Fes Click i coneix Diferència entre Eficàcia i Eficiència

Quina és la diferència entre eficàcia i eficiència?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Saps realment què diferencia l'eficiència de l'eficàcia? Si no estàs segur entra i comprova que diferencia aquests conceptes tan semblants.
quina-és-la-diferència-entre-eficàcia-i-eficiència

Davant el nou escenari laboral que moltes persones fan front, s'han fet una pregunta Quina és la diferència entre Eficàcia i Eficiència? , ja que realment són contextos molt semblants en la realització però no són els mateixos. En aquest Post us ensenyarem les veritables Diferències entre Eficàcia i Eficiència.

diferència-entre-eficàcia-i-eficiència

La Diferència entre Eficàcia i Eficiència.

Per entendre la diferència entre eficàcia i eficiència necessitaràs exemples, ia continuació exemplifiquem algú que és eficient i algú eficaç.

Eficàcia és fer el que has de fer, sense un objectiu de treball marcat.

Exemple: Anar a treballar 40 hores setmanals com a comptable, el comptable és eficaç.

L'eficiència és fer el màxim per assolir l'objectiu que tens marcat en un temps.

Exemple: Quan treballes 40 hores setmanals i tens una setmana per acabar de passar les factures trimestrals d'una empresa, si compleixes la feina ets eficient. 

A continuació explicarem una mica més detalladament les definicions i característiques i com aconseguir que els empleats siguin més eficients.

diferència-entre-eficàcia-i-eficiència

Què és l'Eficàcia?

L'eficàcia, fa referència a la capacitat per realitzar els objectius planejats o esperats per les companyies, negocis, organitzacions, projectes o altres. Es troba amb interès ple en el control total dels recursos (en el sentit econòmic), incloent-hi el correcte funcionament, encara que no té especial atenció que els recursos no siguin desaprofitats en el camí per a l'objectiu.

  • Se centra en els objectius que voleu assolir per complir allò proposat
  • Els recursos són utilitzats per arribar a les metes, però no és important el màxim aprofitament sinó aconseguir l'objectiu plantejat

Què és l'Eficiència?

L'eficiència és la capacitat per realitzar els plans traçats, segons el que s'esperava. Es tracta de l'interès completament concentrat, a més de l'objectiu, en la despesa menor dels recursos. Quan es busca ser eficient, és vigilar de prop el funcionament correcte del que es disposa per aconseguir la meta, tenint l'interès especial a gastar una quantitat de recursos inferior a l'esperada. Hi ha certes característiques que assenyalen l'eficiència:

  • Companyies enfocades als plans creats
  • Constantment passa una revisió dels resultats esperats i els obtinguts
  • Els recursos disposats per aconseguir els objectius, són usats acuradament
  • Es caracteritza per gent enfocada als passos per assolir les metes

Després d'haver llegit això, sabrem quina diferència hi ha entre eficiència i eficàcia, l'eficiència és complir amb un objectiu o realitzar una tasca predefinida i ser eficaç no és més que complir amb allò preestablert utilitzant els menys recursos possibles, generant més per menys

ser-mes-eficaç

Com aconseguir que els empleats siguin més eficients?

A continuació en parlarem d'uns consells que et poden ajudar en aquesta difícil tasca: Començar amb un equilibri de la qualitat del treball amb la seva quantitat, confiar tasques, centrar-se en plans d'estalvi de temps, encomanar tasques pels seus skills o habilitats, fer revisions del rendiment laboral, bona comunicació, millorar la formació cap a nous empleats o empleats i objectius concisos.

Fomentar l'eficiència a la feina és una tasca dura, per això podem ajudar-nos d'eines com Gent Zoho. aquesta eina et permetrà veure la feina feta per cada empleat, veient així el rendiment laboral, també permet establir un sistema de comissions als empleats per objectius o rendiment, visualitzar els percentatges de treball realitzat i el temps d'execució per veure si s'estan complint els objectius.

Si vols saber més sobre les funcionalitats de l'aplicació i com implementar-la a la teva empresa prem aquí.

Títol
Quina és la diferència entre eficàcia i eficiència?
Nom de l'article
Quina és la diferència entre eficàcia i eficiència?
Descripció
Saps realment què diferencia l'eficiència de l'eficàcia? Si no estàs segur entra i comprova que diferencia aquests conceptes tan semblants.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO