Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive

Marta Mateo
Marta Mateo
Vols saber les Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive? Implanta Zoho CRM amb Millennials.Entra en aquest post i informa't.
zoho crm i pipedrive

Zoho CRM i Pipedrive són les opcions que estan de moda al programari entre les empreses que utilitzen CRM, si encara no et decideixes per quin d'aquests programaris implementar, podràs descobrir les diferències entre Zoho CRM i Pipedrive ja que et facilitarà prendre una decisió concreta. És per això que hem preparat aquesta comparativa entre aquests programes amb tota la informació detallada que us indicaran les característiques de cadascun.

Zoho CRM

La plataforma de CRM de Zoho, forma part del gran ventall de serveis que componen Zoho, que ha dissenyat Zoho CRM ho ha fet amb el propòsit de crear un espai exclusiu perquè els usuaris puguin administrar els seus clients potencials, contactes o el seu negoci en general. Per això us ofereix una sèrie d'eines de comunicació que inclouen el xat en viu, correu electrònic i el telèfon.

Compte amb un gran equip que genera clients fidels a Zoho i un sistema d'intel·ligència artificial anomenat Zia amb què es poden automatitzar els processos. Resulta la millor alternativa tant per a les empreses grans com a mitjanes ja que el propòsit és captar ràpidament clients potencials.

Un dels principals punts forts de Zoho CRM és que és a constant adaptació a les peticions dels usuaris. Per això, ofereix solucions àgils i ajuda molt a automatitzar els processos de l'empresa.

CRM Pipedrive

L'empresa Pipeline, va fundar Pipedrive amb el propòsit d'oferir-los als usuaris una alternativa fàcil i simple dutilitzar. És una eina que a poc a poc està creixent al mercat i va sent reconeguda, cada cop més equips de vendes la utilitzen. S'ha especialitzat en oferir als usuaris l'oportunitat de configurar canalitzacions totalment adaptables a les seves necessitats, així com crear accions i fer un seguiment dels objectius.

Igual que Zoho CRM, Té un disseny senzill que ajuda a l'automatització de les tasques que es realitzen de forma repetitiva, gràcies al sistema d'automatització de completar informació, reunions i la programació de trucades.

zoho crm i pipedrive

Diferències de Pipedrive a Zoho CRM

Facilitat d'ús

En aquest aspecte el disseny de Zoho CRM presenta avantatges quant a Pipedrive, ja que el seu procés d'execució en té una àmplia personalització a cada client. Sens dubte, estem parlant d'un programari senzill i fàcil d'usar. Per la seva banda, Pipedrive també compta amb un bon disseny i no resulta gaire complicat fer-lo servir.

Atenció al client

Zoho CRM ofereix una excel·lent atenció al client durant les 24 hores del dia de dilluns a divendres. A més, els usuaris que compten amb el sistema d'assistència Premium gaudeixen del servei exclusiu d'assistència altament fiable, amb l'atenció personalitzada, cosa que inclou els caps de setmana. Les diferències entre zoho crm i pipedrive és mínima, ja que tots dos compten amb un molt bon servei d'atenció al client.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Personalització

Parlarem de les diferències entre zoho crm i pipedrive quant a la personalització es refereix. Tots dos programaris ofereixen a l'usuari l'oportunitat de fer informes de camps CRM creats segons la necessitat del negoci. A més, l'opció de filtre permet agrupar i avaluar els resultats, aportant mostres fiables a més de corregir els possibles errors de manera que el personal hi pugui treballar. No obstant això, la personalització de Zoho CRM és més que detallada i aporta resultats més exactes amb l'objectiu de tenir un informe clar de tota la gestió per aplicar correctament la personalització. 

Zoho CRM també permet la personalització d'informes d'una manera senzilla i compartir-los amb els membres de l'equip. La personalització de Zoho consisteix més en la forma estructural. Es poden organitzar en carpetes i la creació és a través d'una eina, a més aquests informes poden estar molt bé elaborats amb gràfics i taules incloses.

Integració de correus electrònics

Pipedrive ofereix com a funció estàndard la integració de correus electrònics per habilitar l'enviament i la recepció d'informació a través del correu electrònic, ja que té l'alternativa de sincronització ràpida i bilateral entre empreses que usin Pipedrive. El funcionament de Zoho CRM és realment semblant en aquest aspecte. Recentment s'ha millorat la integració del programari amb safates de correu electrònic com ara gmail o zoho mail. Amb el pack premium podreu gaudir d'aquesta integració, la qual és realment útil.

Quant diferències entre zoho crm i pipedrive, no apreciem una que destaqui en gran mesura. Tots dos programari estan altament preparats per a aquesta integració.

Embut de vendes

En vista de la necessitat dels negocis de comptar amb una àmplia varietat de fases de vendes a les línies de productes, departaments i els equips, tots dos ofereixen aquesta alternativa en forma personalitzable. Per una banda, Pipedrive ofereix de forma il·limitada el servei d'embut de vendes, caracteritzant-se per ser molt intuïtius i visuals. En el cas de Zoho CRM, ofereix un seguiment molt més sofisticat i personalitzat. 

A través de l'embut de vendes podràs obtenir informació rellevant per a la teva empresa.

Vols saber les  diferències entre zoho crm i Pipedrive

Títol
Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive
Nom de l'article
Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive
Descripció
Vols saber les Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive? Implanta Zoho CRM amb Millennials.Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO