Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què ha de tenir un disseny web dimpacte?

Disseny web orientat a Vendes

Hi ha persones que creuen que només tenint una pàgina web han fet tota la feina, la seva marca o projecte és a la xarxa i és l'únic que necessiten, però res més allunyat de la realitat. No s'enfoquen a aconseguir una web responsive, orientada al SEO o intuïtiva per a les persones, i és un gran error. El disseny web a Oriola és tan important com la resta de les eines amb què compta una marca o emprenedoria.

Un mal disseny duna pàgina web pot repercutir en un augment del percentatge de rebot, és a dir, elevar les possibilitats que cada vegada que les persones entrin immediatament surtin perquè no els va interessar. D´aquesta manera estarem perdent posicionament web als principals cercadors.

Disseny web a Oriola

Un bon disseny web és la carta de presentació de la nostra marca a Internet i no ho hem de deixar a sort. Perquè una pàgina web es consideri realment interessant i útil, el disseny de pàgines web ha de tenir les característiques següents:

Disseny net i organitzat

Res més agradable que un disseny ordenat i net. Un disseny web sense errors en lús destils i amb els elements ubicats duna manera que lusuari sàpiga com accedir a determinada informació.

Un disseny web amb contingut organitzat garanteix que els usuaris consumeixin molta informació i visiteu més pàgines internes.

disseny web en orihuela disseny

Bona utilització de colors en disseny web

A més de fer que els colors coincideixin amb la resta de la imatge corporativa de l'empresa o amb el logo del nostre emprenedoria, fer servir una bona paleta de colors a disseny web a Oriola assegura que les persones es quedin més temps o surtin disparats de la nostra web.

Colors molt cridaners en una temàtica que detoni tranquil·litat, com ara salut, espiritualitat, educació o similars, és com una contradicció amb el que esperem veure llavors subconscientment la rebutjarem. Mentre que, fer servir tons suaus sí que s'ajusta més a les expectatives.

Utilitza escala de grisos en comptes de negre, és una de les propostes més actuals i que ha portat bons resultats.

disseny web en orihuela color

Daltra banda, lús de la font correcta és també vital per aconseguir que els usuaris romanguin més temps al nostre lloc. Tant la mida com el color, són elements importants en el posicionament web SEO.

Tot i que hi ha tipus de lletres molt bonics que poguessin fer d'una web una mica innovador, en el fons les persones només volen llegir de manera immediata el que necessiten i no els importarà que el text només es presenti a ARIAL, per exemple; a ells només els interessa que tant la font com el text en si no saturin la vista.

Contingut útil i fàcil de pair

Segur que has llegit en més d'una oportunitat que “el contingut és el rei”. Aquesta és una oració que seguirem veient sempre a qualsevol web amb bons consells SEO. És cert que els cercadors, entre altres coses, consideren el contingut com el més important per posicionar les nostres webs. Així, hem d'aconseguir que la informació que estiga dins de la nostra pàgina sigui de profit per a les persones.

Presentar el text en paràgrafs curts, amb negretes, cursives i subtítols, només són alguns elements per implementar. Però també ho són l'ús de imatges, estàtiques i animades, per complementar el text.

disseny web a orihuela

Consistència

L'estabilitat és necessària a qualsevol àrea de la nostra vida, també en una pàgina web. No hem de presentar als usuaris dissenys inconsistents que semblaren ser part de diverses pàgines web. Això deixarà certa confusió que acabarà fent que la persona no torni.

Orientada al SEO

És important comptar amb una plantilla o tema que compleixi els requisits necessaris per ser “llegits” pels cercadors. Tenir les metadades correctament descrites és una de les coses que hem de fer abans de publicar una web. També, una web es considera orientada al SEO quan el seu disseny és:

  • Càrrega lleugera
  • Amb imatges de qualitat i fàcil visualització
  • Pensada per a l'usuari més que pel producte
  • Responsiva: adaptable a totes les pantalles de dispositius, mòbils i escriptori.

disseny web a orihuela seo

És imprescindible fer que una pàgina web tingui aquests i altres factors dins del disseny. Aquests són els principals requisits que tant els cercadors com les persones esperem trobar, millorant així el nostre posicionament web SEO.

El que hem de procurar amb el disseny és que les persones naveguin molt de temps a la nostra pàgina i que tornin. Contacta amb nosaltres per obtenir consells sobre un bon disseny web a Oriola Alacant.

Títol
Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]
Nom de l'article
Disseny web a Oriola【web responsive i SEO ]
Descripció
☎ 679910307 Com presentar els continguts a la teva web pot ser determinant per atraure usuaris. Aquí t'expliquem com fer un bon disseny web a Oriola.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO