Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]

Què ha de tenir un disseny web dimpacte?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Oriola-disseny-web-min-768x487

Disseny web orientat a Vendes

Hi ha persones que creuen que només tenint una pàgina web han fet tota la feina, la seva marca o projecte és a la xarxa i és l'únic que necessiten, però res més allunyat de la realitat. No s'enfoquen a aconseguir una web responsive, orientada al SEO o intuïtiva per a les persones, i és un gran error. El disseny web a Oriola és tan important com la resta de les eines amb què compta una marca o emprenedoria.

Un mal disseny duna pàgina web pot repercutir en un augment del percentatge de rebot, és a dir, elevar les possibilitats que cada vegada que les persones entrin immediatament surtin perquè no els va interessar. D´aquesta manera estarem perdent posicionament web als principals cercadors.

Disseny web a Oriola

Un bon disseny web és la carta de presentació de la nostra marca a Internet i no ho hem de deixar a sort. Perquè una pàgina web es consideri realment interessant i útil, el disseny de pàgines web ha de tenir les característiques següents:

Disseny net i organitzat

Res més agradable que un disseny ordenat i net. Un disseny web sense errors en lús destils i amb els elements ubicats duna manera que lusuari sàpiga com accedir a determinada informació.

Un disseny web amb contingut organitzat garanteix que els usuaris consumeixin molta informació i visiteu més pàgines internes.

disseny web en orihuela disseny

Bona utilització de colors en disseny web

A més de fer que els colors coincideixin amb la resta de la imatge corporativa de l'empresa o amb el logo del nostre emprenedoria, fer servir una bona paleta de colors a disseny web a Oriola assegura que les persones es quedin més temps o surtin disparats de la nostra web.

Colors molt cridaners en una temàtica que detoni tranquil·litat, com ara salut, espiritualitat, educació o similars, és com una contradicció amb el que esperem veure llavors subconscientment la rebutjarem. Mentre que, fer servir tons suaus sí que s'ajusta més a les expectatives.

Utilitza escala de grisos en comptes de negre, és una de les propostes més actuals i que ha portat bons resultats.

disseny web en orihuela color

Daltra banda, lús de la font correcta és també vital per aconseguir que els usuaris romanguin més temps al nostre lloc. Tant la mida com el color, són elements importants en el posicionament web SEO.

Tot i que hi ha tipus de lletres molt bonics que poguessin fer d'una web una mica innovador, en el fons les persones només volen llegir de manera immediata el que necessiten i no els importarà que el text només es presenti a ARIAL, per exemple; a ells només els interessa que tant la font com el text en si no saturin la vista.

Contingut útil i fàcil de pair

Segur que has llegit en més d'una oportunitat que “el contingut és el rei”. Aquesta és una oració que seguirem veient sempre a qualsevol web amb bons consells SEO. És cert que els cercadors, entre altres coses, consideren el contingut com el més important per posicionar les nostres webs. Així, hem d'aconseguir que la informació que estiga dins de la nostra pàgina sigui de profit per a les persones.

Presentar el text en paràgrafs curts, amb negretes, cursives i subtítols, només són alguns elements per implementar. Però també ho són l'ús de imatges, estàtiques i animades, per complementar el text.

disseny web a orihuela

Consistència

L'estabilitat és necessària a qualsevol àrea de la nostra vida, també en una pàgina web. No hem de presentar als usuaris dissenys inconsistents que semblaren ser part de diverses pàgines web. Això deixarà certa confusió que acabarà fent que la persona no torni.

Orientada al SEO

És important comptar amb una plantilla o tema que compleixi els requisits necessaris per ser “llegits” pels cercadors. Tenir les metadades correctament descrites és una de les coses que hem de fer abans de publicar una web. També, una web es considera orientada al SEO quan el seu disseny és:

  • Càrrega lleugera
  • Amb imatges de qualitat i fàcil visualització
  • Pensada per a l'usuari més que pel producte
  • Responsiva: adaptable a totes les pantalles de dispositius, mòbils i escriptori.

disseny web a orihuela seo

És imprescindible fer que una pàgina web tingui aquests i altres factors dins del disseny. Aquests són els principals requisits que tant els cercadors com les persones esperem trobar, millorant així el nostre posicionament web SEO.

El que hem de procurar amb el disseny és que les persones naveguin molt de temps a la nostra pàgina i que tornin. Contacta amb nosaltres per obtenir consells sobre un bon disseny web a Oriola Alacant.

Títol
Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]
Nom de l'article
Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]
Descripció
☎ 679910307 Com presentar els continguts a la teva web pot ser determinant per atraure usuaris. Aquí t'expliquem com fer un bon disseny web a Oriola.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO