Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Disseny web Benidorm

Continguts

Disseny WEB a Benidorm

Una de les empreses de major creixement avui dia són aquelles que es dediquen a realitzar plantilles per a la venda de pàgines web. Moltes vegades aquestes plantilles compten amb documentació i fins i tot característiques premium. Això ens permet optar per una plantilla web responsive predissenyada per a un bon disseny web Benidorm.

Val la pena gastar en un disseny web a mida?

Molta gent es qüestiona si cal invertir en el disseny duna web a mida. El principal avantatge és el lliurament de la plantilla immediata, mentre que les plantilles fetes a mida prenen una mica de temps i planificació.

Passa que sí que és important tenir una plantilla web a mida. Aquestes plantilles web s'adapten millor a les vostres necessitats individuals que ajuden a atreure més visites.

Avantatges de tenir un disseny web Benidorm a mida

  • Reconeixement de marca: El disseny web pot fer que la teva empresa sigui reconeguda fàcilment.Tal com passa en molts comercials amb un simple so o logo, al disseny web es pot jugar amb un aspecte que permeti identificar fàcilment la marca.
  • adaptabilitat al teu projecte: No totes les webs són iguals, és per això que en contractar un dissenyador web és possible adaptar les teves idees a la teva web. Això permet afegir innovacions i adaptar el teu projecte a les teves necessitats i millorar el teu disseny web Benidorm a Alacant.
  • Navegabilitat i accessibilitat: El disseny web daquesta plantilla és bonic Però és accessible per a tots? És fàcil de navegar? Aquestes preguntes les hauràs de formular a l'hora d'obtenir un disseny gràfic per a la teva web ja que en depèn que evitis la fuita d'usuaris.
  • Aspecte professional: Els teus visitants seran els crítics més grans que tindràs i si l'aspecte no és el d'una web professional probablement els usuaris deixen de visitar-la. Evita això en el disseny de pàgines web dempresa.

Gestionem el teu Esdeveniment Digital

Usabilitat web, una cosa fonamental del disseny web Benidorm

Internet és gegantí i hi ha milions de llocs web amb informació útil, però Què passa quan accedir al contingut web és molest?

En aquell moment és quan entra en joc la usabilitat web. Aquesta permet a l'usuari tenir-ne una bona experiència visitant la nostra web.

Què és la usabilitat?

La usabilitat web és la mesura de qualitat de lexperiència dusuari en interactuar amb una pàgina web.

La usabilitat i accessibilitat web, són molt importants a lhora del disseny duna web. Això permetrà obtenir millor reputació entre els usuaris de la mateixa.

Tots sabem que és el que passa quan algú no es troba conforme amb una pàgina web, se'n va a una altra.

Per això és recomanable que les pàgines tinguin un disseny amb bona usabilitat per poder retenir els visitants de la web i mantenir-los còmodes dins de la web.

La usabilitat web consta d'algunes característiques a implementar per part d'un dissenyador web. Això consisteix a fer que els usuaris estiguin còmodes en visitar la nostra web, a partir d'una bona arquitectura web.

Quines són les tres eines principals de l'analítica web i la usabilitat?

  • Eficiència d'ús: Les pàgines web han de poder visitar-se al mínim temps possible. Dins d'això entra la velocitat de càrrega del web.
  • facilitat d' aprenentatge: És la teva web fàcil dusar per a tots? Si la resposta és un no, iestàs perdent una gran quantitat de possibles clients.
  • Fàcil de recordar: Si la teva web no és freqüentada en molt de temps és probable que la gent sola oblidar com es fa servir. Per això, cal simplificar cadascun dels processos a realitzar a la web.

disseny web benidorm usabilitat

Val la pena invertir en Usabilitat Web?

Per descomptat! la usabilitat web és el mateix que més quantitat de clients satisfets, la qual cosa permet atraure més clientela i generar més ingressos des de la nostra pàgina web.

Web Responsive Què és i per què és important?

Internet creix i creix cada cop més. Les tècniques utilitzades als 90's de pàgines web amb aspecte quadrat i rústic va quedar en el passat.

Les noves tecnologies de HTML5 y CSS permeten a l'usuari tenir un disseny web responsive o adaptable qualsevol dispositiu.

En poques paraules, el disseny web responsive és una tècnica de disseny que permet que els continguts de la pàgina web siguin adaptables per qualsevol dispositiu del que s'hi accedeixi (mòbils, smatphones, tauletes, etc.).

Aspectes en què et beneficia que la teva Web sigui Responsive

A aquesta altura t'estaràs preguntant com fer una web responsive i perquè pot servir que la teva web sigui adaptable a diferents dispositius. Continueu llegint per saber en què us ajudarà una plantilla web responsive.

Adaptabilitat és igual a més usuaris

Sempre cal tenir en compte que almenys un 80% de la població es connecta a través del telèfon intel·ligent a internet. Per aquesta raó, no tenir un disseny responsive seria botar a les escombraries més de la meitat de visitants de la nostra web.

disseny web benidorm responsive

El disseny web responsive és una tècniques d'innovació a la web i a internet t'adaptes o mors.

Els usuaris sempre estaran de la mà dels que tinguin la millor tecnologia i comoditat. Si et quedes endarrerit en un estil dels 90's, és poc probable que algú visiti la teva web.

Eliminar la taxa de rebot

Fer que arribi gent a la teva web és una cosa fàcil comparada amb fer que s'hi mantinguin.

Per això, una web ha de ser agradable i que cap dels continguts sembli molest per a lusuari.

Un problema comú en un disseny web sorgeix accedint des dun dispositiu petit, els controls solen tornar molestos. Aquesta és una de les coses més importants d'una web responsive.

Recorda que un bon disseny web Benidorm, que contempli la usabilitat, ajuda a millorar el posicionament SEO.

Títol
Disseny web Benidorm
Nom de l'article
Disseny web Benidorm
Descripció
T'agradaria conèixer què és el disseny web i en què et pot beneficiar? Val la pena invertir en disseny web? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS