En què us pot ajudar una Eina d'Email Màrqueting?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com us pot ajudar una Eina d'Email Màrqueting?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quins són els motius per realitzar campanyes amb una eina de correu electrònic màrqueting? Aquí trobareu informació.
campanyes email màrqueting

Sens dubte, totes aquelles persones que compten amb un negoci desitgen que aquest sigui el més rendible possible i obtingui les millors opinions per part dels seus clients. Per descomptat, hi ha una gran varietat d'empreses i negocis diferents en els quals cal seguir o no diferents estratègies per millorar. Les campanyes d'email màrqueting són, sens dubte, són de les opcions que més et pot beneficiar si ets un emprenedor i desitges vendre el producte o servei amb què treballa la teva empresa. Continua llegint aquest article si t'agradaria conèixer els motius del que t'estem explicant i molt més relacionat amb eines d'email màrqueting.

Què són les campanyes de correu electrònic màrqueting?

Les campanyes d'email màrqueting són un conjunt destratègies creades amb la finalitat denviar correus electrònics a usuaris específics. Això es fa amb l'objectiu promocionar productes i/o serveis duna empresa, campanyes de publicitat especials o simplement enviar missatges relacionats amb el negoci.

Les campanyes d'email màrqueting són, sens dubte, una manera molt útil per arribar als consumidors que tenen adreces de correu electrònic. Aquest tipus destratègies són molt flexibles i es poden adaptar qualsevol tipus de campanya que estiguis realitzant. A més, es consideren rendibles ja que són força barates en comparació amb altres mètodes publicitaris. Per tant, són una de les millors estratègies per arribar al teu públic objectiu. Si es fan campanyes personalitzades, és més probable que obtingueu bons resultats i us ajudaran a promocionar els vostres productes o serveis d'una manera eficaç. Amb aquesta opció, podràs millorar la teva estratègia publicitària, aconseguint així assolir els teus objectius comercials i augmentar les vendes.

Motius per utilitzar una eina de correu electrònic màrqueting

Són molts els motius que poden fer que et decantis per fer-ne servir alguna eina d'email màrqueting a les teves estratègies. A continuació, us citem algunes de les raons més destacades i us donem una breu explicació del que impliquen:

Crea un enllaç durador gràcies als correus electrònics personalitzats

El motiu és precisament una cosa que hem comentat anteriorment. El poder enviar missatges personalitzats o adaptats als clients potencials és una cosa que pot generar un interès en aquests. Als compradors els agrada sentir que no són més. aconseguir que els possibles clients sentin el teu producte o servei com una cosa feta per a ells o que cobreixi les necessitats que volen satisfer, és una cosa que pot crear un enllaç important amb la teva marca.

El correu electrònic és a qualsevol lloc

El motiu d'això és força obvi. Avui dia, qualsevol persona compta amb un telèfon mòbil amb connexió a internet. Això vol dir que poden accedir al vostre correu electrònic en qualsevol moment o lloc. I això és una cosa que, sens dubte, beneficia les campanyes d'email màrqueting ja que la teva estratègia de correus obtindrà impressions dels usuaris en el percentatge més gran dels casos.

campanya email màrqueting

Bidireccionalitat dels missatges

Sí, és exactament el que penses. El client potencial es podrà posar en contacte amb l'empresa que hagi realitzat la campanya i d'una manera senzilla i ràpida. Això és de gran ajuda si existeix un interès en el producte, servei o promoció que s'ha enviat. Si els clients potencials senten que poden contactar amb la teva empresa de manera senzilla per solucionar certs dubtes o inquietuds que us apareguin, hi haurà més possibilitats d'aconseguir l'objectiu.

Amb una eina de correu electrònic màrqueting tindràs una fàcil monitorització de les dades

Les KPI o dades d'interès (interaccions, impressions…) es poden mesurar i controlar de manera senzilla.

Rendibilitat alta

Una de les preocupacions més grans per part de les empreses és la incertesa a l'hora de saber si la inversió en les diferents estratègies que es realitzin, obtindrà una rendibilitat positiva. En el cas de fer servir una eina d'email màrqueting per fer campanyes, estem parlant d'una de les estratègies amb més percentatge de rendibilitat positiva. Per descomptat, això és degut en gran part al fet que aquestes campanyes solen ser bastant econòmiques en comparació a altres opcions.

Mailrelay com a eina de correu electrònic màrqueting

Si tot el que t'hem explicat t'ha resultat útil i estàs interessat a fer campanyes d'email màrqueting o simplement conèixer una mica més sobre les condicions per fer-les, has de conèixer Mailrelay.

Es tracta d'una eina d'email màrqueting que compta amb unes característiques molt interessants. Podràs obtenir un compte gratuït on se't permetrà:

  • Enviar fins a 80.000 e-mails al mes.
  • Incorporar fins a 20.000 contactes.
  • Sense publicitat ni limitacions de tramesa diàries.
  • Suport personalitzat.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO