Diferències entre Zoho Books i Oracle

Diferències entre Zoho Books i Oracle

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Vols saber les diferències entre Zoho Books i Oracle? Entra en aquest post i informa't. A Millennials implementem Zoho Books.
diferències entre zoho books i oracle

Al mercat hi ha diferents tipus de programari de comptabilitat, ja que conèixer les diferències entre Zoho Books i Oracle és de gran utilitat, ja que són els programaris de comptabilitat més importants del mercat. Això us permetrà saber els serveis que ofereixen en avaluar cadascuna de les seves característiques, requisits, costos i condicions d'aplicació. Per això hem creat aquesta comparació entre aquests programes perquè puguis tenir una idea clara de leficiència que promet cadascun dels programaris.

D'aquesta manera hauràs de saber les diferències entre Zoho Books i Oracle i així podràs prendre la decisió correcta de quin és el més indicat per a la teva empresa.

Llibres Zoho

Es tracta d'un programari de comptabilitat molt senzill d'usar i implementar, ja que ha estat desenvolupat per experts en l'àrea de finances i administració. D'aquesta manera es coneixen al detall el funcionament de Zoho Books. A causa de les seves funcions eficaces i oportunes és reconegut com un dels millors ERP del mercat, a més d´oferir una interfície còmoda als usuaris ja que permet automatitzar la gran majoria del flux de treball de l´empresa.

Llibres Zoho es caracteritza per oferir un seguiment especial de pagaments a través de recordatoris automatitzats que van sincronitzats amb el sistema de facturació i del banc a què pertanyis. A més, posseïx un tauler d'instruments o aplicacions que et permetran conèixer de forma ràpida el funcionament de la teva empresa i el moment exacte de la liquiditat de la teva empresa per disposar dels teus recursos monetaris.

Oracle

És un programari integral basat en el núvol, sent molt popular per ser una solució innovadora de gestió empresarial per a tot tipus d'empreses. Per això, aplica les millors estratègies estàndard i modernes per tal de facilitar a les empreses l'optimització de les seves gestions de negoci. La plataforma està dissenyada per simplificar i automatitzar les àrees de negocis potencials. Això inclou una àmplia planificació, capacitació, informes, finances, organització de projectes, així com les obligacions fiscals.

Oracle ERP Cloud està dissenyat en un enfocament modern que aconsegueix connectar-se amb la flexibilitat i la facilitat de la tecnologia a través del núvol. Sobretot, de les empreses dedicades als serveis financers, consultoria, serveis professionals, telecomunicacions, màrqueting, productes, enginyeria i vendes. En fi, es tracta d'un paquet de programari molt complet amb amplis recursos empresarials amb aplicacions totalment eficaces i fiables en la reducció de costos, per millorar els processos i augmentar la productivitat.

logo books oracle

Diferències entre Zoho Books i Oracle

Funcions de Zoho Books

Les característiques generals de Zoho Books són conèixer i estar al corrent dels beneficis que l'empresa genera, a través del sistema automatitzat de pagaments bancaris. A més, evita que s'ingressin diners als bancs de forma manual. Amb les seves funcions ben establertes permet lestalvi de temps automatitzat de fluxos de treball, així com ladministració oportuna i clara dels comptes per pagar i per cobrar que és una gestió molt complexa.

D'altra banda, els ofereix als seus clients les opcions de pagament en línia de manera que no hi ha cap tipus de retard en la gestió de cobraments. A més, aquesta funció forma part de l'automatització dels pagaments. Amb el sistema de Zoho Books podràs mantenir el registre de despeses i veure en el moment que vulguis els moviments bancaris de l'empresa, ja que el compte bancari de l'empresa estarà totalment automatitzat, fet que implica que no serà controlat per tercers, així s'evitarà una mala gestió.

Per finalitzar, no es permet l‟ingrés manual de feeds bancaris automatitzats. És una de les diferències entre Zoho Books i Oracle, a més de cercar i categoritzar cadascuna de les transaccions, només hauràs de coordinar els comptes amb un sol clic. Des del tauler de control de Zoho Books podràs veure la descripció general de cada flux de caixa i així oferir als clients la possibilitat de veure les seves transaccions recents i fer els pagaments immediatament i de forma massiva per mitjà de la pàgina.

Funcions d'Oracle

Oracle ofereix als seus clients una suite potent d'eines ERP que han estat dissenyades per agilitzar tots els processos del negoci, a través de planificació i anàlisi financera elaborada des del sistema. Compte amb mòduls de comptabilitat, administració de comandes, gestió de rendiment empresarial, gestió de risc, reconeixement d'ingressos i obligacions fiscals.

A més, inclou un mòdul especial de compres al núvol que consisteix en un sistema d'autoservei amb procés de facturació ràpida i flexible, a més del portal de proveïdors que en facilita la col·laboració.

En Millennials Treballem amb Zoho Books

Per concloure, hem conegut diferents eines com són Zoho Books i Oracle. A Millennials Consulting treballem i implementem Llibres Zoho que és un programari de comptabilitat fàcil dusar, dissenyat perquè els propietaris dempreses administrin les seves finances i mantenir-se al corrent del seu flux de caixa. Vols conèixer les diferències entre Zoho books i Oracle? 

Experts especialitzats

T'interessa Zoho Books? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Diferències entre Zoho Books i Oracle
Nom de l'article
Diferències entre Zoho Books i Oracle
Descripció
Vols saber les diferències entre Zoho Books i Oracle? Entra en aquest post i informa't. A Millennials implementem Zoho Books.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO