És útil la Digitalització dels Recursos Humans a la teva empresa?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Per què realitzar la Digitalització de Recursos Humans a la empresa?

Diana Hernández
Diana Hernández
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
5113523 Human Resources HR management Recruitment Employment Headhunting Concept

Tota organització o empresa es compon d'un grup de treballadors que són els encarregats de funcions principals com les nòmines, les parts legals i laborals, a més aquest grup de persones s'anomena recursos humans, ells són peces clau per al bon funcionament d'una empresa. respecte a la digitalització dels recursos humans.

Però si ja hi ha persones que s'encarreguen de complir que tot funcioni correctament, aleshores per què optar per la digitalització de recursos humans? Si vols saber la resposta t'invito a quedar-te, t'ensenyarem tot el que has de saber sobre això.

En l'actualitat, ens trobem en un període on la revolució digital està generant entorns econòmics totalment nous i alhora proporcionant canvis en els comportaments del consumidor, així com en el dels empleats, en vegem alguns:

  • Treball de dades i analítica: De manera segura, l'àrea de recursos humans comença a entendre la importància que pot proporcionar l'estudi de dades a l'empresa. A més, la tecnologia que s'utilitza pot calcular la preselecció, el creixement, el compromís i altres parts del temps d'un empleat a l'empresa.
  • Reclutament i selecció del personal: Avui dia les empreses ja usen aplicacions amb una experiència d'usuari de fàcil accés, a més a més utilitzen processos de preselecció que es basen en data i altres programes d'intel·ligència artificial.
  • Perfeccionament en lexperiència del personal: Actualment ja no hi ha aquest límit que hi havia abans entre la vida laboral i personal dels treballadors pel fet que tenen el costum de revisar les xarxes socials en horari laboral, a més també, quan es troben fora d'aquest revisen els correus de treball. D'aquesta manera, s'espera que a la feina els empleats tinguin un bon rendiment i ofereixin una bona experiència digital.
  • Eines d'autoservei per al personal: Aquesta s'especialitza en recursos humans (RRHH) per oferir al personal una experiència millorada a l'instant perquè algun empleat pugui veure els seus pagaments, vacances ia més quan necessiti un permís per salut de forma automatitzada.
  • Competència per la feina: La nova generació que tindràs a la teva empresa són l'impuls que necessites en l'àmbit laboral i això és degut a que es troben a les xarxes socials, cosa que alhora és perfecte per a l'àrea de recursos humans ja que tindran un avantatge significatiu pel que fa a la preselecció, aprenentatge i creixement.
digitalització recursos humans 2

Com es pot digitalitzar l'àrea de recursos humans?

1. Establir una estratègia

És de gran importància crear un bon pla per implementar-lo a l'empresa, per això cal tenir en compte les seves característiques i necessitats perquè així es puguin ajustar a les preferències de l'empresa.

2. Fer una avaluació d'intel·ligència artificial

 Al moment de digitalitzar el departament de RRHH no hi ha res millor que confiar en els serveis que proporciona una auditoria de IA ( intel·ligència artificial).

3. Ús de programari

Avui dia és freqüent trobar multitud d'eines i programari que ens permeten digitalitzar, és per això que t'has de prendre el temps de conèixer cadascuna i que així trobis l'apropiada per a la teva empresa.

4. Formació del personal

És fonamental que cadascun dels integrants de l'empresa coneguin i usin correctament cada eina que se'ls subministrarà perquè així les estratègies i programari siguin d'utilitat.

5. Promoure la comunicació

És essencial fer-ho, ja que molts pensen que digitalitzar canvia el caràcter de les persones, per això, per no caure en aquesta opinió errònia, a l'empresa es deu promoure la comunicació perquè així estigui digitalitzada.

Mètodes de tendència en digitalització per a recursos humans

1. Estratègies en la gestió de recursos humans

Si vols augmentar la motivació dels teus empleats i que siguin productius, utilitzar i estudiar aquestes activitats d'entreteniment serà l'ideal, a més que aquestes us ajudaran també en relació a la comunicació a l'empresa ia la comoditat dels treballadors.

2. Big data per a recursos humans

És molt important a l'hora de prendre bones decisions, ja que et pot donar les respostes a moltes de les teves preguntes i inquietuds que tenen lloc al departament de RRHH a més detectar i corregir errors.

3. automatització

Si voleu obtenir grans beneficis per estalviar temps i reduir les tasques d'atenció al client, l'automatització es perfecta per donar solucions en tot moment i de manera ràpida per tenir una millor digitalització dels recursos humans al teu negoci.

En conclusió, a mesura que la tecnologia va avançant, tot al nostre voltant va canviant i les empreses no en són l'excepció, moltes àrees com la de recursos humans estan canviant, però sens dubte de manera positiva, és a dir, sempre per millorar de forma eficaç als seus processos. Així que, sens dubte, el millor que podeu fer és optar per la digitalització de recursos humans de la teva empresa.

Quina eina utilitza Millennials per digitalitzar els recursos humans?

Què és Zoho People?

Gent Zoho és una eina que, des de Millennials Consulting considerem útil i important. Aquesta aplicació permet administrar tots els processos de RR. HH (recursos humans) dins una organització.

Amb aquesta eina, la teva empresa podrà despreocupar-se de tots els aspectes relacionats amb el capital humà de l'empresa i així poder dedicar més temps a altres feines. 

Vols saber els avantatges  d'implementar Zoho People a la planificació estratègica de la teva empresa? El nostre equip us ajudarà a resoldre qualsevol dubte o problema.  Contacta amb Nosaltres

Títol
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Nom de l'article
Per què has d'optar per la digitalització dels recursos humans de la teva empresa?
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la digitalització dels recursos humans a les empreses? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO