Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?

Jessica Assaf
Jessica Assaf
Per què cada vegada és més freqüent l'ús de les eines de tiquet? Entra en aquest post i informa't.
eines de tiquet

El ticketing, es pot definir com el sistema de creació de tiquets per atendre determinades persones o clients. Per tant, les eines de ticketing són aquells programes o programari que s'especialitzen en facilitar la gestió, la creació i l'atenció d'aquelles sol·licituds que facin els clients d'una empresa en concret, els que es troben dins d'una empresa per millorar-ne el rendiment.

Encara que no sembli de gran importància, l'atenció al client ha demostrat ser decisiva a l'hora de fer créixer una empresa, raó més que suficient per aprofundir més a fons en el tema de les eines de tiquet i així descobrir què és el que realment ha d'oferir aquest tipus de tecnologia.

Per què es poden utilitzar les eines de tiquet?

La principal funció que se sol donar a les eines de ticketing és resoldre incidències relacionades amb l'empresa i amb els clients. D'aquesta manera, l'empresa no ha de perdre temps a assignar els tiquets que es creen per sol·licitar la resolució de problemes, a més cadascuna d'aquestes sol·licituds pot arribar al departament designat per a la seva ràpida resolució.

Que aquesta eina pugui fer per si mateixa aquesta assignació ja comentada i de forma automatitzada, no només et permet millorar la rapidesa amb què s'atén el client, sinó que també us ofereix la possibilitat de disminuir els costos en no haver de contractar mà d'obra perquè realitzin aquest treball. Ara tot és automàtic!

Una altra de les funcions d'aquestes eines és centrar, en un sol lloc, tots aquells tiquets que es generin de forma directa amb el client, independentment del tipus de mètode que hagi utilitzat aquest client per contactar amb l'atenció al client de l'empresa en concret. Això pot ser de gran importància, ja que és un aspecte que ofereix professionalitat a una empresa (independentment del que sigui), és el poder de presentar un catàleg extens de possibilitats perquè aquests clients es puguin comunicar amb l'organització i saber que seran ben atesos.

Les eines que ens proporciona el tiquet poden oferir una millor experiència al consumidor, permetent que cada persona pugui triar la manera de comunicar-se amb l'empresa i fent que se li faciliti molt més la interacció amb el client independentment del mètode que escullin per comunicar-se (ja que, al final del dia, tot passa al mateix lloc que seria l'eina ticketing).

Diferents funcions de les eines de tiquet

  • Millorar el servei d'atenció al client en prioritzar la urgència de cadascun dels tiquets generats.
  • Seleccionar l'empleat més idoni dins de l'empresa per solucionar els problemes que van portar el client a crear el tiquet a través de l'eina.
  • Augmentar el nombre de tiquets resolts per jornada laboral, agilitzant així tot el procés intern de l'organització per fer-la molt més eficient.
  • Detectar les incidències o problemes més freqüents per als clients, i això inevitablement portarà a millorar l'empresa.

Veus que resulta molt útil implementar eines de ticketing a la teva empresa? En definitiva, elles et poden donar l'empenta que necessites per millorar la teva interacció amb els clients.

eines de ticketing 2

Desavantatges de les eines de ticketing

Si s'ha escollit una eina de ticketing amb prou intel·ligència i perspicàcia, aleshores no hauria d'existir pràcticament cap desavantatge que es pugui apreciar en aquesta classe de programes per a ús empresarial. El màxim que es podria trobar, en aquests casos, és que el preu d'adquisició de les eines pot no ser accessible a l'empresa, havent de recórrer a programes gratuïts que no són tan eficients (ni fiables) com sí que seria una eina de pagament.

D'altra banda, també es pot esmentar com a desavantatge el fet de haver d'ensenyar almenys un treballador perquè administri l'eina, sent necessari que aquesta persona pugui treballar amb les característiques que ofereixen aquests programes. Si no fos així llavors no serviria de res aquesta eina a l'empresa!

Les eines de tiquet poden arribar a ser complicades d'utilitzar, encara que si s'aprèn a fer-ho, aleshores es tindrà una eina increïble per millorar l'empresa, essent aquesta una millora que es podrà veure des del primer moment que s'instal·la i s'implementa el programari a l'entorn laboral.

Així que, com es pot observar, es podria considerar el més aviat esmentat com els més grans desavantatges de les eines de ticketing, sent això una cosa que realment es pot tractar si estem davant una empresa l'organització de la qual sigui impecable i les inversions de la qual siguin fetes amb minuciositat i coneixement.  Què en penses?

En Millennials treballem amb Zoho Desk

Què és Zoho Desk?

Zoho Desk és un programari que et permet donar un bon suport i atenció al client de manera ordenada ràpida i eficaç.

D'una manera eficient i eficaç et permet organitzar els teus empleats, donar més satisfacció al client i automàticament obtenir i emmagatzemar dades vitals per al teu negoci.

Amb el nostre curs podràs aprendre a fer servir aquesta eina que et permetrà realitzar una gestió de tiquets efectiva per respondre els dubtes dels teus clients sense duplicitats, retards o missatges oblidats sense contestar.

VULL EL MEU CURS ONLINE DE ZOHO DESK
logo desk

El millor de l'aplicació Zoho Desk és que és gratuïta, de manera que la pots començar a utilitzar sense cap problema en el moment de registrar-te a Zoho. No cal invertir més que el teu temps per crear una campanya per a la teva empresa i fer-la arribar a aquells clients que saps que et convé fidelitzar.

A punt per portar la teva empresa fins a un nou nivell amb les aplicacions de Zoho?

Títol
Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?
Nom de l'article
Què són i per a què serveixen les eines de tiquet?
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent l'ús de les eines de tiquet? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO