⌚️⌚️Com augmentar l'eficiència en el treball? 【TIPS i consells】

Com augmentar l'eficiència a la feina?

Diana Hernández
Diana Hernández
T'agradaria conèixer una sèrie de consells que et poden arribar a servir per augmentar l'eficiència a la feina? Aquí t'expliquem el que cal saber per això.
eficiència-en-el-treball

Augmentar l'eficiència a la feina no vol dir que estiguem al 100% ocupats, en mode robot, automatitzats a complir els nostres objectius. Ser més eficient i eficaç en el treball es basa principalment en enfocar-se de forma correcta i dirigir els esforços necessaris en organitzar la teva agenda i les teves prioritats, per aconseguir resoldre el treball de manera òptima menor temps possible.

L'eficiència i l'eficàcia són conceptes que se solen confondre. Abans de saber com podem ser més eficients o més eficaços, primer cal saber diferenciar entre aquests dos conceptes. 

La eficiència es basa en la utilització d'un nombre menor de recursos a l'hora de fer una tasca o aconseguir un objectiu.

La eficàcia fa referència a assolir l'objectiu de manera òptima i satisfactòria, sense tenir en compte tant els recursos que hagis utilitzat per aconseguir-ho.

eficiència-en-el-treball

Claus per augmentar l'eficiència i l'eficàcia a la feina

A continuació, donarem una llista de consells i tips perquè puguis augmentar l'eficiència i eficàcia a la feina o en qualsevol cosa que et proposis. Seguint aquests consells augmentaràs la teva productivitat per complir les teves metes, obtenint així temps per a tu mateix en el procés.

Prioritzar les activitats

Cada matí oa la nit del dia anterior crea una llista de tasques que hauràs de complir l'endemà. Identifica quines són les activitats que requereixen major prioritat i després aquelles activitats que pots fer més tard. D'aquesta manera podem fer una agenda organitzada del temps que farem servir en realitzar cadascuna.

Experts especialitzats

T'agradaria augmentar l'eficiència a la feina? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Enfocar-se i fer una sola tasca alhora

Moltes persones creuen que són multitasca i això pot perjudicar al´hora d´aconseguir resultats satisfactoris. Podem fer diverses activitats però una darrere l'altra. El millor és enfocar el cos i la ment en realitzar una tasca, i en acabar-la passar a fer la següent. Això és clau a l'hora d'aconseguir més gran eficiència a la feina.

Organitzar el temps

Un altre consell per augmentar la eficiència a la feina és organitzar-te. Al moment de prioritzar les tasques, hem de definir una data de lliurament de cadascuna. Fer les coses amb pressa i amb frustració pel mig pot comportar que la tasca quedi desastrosa.

Una agenda, és un element important per anar fent cada tasca, respectar-ne els temps és essencial. Si no vas acabar aquesta activitat en una hora concreta, no importa, reorganitza't per poder acabar-la.

Elimina les reunions innecessàries per augmentar l'eficiència a la feina

Eliminar les reunions innecessàries són clau per augmentar la eficiència a la feina. Això no vol dir que calgui evitar les reunions, simplement cal realitzar les que estiguin ben estructurades i tinguin un objectiu concretat.

Col·laboració entre els departaments ajuda a l'eficiència a la feina

La col·laboració entre els diferents departaments d'una empresa, si és possible, sempre repercutirà en beneficis comuns. La idea és ser un equip i ajudar-se mútuament. Sens dubte, això augmentarà en gran mesura la eficiència a la feina.

Zoho People per augmentar l'eficiència a la feina

Gent Zoho és una eina que et pot ajudar a augmentar la eficiència a la feina. Et permet portar una agenda marcada per prioritat de tasques amb recordatoris, mai més perdràs un contacte, ni oblidaràs fer una tasca o trucada. A més, et permet saber en temps real si vas ben encaminat per acabar la feina a realitzar i complir els teus objectius.

persones-256

Comença JA a utilitzar Zoho People

L'eficiència a la feina més a prop gràcies a això.

SER EFICIENT ET PORTARÀ A L'ÈXIT

Aquí trobaràs tota la informació
INFORMA'T JA!

Aplica aquests consells a qualsevol ocupació

A l'hora de augmentar l'eficiència a la feina, tots els consells que hem explicat en aquest post són realment útils i es pot aplicar a qualsevol tipus de feina.

Tant els caps com els companys que treballin amb tu agrairan tenir al seu costat una persona responsable, compromesa y eficient. Sens dubte ajudarà a la teva imatge i això repercutirà a tenir més possibilitats d'aconseguir mantenir-te en aquest lloc laboral. Una bona actitud a l'hora d'afrontar les coses és primordial, així que aplica-ho a les teves jornades laborals.

Si per contra et trobes en situació de desocupació i estàs ansiós per aconseguir un lloc de treball per poder demostrar el que vals aplicant els consells i recomanacions que t'hem donat, pots provar sort entre els milers d'ofertes de feina que ofereix JOOBLE.

Es tracta d'un portal d'ocupació que podràs trobar diferents ofertes laborals que s'ajustin a les teves condicions i requisits. Només hauràs d'accedir a Jooble i posar el lloc que vols sol·licitar i el lloc on t'agradaria aconseguir-ho.

Títol
Com augmentar l'eficiència a la feina?
Nom de l'article
Com augmentar l'eficiència a la feina?
Descripció
T'agradaria conèixer una sèrie de consells que et poden arribar a servir per augmentar l'eficiència a la feina? Aquí t'expliquem el que cal saber per això.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO