Disseny web a Benidorm【Usabilitat i Disseny Responsive】-

Disseny web Benidorm

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
disseny web benidorm

Disseny WEB a Benidorm

Una de les empreses de major creixement avui dia són aquelles que es dediquen a realitzar plantilles per a la venda de pàgines web. Moltes vegades aquestes plantilles compten amb documentació i fins i tot característiques premium. Això ens permet optar per una plantilla web responsive predissenyada per a un bon disseny web Benidorm.

Val la pena gastar en un disseny web a mida?

Molta gent es qüestiona si cal invertir en el disseny duna web a mida. El principal avantatge és el lliurament de la plantilla immediata, mentre que les plantilles fetes a mida prenen una mica de temps i planificació.

Passa que sí que és important tenir una plantilla web a mida. Aquestes plantilles web s'adapten millor a les vostres necessitats individuals que ajuden a atreure més visites.

Avantatges de tenir un disseny web Benidorm a mida

  • Reconeixement de marca: El disseny web pot fer que la teva empresa sigui reconeguda fàcilment.Tal com passa en molts comercials amb un simple so o logo, al disseny web es pot jugar amb un aspecte que permeti identificar fàcilment la marca.
  • adaptabilitat al teu projecte: No totes les webs són iguals, és per això que en contractar un dissenyador web és possible adaptar les teves idees a la teva web. Això permet afegir innovacions i adaptar el teu projecte a les teves necessitats i millorar el teu disseny web Benidorm a Alacant.
  • Navegabilitat i accessibilitat: El disseny web daquesta plantilla és bonic Però és accessible per a tots? És fàcil de navegar? Aquestes preguntes les hauràs de formular a l'hora d'obtenir un disseny gràfic per a la teva web ja que en depèn que evitis la fuita d'usuaris.
  • Aspecte professional: Els teus visitants seran els crítics més grans que tindràs i si l'aspecte no és el d'una web professional probablement els usuaris deixen de visitar-la. Evita això en el disseny de pàgines web dempresa.

Gestionem el teu Esdeveniment Digital

Usabilitat web, una cosa fonamental del disseny web Benidorm

Internet és gegantí i hi ha milions de llocs web amb informació útil, però Què passa quan accedir al contingut web és molest?

En aquell moment és quan entra en joc la usabilitat web. Aquesta permet a l'usuari tenir-ne una bona experiència visitant la nostra web.

Què és la usabilitat?

La usabilitat web és la mesura de qualitat de lexperiència dusuari en interactuar amb una pàgina web.

La usabilitat i accessibilitat web, són molt importants a lhora del disseny duna web. Això permetrà obtenir millor reputació entre els usuaris de la mateixa.

Tots sabem que és el que passa quan algú no es troba conforme amb una pàgina web, se'n va a una altra.

Per això és recomanable que les pàgines tinguin un disseny amb bona usabilitat per poder retenir els visitants de la web i mantenir-los còmodes dins de la web.

La usabilitat web consta d'algunes característiques a implementar per part d'un dissenyador web. Això consisteix a fer que els usuaris estiguin còmodes en visitar la nostra web, a partir d'una bona arquitectura web.

Quines són les tres eines principals de l'analítica web i la usabilitat?

  • Eficiència d'ús: Les pàgines web han de poder visitar-se al mínim temps possible. Dins d'això entra la velocitat de càrrega del web.
  • facilitat d' aprenentatge: És la teva web fàcil dusar per a tots? Si la resposta és un no, iestàs perdent una gran quantitat de possibles clients.
  • Fàcil de recordar: Si la teva web no és freqüentada en molt de temps és probable que la gent sola oblidar com es fa servir. Per això, cal simplificar cadascun dels processos a realitzar a la web.

disseny web benidorm usabilitat

Val la pena invertir en Usabilitat Web?

Per descomptat! la usabilitat web és el mateix que més quantitat de clients satisfets, la qual cosa permet atraure més clientela i generar més ingressos des de la nostra pàgina web.

Web Responsive Què és i per què és important?

Internet creix i creix cada cop més. Les tècniques utilitzades als 90's de pàgines web amb aspecte quadrat i rústic va quedar en el passat.

Les noves tecnologies de HTML5 y CSS permeten a l'usuari tenir un disseny web responsive o adaptable qualsevol dispositiu.

En poques paraules, el disseny web responsive és una tècnica de disseny que permet que els continguts de la pàgina web siguin adaptables per qualsevol dispositiu del que s'hi accedeixi (mòbils, smatphones, tauletes, etc.).

Aspectes en què et beneficia que la teva Web sigui Responsive

A aquesta altura t'estaràs preguntant com fer una web responsive i perquè pot servir que la teva web sigui adaptable a diferents dispositius. Continueu llegint per saber en què us ajudarà una plantilla web responsive.

Adaptabilitat és igual a més usuaris

Sempre cal tenir en compte que almenys un 80% de la població es connecta a través del telèfon intel·ligent a internet. Per aquesta raó, no tenir un disseny responsive seria botar a les escombraries més de la meitat de visitants de la nostra web.

disseny web benidorm responsive

El disseny web responsive és una tècniques d'innovació a la web i a internet t'adaptes o mors.

Els usuaris sempre estaran de la mà dels que tinguin la millor tecnologia i comoditat. Si et quedes endarrerit en un estil dels 90's, és poc probable que algú visiti la teva web.

Eliminar la taxa de rebot

Fer que arribi gent a la teva web és una cosa fàcil comparada amb fer que s'hi mantinguin.

Per això, una web ha de ser agradable i que cap dels continguts sembli molest per a lusuari.

Un problema comú en un disseny web sorgeix accedint des dun dispositiu petit, els controls solen tornar molestos. Aquesta és una de les coses més importants d'una web responsive.

Recorda que un bon disseny web Benidorm, que contempli la usabilitat, ajuda a millorar el posicionament SEO.

Títol
Disseny web Benidorm
Nom de l'article
Disseny web Benidorm
Descripció
T'agradaria conèixer què és el disseny web i en què et pot beneficiar? Val la pena invertir en disseny web? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO