Diferències entre Zoho CRM i Active Campaign - Millennials Consulting
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Diferències entre Zoho CRM i Active Campaign

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer quines són les diferències entre Zoho CRM i Active Campaign? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Diferències entre Zoho CRM i Active Campaign

Les plataformes que esmentarem tenen un bon sistema d'interfície, funcionalitats de campanya i preus generals molt competitius entre si. El dia d'avui descobriràs quines són les diferències entre Zoho CRM i Active Campaign i podràs decidir entre l'una o l'altra.

El primer a destacar entre les seves diferències és allò relacionat amb les seves funcionalitats. D'una banda, tenim Zoho CRM que es presenta com una solució integral per a una molt bona relació amb el client. També compta amb eines crítiques per als processos de vendes i màrqueting.

De l'altra banda, hi ha Active Campaign, que es considera una plataforma molt àmplia amb bones eines i sistema intel·ligent per a l'ús en màrqueting i vendes.

Com hem vist, totes dues semblen molt iguals respecte a funcionalitats, però hi ha unes clares diferències entre Zoho CRM i Active Campaign, les quals podem resumir de la següent manera.

Principals diferències entre Zoho CRM i Active Campaign

 • Preus:
  • Zoho CRM comença per 12$ al mes per usuari.
  • AC comença per només 9$ al mes.
 • productivitat:
  • Amb Zoho, es busca un rendiment més gran en el tancament de negocis.
  • A AC s'enfoquen en les millores de les connexions i la quantitat de compromisos amb els clients mitjançant els missatges de configuració personalitzada i d'intel·ligència.
 • Comunicació:
  • A AC, es combina el mitjà de comunicació per missatgeria SMS o correu electrònic.
  • A Zoho la interacció és social i per canals de correu.
 • funcions:
  • La primera opció de màrqueting a Zoho és dedicar-se a les solucions de CRM.
  • A AC, s'enfoquen en el programari tipus automatització amb bona capacitat de CRM.
 • campanyes:
  • Les proves dividides en campanyes són presents a Active Campaign.
  • A Zoho no és permès cap forma de prova.
 • automatització:
  • Zoho CRM es mostra com un sistema de flux de treball automatitzat.
  • A Active Campaign s'observa un marc d'automatització al mapa gràfic.
diferència entre active campaign i zoho crm

Zoho CRM vs Active Campaign

Amb totes les diferències de Zoho CRM i Actice Campaigns clara, has de triar. Però abans d'això, considereu que cadascuna d'aquestes eines pot ser eficient segons les característiques de la vostra empresa.

Les eines amb què compten cadascuna són potencialment útils, i més encara a l'àrea del màrqueting i gestió de clients. Recorda que el procés CRM comença amb la gestió de clients, on tots dos són excel·lents. Les funcions de productivitat i preu dependran del teu gust o necessitat

Altres aspecte que diferencia Zoho CRM d'Active Campaign

Per acabar, podem fer una breu descripció del que és Zoho CRM en concret i de per què es diferencia clarament d'Active Campaign. En primer lloc, tenim que Zoho permet un sistema dautomatització molt característic per a les operacions comercials típiques.

Les funcions de seguiment operen a la perfecció en segon pla i poden generar vendes amb els seus informes rellevants. Per a aquells usuaris que es decideixin Zoho CRM, han de considerar lenfocament holístic del sistema i integrar-se amb les aplicacions corresponents del sistema.

I si de comptabilitat parlem, Zoho CRM es pot integrar amb diferents aplicacions portant el nivell de comptabilitat al següent nivell.

Què opines sobre les diferències entre Zoho CRM i Active Campaign? En Millennials Consulting som una consultoria especialitzada en CRM y SEO. Som un partner premium de Zoho, perquè podrem ajudar-te en allò que necessitis.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Diferències entre Zoho CRM i Active Campaign
Nom de l'article
Diferències entre Zoho CRM i Active Campaign
Descripció
T'agradaria conèixer quines són les diferències entre Zoho CRM i Active Campaign? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fernando Martín
Fernando Martín
21. Desembre, 2022.
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO