Diferències entre Zoho CRM i Hubspot Quina és la millor opció?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Diferències entre Zoho CRM i Hubspot

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
És important utilitzar Zoho CRM i Hubspot al sector laboral? Entra en aquest post i informa't a un sol clic.
diferències zoho crm i hubspot

els programes CRM han demostrat ser una eina perfecta per al desenvolupament adequat duna empresa. D'aquesta manera, aquesta mena de programari és del millor per millorar la relació client-empresa , així podràs saber les diferències entre zoho crm i hubspot.

Amb la varietat de programari CRM que existeix actualment, és molt complicat decidir quin és el millor de tots, sent aquesta una decisió de les més difícils de prendre si es considera Hubspot i Zoho CRM en aquesta comparativa. Són dels millors CRM per a empreses que podràs trobar! Així que, per decidir quin és el millor CRM del mercat, val la pena conèixer les diferències entre Zoho CRM i Hubspot que et portaran a prendre una decisió.

La principal diferència que es pot esmentar entre Zoho CRM i Hubspot és que aquest segon desenvolupador enfoca els seus productes més a l'automatització de processos, proporcionant millors estratègies per al seguiment de tasques i activitats a realitzar pels usuaris. Mentrestant, Zoho CRM s'enfoca molt més a la projecció de vendes i planificació, fent-ho més idoni per a aquestes empreses que busquen vendre més que organitzar-se de forma interna i particular.

En segon lloc, lles principals diferències entre Zoho CRM i Hubspot són:

  • Hubspot us dóna la possibilitat d'emmagatzemar fins a un milió de contactes dins de la seva interfície, mentre que Zoho CRM només es limita a cent mil contactes a la versió més completa que té.
  • La versió més senzilla del programa Zoho CRM ja compta amb eines de Social Listening, que us podran ajudar a contactar amb clients independentment del mitjà que s'utilitzi. En canvi, Hubspot compta amb eines d'automatització únicament en la versió més bàsica.
  • Zoho destaca per tenir una Intel·ligència Artificial que guia els seus sistemes i que és extraordinària, ja que aquesta IA està dissenyada per atendre de manera exacta qualsevol necessitat de lempresa. Hubspot no posa a disposició dels seus usuaris cap mena d'assistent artificial que faci la feina molt més accessible.
  • Hubspot és molt més fàcil d'implementar que Zoho, ja que aquesta empresa ha invertit força temps i diners a fer que cada procés que realitza el programa sigui eficient. De fet, Hubspot també brilla per la seva rapidesa a l'hora d'utilitzar el programa, i és més ràpid que Zoho CRM cosa que és un gran punt a favor.
  • Hubspot té una versió de prova totalment gratuïta, sent un dels aspectes més destacables entre aquest programa i Zoho CRM. Tot i això, la versió pagament de Hubspot és molt més cara que la versió Premium de Zoho CRM, cosa que comporta contractar les eines que més s'ajustin a les teves necessitats ia les de l'empresa.
diferències zoho crm i hubspot

Com es pot apreciar, Zoho CRM i Hubspot són realment molt diferents tot i ser programes per millorar la relació de les empreses amb els seus clients. Per tant, si t'estàs decidint per algun dels dos per contractar a la teva empresa, tingues en compte les característiques de cadascun dels programes per prendre la millor decisió possible.

Quina és la millor opció? Zoho CRM vs Hubspot

Encara que la decisió sobre quina és millor pot arribar a ser molt subjectiva, es pot prendre com a base el que ja hem comentat entre les diferències de Zoho CRM i Hubspot i concloure que Zoho és la millor alternativa. Això és així, principalment perquè Zoho CRM és una eina que està especialment pensada per cobrir cada part de la relació amb els teus clients, tenint un gran repertori d'eines útils que, a les mans adequades, poden resultar ser força beneficioses per a qualsevol empresa.

D'altra banda, Hubspot té una versió gratuïta a la qual se'n pot treure profit, però els seus alts preus per la versió de pagament i les limitacions que presenta la versió gratuïta fan que no pugui arribar a rendir com un excel·lent programa CRM. Per això és que guanya Zoho!

Per concloure, com a experts a Zoho, podem assegurar que aquesta suite s'adaptarà a les teves necessitats ia les de la teva empresa. A què esperes per implementar Zoho CRM a la teva empresa?

PROVA GRATUÏTA ZOHO CRM

T'interessa implementar Zoho CRM a la teva empresa? Gaudeix de totes les eines que ofereix Zoho. Què esperes?
Títol
Diferències entre Zoho CRM i Hubspot
Nom de l'article
Diferències entre Zoho CRM i Hubspot
Descripció
És important utilitzar Zoho CRM i Hubspot al sector laboral? Entra en aquest post i informa't a un sol clic.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO