Digitalització de Mercats d'Abastos | MC

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER MERCATS DE PROVEÏMENTS

EXPERTS AMB COMPROMÍS, QUALITAT I RESULTATS

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Més de 20 mercats d'abastaments digitalitzats

Actualment hem aconseguit digitalr i implantar diferents solucions CRM en 21 mercats d'abastament de la ciutat de Madrid.

EXPERTS A CRM PER MERCATS DE PROVEÏMENTS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector dels mercats pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents mercats d'abastament. Gràcies a això podem dir que coneixem aquest sector i podem actuar en conseqüència.

Som conscients de les necessitats que tenen els mercats d'abastament. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida millorar la relació amb el client i els empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors o vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM per a mercats d'abastament a les necessitats personalitzades de cada negoci.

Zoho CRM és un sistema de gestió de relacions amb el client basat en el núvol que ajuda les empreses a manejar les interaccions amb els clients, automatitzar processos de vendes, dur a terme campanyes de màrqueting, proporcionar suport al client i rastrejar les metes de vendes. És una solució integral i adaptable per gestionar totes les relacions amb els clients i ofereix, entre molts altres, els beneficis següents:

 • Automatització de les vendes i el màrqueting: Zoho CRM automatitza tasques repetitives, cosa que permet als equips de vendes i màrqueting concentrar-se a interactuar amb els clients i prospectes.
 • Seguiment de les interaccions amb els clients: Permet rastrejar totes les interaccions amb els clients, des de trucades telefòniques i correus electrònics fins a reunions en persona, cosa que proporciona un historial complet de la relació amb el client.
 • Anàlisi i informes: Ofereix una varietat d'informes i anàlisis per ajudar les empreses a entendre el seu rendiment de vendes, identificar tendències i prendre decisions informades.
 • Integració amb altres eines: S'integra fàcilment amb una varietat d'altres aplicacions i eines de productivitat, cosa que permet a les empreses tenir una solució de gestió de clients completa.
 • Accessibilitat mòbil: Zoho CRM ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android, permetent als usuaris accedir a la informació del client i fer tasques crítiques des de qualsevol lloc.

 

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Mercats d'Abastos? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM SUPERMERCAT

En Millennials Consulting, estem orgullosos de la nostra profunda experiència en la implementació de sistemes CRM per a supermercats. El nostre equip entén la importància d'adaptar-se a les demandes canviants dels consumidors a l'era digital, i ens centrem en proporcionar solucions personalitzades que millorin la relació entre els supermercats i els seus clients.

El nostre enfocament està fortament enfocat a la personalització i segmentació. Treballem amb els nostres clients per desenvolupar solucions de CRM que capturin i analitzin els dades del client, identifiquin patrons i tendències i permetin campanyes de màrqueting altament dirigides. Això no només millora l'eficiència de les operacions de màrqueting dels nostres clients, sinó que també impulsa una major retenció de clients en permetre als supermercats comunicar-se de manera més efectiva amb la base de clients.

EXPERTS EN DIGITALITZACIÓ MERCATS D'ABASTS

Des de la nostra experiència com experts en el sector de digitalització de mercats i comerços hem tret en clar certs aspectes a tenir en compte per definir un servei de qualitat 

En un sector tan competitiu com els mercats d'abastament cal un extra de diferenciació en el nostre negoci, per això des de Millennials Consulting oferim  solucions digitals per als mercats d'abastament.

Des de la digitalització del nostre negoci tindrem més oportunitats d'apropar-nos al nostre consumidor final i apropar el nostre mercat a mitjançant solucions digitals com cartelleria digital, etiquetes intel·ligents o visibilitat a internet pel nostre mercat d'abastaments.

Vols més clients?

També podrem oferir elements diferenciadors del nostre negoci que ens facin ser més competitius davant de la nostra competència com taquilles refrigerades per a les compres online o visites guiades per ensenyar-los totes les seccions i llocs del nostre mercat, fleca, fruiteria, carnisseria etc.

Els nostres serveis per a mercats d'abastament

Cartelleria Digital

Sabies que el 70% de les decisions de compra es prenen al punt de venda? Potencia això fidelitzant els teus clients, millora la comunicació, augmenta els teus ingressos amb mètodes 100% efectius.

Taquilla Digital 360

Les TAQUILLES 360º són mobiliari per a recollida de paqueteria que estan integrades en xarxes de distribució. Inclouen una pantalla d'alta definició i un programari exclusiu per a reproducció de continguts.

Social WIFI

Saps que els teus clients et deixen voluntàriament el seu MAIL a través del teu el WIFI del teu local?
A través de wifi social es capten opinions i dades. Organitza una base de dades i fidelitza els teus clients.

Etiquetes Intel·ligents

Tags Codis QR i NFC
Dues etiquetes digitals per portar la informació del teu negoci al consumidor en un sol gest amb el dispositiu mòbil.

Taquilles Refrigerades

Les taquilles permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients.

Visites virtuals a Mercats i Centres Comercials

Els teus usuaris podran visitar-te digitalment mitjançant un sistema digital per mostrar espais 3D a través de Xarxes Socials.

Cartelleria Digital

Comunicació dinàmica al punt de venda

Les pantalles són conegudes per ser una eina de màrqueting molt eficaç. El 75% dels clients recordaran el contingut que les pantalles digitals els ofereixen davant només del 44% si fossin cartells convencionals.

Per aconseguir aquests resultats és bàsic la gestió correcta de continguts. La nostra oferta inclou el disseny de la graella i la seva actualització constant.

Etiquetes Inteligents

Senzill, Directe, Immediat i molt Efectiu

Transformem qualsevol objecte físic a punts d'interacció digitals, permetent als usuaris passar del físic al digital de manera intuïtiva des dun dispositiu mòbil.

Aquí us oferim una idea d'on posar la vostra etiqueta intel·ligent i què mostrar amb ella

 • Envasos
 • Productes
 • Etiquetes
 • cartells
 • Preus
 • Informació nutricional
 • Cartes/Menús
 • Horaris/Dades de contacte

Social WIFI

Els teus clients deixaran el mail a través del WIFI, gestor de reserves o xarxes socials

És molt més difícil captar un client nou que fidelitzar el que ja et coneix.

A través d' wifi social se capten opinions i dades, d'acord amb això t'oferim la manera d'organitzar la base de dades dels teus clients i fer-los arribar les promocions de forma automatitzada.

Converteix el WIFI del teu local en una eina de social marketing

wifi-social-mercats-de-abastament

taquilla 360 digital

Un model de recollida i enviament de paqueteria que sintegra amb la imatge del teu negoci

afegeix campanyes visuals a les pantalles dels teus productes per a més Visibilitat, ofereix altres alternatives de lliurament per potenciar les vendes i afegeix publicitat al punt de venda per a clients captius que veuran les teves ofertes a la pantalla.

taquilla Refrigerada

Compres Pagues i Reculls Quadna Vols

Amb la experiència adquirida en la digitalització de mercats d'abastament hem determinat que els marges comercials es redueixen fonamentalment per dues causes: el temps de la preparació de comandes i als costos de repartiment

Les taquilles refrigerades permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients una vegada que descobreixen la comoditat del servei.

El servei que atrau el local als compradors per internet.

Visita 3D virtual

Valor afegit al teu establiment

Una visita virtual és el sistema digital per mostrar espais, on l'usuari es pot moure lliurement per un entorn totalment fidel a la realitat. En ordinador, al mòbil o en una tauleta, creant una experiència interactiva.

Interactua directament amb els teus clients, inclou promocions i vídeos, mostra les instal·lacions sense necessitat de visitar-les

Experts en visibilitat a internet per a mercats

Si no ets a internet No Existeixes

 • Webs Actualitzades
 • Estratègies SEO
 • Geolocalització i posicionament d'imatge
 • Campanyes de Pagament Per Clic
 • Campanyes de Social Ads
 • Estratègies de Linkbuilding i presència a directoris
 • Optimització de Continguts

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO