Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Disseny web Denia

Continguts

Disseny web orientat a la venda

Tot creador de pàgines web, habitualment, s'ha centrat exclusivament en el disseny pur, color, fonts, estructura… però cada cop més, qüestions com la accessibilitat y usabilitat entren en joc en la realització d'un bon disseny web.

Millennials Consulting t'ofereix els seus serveis de disseny web a Denia. A continuació, us oferim 3 consells per fer un bon disseny.

Disseny Web a Dénia: Com aconseguir un bon disseny?

1. Estudia el teu públic objectiu

En primer lloc, hem de considerar a qui va dirigida la nostra web: És un públic jove?, Mestresses de casa? Alto / sota poder adquisitiu? Aquestes i algunes altres preguntes ja deuen venir determinades pel tipus de producte que volem vendre. No obstant això, convé adaptar el nostre disseny web al públic objectiu a què ens dirigim.

disseny web denia

2. Dissenya per a tots els dispositius

En segon lloc, no podem oblidar que, els usuaris, cada cop accedeixen a internet en major nombre des de dispositius mòbils. És per això que el disseny web responsive o disseny adaptable, es converteix en una cosa essencial. A més, hem d'intentar que la web carregui bé fins i tot en condicions de mala cobertura. Nosaltres t'oferim el millor disseny web a Denia.

3. Web's amb Usabilitat i Accessibilitat

En tercer lloc, la usabilitat y accessibilitat ens ajudaran a fer la navegació de la nostra web molt més agradable. Interfícies senzilles i intuïtives i habilitar dissenys alternatius, per exemple, per facilitar la lectura a persones de visibilitat reduïda, faran que els usuaris se sentin millor visitant la web augmentant així el temps en ella i per tant millorant el nostre posicionament SEO a la xarxa.

Disseny Web a Dénia: Com treballar un disseny web?

Un cop tinguem clars aquests requisits, haurem d'elaborar un maqueta o esbós de la nostra web. És a dir, com volem que es visualitzi la informació que volem mostrar, ja siguin serveis o productes. Aquesta tasca podem realitzar-la tant en paper a mà alçada com utilitzant eines en línia com per exemple Justinmind.

Finalment, planificarem les tasques per al desenvolupament de la web, nombre de landing pages, categories, larquitectura web i les imatges principals a mostrar són alguns dels principals aspectes a abordar en el disseny web.

Beneficis d'obtenir un bon Disseny Web a Dénia

Tenir un bon disseny web a la teva empresa et pot repercutir en una sèrie de beneficis que comentarem a continuació:

  • Li donarà molta personalitat al teu negoci. Se sentirà com una cosa feta a mida per a tu.
  • Una altra cosa que aportarà serà una bona imatge, un prestigi. Si teniu una web que s'apreciï amb qualitat, aquesta imatge us arribarà als usuaris.
  • Les vendes també es veuran afectades, tendiran a un augment.
  • Ens ajudarà a poder analitzar i controlar els resultats que obtinguem durant el període de temps que ens interessi.

En Millennials Consulting estem per ajudar-te i oferir-te la millor opció de Disseny Web a Dénia. Demana'ns pressupost sense compromís.

Títol
Disseny web Dénia【100% casos d'èxit 】
Nom de l'article
Disseny web Dénia【100% casos d'èxit 】
Descripció
Aconsegueix un disseny web perfecte a Dénia des de 399 euros. Dissenyem la teva web per arribar a més clients i potenciar les vendes.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO