Coneix la Diferència entre Zoho Books i Sage - Millennials Consulting

Diferència entre Zoho Books i Sage

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quina és la diferència a Zoho Books i Sage? Informa't de tot allò que necessitis.
diferències entre zoho books i sage

Tota empresa requereix un programari de comptabilitat, només que hi ha moltes alternatives al mercat. Per tal que puguis aconseguir el sistema més apropiat, que et proporcioni diferents funcions i que et permetin fer més fàcil la gestió de comptabilitat, hem preparat una ressenya. Aquestes són les diferències entre Zoho Books i Sage, que són dels programaris més complets del mercat. 

Llibres Zoho

És un programa de comptabilitat que té l'oportunitat de fer el seguiment dels pagaments a través de recordatoris automatitzats de programació. A més ofereix sistema de facturació i banca amb disponibilitat en diferents divises. És ideal per a les empreses que es comercialitzen a diferents parts del món. Té un disseny molt senzill dutilitzar, ja que ha estat desenvolupat per experts en làrea de administració i finances, el que fa que sigui intuïtiu.

Una de les funcions que ha permès que Zoho Books es posicioni com un dels millors, és la seva funció de segmentar el percentatge de despeses i ingressos segons el tipus de compte. Això permet a l'administrador tenir un millor control de les despeses i així poder implementar estratègies oportunes per al creixement de l'empresa.

Savi

És un programa de gestió empresarial aplicable a empreses pime, mitjanes i grans. Està especialitzada en serveis i solucions estil Cloud. És considerat com la tecnologia més avançada, pels seus reconeguts sistemes integrats de comptabilitat de nòmines i pagaments, que tramiten tot amb la màxima eficàcia i rapidesa. El programa us permetrà obtenir informes de les condicions i evolució del negoci.

Tampoc no podem deixar d'esmentar el mòdul per controlar la disponibilitat de productes de l'inventari. Així com l'alternativa pràctica i innovadora d'automatitzar els processos de l'empresa.

diferència zoho books i sage

Comparativa entre Zoho Books i Sage

Funcions

La popularitat de Zoho Books al mercat es deu a la gran quantitat d'aplicacions de complement, productivitat i negocis en línia. Aquestes permeten als usuaris executar cadascun dels processos comercials, així com poder administrar la seva informació per aconseguir ser més productes estant en qualsevol lloc.

Per la seva banda Sage, és també un líder com a proveïdor global de programari de gestió empresarial, per als diferents tipus d'empreses. Les seves funcions adequades a la gestió empresarial li permeten desenvolupar-se de millor manera i així poder assolir l'èxit. Es tracta d'un sistema molt intuïtiu que coneix molt bé cadascun dels processos del negoci, això ho fa únic al mercat. Tenint en compte que tots els serveis i productes són adaptables segons cada necessitat.

Què opines sobre aquestes diferències entre Zoho Books i Sage? Continua llegint si vols saber-ne més.

Funcions

El cost d'un programari es calcula incloent el preu de la llicència, les tarifes de subscripció, les possibles capacitacions que es requereixin per a la implementació del programari, el maquinari, suport, manteniment, les personalitzacions i qualsevol altre servei relacionat. Tenint aquests càlculs en compte, el cost de tots dos programari molt semblant.

Característiques

Al moment de seleccionar un programari que intervingui de manera tan directa en la gestió de l'empresa, el que més interessa és que ofereixi un nombre més gran de funcions i característiques. Aquestes són considerades eines oportunes per recolzar els processos, els informes, els fluxos de treball i les necessitats de l'empresa. En aquest aspecte Zoho compta amb funcions de:

  • facturació
  • Ordres de compra
  • Compliment d'impostos
  • Despeses
  • Temps
  • Informe de vendes

Mentre que Sage ofereix aquestes mateixes funcions, especialitzant-se en la exportació i importació de dades, atenció al client en línia i informes bàsics.

Tipus de client

El disseny del programari, en general, es basa en el tipus de client objectiu. És a dir, al tipus d'empresa on s'implementarà. Zoho Books, es podria dir que és una resposta a l'alta demanda del mercat al sector de petites i mitjanes empreses, que requerien un sistema òptim que els permetés estalviar el temps en la gestió de finances, comptabilitat i tramitació. Mentre que, a Sage el desenvolupament està una mica més orientat a petites empreses, però en formació. Per exemple, organitzacions petites, botigues o biblioteques que només requereixin un suport d'usuari.

Aquestes són les diferències entre Zoho Books i Sage més notòries i que has de tenir en compte. Què opines sobre aquestes dues eines tan útils?

Experts especialitzats

Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Diferència entre Zoho Books i Sage
Nom de l'article
Diferència entre Zoho Books i Sage
Descripció
Vols conèixer quina és la diferència a Zoho Books i Sage? Informa't de tot allò que necessitis.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO