Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive

Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive

Marta Mateo
Marta Mateo
Vols saber les Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive? Implanta Zoho CRM amb Millennials.Entra en aquest post i informa't.
zoho crm i pipedrive

Zoho CRM i Pipedrive són les opcions que estan de moda al programari entre les empreses que utilitzen CRM, si encara no et decideixes per quin d'aquests programaris implementar, podràs descobrir les diferències entre Zoho CRM i Pipedrive ja que et facilitarà prendre una decisió concreta. És per això que hem preparat aquesta comparativa entre aquests programes amb tota la informació detallada que us indicaran les característiques de cadascun.

Zoho CRM

La plataforma de CRM de Zoho, forma part del gran ventall de serveis que componen Zoho, que ha dissenyat Zoho CRM ho ha fet amb el propòsit de crear un espai exclusiu perquè els usuaris puguin administrar els seus clients potencials, contactes o el seu negoci en general. Per això us ofereix una sèrie d'eines de comunicació que inclouen el xat en viu, correu electrònic i el telèfon.

Compte amb un gran equip que genera clients fidels a Zoho i un sistema d'intel·ligència artificial anomenat Zia amb què es poden automatitzar els processos. Resulta la millor alternativa tant per a les empreses grans com a mitjanes ja que el propòsit és captar ràpidament clients potencials.

Un dels principals punts forts de Zoho CRM és que és a constant adaptació a les peticions dels usuaris. Per això, ofereix solucions àgils i ajuda molt a automatitzar els processos de l'empresa.

CRM Pipedrive

L'empresa Pipeline, va fundar Pipedrive amb el propòsit d'oferir-los als usuaris una alternativa fàcil i simple dutilitzar. És una eina que a poc a poc està creixent al mercat i va sent reconeguda, cada cop més equips de vendes la utilitzen. S'ha especialitzat en oferir als usuaris l'oportunitat de configurar canalitzacions totalment adaptables a les seves necessitats, així com crear accions i fer un seguiment dels objectius.

Igual que Zoho CRM, Té un disseny senzill que ajuda a l'automatització de les tasques que es realitzen de forma repetitiva, gràcies al sistema d'automatització de completar informació, reunions i la programació de trucades.

zoho crm i pipedrive

Diferències de Pipedrive a Zoho CRM

Facilitat d'ús

En aquest aspecte el disseny de Zoho CRM presenta avantatges quant a Pipedrive, ja que el seu procés d'execució en té una àmplia personalització a cada client. Sens dubte, estem parlant d'un programari senzill i fàcil d'usar. Per la seva banda, Pipedrive també compta amb un bon disseny i no resulta gaire complicat fer-lo servir.

Atenció al client

Zoho CRM ofereix una excel·lent atenció al client durant les 24 hores del dia de dilluns a divendres. A més, els usuaris que compten amb el sistema d'assistència Premium gaudeixen del servei exclusiu d'assistència altament fiable, amb l'atenció personalitzada, cosa que inclou els caps de setmana. Les diferències entre zoho crm i pipedrive és mínima, ja que tots dos compten amb un molt bon servei d'atenció al client.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Personalització

Parlarem de les diferències entre zoho crm i pipedrive quant a la personalització es refereix. Tots dos programaris ofereixen a l'usuari l'oportunitat de fer informes de camps CRM creats segons la necessitat del negoci. A més, l'opció de filtre permet agrupar i avaluar els resultats, aportant mostres fiables a més de corregir els possibles errors de manera que el personal hi pugui treballar. No obstant això, la personalització de Zoho CRM és més que detallada i aporta resultats més exactes amb l'objectiu de tenir un informe clar de tota la gestió per aplicar correctament la personalització. 

Zoho CRM també permet la personalització d'informes d'una manera senzilla i compartir-los amb els membres de l'equip. La personalització de Zoho consisteix més en la forma estructural. Es poden organitzar en carpetes i la creació és a través d'una eina, a més aquests informes poden estar molt bé elaborats amb gràfics i taules incloses.

Integració de correus electrònics

Pipedrive ofereix com a funció estàndard la integració de correus electrònics per habilitar l'enviament i la recepció d'informació a través del correu electrònic, ja que té l'alternativa de sincronització ràpida i bilateral entre empreses que usin Pipedrive. El funcionament de Zoho CRM és realment semblant en aquest aspecte. Recentment s'ha millorat la integració del programari amb safates de correu electrònic com ara gmail o zoho mail. Amb el pack premium podreu gaudir d'aquesta integració, la qual és realment útil.

Quant diferències entre zoho crm i pipedrive, no apreciem una que destaqui en gran mesura. Tots dos programari estan altament preparats per a aquesta integració.

Embut de vendes

En vista de la necessitat dels negocis de comptar amb una àmplia varietat de fases de vendes a les línies de productes, departaments i els equips, tots dos ofereixen aquesta alternativa en forma personalitzable. Per una banda, Pipedrive ofereix de forma il·limitada el servei d'embut de vendes, caracteritzant-se per ser molt intuïtius i visuals. En el cas de Zoho CRM, ofereix un seguiment molt més sofisticat i personalitzat. 

A través de l'embut de vendes podràs obtenir informació rellevant per a la teva empresa.

Vols saber les  diferències entre zoho crm i Pipedrive

Títol
Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive
Nom de l'article
Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive
Descripció
Vols saber les Diferències entre Zoho CRM i Pipedrive? Implanta Zoho CRM amb Millennials.Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO