✅TOP 5✅ Eines Email Màrqueting【2021】

TOP 5 eines d'email màrqueting

Jose Maria Iñesta López
Jose Maria Iñesta López
En aquest post coneixerem les que considerem les 5 millors eines d'email màrqueting i com funcionen. Entra aquí i descobreix-les.
màrqueting per correu electrònic

Actualment molts subestimen l'email màrqueting creient que està totalment antiquat i que és una pèrdua de temps que no els ajudarà a generar canvis a les llistes de subscriptors. Tot i això, estan molt equivocats doncs sens dubte és una eina que continua sent molt útil avui dia.

Per aquest motiu, queda't i coneix en aquest precís moment com l'Email Màrqueting pot ajudar-te a l'hora d'aconseguir diferents objectius, demostrant així que és més viu que mai.

email-marketing-espanya

 MailChimp

Coneguda com una eina d'email màrqueting, Mailchimp, és una aplicació web capaç de fer enviaments sobre campanyes mitjançant emails, o emails informatius. Usualment, els enviaments es realitzen en format HTML, sent compatible amb tots els clients que usin correu electrònic.

Mundialment coneguda, és una Eina que permet a qui la faci servir crear butlletins per emprar correus electrònics amb intenció de màrqueting. Té la intenció de relacionar els usuaris amb la pàgina web que desitgen promocionar. Fent, en tot el sentit de la paraula, la funció de publicitat.

 Com funciona Mailchimp?

Mailchimp permet fer ús de imatges, estils de pàgines web y components, oferint un aspecte final agradable al mercadeig, el qual aconsegueix atraure el públic. Es tracti d'ofertes o no, pot ser usat per crear des de butlletins de notícies, fins a qualsevol altre element, portant el codi font plasmat en un correu electrònic.

Sense importar la web que hagis de fer servir, Mailchimp s'adapta a les teves necessitats. Hi ha altres eines similars, encara que en la comparació, aquesta ressalta per múltiples motius:

 • Es compatible amb qualsevol plataforma web que hagis d'usar
 • Tens la possibilitat de fer servir la versió gratuïta
 • Pots fer màrqueting amb fins a 2000 adreces de correu electrònic 
 • Certes plataformes web amb gestors (com wordpress o drupal 8) tenen extensions que accepten l'ús de Mailchimp

eines-email-màrqueting

MailRelay

Es tracta d'una eina completament orientada a l'email màrqueting, mitjançant correus electrònics. MailRelay és un programari en espanyol, que ressalta gràcies a la senzillesa ús. Entre els costos dutilitzar-lo, té una versió gratuïta, dirigida especialment a aquells que desitgen iniciar- en el món de les estratègies de màrqueting via email.

Des que aquest programari va fer la seva obertura, la seva evolució ha estat impressionant, omplint les expectatives del públic que recorre a campanyes de màrqueting. Gràcies a l'ús senzill, entre altres facilitats que presenta és una opció destacada per les empreses.

Entre tots els beneficis, s'inclou el fet que no Hi hagi publicitat, la qual cosa brilla per la seva absència també a la versió gratuïta de MailRelay. Té un servei de suport tècnic, disponible les vint-i-quatre hores. Posseeix un gran editor HTML (permet crear correus a partir de les opcions de plantilles), que pot ser usat de manera efectiva per qualsevol persona, tot i ser totalment inexperta en el tema.

 Característiques de Mailrelay

 • De manera senzilla, permet deixar en automàtic l'enviament de correus a les adreces indicades (amb un consentiment previ dels usuaris).
 • Su comoditat d'ús, Amb les plantilles gratuïtes i fàcils d'usar, Ofereixen una experiència òptima i en poc temps.
 • Porta eines a part, per fer proves (Testing A/B).
 • Et permet experimentar fins a trobar els clients lleials que necessites
 • No t'hauràs de preocupar per problemes de lleis, MailRelay actua en tot moment sota la protecció de la llei.

Mailify

Coneguda com l'aplicació europea líder en màrqueting per correu electrònic, Mailify és un enorme rival per a altres programari de resposta automatitzada. L'empresa francesa, també anomenada Sarbacane, compta amb més de 180.000 clients i continua creixent sense límits.

Hi ha una versió recent, que intenta abastar més del que ja ha fet, anomenada Mailify Sunrise. En aquesta nova proposta, són implementades noves funcions dautomatització de la publicitat, fins i tot mitjançant campanyes de missatges de text. Usant una interfície actualitzada als canvis tecnològics, i una versió web del que abans era una aplicació, és presentada l'actualització de Mailify.

 Característiques de Mailify

 • Te permet enviar correus massius als destinataris elegits
 • Amb la nova actualització “Mailify Sunrise 6.2”, pots realitzar campanyes mitjançant missatges de text massius
 • Tens funcionalitats a disposició com Heatmap, que consisteix en una anàlisi visual al rendiment de tot allò relacionat amb les campanyes de màrqueting
 • Demostra una clara inclinació de la companyia cap a les funcions automatitzades, centrant-se majorment en la intel·ligència artificial
 • Gràcies a les actualitzacions recents a la interfície, els usuaris poden gaudir d'un disseny i reestructuració (tant d'icones com menús), més còmodes per al seu ús.
 • A l'actualització 6.2, pots afegir contingut multimèdia a les teves campanyes de publicitat
 • Pots sincronitzar les llistes dels teus contactes de manera ràpida i intuïtiva.

 Acumbamail

Es tracta d'una eina d'email màrqueting amb newsletters (butlletins informatius), capaç d'oferir múltiples funcions per realitzar una excel·lent campanya de màrqueting mitjançant correu electrònic. 

 Què permet fer Acumbamail?

 • És capaç de generar llistes de subscriptors
 • Ordena automàticament als subscriptors, depenent les diverses campanyes
 • Te permet personalitzar les plantilles a fer servir, i per descomptat crear-les.
 • Genera estadístiques i informes sobre els resultats aconseguits.
 • envia notificacions sobre les campanyes instantàniament quan hi ha contingut actualitzat.
 • Tens la possibilitat de realitzar la selecció dels subscriptors segons les teves preferències i enviar els correus de forma Automàtica.
 • Configura i planifica les campanyes per missatge de text

En Millennials treballem amb Zoho Campaings

Què és Zoho Campaings?

És un Programari de màrqueting per correu electrònic que pertany als productes de Zoho Suite. Aquesta aplicació us ajuda a crear, enviar i rastrejar correus electrònics i campanyes socials que et permet arribar i atraure els teus clients. Ajudant així a construir relacions sòlides amb els clients.

 Pots crear plantilles de butlletins, executar les campanyes de correu electrònic i també fer un seguiment i veure com han funcionat les campanyes.

També podeu complementar els seus esforços de màrqueting per correu electrònic amb les xarxes socials utilitzant campanyes socials.

zohocampaingsleg

El millor de l'aplicació Zoho Campaigns és que és gratuïta, de manera que la pots començar a utilitzar sense cap problema al moment de registrar-te a Zoho. No cal invertir més que el teu temps per crear una campanya per a la teva empresa i fer-la arribar a aquells clients que saps que et convé mantenir. A punt per portar la teva empresa fins a un nou nivell amb les aplicacions de Zoho?

Anem!
Títol
TOP 5 eines d'email màrqueting
Nom de l'article
TOP 5 eines d'email màrqueting
Descripció
Aquest post coneixerem les que considerem les 5 millors eines d'email màrqueting i com funcionen. Entra aquí i descobreix-les.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO