DIGITALITZACIÓ DE MERCATS

EXPERTS AMB COMPROMÍS I QUALITAT

Solucions Digitals per a Mercats d'Abastos

Des de la nostra experiència com experts en el sector de digitalització de mercats i comerços hem tret en clar certs aspectes a tenir en compte per definir un servei de qualitat 

En un sector tan competitiu com els mercats d'abastament cal un extra de diferenciació en el nostre negoci, per això des de Millennials Consulting oferim  solucions digitals per als mercats d'abastament.

Des de la digitalització del nostre negoci tindrem més oportunitats d'apropar-nos al nostre consumidor final i apropar el nostre mercat a mitjançant solucions digitals com cartelleria digital, etiquetes intel·ligents o visibilitat a internet pel nostre mercat d'abastaments.

També podrem oferir elements diferenciadors del nostre negoci que ens facin ser més competitius davant de la nostra competència com taquilles refrigerades per a les compres online o visites guiades per ensenyar-los totes les seccions i llocs del nostre mercat, fleca, fruiteria, carnisseria etc.

Els nostres serveis per a mercats d'abastament

Cartelleria Digital

Sabies que el 70% de les decisions de compra es prenen al punt de venda? Potencia això fidelitzant els teus clients, millora la comunicació, augmenta els teus ingressos amb mètodes 100% efectius.

Taquilla Digital 360

Les TAQUILLES 360º són mobiliari per a recollida de paqueteria que estan integrades en xarxes de distribució. Inclouen una pantalla d'alta definició i un programari exclusiu per a reproducció de continguts.

Social WIFI

Saps que els teus clients et deixen voluntàriament el seu MAIL a través del teu el WIFI del teu local?
A través de wifi social es capten opinions i dades. Organitza una base de dades i fidelitza els teus clients.

Etiquetes Intel·ligents

Tags Codis QR i NFC
Dues etiquetes digitals per portar la informació del teu negoci al consumidor en un sol gest amb el dispositiu mòbil.

Taquilles Refrigerades

Les taquilles permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients.

Visites virtuals a Mercats i Centres Comercials

Els teus usuaris podran visitar-te digitalment mitjançant un sistema digital per mostrar espais 3D a través de Xarxes Socials.

Cartelleria Digital

Comunicació dinàmica al punt de venda

Les pantalles són conegudes per ser una eina de màrqueting molt eficaç. El 75% dels clients recordaran el contingut que les pantalles digitals els ofereixen davant només del 44% si fossin cartells convencionals.

Per aconseguir aquests resultats és bàsic la gestió correcta de continguts. La nostra oferta inclou el disseny de la graella i la seva actualització constant.

Etiquetes Inteligents

Senzill, Directe, Immediat i molt Efectiu

Transformem qualsevol objecte físic a punts d'interacció digitals, permetent als usuaris passar del físic al digital de manera intuïtiva des dun dispositiu mòbil.

Aquí us oferim una idea d'on posar la vostra etiqueta intel·ligent i què mostrar amb ella

 • Envasos
 • Productes
 • Etiquetes
 • cartells
 • Preus
 • Informació nutricional
 • Cartes/Menús
 • Horaris/Dades de contacte

Social WIFI

Els teus clients deixaran el mail a través del WIFI, gestor de reserves o xarxes socials

És molt més difícil captar un client nou que fidelitzar el que ja et coneix.

A través d' wifi social se capten opinions i dades, d'acord amb això t'oferim la manera d'organitzar la base de dades dels teus clients i fer-los arribar les promocions de forma automatitzada.

Converteix el WIFI del teu local en una eina de social marketing

wifi-social-mercats-de-abastament

taquilla 360 digital

Un model de recollida i enviament de paqueteria que sintegra amb la imatge del teu negoci

afegeix campanyes visuals a les pantalles dels teus productes per a més Visibilitat, ofereix altres alternatives de lliurament per potenciar les vendes i afegeix publicitat al punt de venda per a clients captius que veuran les teves ofertes a la pantalla.

taquilla Refrigerada

Compres Pagues i Reculls Quadna Vols

Amb la experiència adquirida en la digitalització de mercats d'abastament hem determinat que els marges comercials es redueixen fonamentalment per dues causes: el temps de la preparació de comandes i als costos de repartiment

Les taquilles refrigerades permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients una vegada que descobreixen la comoditat del servei.

El servei que atrau el local als compradors per internet.

Visita 3D virtual

Valor afegit al teu establiment

Una visita virtual és el sistema digital per mostrar espais, on l'usuari es pot moure lliurement per un entorn totalment fidel a la realitat. En ordinador, al mòbil o en una tauleta, creant una experiència interactiva.

Interactua directament amb els teus clients, inclou promocions i vídeos, mostra les instal·lacions sense necessitat de visitar-les

Experts en visibilitat a internet per a mercats

Si no ets a internet No Existeixes

 • Webs Actualitzades
 • Estratègies SEO
 • Geolocalització i posicionament d'imatge
 • Campanyes de Pagament Per Clic
 • Campanyes de Social Ads
 • Estratègies de Linkbuilding i presència a directoris
 • Optimització de Continguts

Experts en Digitalització de Mercats D'Abastos

logo-mercat-numància
Mercat Numància

Digitalització, Visites Virtuals, Creació de WEB

logo-mercat-san-fernando
Mercat San Fernando

Creacuñib de WEB, Marketplace, Posicionament...

logo-mercat-vila-de-vallecas
Mercat Vila de Vallecas

Digitalització, Posicionament SEO,Creació de WEB...

logo-mercat-alt-extremadura
Mercat Alt Extremadura

Marketplace, Xarxes Socials, Posicionament...

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

COL·LABORADORS

col·laboradors de Millennials

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

Damià

Melendrez

Consultor, Implantador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Marta

Mateu

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

Diego

Tomàs

desenvolupador

Jorge

Fernández

desenvolupador

Jesús

García

desenvolupador

Ignacio

Del Val

desenvolupador

Julià. V

Fernández

desenvolupador