Disavow | Què és i com utilitzar aquesta eina de Google?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Disavow | Què és i com utilitzar aquesta eina de Google?

Alexandre MC
Alexandre MC
Vols conèixer l'eina de Google anomenada Disavow i quins són els seus usos i característiques? Entra aquí i informa't.
disavow

Segurament, a l'hora d'exercir la teva feina utilitzis diferents eines que et facilitin el procés o que són totalment necessàries per fer el flux. Sempre és d'agrair conèixer noves eines que són realment útils i que potser pots fer servir. En aquest post parlarem de l'eina Desafectar. Comentarem de què es tracta, per a què serveix i quins usos se li pot donar. A més, parlarem de les diferents característiques que té.

l'eina Desafectar és una eina en línia que us permet informar a Google dels enllaços que estan causant problemes al seu lloc web, aquesta eina es troba dins de la Search Console de Google.. En altres paraules, l'eina us ajuda a indicar a Google quins enllaços no heu de tenir en compte a l'hora d'avaluar el vostre lloc web. És quan els algorismes estableixen penalitzacions que perjudiquen el teu Posicionament SEO.

D'aquesta manera, en utilitzar l'eina Desafectar, podeu sol·licitar determinats enllaços per excloure'ls de la classificació del seu lloc web, millorant així el SEO del vostre lloc web. Aquesta eina és especialment útil quan té un gran nombre denllaços dentrada de baixa qualitat que apunten al seu lloc.

disavow

Per a què serveix?

Desafectar us permet crear un fitxer amb tots els enllaços que consideri perjudicials per al vostre lloc web. Aquest fitxer s'enviarà a Google, que ignorarà els enllaços que hi figuren en avaluar el lloc web.

Aquesta eina és molt útil perquè us permet eliminar els efectes negatius dels mals vincles dentrada i millorar la classificació del seu lloc web en els motors de cerca. Així, amb aquesta eina podrà solucionar fàcilment qualsevol problema de SEO al seu lloc causat backlinks de baixa qualitat.

Una mala utilització d'aquesta eina es pot tornar contra tu en aquells casos en què es faci servir per desautoritzar els enllaços que són no tòxics.

Què és la desautorització denllaços?

La desautorització d'enllaços és el procés d'indicar a Google quins enllaços no heu de tenir en compte en avaluar el vostre lloc web. Utilitzant l'eina de desautorització, podeu crear fàcilment un fitxer amb tots els enllaços que voleu que s'excloguin de la classificació del seu lloc web. Això ajudarà a millorar el SEO del vostre lloc web i, en última instància, la seva classificació a les pàgines de resultats dels motors de cerca.

La desautorització d'enllaços és una eina poderosa i cal utilitzar-la amb precaució. No es recomana utilitzar aquesta eina de manera indiscriminada, ja que podria tenir un efecte advers en el rendiment SEO de la web. Per tant, és important analitzar acuradament els enllaços que esteu excloent del vostre lloc abans d'enviar-los a Google. Només cal fer-se ús en aquells casos que són gravetat extrema, que ens han enllaçat des d'algun lloc web que ens perjudica massa. Per exemple: Granges d'enllaços, webs en idiomes poc comuns, Directori d'imatges, etc.

Un factor molt important és que no és el mateix desautoritzar un link que eliminar un link, quan s'elimina deixa d'existir, però quan es desautoritza què és el que s'ha de fer, se li explica al cercador que aquest link s'ha generat per una altra persona i que és interessant per a la teva web.

Passos per desautoritzar enllaços amb Disavow

1. Analitzeu els enllaços: Abans de desautoritzar qualsevol enllaç, és important analitzar els enllaços que creu que estan perjudicant o no aporten res positiu al SEO del teu lloc web. Amb aquesta anàlisi, podreu identificar quins backlinks s'han d'excloure de la classificació del vostre lloc web.

2. Creeu un fitxer de text amb tots els enllaços a desautoritzar: Quan hagueu identificat els enllaços, haureu de crear un fitxer de text amb tots ells i desar-lo al vostre ordinador. Podeu utilitzar qualsevol eina per desar aquests enllaços (excel, word, etc).

3. Pugeu el fitxer de text a l'eina de desautorització: Un cop hagueu creat el fitxer de text, podeu pujar-lo a l'eina de desautorització de Google, que el processarà i ignorarà els enllaços inclosos en avaluar el seu lloc web.

4. Superviseu els resultats: Finalment, ha de supervisar els resultats de la seva desautorització i assegurar-se que està tenint un efecte positiu en el rendiment SEO del seu lloc web.

En resum, l'eina Desafectar és una eina molt útil que pot ajudar a millorar el SEO del vostre lloc web excloent de la seva consideració els backlinks de baixa qualitatd. És una manera fàcil d'usar i fiable de resoldre qualsevol problema de SEO causat per mals backlinks. Així que si vostè té qualsevol problema amb els mals enllaços d'entrada a la seva web, aquí hi ha la solució.

disavow

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO