Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Diferències entre Zoho Books i Oracle

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
Vols saber les diferències entre Zoho Books i Oracle? Entra en aquest post i informa't. A Millennials implementem Zoho Books.
diferències entre zoho books i oracle
Continguts

Al mercat hi ha diferents tipus de programari de comptabilitat, ja que conèixer les diferències entre Zoho Books i Oracle és de gran utilitat, ja que són els programaris de comptabilitat més importants del mercat. Això us permetrà saber els serveis que ofereixen en avaluar cadascuna de les seves característiques, requisits, costos i condicions d'aplicació. Per això hem creat aquesta comparació entre aquests programes perquè puguis tenir una idea clara de leficiència que promet cadascun dels programaris.

D'aquesta manera hauràs de saber les diferències entre Zoho Books i Oracle i així podràs prendre la decisió correcta de quin és el més indicat per a la teva empresa.

Zoho Books vs Oracle

Llibres Zoho

Es tracta d'un programari de comptabilitat molt senzill d'usar i implementar, ja que ha estat desenvolupat per experts en l'àrea de finances i administració. D'aquesta manera es coneixen al detall el funcionament de Zoho Books. A causa de les seves funcions eficaces i oportunes és reconegut com un dels millors ERP del mercat, a més d´oferir una interfície còmoda als usuaris ja que permet automatitzar la gran majoria del flux de treball de l´empresa.

Llibres Zoho es caracteritza per oferir un seguiment especial de pagaments a través de recordatoris automatitzats que van sincronitzats amb el sistema de facturació i del banc a què pertanyis. A més, posseïx un tauler d'instruments o aplicacions que et permetran conèixer de forma ràpida el funcionament de la teva empresa i el moment exacte de la liquiditat de la teva empresa per disposar dels teus recursos monetaris.

Oracle

És un programari integral basat en el núvol, sent molt popular per ser una solució innovadora de gestió empresarial per a tot tipus d'empreses. Per això, aplica les millors estratègies estàndard i modernes per tal de facilitar a les empreses l'optimització de les seves gestions de negoci. La plataforma està dissenyada per simplificar i automatitzar les àrees de negocis potencials. Això inclou una àmplia planificació, capacitació, informes, finances, organització de projectes, així com les obligacions fiscals.

Oracle ERP Cloud està dissenyat en un enfocament modern que aconsegueix connectar-se amb la flexibilitat i la facilitat de la tecnologia a través del núvol. Sobretot, de les empreses dedicades als serveis financers, consultoria, serveis professionals, telecomunicacions, màrqueting, productes, enginyeria i vendes. En fi, es tracta d'un paquet de programari molt complet amb amplis recursos empresarials amb aplicacions totalment eficaces i fiables en la reducció de costos, per millorar els processos i augmentar la productivitat.

logo books oracle

Diferències entre Zoho Books i Oracle

Funcions de Zoho Books

Les característiques generals de Zoho Books són conèixer i estar al corrent dels beneficis que l'empresa genera, a través del sistema automatitzat de pagaments bancaris. A més, evita que s'ingressin diners als bancs de forma manual. Amb les seves funcions ben establertes permet lestalvi de temps automatitzat de fluxos de treball, així com ladministració oportuna i clara dels comptes per pagar i per cobrar que és una gestió molt complexa.

D'altra banda, els ofereix als seus clients les opcions de pagament en línia de manera que no hi ha cap tipus de retard en la gestió de cobraments. A més, aquesta funció forma part de l'automatització dels pagaments. Amb el sistema de Zoho Books podràs mantenir el registre de despeses i veure en el moment que vulguis els moviments bancaris de l'empresa, ja que el compte bancari de l'empresa estarà totalment automatitzat, fet que implica que no serà controlat per tercers, així s'evitarà una mala gestió.

Per finalitzar, no es permet l‟ingrés manual de feeds bancaris automatitzats. És una de les diferències entre Zoho Books i Oracle, a més de cercar i categoritzar cadascuna de les transaccions, només hauràs de coordinar els comptes amb un sol clic. Des del tauler de control de Zoho Books podràs veure la descripció general de cada flux de caixa i així oferir als clients la possibilitat de veure les seves transaccions recents i fer els pagaments immediatament i de forma massiva per mitjà de la pàgina.

Funcions d'Oracle

Oracle ofereix als seus clients una suite potent d'eines ERP que han estat dissenyades per agilitzar tots els processos del negoci, a través de planificació i anàlisi financera elaborada des del sistema. Compte amb mòduls de comptabilitat, administració de comandes, gestió de rendiment empresarial, gestió de risc, reconeixement d'ingressos i obligacions fiscals.

A més, inclou un mòdul especial de compres al núvol que consisteix en un sistema d'autoservei amb procés de facturació ràpida i flexible, a més del portal de proveïdors que en facilita la col·laboració.

En Millennials Treballem amb Zoho Books

Per concloure, hem conegut diferents eines com són Zoho Books i Oracle. A Millennials Consulting treballem i implementem Llibres Zoho que és un programari de comptabilitat fàcil dusar, dissenyat perquè els propietaris dempreses administrin les seves finances i mantenir-se al corrent del seu flux de caixa. Vols conèixer les diferències entre Zoho books i Oracle? 

Experts especialitzats

T'interessa Zoho Books? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Diferències entre Zoho Books i Oracle
Nom de l'article
Diferències entre Zoho Books i Oracle
Descripció
Vols saber les diferències entre Zoho Books i Oracle? Entra en aquest post i informa't. A Millennials implementem Zoho Books.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO