Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Elimina Duplicats del teu Zoho CRM

Picture of Diana Hernandez
Diana Hernández
Elimina duplicats zoho crm
Continguts

Esborra els contactes repetits a Zoho CRM

Tenir un CRM lliure de registres duplicats, és increïblement valuós, per això hem de ser molt curosos amb les dades que carreguem, i com gestionem aquestes dades una vegada captades.

Ja sabem que com més leads, possibles clients, contactes, etc. millor, però cal ser curós, perquè a mesura que creixem en registres al nostre CRM, també augmenten les possibilitats que se'ns generin duplicats i el nostre CRM deixi de ser net.

Ara el que és important: com podem eliminar i/o evitar els duplicats.

  • Solució preventiva.

La millor manera de no tenir duplicats és evitar-los des del principi, com ho fem? A l'àrea de configuració ens anirem a personalització, clicarem sobre mòduls i camps, anar al mòdul en específic sobre el qual volem realitzar l'acció, per exemple: Possibles Clients, un cop obrirem el menú (3 punts) i anirem a “preferències de comprovació de duplicats i activar la comprovació mitjançant camps únics”, per això també serà necessari determinar en els camps quins seran únics ex.: correu electrònic, una vegada marcat un camp com “Únic” es pot aturar la creació dun registre duplicat.

Important: no es pot tenir més de dos camps com a únics, per la qual cosa és aconsellable triar de manera intel·ligent quins camps mereixen ser únics a cadascun dels nostres mòduls.

DEDUPLICAR 0preventiva

deduplicar-preventiu1

deduplicar-preventiu2

  • Solució reactiva.

Sí no tenies habilitats camps únics per a la verificació de dades o malgrat això tens registres duplicats al teu CRM, no et preocupis, tens dues opcions per localitzar aquests registres:

1) Cerca Puntual: Sí que tenim la sospita que un registre en específic se'ns ha duplicat l'únic que hem de fer és anar al mòdul que ens interessa, obrir el registre que es vol verificar, clicar el botó a la part superior dreta (3 punts) aquí tindrem l'opció «buscar i combinar duplicats» hem de seleccionar els criteris amb què es vol fer la cerca, després de buscar llançarà les coincidències trobades si n'hi hagués alguna, i ja comprovant que es tracta de les mateixes dades, caldria executar l'acció de combinar sobre el contacte que s'ha determinat com a duplicat.

deduplicar-reactiu1

2) Cerca Masiva: Si volem comprovar diversos registres en simultani, el que hem de fer és anar al mòdul on es troben els registres que es vol comprovar, per exemple: Possibles Clients, un cop seleccionar la vista sobre la qual faré l'acció, ja a la vista anar al menú (3 punts), seleccionar l'opció “Deduplicar registres” (combinar automàticament duplicats), en la qual caldrà seleccionar (com a màxim 3) criteris per realitzar la deduplicació, – en aquesta opció massiva els usuaris duplicats es combinaran automàticament, i només requerirà acció manual quan hi hagi alguna incongruència en dades.

deduplicar-reactiu2

I si encara no et queda clar, contacta amb nosaltres i t'ajudem!

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 2 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Automatització de processos
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.