És útil la Digitalització dels Recursos Humans a la teva empresa?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Per què realitzar la Digitalització de Recursos Humans a la empresa?

Diana Hernández
Diana Hernández
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
5113523 Human Resources HR management Recruitment Employment Headhunting Concept

Tota organització o empresa es compon d'un grup de treballadors que són els encarregats de funcions principals com les nòmines, les parts legals i laborals, a més aquest grup de persones s'anomena recursos humans, ells són peces clau per al bon funcionament d'una empresa. respecte a la digitalització dels recursos humans.

Però si ja hi ha persones que s'encarreguen de complir que tot funcioni correctament, aleshores per què optar per la digitalització de recursos humans? Si vols saber la resposta t'invito a quedar-te, t'ensenyarem tot el que has de saber sobre això.

Recursos humans en temps de la revolució digital

En l'actualitat, ens trobem en un període on la revolució digital està generant entorns econòmics totalment nous i alhora proporcionant canvis en els comportaments del consumidor, així com en el dels empleats, en vegem alguns.

Canvis en els processos de gestió a RRHH

  • Treball de dades i analítica: De manera segura, l'àrea de recursos humans comença a entendre la importància que pot proporcionar l'estudi de dades a l'empresa. A més, la tecnologia que s'utilitza pot calcular la preselecció, el creixement, el compromís i altres parts del temps d'un empleat a l'empresa.
  • Reclutament i selecció del personal: Avui dia les empreses ja usen aplicacions amb una experiència d'usuari de fàcil accés, a més a més utilitzen processos de preselecció que es basen en data i altres programes d'intel·ligència artificial.
  • Perfeccionament en lexperiència del personal: Actualment ja no hi ha aquest límit que hi havia abans entre la vida laboral i personal dels treballadors pel fet que tenen el costum de revisar les xarxes socials en horari laboral, a més també, quan es troben fora d'aquest revisen els correus de treball. D'aquesta manera, s'espera que a la feina els empleats tinguin un bon rendiment i ofereixin una bona experiència digital.
  • Eines d'autoservei per al personal: Aquesta s'especialitza en recursos humans (RRHH) per oferir al personal una experiència millorada a l'instant perquè algun empleat pugui veure els seus pagaments, vacances ia més quan necessiti un permís per salut de forma automatitzada.
  • Competència per la feina: La nova generació que tindràs a la teva empresa són l'impuls que necessites en l'àmbit laboral i això és degut a que es troben a les xarxes socials, cosa que alhora és perfecte per a l'àrea de recursos humans ja que tindran un avantatge significatiu pel que fa a la preselecció, aprenentatge i creixement.

digitalització recursos humans 2

Com es pot digitalitzar l'àrea de recursos humans?

1. Establir una estratègia

És de gran importància crear un bon pla per implementar-lo a l'empresa, per això cal tenir en compte les seves característiques i necessitats perquè així es puguin ajustar a les preferències de l'empresa.

2. Fer una avaluació d'intel·ligència artificial

Al moment de digitalitzar el departament de RRHH no hi ha res millor que confiar en els serveis que proporciona una auditoria de IA ( intel·ligència artificial).

3. Ús de programari

Avui dia és freqüent trobar multitud d'eines i programari que ens permeten digitalitzar, és per això que t'has de prendre el temps de conèixer cadascuna i que així trobis l'apropiada per a la teva empresa.

4. Formació del personal

És fonamental que cadascun dels integrants de l'empresa coneguin i usin correctament cada eina que se'ls subministrarà perquè així les estratègies i programari siguin d'utilitat.

5. Promoure la comunicació

És essencial fer-ho, ja que molts pensen que digitalitzar canvia el caràcter de les persones, per això, per no caure en aquesta opinió errònia, a l'empresa es deu promoure la comunicació perquè així estigui digitalitzada.

Mètodes de tendència en digitalització per a recursos humans

1. Estratègies en la gestió de recursos humans

Si vols augmentar la motivació dels teus empleats i que siguin productius, utilitzar i estudiar aquestes activitats d'entreteniment serà l'ideal, a més que aquestes us ajudaran també en relació a la comunicació a l'empresa ia la comoditat dels treballadors.

2. Big data per a recursos humans

És molt important a l'hora de prendre bones decisions, ja que et pot donar les respostes a moltes de les teves preguntes i inquietuds que tenen lloc al departament de RRHH a més detectar i corregir errors.

3. automatització

Si voleu obtenir grans beneficis per estalviar temps i reduir les tasques d'atenció al client, l'automatització es perfecta per donar solucions en tot moment i de manera ràpida per tenir una millor digitalització dels recursos humans al teu negoci.

En conclusió, a mesura que la tecnologia va avançant, tot al nostre voltant va canviant i les empreses no en són l'excepció, moltes àrees com la de recursos humans estan canviant, però sens dubte de manera positiva, és a dir, sempre per millorar de forma eficaç als seus processos. Així que, sens dubte, el millor que podeu fer és optar per la digitalització de recursos humans de la teva empresa.

Quina eina utilitza Millennials per digitalitzar els recursos humans?

Què és Zoho People?

Gent Zoho és una eina que, des de Millennials Consulting considerem útil i important. Aquesta aplicació permet administrar tots els processos de RR. HH (recursos humans) dins una organització.

Amb aquesta eina, la teva empresa podrà despreocupar-se de tots els aspectes relacionats amb el capital humà de l'empresa i així poder dedicar més temps a altres feines.

people-logoVols saber els avantatges d'implementar Zoho People a la planificació estratègica de la teva empresa? El nostre equip us ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema.  Contacta amb Nosaltres

Vull saber +

Títol
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Nom de l'article
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO