És útil la Digitalització dels Recursos Humans a la teva empresa?

Per què realitzar la Digitalització de Recursos Humans a la empresa?

Diana Hernández
Diana Hernández
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
5113523 Human Resources HR management Recruitment Employment Headhunting Concept

Tota organització o empresa es compon d'un grup de treballadors que són els encarregats de funcions principals com les nòmines, les parts legals i laborals, a més aquest grup de persones s'anomena recursos humans, ells són peces clau per al bon funcionament d'una empresa. respecte a la digitalització dels recursos humans.

Però si ja hi ha persones que s'encarreguen de complir que tot funcioni correctament, aleshores per què optar per la digitalització de recursos humans? Si vols saber la resposta t'invito a quedar-te, t'ensenyarem tot el que has de saber sobre això.

En l'actualitat, ens trobem en un període on la revolució digital està generant entorns econòmics totalment nous i alhora proporcionant canvis en els comportaments del consumidor, així com en el dels empleats, en vegem alguns:

  • Treball de dades i analítica: De manera segura, l'àrea de recursos humans comença a entendre la importància que pot proporcionar l'estudi de dades a l'empresa. A més, la tecnologia que s'utilitza pot calcular la preselecció, el creixement, el compromís i altres parts del temps d'un empleat a l'empresa.
  • Reclutament i selecció del personal: Avui dia les empreses ja usen aplicacions amb una experiència d'usuari de fàcil accés, a més a més utilitzen processos de preselecció que es basen en data i altres programes d'intel·ligència artificial.
  • Perfeccionament en lexperiència del personal: Actualment ja no hi ha aquest límit que hi havia abans entre la vida laboral i personal dels treballadors pel fet que tenen el costum de revisar les xarxes socials en horari laboral, a més també, quan es troben fora d'aquest revisen els correus de treball. D'aquesta manera, s'espera que a la feina els empleats tinguin un bon rendiment i ofereixin una bona experiència digital.
  • Eines d'autoservei per al personal: Aquesta s'especialitza en recursos humans (RRHH) per oferir al personal una experiència millorada a l'instant perquè algun empleat pugui veure els seus pagaments, vacances ia més quan necessiti un permís per salut de forma automatitzada.
  • Competència per la feina: La nova generació que tindràs a la teva empresa són l'impuls que necessites en l'àmbit laboral i això és degut a que es troben a les xarxes socials, cosa que alhora és perfecte per a l'àrea de recursos humans ja que tindran un avantatge significatiu pel que fa a la preselecció, aprenentatge i creixement.
digitalització recursos humans 2

Com es pot digitalitzar l'àrea de recursos humans?

1. Establir una estratègia

És de gran importància crear un bon pla per implementar-lo a l'empresa, per això cal tenir en compte les seves característiques i necessitats perquè així es puguin ajustar a les preferències de l'empresa.

2. Fer una avaluació d'intel·ligència artificial

 Al moment de digitalitzar el departament de RRHH no hi ha res millor que confiar en els serveis que proporciona una auditoria de IA ( intel·ligència artificial).

3. Ús de programari

Avui dia és freqüent trobar multitud d'eines i programari que ens permeten digitalitzar, és per això que t'has de prendre el temps de conèixer cadascuna i que així trobis l'apropiada per a la teva empresa.

4. Formació del personal

És fonamental que cadascun dels integrants de l'empresa coneguin i usin correctament cada eina que se'ls subministrarà perquè així les estratègies i programari siguin d'utilitat.

5. Promoure la comunicació

És essencial fer-ho, ja que molts pensen que digitalitzar canvia el caràcter de les persones, per això, per no caure en aquesta opinió errònia, a l'empresa es deu promoure la comunicació perquè així estigui digitalitzada.

Mètodes de tendència en digitalització per a recursos humans

1. Estratègies en la gestió de recursos humans

Si vols augmentar la motivació dels teus empleats i que siguin productius, utilitzar i estudiar aquestes activitats d'entreteniment serà l'ideal, a més que aquestes us ajudaran també en relació a la comunicació a l'empresa ia la comoditat dels treballadors.

2. Big data per a recursos humans

És molt important a l'hora de prendre bones decisions, ja que et pot donar les respostes a moltes de les teves preguntes i inquietuds que tenen lloc al departament de RRHH a més detectar i corregir errors.

3. automatització

Si voleu obtenir grans beneficis per estalviar temps i reduir les tasques d'atenció al client, l'automatització es perfecta per donar solucions en tot moment i de manera ràpida per tenir una millor digitalització dels recursos humans al teu negoci.

En conclusió, a mesura que la tecnologia va avançant, tot al nostre voltant va canviant i les empreses no en són l'excepció, moltes àrees com la de recursos humans estan canviant, però sens dubte de manera positiva, és a dir, sempre per millorar de forma eficaç als seus processos. Així que, sens dubte, el millor que podeu fer és optar per la digitalització de recursos humans de la teva empresa.

Quina eina utilitza Millennials per digitalitzar els recursos humans?

Què és Zoho People?

Gent Zoho és una eina que, des de Millennials Consulting considerem útil i important. Aquesta aplicació permet administrar tots els processos de RR. HH (recursos humans) dins una organització.

Amb aquesta eina, la teva empresa podrà despreocupar-se de tots els aspectes relacionats amb el capital humà de l'empresa i així poder dedicar més temps a altres feines. 

Vols saber els avantatges  d'implementar Zoho People a la planificació estratègica de la teva empresa? El nostre equip us ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema.  Contacta amb Nosaltres

Títol
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Nom de l'article
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO