Zoho Books y Sage .

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Diferència entre Zoho Books i Sage

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quina és la diferència a Zoho Books i Sage? Informa't de tot allò que necessitis.
diferències entre zoho books i sage

Tota empresa requereix un programari de comptabilitat, només que hi ha moltes alternatives al mercat. Per tal que puguis aconseguir el sistema més apropiat, que et proporcioni diferents funcions i que et permetin fer més fàcil la gestió de comptabilitat, hem preparat una ressenya. En aquesta entrada veurem la diferència entre Llibres Zoho i Sage, que són 2 dels programaris més complets del mercat.

Zoho Books vs Sage

Llibres Zoho

És un programa de comptabilitat que té l'oportunitat de fer el seguiment dels pagaments a través de recordatoris automatitzats de programació. A més ofereix sistema de facturació i banca amb disponibilitat en diferents divises. És ideal per a les empreses que es comercialitzen a diferents parts del món. Té un disseny molt senzill dutilitzar, ja que ha estat desenvolupat per experts en làrea de administració i finances, el que fa que sigui intuïtiu.

Una de les funcions que ha permès que Zoho Books es posicioni com un dels millors, és la seva funció de segmentar el percentatge de despeses i ingressos segons el tipus de compte. Això permet a l'administrador tenir un millor control de les despeses i així poder implementar estratègies oportunes per al creixement de l'empresa.

Savi

És un programa de gestió empresarial aplicable a empreses pime, mitjanes i grans. Està especialitzada en serveis i solucions estil Cloud. És considerat com la tecnologia més avançada, pels seus reconeguts sistemes integrats de comptabilitat de nòmines i pagaments, que tramiten tot amb la màxima eficàcia i rapidesa. El programa us permetrà obtenir informes de les condicions i evolució del negoci.

Tampoc no podem deixar d'esmentar el mòdul per controlar la disponibilitat de productes de l'inventari. Així com l'alternativa pràctica i innovadora d'automatitzar els processos de l'empresa.

diferència zoho books i sage

Comparativa entre Zoho Books i Sage

Funcions

La popularitat de Zoho Books al mercat es deu a la gran quantitat d'aplicacions de complement, productivitat i negocis en línia. Aquestes permeten als usuaris executar cadascun dels processos comercials, així com poder administrar la seva informació per aconseguir ser més productes estant en qualsevol lloc.

Per la seva banda Sage, és també un líder com a proveïdor global de programari de gestió empresarial, per als diferents tipus d'empreses. Les seves funcions adequades a la gestió empresarial li permeten desenvolupar-se de millor manera i així poder assolir l'èxit. Es tracta d'un sistema molt intuïtiu que coneix molt bé cadascun dels processos del negoci, això ho fa únic al mercat. Tenint en compte que tots els serveis i productes són adaptables segons cada necessitat.

Què opines sobre la Diferència entre Zoho Books i Sage? Continua llegint si vols saber-ne més.

Funcions

El cost d'un programari es calcula incloent el preu de la llicència, les tarifes de subscripció, les possibles capacitacions que es requereixin per a la implementació del programari, el maquinari, suport, manteniment, les personalitzacions i qualsevol altre servei relacionat. Tenint aquests càlculs en compte, el cost de tots dos programari molt semblant.

Característiques

Al moment de seleccionar un programari que intervingui de manera tan directa en la gestió de l'empresa, el que més interessa és que ofereixi un nombre més gran de funcions i característiques. Aquestes són considerades eines oportunes per recolzar els processos, els informes, els fluxos de treball i les necessitats de l'empresa. En aquest aspecte Zoho compta amb funcions de:

  • facturació
  • Ordres de compra
  • Compliment d'impostos
  • Despeses
  • Temps
  • Informe de vendes

Mentre que Sage ofereix aquestes mateixes funcions, especialitzant-se en la exportació i importació de dades, atenció al client en línia i informes bàsics.

Tipus de client

El disseny del programari, en general, es basa en el tipus de client objectiu. És a dir, al tipus d'empresa on s'implementarà. Zoho Books, es podria dir que és una resposta a l'alta demanda del mercat al sector de petites i mitjanes empreses, que requerien un sistema òptim que els permetés estalviar el temps en la gestió de finances, comptabilitat i tramitació. Mentre que, a Sage el desenvolupament està una mica més orientat a petites empreses, però en formació. Per exemple, organitzacions petites, botigues o biblioteques que només requereixin un suport d'usuari.

Aquestes són les diferències entre Zoho Books i Sage més notòries i que has de tenir en compte. Què opines sobre aquestes dues eines tan útils?

Títol
Diferència entre Zoho Books i Sage
Nom de l'article
Diferència entre Zoho Books i Sage
Descripció
Vols conèixer quina és la diferència a Zoho Books i Sage? Informa't de tot allò que necessitis.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO