En què us pot ajudar una Eina d'Email Màrqueting?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Com us pot ajudar una Eina d'Email Màrqueting?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quins són els motius per realitzar campanyes amb una eina de correu electrònic màrqueting? Aquí trobareu informació.
campanyes email màrqueting

Sens dubte, totes aquelles persones que compten amb un negoci desitgen que aquest sigui el més rendible possible i obtingui les millors opinions per part dels seus clients. Per descomptat, hi ha una gran varietat d'empreses i negocis diferents en els quals cal seguir o no diferents estratègies per millorar. Les campanyes d'email màrqueting són, sens dubte, són de les opcions que més et pot beneficiar si ets un emprenedor i desitges vendre el producte o servei amb què treballa la teva empresa. Continua llegint aquest article si t'agradaria conèixer els motius del que t'estem explicant i molt més relacionat amb eines d'email màrqueting.

Les campanyes d'email màrqueting són un conjunt destratègies creades amb la finalitat denviar correus electrònics a usuaris específics. Això es fa amb l'objectiu promocionar productes i/o serveis duna empresa, campanyes de publicitat especials o simplement enviar missatges relacionats amb el negoci.

Les campanyes d'email màrqueting són, sens dubte, una manera molt útil per arribar als consumidors que tenen adreces de correu electrònic. Aquest tipus destratègies són molt flexibles i es poden adaptar qualsevol tipus de campanya que estiguis realitzant. A més, es consideren rendibles ja que són força barates en comparació amb altres mètodes publicitaris. Per tant, són una de les millors estratègies per arribar al teu públic objectiu. Si es fan campanyes personalitzades, és més probable que obtingueu bons resultats i us ajudaran a promocionar els vostres productes o serveis d'una manera eficaç. Amb aquesta opció, podràs millorar la teva estratègia publicitària, aconseguint així assolir els teus objectius comercials i augmentar les vendes.

Motius per utilitzar una eina de correu electrònic màrqueting

Són molts els motius que poden fer que et decantis per fer-ne servir alguna eina d'email màrqueting a les teves estratègies. A continuació, us citem algunes de les raons més destacades i us donem una breu explicació del que impliquen:

Crea un enllaç durador gràcies als correus electrònics personalitzats

El motiu és precisament una cosa que hem comentat anteriorment. El poder enviar missatges personalitzats o adaptats als clients potencials és una cosa que pot generar un interès en aquests. Als compradors els agrada sentir que no són més. aconseguir que els possibles clients sentin el teu producte o servei com una cosa feta per a ells o que cobreixi les necessitats que volen satisfer, és una cosa que pot crear un enllaç important amb la teva marca.

El correu electrònic és a qualsevol lloc

El motiu d'això és força obvi. Avui dia, qualsevol persona compta amb un telèfon mòbil amb connexió a internet. Això vol dir que poden accedir al vostre correu electrònic en qualsevol moment o lloc. I això és una cosa que, sens dubte, beneficia les campanyes d'email màrqueting ja que la teva estratègia de correus obtindrà impressions dels usuaris en el percentatge més gran dels casos.

campanya email màrqueting

Bidireccionalitat dels missatges

Sí, és exactament el que penses. El client potencial es podrà posar en contacte amb l'empresa que hagi realitzat la campanya i d'una manera senzilla i ràpida. Això és de gran ajuda si existeix un interès en el producte, servei o promoció que s'ha enviat. Si els clients potencials senten que poden contactar amb la teva empresa de manera senzilla per solucionar certs dubtes o inquietuds que us apareguin, hi haurà més possibilitats d'aconseguir l'objectiu.

Amb una eina de correu electrònic màrqueting tindràs una fàcil monitorització de les dades

Les KPI o dades d'interès (interaccions, impressions…) es poden mesurar i controlar de manera senzilla.

Rendibilitat alta

Una de les preocupacions més grans per part de les empreses és la incertesa a l'hora de saber si la inversió en les diferents estratègies que es realitzin, obtindrà una rendibilitat positiva. En el cas de fer servir una eina d'email màrqueting per fer campanyes, estem parlant d'una de les estratègies amb més percentatge de rendibilitat positiva. Per descomptat, això és degut en gran part al fet que aquestes campanyes solen ser bastant econòmiques en comparació a altres opcions.

Mailrelay com a eina de correu electrònic màrqueting

Si tot el que t'hem explicat t'ha resultat útil i estàs interessat a fer campanyes d'email màrqueting o simplement conèixer una mica més sobre les condicions per fer-les, has de conèixer Mailrelay.

Es tracta d'una eina d'email màrqueting que compta amb unes característiques molt interessants. Podràs obtenir un compte gratuït on se't permetrà:

  • Enviar fins a 80.000 e-mails al mes.
  • Incorporar fins a 20.000 contactes.
  • Sense publicitat ni limitacions de tramesa diàries.
  • Suport personalitzat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fernando Martín
Fernando Martín
21. Desembre, 2022.
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO