PROGRAMARI ALIMENTACIÓ

EXPERTS AMB COMPROMÍS I QUALITAT

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

CRM ALIMENTACIÓ

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector alimentació pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents mercats d'abastament o negocis orientats a la venda de productes alimentaris de tota mena. Gràcies a això, podem dir que coneixem el sector alimentació i sabem com cal actuar.

Som conscients de les necessitats que tenen els mercats d'abastament i botigues d'alimentació. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida millorar la relació amb el client i els empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors o vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM Alimentació a les necessitats personalitzades de cada negoci.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, Amb un CRM podrem cobrir des de mercats d'abastament fins a crear un CRM per a alimentació adaptat per a cadascun daquests centres.

 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, estoc o productes, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre negoci. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació serien més efectives per captar i fidelitzar clients.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les dates de promoció.
 • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
 • Ajudarem el nostre equip d'empleats a tancar les vendes amb més percentatge de satisfacció.

 

Amb l'ajuda d'un programari per a botiga alimentació podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Alimentació que han confiat en nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per Acadèmies? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

EXPERTS EN DIGITALITZACIÓ MERCATS D'ABASTS

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari per a alimentació. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres alimentaris. 

Quan parles de Jornades de Portes Obertes, saps d'on et vénen concretament les persones i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

Programari per a Botiga d'Alimentació

Des de la nostra experiència com experts en el sector de digitalització de mercats i comerços hem tret en clar certs aspectes a tenir en compte per definir un servei de qualitat 

En un sector tan competitiu com els mercats d'abastament cal un extra de diferenciació en el nostre negoci, per això des de Millennials Consulting oferim  solucions digitals per als mercats d'abastament.

Des de la digitalització del nostre negoci tindrem més oportunitats d'apropar-nos al nostre consumidor final i apropar el nostre mercat a mitjançant solucions digitals com cartelleria digital, etiquetes intel·ligents o visibilitat a internet pel nostre mercat d'abastaments.

Vols més clients?

També podrem oferir elements diferenciadors del nostre negoci que ens facin ser més competitius davant de la nostra competència com taquilles refrigerades per a les compres online o visites guiades per ensenyar-los totes les seccions i llocs del nostre mercat, fleca, fruiteria, carnisseria etc.

Els nostres serveis per a mercats d'abastament

Cartelleria Digital

Sabies que el 70% de les decisions de compra es prenen al punt de venda? Potencia això fidelitzant els teus clients, millora la comunicació, augmenta els teus ingressos amb mètodes 100% efectius.

Taquilla Digital 360

Les TAQUILLES 360º són mobiliari per a recollida de paqueteria que estan integrades en xarxes de distribució. Inclouen una pantalla d'alta definició i un programari exclusiu per a reproducció de continguts.

Social WIFI

Saps que els teus clients et deixen voluntàriament el seu MAIL a través del teu el WIFI del teu local?
A través de wifi social es capten opinions i dades. Organitza una base de dades i fidelitza els teus clients.

Etiquetes Intel·ligents

Tags Codis QR i NFC
Dues etiquetes digitals per portar la informació del teu negoci al consumidor en un sol gest amb el dispositiu mòbil.

Taquilles Refrigerades

Les taquilles permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients.

Visites virtuals a Mercats i Centres Comercials

Els teus usuaris podran visitar-te digitalment mitjançant un sistema digital per mostrar espais 3D a través de Xarxes Socials.

Cartelleria Digital

Comunicació dinàmica al punt de venda

Les pantalles són conegudes per ser una eina de màrqueting molt eficaç. El 75% dels clients recordaran el contingut que les pantalles digitals els ofereixen davant només del 44% si fossin cartells convencionals.

Per aconseguir aquests resultats és bàsic la gestió correcta de continguts. La nostra oferta inclou el disseny de la graella i la seva actualització constant.

Etiquetes Inteligents

Senzill, Directe, Immediat i molt Efectiu

Transformem qualsevol objecte físic a punts d'interacció digitals, permetent als usuaris passar del físic al digital de manera intuïtiva des dun dispositiu mòbil.

Aquí us oferim una idea d'on posar la vostra etiqueta intel·ligent i què mostrar amb ella

 • Envasos
 • Productes
 • Etiquetes
 • cartells
 • Preus
 • Informació nutricional
 • Cartes/Menús
 • Horaris/Dades de contacte

Social WIFI

Els teus clients deixaran el mail a través del WIFI, gestor de reserves o xarxes socials

És molt més difícil captar un client nou que fidelitzar el que ja et coneix.

A través d' wifi social se capten opinions i dades, d'acord amb això t'oferim la manera d'organitzar la base de dades dels teus clients i fer-los arribar les promocions de forma automatitzada.

Converteix el WIFI del teu local en una eina de social marketing

wifi-social-mercats-de-abastament

taquilla 360 digital

Un model de recollida i enviament de paqueteria que sintegra amb la imatge del teu negoci

afegeix campanyes visuals a les pantalles dels teus productes per a més Visibilitat, ofereix altres alternatives de lliurament per potenciar les vendes i afegeix publicitat al punt de venda per a clients captius que veuran les teves ofertes a la pantalla.

taquilla Refrigerada

Compres Pagues i Reculls Quadna Vols

Amb la experiència adquirida en la digitalització de mercats d'abastament hem determinat que els marges comercials es redueixen fonamentalment per dues causes: el temps de la preparació de comandes i als costos de repartiment

Les taquilles refrigerades permeten millorar el rendiment de la venda en línia optimitzant els trams de lliurament i augmentar el grau de satisfacció dels clients una vegada que descobreixen la comoditat del servei.

El servei que atrau el local als compradors per internet.

Visita 3D virtual

Valor afegit al teu establiment

Una visita virtual és el sistema digital per mostrar espais, on l'usuari es pot moure lliurement per un entorn totalment fidel a la realitat. En ordinador, al mòbil o en una tauleta, creant una experiència interactiva.

Interactua directament amb els teus clients, inclou promocions i vídeos, mostra les instal·lacions sense necessitat de visitar-les

Experts en visibilitat a internet per a mercats

Si no ets a internet No Existeixes

 • Webs Actualitzades
 • Estratègies SEO
 • Geolocalització i posicionament d'imatge
 • Campanyes de Pagament Per Clic
 • Campanyes de Social Ads
 • Estratègies de Linkbuilding i presència a directoris
 • Optimització de Continguts

Experts en Digitalització de Mercats D'Abastos

logo-mercat-santa-eugènia
Mercat Santa Eugenia

Digitalització, Visites Virtuals, Creació de WEB

logo-mercat-san-fernando
Mercat San Fernando

Creació de WEB, Marketplace, Posicionament...

logo-mercat-vila-de-vallecas
Mercat Vila de Vallecas

Digitalització, Posicionament SEO,Creació de WEB...

logo-mercat-alt-extremadura
Mercat Alt Extremadura

Marketplace, Xarxes Socials, Posicionament...

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat