【Què és la digitalització de les empreses?】⇨Tot el que has de saber

Digitalització de les empreses

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Vols saber què vol dir la digitalització de les empreses? No busqueu més, aquí, us explicarem tot el necessari.
Digitalització d'empreses

Què és la digitalització?

La digitalització o transformació digital és el procés que usen les empreses o organitzacions per reordenar i optimitzar la metodologia de treball, així com les seves estratègies en general. Per descomptat, amb el suport de les noves tecnologies i la digitalització dels processos. Però no és només una cosa tecnològica, es tracta aplicar les innovacions digitals per a la cerca i l'aprofitament d'oportunitats. És a dir, automatitzant els processos, minimitzant els costos, millorant les comunicacions, anant més enllà de les fronteres, maximitzant l'eficiència.

Transformació digital a empreses

Aquest és un procés de canvi determinant en una empresa.

Els canvis es fan de la manera més idònia possible, afectant tots els departaments, incloent-hi la direcció empresarial. És com donar un format nou a l'empresa. Fer-ho també ajuda a guanyar terreny global i no quedar-se enrere. A més, la seva implementació no ha de ser una cosa forta, sinó més aviat de mica en mica, així tots els qui integren l'empresa assimilaran les seves aplicacions.

Com digitalitzar una petita, mitjana i gran empresa?

Per digitalitzar una empresa independentment de la seva mida, cal que hi hagi una predisposició tant del cap com dels empleats.

L'evolució tecnològica ha fet quedar enrere moltes empreses, no aconseguint mantenir-se al ritme actual. Ens hem de conscienciar d'això, conèixer l'abast i les dimensions de la nostra empresa, la seva possible demanda, la manera de cobrir-la, fer les avaluacions i els plans corresponents. Tot això dóna marxa al procés de digitalització.

Hi ha errors molt comuns que porten a la fallida moltes empreses.

“La meva empresa és molt petita, no necessito automatitzar res, això és per a empreses més grans”

Fet que ajudarà que l'empresa sigui cada cop més petita fins que desaparegui.

“La meva empresa és molt gran, ens va bé, no necessitem automatitzar res”

Fet que ajudarà que la competència la superi i el procés de fallida sigui ràpid i imminent.

L'automatització ha arribat per quedar-s'hi, és un procés que no es pot aturar.

No n'hi ha prou només utilitzar un blog o les xarxes socials, es tracta de fer un procés real, eficient i amb bona assessoria.

Que la nostra empresa sigui petita no és senyal que no s'hagi d'actualitzar ni estar al dia amb les exigències actuals, es tracta més del potencial de la nostra empresa i les possibilitats d'expandir-se. És necessari professionalisme al personal que s'encarrega de les comunicacions, la manca d'enteniment del procés pot afectar l'èxit de la digitalització.

Passos per digitalitzar una empresa

Per realitzar una digitalització empresarial, has de seguir mínim els passos següents:

1.- L'anàlisi inicial

El primer que hem de fer és analitzar la nostra empresa, la seva estructura, els clients, els treballadors, el personal administratiu. En fi, tot allò que inclogui el nostre negoci. Les pautes que imposa el procés de digitalització no es poden donar de bona manera si no es coneixen aquestes dades ni la situació actual de la nostra empresa, així com del sector que desenvolupa. En resum, idear un pla executor amb projeccions, saber des de què estem partint i amb què comptem realment.

2.- Girar a la digitalització

Tenint ben definit allò que s'ha exposat en el pas anterior, s'inicia el procés de digitalització.

Que passa per la instal·lació d'eines que permetin obtenir dades de la teva empresa. Sense dades no hi ha cap millora possible. És possible que vulguis millorar punts que ja són forts a la teva empresa i els punts febles segueixin tal com estaven, cosa que fa que no sigui una bona millora. És per això que per digitalitzar una empresa és obligatori utilitzar un CRM.

Cal tenir clar que cal temps i recursos a invertir en aquest procés. Per tant, cal el suport en conjunt de tot l'equip de l'organització i un pla d'execució com a ruta a seguir.

3.- Col·laboració i formació de l'equip

Hi ha la possibilitat de desacords amb el procés, la directiva ha de tenir ben clar la importància del procés de digitalització, entendre'l com una millora cap a l'empresa i la seva eficiència. Cal aconseguir acords de cooperació, i convèncer la directiva de la importància de comptar amb un sistema digital. També el més indicat és tenir un líder que s'encarregui de motivar, dirigir i accionar l'equip.

Si no es compta amb un equip de suport potser fracassa el procés, per això l'empresa ha de comptar amb les persones adequades que entenguin i executin el procés. El talent i el professionalisme haurien de ser part de l'equip. Un equip que entengui, analitzi la situació real de l'empresa, doni suport al líder elegit i, per descomptat, a l'execució del pla.

4.- Anàlisi de clientela

Com que el client és qui produeix el guany, sempre serà l'objectiu final i més important. Per tant, cal conèixer, estudiar, i analitzar com és lexperiència del client després del canvi a la digitalització. Conèixer la situació del client permet que millorem, modifiquem o mantinguem interiorment com exteriorment aquells aspectes necessaris per a la relació empresa-client. Només així farem els passos i prendrem les decisions necessàries per assolir l'èxit.

5-El Big Data

El Big Data és el darrer pas de la digitalització. Un cop obtingudes les dades de l'empresa, et mostraran les parts que cal modificar de la teva empresa, accions a implementar per arribar a més clients amb menys recursos etc.

És un dels elements clau per a la transformació digital de l'empresa; després de tot, organitzar i explorar les dades de la teva empresa permet enfocar-la cap a la demanda real que té. Tenir una bona base de dades, com clients, productes, serveis de més o menys demanda, les seves variants, els dubtes propis i de clients sobre serveis o productes, permetrà que avanços d'una manera millor a l'objectiu.

Si vols fer el pas a la digitalització de la teva empresa prem aquí per obtenir una prova gratuïta de 30 dies del teu CRM.

Si encara vols saber més sobre CRM et deixem amb aquest post que dirà més funcionalitats que poden ser molt beneficioses per a la teva empresa.

Títol
Digitalització de les empreses
Nom de l'article
Digitalització de les empreses
Descripció
Vols saber què vol dir la digitalització de les empreses? No busqueu més, aquí, us explicarem tot el necessari.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO