✅TOP 5✅ Eines Email Màrqueting【2021】

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

TOP 5 eines d'email màrqueting

Jose Maria Iñesta López
Jose Maria Iñesta López
En aquest post coneixerem les que considerem les 5 millors eines d'email màrqueting i com funcionen. Entra aquí i descobreix-les.
màrqueting per correu electrònic

Actualment molts subestimen l'email màrqueting creient que està totalment antiquat i que és una pèrdua de temps que no els ajudarà a generar canvis a les llistes de subscriptors. Tot i això, estan molt equivocats doncs sens dubte és una eina que continua sent molt útil avui dia.

Per aquest motiu, queda't i coneix en aquest precís moment com l'Email Màrqueting pot ajudar-te a l'hora d'aconseguir diferents objectius, demostrant així que és més viu que mai.

email-marketing-espanya

 MailChimp

Coneguda com una eina d'email màrqueting, Mailchimp, és una aplicació web capaç de fer enviaments sobre campanyes mitjançant emails, o emails informatius. Usualment, els enviaments es realitzen en format HTML, sent compatible amb tots els clients que usin correu electrònic.

Mundialment coneguda, és una Eina que permet a qui la faci servir crear butlletins per emprar correus electrònics amb intenció de màrqueting. Té la intenció de relacionar els usuaris amb la pàgina web que desitgen promocionar. Fent, en tot el sentit de la paraula, la funció de publicitat.

 Com funciona Mailchimp?

Mailchimp permet fer ús de imatges, estils de pàgines web y components, oferint un aspecte final agradable al mercadeig, el qual aconsegueix atraure el públic. Es tracti d'ofertes o no, pot ser usat per crear des de butlletins de notícies, fins a qualsevol altre element, portant el codi font plasmat en un correu electrònic.

Sense importar la web que hagis de fer servir, Mailchimp s'adapta a les teves necessitats. Hi ha altres eines similars, encara que en la comparació, aquesta ressalta per múltiples motius:

 • Es compatible amb qualsevol plataforma web que hagis d'usar
 • Tens la possibilitat de fer servir la versió gratuïta
 • Pots fer màrqueting amb fins a 2000 adreces de correu electrònic
 • Certes plataformes web amb gestors (com wordpress o drupal 8) tenen extensions que accepten l'ús de Mailchimp

eines-email-màrqueting

MailRelay

Es tracta d'una eina completament orientada a l'email màrqueting, mitjançant correus electrònics. MailRelay és un programari en espanyol, que ressalta gràcies a la senzillesa ús. Entre els costos dutilitzar-lo, té una versió gratuïta, dirigida especialment a aquells que desitgen iniciar- en el món de les estratègies de màrqueting via email.

Des que aquest programari va fer la seva obertura, la seva evolució ha estat impressionant, omplint les expectatives del públic que recorre a campanyes de màrqueting. Gràcies a l'ús senzill, entre altres facilitats que presenta és una opció destacada per les empreses.

Entre tots els beneficis, s'inclou el fet que no Hi hagi publicitat, la qual cosa brilla per la seva absència també a la versió gratuïta de MailRelay. Té un servei de suport tècnic, disponible les vint-i-quatre hores. Posseeix un gran editor HTML (permet crear correus a partir de les opcions de plantilles), que pot ser usat de manera efectiva per qualsevol persona, tot i ser totalment inexperta en el tema.

 Característiques de Mailrelay

 • De manera senzilla, permet deixar en automàtic l'enviament de correus a les adreces indicades (amb un consentiment previ dels usuaris).
 • Su comoditat d'ús, Amb les plantilles gratuïtes i fàcils d'usar, Ofereixen una experiència òptima i en poc temps.
 • Porta eines a part, per fer proves (Testing A/B).
 • Et permet experimentar fins a trobar els clients lleials que necessites
 • No t'hauràs de preocupar per problemes de lleis, MailRelay actua en tot moment sota la protecció de la llei.

Mailify

Coneguda com l'aplicació europea líder en màrqueting per correu electrònic, Mailify és un enorme rival per a altres programari de resposta automatitzada. L'empresa francesa, també anomenada Sarbacane, compta amb més de 180.000 clients i continua creixent sense límits.

Hi ha una versió recent, que intenta abastar més del que ja ha fet, anomenada Mailify Sunrise. En aquesta nova proposta, són implementades noves funcions dautomatització de la publicitat, fins i tot mitjançant campanyes de missatges de text. Usant una interfície actualitzada als canvis tecnològics, i una versió web del que abans era una aplicació, és presentada l'actualització de Mailify.

 Característiques de Mailify

 • Te permet enviar correus massius als destinataris elegits
 • Amb la nova actualització “Mailify Sunrise 6.2”, pots realitzar campanyes mitjançant missatges de text massius
 • Tens funcionalitats a disposició com Heatmap, que consisteix en una anàlisi visual al rendiment de tot allò relacionat amb les campanyes de màrqueting
 • Demostra una clara inclinació de la companyia cap a les funcions automatitzades, centrant-se majorment en la intel·ligència artificial
 • Gràcies a les actualitzacions recents a la interfície, els usuaris poden gaudir d'un disseny i reestructuració (tant d'icones com menús), més còmodes per al seu ús.
 • A l'actualització 6.2, pots afegir contingut multimèdia a les teves campanyes de publicitat
 • Pots sincronitzar les llistes dels teus contactes de manera ràpida i intuïtiva.

 Acumbamail

Es tracta d'una eina d'email màrqueting amb newsletters (butlletins informatius), capaç d'oferir múltiples funcions per realitzar una excel·lent campanya de màrqueting mitjançant correu electrònic.

 Què permet fer Acumbamail?

 • És capaç de generar llistes de subscriptors
 • Ordena automàticament als subscriptors, depenent les diverses campanyes
 • Te permet personalitzar les plantilles a fer servir, i per descomptat crear-les.
 • Genera estadístiques i informes sobre els resultats aconseguits.
 • envia notificacions sobre les campanyes instantàniament quan hi ha contingut actualitzat.
 • Tens la possibilitat de realitzar la selecció dels subscriptors segons les teves preferències i enviar els correus de forma Automàtica.
 • Configura i planifica les campanyes per missatge de text

En Millennials treballem amb Zoho Campaings

Què és Zoho Campaings?

És un Programari de màrqueting per correu electrònic que pertany als productes de Zoho Suite. Aquesta aplicació us ajuda a crear, enviar i rastrejar correus electrònics i campanyes socials que et permet arribar i atraure els teus clients. Ajudant així a construir relacions sòlides amb els clients.

Pots crear plantilles de butlletins, executar les campanyes de correu electrònic i també fer un seguiment i veure com han funcionat les campanyes.

També podeu complementar els seus esforços de màrqueting per correu electrònic amb les xarxes socials utilitzant campanyes socials.

zohocampaingsleg

El millor de l'aplicació Zoho Campaigns és que és gratuïta, de manera que la pots començar a utilitzar sense cap problema al moment de registrar-te a Zoho. No cal invertir més que el teu temps per crear una campanya per a la teva empresa i fer-la arribar a aquells clients que saps que et convé mantenir. Llest per portar a la teva empresa fins a un nou nivell amb les aplicacions de Zoho?

Títol
TOP 5 eines d'email màrqueting
Nom de l'article
TOP 5 eines d'email màrqueting
Descripció
Aquest post coneixerem les que considerem les 5 millors eines d'email màrqueting i com funcionen. Entra aquí i descobreix-les.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO