant els recursos amb què es compta.

 

Com ser una persona proactiva?

Una persona proactiva s'anticipa als esdeveniments i problemes, innovaempresa proactiva tant en les solucions com en la presa de decisions i dóna sempre el millor de si mateixa. És conscient de les seves capacitats físiques i mentals, per això ssempre pren la decisió més encertada. Domina la seva impulsivitat, no s'arrisca sense coneixement ja que és conscient de la seva responsabilitat a les conseqüències de les seves decisions i accions

Algú proactiu sap integrar al seu grup a persones capaces i eficients, mantenint una actitud positiva i de companyerisme. Quelcom distintiu en algú que ha d'estar en una empresa proactiva és que assumeix els reptes de manera personal, no deleguen funcions ja que estan al capdavant de la situació. Prenen totes les mesures possibles perquè el resultat sigui el correcte i més favorable globalment. 

 

Avantatges de ser una empresa proactiva

Una de les avantatges de ser una empresa proactiva a la feina és que el fracàs no els atura. Sí, és un enemic que espanta, però no té el poder d'enderrocar-nos. Un error s'entén com una situació que no se li va donar la millor resposta, hem d'utilitzar aquesta experiència per millorar la manera d'abordar situacions futures. Els proactius destaquen a la feina, prenen la iniciativa, suggereixen nous enfocaments, solucions i no es queixen. 

En una empresa proactiva, els empleats són responsables i no estan culpant a ningú, ja que són conscients de com es van distribuir les funcions. Si passa que algú va fallar, li donen ànim i ajuden a millorar. Per tant, són persones molt valorades pels seus superiors i companys de feina.

empresa proactiva

Top 5 consells per ser una empresa proactiva

  • Ser creativa i amb iniciatives.
  • Cerca les oportunitats ja que aquestes no arriben a casa nostra a buscar-nos. Treballa de forma optimista i esforça't, que valdrà la pena. No et desesperis ni desanimis.
  • Sigues oportú i mantingues una actitud honesta i positiva. Allunya't de la gent nociva i problemàtica. 
  • Sigues visionari, somia, creu en la possibilitat del aconsegueixo a l'abast de la mà. Creu més en tu mateix i en allò que pots assolir.
  • Traça't objectius i metes. Sigues l'estrateg i dissenya la teva vida. Per això evita inconvenients com a conflictes personals i no facis coses innecessàries, sigues organitzat.

Algunes eines com Zoho CRM et podran ajudar per millorar la teva proactivitat a la feina.

Títol
Com millorar la proactivitat a la feina?
Nom de l'article
Com millorar la proactivitat a la feina?
Descripció
La proactivitat a la feina és un aspecte important que valoren a les empreses. T'expliquem com millorar la proactivitat a la feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO