Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?

Jessica Assaf
Jessica Assaf
Per què cada vegada és més freqüent l'ús de les eines de tiquet? Entra en aquest post i informa't.
eines de tiquet

El ticketing, es pot definir com el sistema de creació de tiquets per atendre determinades persones o clients. Per tant, les eines de ticketing són aquells programes o programari que s'especialitzen en facilitar la gestió, la creació i l'atenció d'aquelles sol·licituds que facin els clients d'una empresa en concret, els que es troben dins d'una empresa per millorar-ne el rendiment.

Encara que no sembli de gran importància, l'atenció al client ha demostrat ser decisiva a l'hora de fer créixer una empresa, raó més que suficient per aprofundir més a fons en el tema de les eines de tiquet i així descobrir què és el que realment ha d'oferir aquest tipus de tecnologia.

La principal funció que se sol donar a les eines de ticketing és resoldre incidències relacionades amb l'empresa i amb els clients. D'aquesta manera, l'empresa no ha de perdre temps a assignar els tiquets que es creen per sol·licitar la resolució de problemes, a més cadascuna d'aquestes sol·licituds pot arribar al departament designat per a la seva ràpida resolució.

Que aquesta eina pugui fer per si mateixa aquesta assignació ja comentada i de forma automatitzada, no només et permet millorar la rapidesa amb què s'atén el client, sinó que també us ofereix la possibilitat de disminuir els costos en no haver de contractar mà d'obra perquè realitzin aquest treball. Ara tot és automàtic!

Una altra de les funcions d'aquestes eines és centrar, en un sol lloc, tots aquells tiquets que es generin de forma directa amb el client, independentment del tipus de mètode que hagi utilitzat aquest client per contactar amb l'atenció al client de l'empresa en concret. Això pot ser de gran importància, ja que és un aspecte que ofereix professionalitat a una empresa (independentment del que sigui), és el poder de presentar un catàleg extens de possibilitats perquè aquests clients es puguin comunicar amb l'organització i saber que seran ben atesos.

Les eines que ens proporciona el tiquet poden oferir una millor experiència al consumidor, permetent que cada persona pugui triar la manera de comunicar-se amb l'empresa i fent que se li faciliti molt més la interacció amb el client independentment del mètode que escullin per comunicar-se (ja que, al final del dia, tot passa al mateix lloc que seria l'eina ticketing).

Diferents funcions de les eines de tiquet

  • Millorar el servei d'atenció al client en prioritzar la urgència de cadascun dels tiquets generats.
  • Seleccionar l'empleat més idoni dins de l'empresa per solucionar els problemes que van portar el client a crear el tiquet a través de l'eina.
  • Augmentar el nombre de tiquets resolts per jornada laboral, agilitzant així tot el procés intern de l'organització per fer-la molt més eficient.
  • Detectar les incidències o problemes més freqüents per als clients, i això inevitablement portarà a millorar l'empresa.

Veus que resulta molt útil implementar eines de ticketing a la teva empresa? En definitiva, elles et poden donar l'empenta que necessites per millorar la teva interacció amb els clients.

eines de ticketing 2

Desavantatges de les eines de ticketing

Si s'ha escollit una eina de ticketing amb prou intel·ligència i perspicàcia, aleshores no hauria d'existir pràcticament cap desavantatge que es pugui apreciar en aquesta classe de programes per a ús empresarial. El màxim que es podria trobar, en aquests casos, és que el preu d'adquisició de les eines pot no ser accessible a l'empresa, havent de recórrer a programes gratuïts que no són tan eficients (ni fiables) com sí que seria una eina de pagament.

D'altra banda, també es pot esmentar com a desavantatge el fet de haver d'ensenyar almenys un treballador perquè administri l'eina, sent necessari que aquesta persona pugui treballar amb les característiques que ofereixen aquests programes. Si no fos així llavors no serviria de res aquesta eina a l'empresa!

Les eines de tiquet poden arribar a ser complicades d'utilitzar, encara que si s'aprèn a fer-ho, aleshores es tindrà una eina increïble per millorar l'empresa, essent aquesta una millora que es podrà veure des del primer moment que s'instal·la i s'implementa el programari a l'entorn laboral.

Així que, com es pot observar, es podria considerar el més aviat esmentat com els més grans desavantatges de les eines de ticketing, sent això una cosa que realment es pot tractar si estem davant una empresa l'organització de la qual sigui impecable i les inversions de la qual siguin fetes amb minuciositat i coneixement.  Què en penses?

En Millennials treballem amb Zoho Desk

Què és Zoho Desk?

Zoho Desk és un programari que et permet donar un bon suport i atenció al client de manera ordenada ràpida i eficaç.

D'una manera eficient i eficaç et permet organitzar els teus empleats, donar més satisfacció al client i automàticament obtenir i emmagatzemar dades vitals per al teu negoci.

Amb el nostre curs podràs aprendre a fer servir aquesta eina que et permetrà realitzar una gestió de tiquets efectiva per respondre els dubtes dels teus clients sense duplicitats, retards o missatges oblidats sense contestar.

logo desk

El millor de l'aplicació Zoho Desk és que és gratuïta, de manera que la pots començar a utilitzar sense cap problema en el moment de registrar-te a Zoho. No cal invertir més que el teu temps per crear una campanya per a la teva empresa i fer-la arribar a aquells clients que saps que et convé fidelitzar. Llest per portar la teva empresa fins a un nou nivell amb les aplicacions de Zoho?

Anem!
Títol
Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?
Nom de l'article
Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent l'ús de les eines de tiquet? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO