Diferències entre Zoho CRM i Hubspot Quina és la millor opció?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Diferències entre Zoho CRM i Hubspot

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
És important utilitzar Zoho CRM i Hubspot al sector laboral? Entra en aquest post i informa't a un sol clic.
diferències zoho crm i hubspot

els programes CRM han demostrat ser una eina perfecta per al desenvolupament adequat duna empresa. D'aquesta manera, aquesta mena de programari és del millor per millorar la relació client-empresa , així podràs saber les diferències entre zoho crm i hubspot.

Amb la varietat de programari CRM que existeix actualment, és molt complicat decidir quin és el millor de tots, sent aquesta una decisió de les més difícils de prendre si es considera Hubspot i Zoho CRM en aquesta comparativa. Són dels millors CRM per a empreses que podràs trobar! Així que, per decidir quin és el millor CRM del mercat, val la pena conèixer les diferències entre Zoho CRM i Hubspot que et portaran a prendre una decisió.

La principal diferència que es pot esmentar entre Zoho CRM i Hubspot és que aquest segon desenvolupador enfoca els seus productes més a l'automatització de processos, proporcionant millors estratègies per al seguiment de tasques i activitats a realitzar pels usuaris. Mentrestant, Zoho CRM s'enfoca molt més a la projecció de vendes i planificació, fent-ho més idoni per a aquestes empreses que busquen vendre més que organitzar-se de forma interna i particular.

En segon lloc, lles principals diferències entre Zoho CRM i Hubspot són:

  • Hubspot us dóna la possibilitat d'emmagatzemar fins a un milió de contactes dins de la seva interfície, mentre que Zoho CRM només es limita a cent mil contactes a la versió més completa que té.
  • La versió més senzilla del programa Zoho CRM ja compta amb eines de Social Listening, que us podran ajudar a contactar amb clients independentment del mitjà que s'utilitzi. En canvi, Hubspot compta amb eines d'automatització únicament en la versió més bàsica.
  • Zoho destaca per tenir una Intel·ligència Artificial que guia els seus sistemes i que és extraordinària, ja que aquesta IA està dissenyada per atendre de manera exacta qualsevol necessitat de lempresa. Hubspot no posa a disposició dels seus usuaris cap mena d'assistent artificial que faci la feina molt més accessible.
  • Hubspot és molt més fàcil d'implementar que Zoho, ja que aquesta empresa ha invertit força temps i diners a fer que cada procés que realitza el programa sigui eficient. De fet, Hubspot també brilla per la seva rapidesa a l'hora d'utilitzar el programa, i és més ràpid que Zoho CRM cosa que és un gran punt a favor.
  • Hubspot té una versió de prova totalment gratuïta, sent un dels aspectes més destacables entre aquest programa i Zoho CRM. Tot i això, la versió pagament de Hubspot és molt més cara que la versió Premium de Zoho CRM, cosa que comporta contractar les eines que més s'ajustin a les teves necessitats ia les de l'empresa.
diferències zoho crm i hubspot

Com es pot apreciar, Zoho CRM i Hubspot són realment molt diferents tot i ser programes per millorar la relació de les empreses amb els seus clients. Per tant, si t'estàs decidint per algun dels dos per contractar a la teva empresa, tingues en compte les característiques de cadascun dels programes per prendre la millor decisió possible.

Quina és la millor opció? Zoho CRM vs Hubspot

Encara que la decisió sobre quina és millor pot arribar a ser molt subjectiva, es pot prendre com a base el que ja hem comentat entre les diferències de Zoho CRM i Hubspot i concloure que Zoho és la millor alternativa. Això és així, principalment perquè Zoho CRM és una eina que està especialment pensada per cobrir cada part de la relació amb els teus clients, tenint un gran repertori d'eines útils que, a les mans adequades, poden resultar ser força beneficioses per a qualsevol empresa.

D'altra banda, Hubspot té una versió gratuïta a la qual se'n pot treure profit, però els seus alts preus per la versió de pagament i les limitacions que presenta la versió gratuïta fan que no pugui arribar a rendir com un excel·lent programa CRM. Per això és que guanya Zoho!

Per concloure, com a experts a Zoho, podem assegurar que aquesta suite s'adaptarà a les teves necessitats ia les de la teva empresa. A què esperes per implementar Zoho CRM a la teva empresa?

PROVA GRATUÏTA ZOHO CRM

T'interessa implementar Zoho CRM a la teva empresa? Gaudeix de totes les eines que ofereix Zoho. Què esperes?
Títol
Diferències entre Zoho CRM i Hubspot
Nom de l'article
Diferències entre Zoho CRM i Hubspot
Descripció
És important utilitzar Zoho CRM i Hubspot al sector laboral? Entra en aquest post i informa't a un sol clic.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO