Disavow | Què és i com utilitzar aquesta eina de Google?

Disavow | Què és i com utilitzar aquesta eina de Google?

Alexandre MC
Alexandre MC
Vols conèixer l'eina de Google anomenada Disavow i quins són els seus usos i característiques? Entra aquí i informa't.
disavow

Segurament, a l'hora d'exercir la teva feina utilitzis diferents eines que et facilitin el procés o que són totalment necessàries per fer el flux. Sempre és d'agrair conèixer noves eines que són realment útils i que potser pots fer servir. En aquest post parlarem de l'eina Desafectar. Comentarem de què es tracta, per a què serveix i quins usos se li pot donar. A més, parlarem de les diferents característiques que té.

l'eina Desafectar és una eina en línia que us permet informar a Google dels enllaços que estan causant problemes al seu lloc web, aquesta eina es troba dins de la Search Console de Google.. En altres paraules, l'eina us ajuda a indicar a Google quins enllaços no heu de tenir en compte a l'hora d'avaluar el vostre lloc web. És quan els algorismes estableixen penalitzacions que perjudiquen el teu Posicionament SEO.

D'aquesta manera, en utilitzar l'eina Desafectar, podeu sol·licitar determinats enllaços per excloure'ls de la classificació del seu lloc web, millorant així el SEO del vostre lloc web. Aquesta eina és especialment útil quan té un gran nombre denllaços dentrada de baixa qualitat que apunten al seu lloc.

disavow

Per a què serveix?

Desafectar us permet crear un fitxer amb tots els enllaços que consideri perjudicials per al vostre lloc web. Aquest fitxer s'enviarà a Google, que ignorarà els enllaços que hi figuren en avaluar el lloc web.

Aquesta eina és molt útil perquè us permet eliminar els efectes negatius dels mals vincles dentrada i millorar la classificació del seu lloc web en els motors de cerca. Així, amb aquesta eina podrà solucionar fàcilment qualsevol problema de SEO al seu lloc causat backlinks de baixa qualitat.

Una mala utilització d'aquesta eina es pot tornar contra tu en aquells casos en què es faci servir per desautoritzar els enllaços que són no tòxics.

Què és la desautorització denllaços?

La desautorització d'enllaços és el procés d'indicar a Google quins enllaços no heu de tenir en compte en avaluar el vostre lloc web. Utilitzant l'eina de desautorització, podeu crear fàcilment un fitxer amb tots els enllaços que voleu que s'excloguin de la classificació del seu lloc web. Això ajudarà a millorar el SEO del vostre lloc web i, en última instància, la seva classificació a les pàgines de resultats dels motors de cerca.

La desautorització d'enllaços és una eina poderosa i cal utilitzar-la amb precaució. No es recomana utilitzar aquesta eina de manera indiscriminada, ja que podria tenir un efecte advers en el rendiment SEO de la web. Per tant, és important analitzar acuradament els enllaços que esteu excloent del vostre lloc abans d'enviar-los a Google. Només cal fer-se ús en aquells casos que són gravetat extrema, que ens han enllaçat des d'algun lloc web que ens perjudica massa. Per exemple: Granges d'enllaços, webs en idiomes poc comuns, Directori d'imatges, etc.

Un factor molt important és que no és el mateix desautoritzar un link que eliminar un link, quan s'elimina deixa d'existir, però quan es desautoritza què és el que s'ha de fer, se li explica al cercador que aquest link s'ha generat per una altra persona i que és interessant per a la teva web.

Passos per desautoritzar enllaços amb Disavow

1. Analitzeu els enllaços: Abans de desautoritzar qualsevol enllaç, és important analitzar els enllaços que creu que estan perjudicant o no aporten res positiu al SEO del teu lloc web. Amb aquesta anàlisi, podreu identificar quins backlinks s'han d'excloure de la classificació del vostre lloc web.

2. Creeu un fitxer de text amb tots els enllaços a desautoritzar: Quan hagueu identificat els enllaços, haureu de crear un fitxer de text amb tots ells i desar-lo al vostre ordinador. Podeu utilitzar qualsevol eina per desar aquests enllaços (excel, word, etc).

3. Pugeu el fitxer de text a l'eina de desautorització: Un cop hagueu creat el fitxer de text, podeu pujar-lo a l'eina de desautorització de Google, que el processarà i ignorarà els enllaços inclosos en avaluar el seu lloc web.

4. Superviseu els resultats: Finalment, ha de supervisar els resultats de la seva desautorització i assegurar-se que està tenint un efecte positiu en el rendiment SEO del seu lloc web.

En resum, l'eina Desafectar és una eina molt útil que pot ajudar a millorar el SEO del vostre lloc web excloent de la seva consideració els backlinks de baixa qualitatd. És una manera fàcil d'usar i fiable de resoldre qualsevol problema de SEO causat per mals backlinks. Així que si vostè té qualsevol problema amb els mals enllaços d'entrada a la seva web, aquí hi ha la solució.

disavow

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO