▷Quines funcions té el Departament de Recursos Humans?

Funcions del departament de recursos humans

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Apreneu quines són les funcions del departament de Recursos Humans d'una empresa. Millora el funcionament amb Zoho Recruit.
departament recursos humans

Les empreses, independentment de les seves dimensions, compten amb una figura o equipusca, de manera eficient, assolir una bona operativitat de l'empresa. En poques paraules, la seva tasca és estructurar, disposar i gestionar el capital o el talent humà dins una empresa. Vanem a indagar en les funcions del departament de recursos humans.

Gestió de recursos humans

departament recursos humans

La bona o mala gestió d'un departament de recursos humans depèn del compliment de tasques claus que permetin el funcionament de l'empresa. Dit això, cal definir quines són les tasques que aquesta unitat realitza per així comprendre de fons com es realitza la seva gestió efectiva.

les principals funcions o tasques d'un departament de recursos humans:

 • Gestió del personal a nivell administratiu: es tradueix com l'organització administrativa de nòmina, contractes, acomiadaments, beneficis socials, etc. Aquesta és una de les funcions del departament de recursos humans més important dins una empresa.
 • Labor de reclutament i captació de treballadors: dacord de les necessitats de lempresa o les seves unitats, es busquen certs perfils corroborats en entrevistes o proves de selecció.
 • Formació, capacitació i desenvolupament del treballador: això es tradueix en la promoció de càrrecs i/o la facilitació de mecanismes per a l'actualització del coneixement del treballador en funció dels beneficis de l'empresa. 
 • Resolució de conflictes d'índole laboral: tal com el seu nom ho indica busca solucionar problemes del tipus patró laboral o intralaboral. Avui dia aquesta és una de les funcions del departament de recursos humans que més importància donen les empreses
 • Ensinistrament legal a cos de lideratge: això és ensenyar a tot aquell membre de l'empresa amb comandament els criteris legals rectors en matèria laboral que imperen a aquest país. 
 • Prevenció de riscos a l'ambient laboral: aquesta funció és vital per donar compliment a les normes associades a la prevenció de riscos ambientals i laborals. 
 • Aplicació de beneficis socials: aquests depenen tant de l'empresa com del marc legal de cada país. Això no obstant, el seu seguiment, gestió i administració és portada per l'equip de recursos humans.

Com millorar el departament de recursos humans?

Si vols millorar l'exercici del departament de recursos humans de la teva empresa, primer has de saber què falla o és ineficient, i quines parts tenen més prioritat que d'altres.

Però… Com ho pots saber? Amb Dades.

Les dades donen llum al problema i fan que en poc temps puguis veure quines tasques són les més ineficients i quines tasques s'estan executant correctament.

La majoria d'empreses s'estan sumant a l'ús d'un programari de gestió anomenat CRM.

Sí, sí, però jo Vull una cosa que m'ajudi en concret per a Recursos Humans!!

El CRM et permet obtenir totes les dades de la teva empresa i portar un control total. Per a recursos humans disposa d'una eina anomenada Recluta Zoho.

Aquesta eina et permet gestionar tots els currículums que arribin a lempresa. Podràs captar el talent humà més gran a la teva empresa i agilitzar les funcions del departament de recursos humans.

departament recursos humans

Et permet portar un control total, no hi haurà cap tasca que es quedi sense fer, ni alguna reunió oblidada.

Zoho recruit et permet, amb estadístiques i mètriques, avaluar les capacitats i habilitats de lideratge de les persones que es troben a càrrec dunitats o equips de treball. D'aquesta manera es podrà definir quin tipus de líder es requereix per a cada àrea.

 1. Estableix mecanisme de tutelatge entre els treballadors de més experiència envers un o més companys. 
 2. realitza avaluacions freqüents al clima laboral per determinar el nivell de satisfacció o gust del treballador en el seu lloc, funcions, ambient i relacions laborals.
 3. Aplica un convenient i assertiu sistema d'incentius laborals.
 4. Millora la comunicació interna.

Més informació sobre Recluta Zoho 

Millennials Consulting és el que busques

En Millennials Consulting ens dediquem a millorar i facilitar la vida de les empreses. Ho fem mitjançant la implantació de diferents eines (adaptades al que necessitis) que t'ajudaran a automatitzar diferents processos interns i externs.

La nostra metodologia de treball és acompanyar el client a créixer, i nosaltres créixer amb ell. Això ho aconseguim mitjançant consultories, resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir i t'ensenyarem a manejar tot allò que t'implantem.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Els nostres professionals estaran encantats de poder ajudar-te a millorar el departament de recursos humans de la teva empresa o qualsevol altre.

Experts especialitzats

T'interessa el que t'hem explicat? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Funcions del departament de recursos humans
Nom de l'article
Funcions del departament de recursos humans
Descripció
Apreneu quines són les funcions del departament de Recursos Humans d'una empresa. Millora el funcionament amb Zoho Recruit.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO