CRM PER A PERRUQUERIA | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PERRUQUERIA

La millor gestió per a la teva Perruqueria, Saló de Bellesa o Barberia

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

PROGRAMARI PERRUQUERIES

En Millennials Consulting, som especialistes en la implantació de CRM per a perruqueria. Comptem amb les millors eines i un equip d'experts amb anys d'experiència al sector de bellesa, per això coneixem els teus necessitats de comunicació i gestió de clients

Implementa un programari de gestió per a perruqueries de cites per organitzar millor el temps i evitar sobreagendaments, mantingues una base de dades de clients actualitzada i millor atenció al client. 

 
zoho premium partner 1200

Dins del sector, és de gran importància utilitzar un programari de perruqueria adequat per millorar la qualitat dels serveis d'una manera ràpida i eficient. Amb Zoho CRM podràs guardar la informació dels teus clients mitjançant aquest programari, a més podràs veure preferències i dades rellevants dels clients. Gràcies al monitoratge pots veure historials de visites, dades administratives i molt més. A què esperes per implementar Zoho CRM a la teva perruqueria o saló de bellesa?

El programari no deixa de ser una eina essencial per ajudar els clients i salons a agilitzar el procés i que les dues parts surtin contentes del tràmit de la seva cita. Amb Zoho CRM podràs millorar els resultats estètics gràcies a la seva eficàcia i facilitat a l'hora de configurar-lo. Els estilistes i els treballadors del sector de bellesa poden veure els registres de preferències dels clients i oferir una atenció personalitzada. La tecnologia que ofereix aquesta eina és de gran importància al sector de bellesa, ja que cada vegada més els salons i perruqueries necessiten millorar la relació amb els seus clients.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Perruqueria? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

experts en CRM de Saló de Bellesa

Un CRM eficient en un saló de bellesa va molt més enllà de simplement mantenir una llista de contactes; pot ajudar a analitzar tendències de consum, identificar oportunitats per a ofertes personalitzades i crear campanyes de màrqueting més efectives. Un expert en CRM pot assistir en la implementació d'estratègies que no només atreguin nous clients sinó que també retinguin els existents, creant un cicle de retroalimentació positiva que beneficia tant els clients com el saló. En resum, invertir en un expert en CRM és apostar per un futur de creixement sostingut i reeixit al sector dels salons de bellesa.

Perquè un CRM és dels Millors Programes per Gestionar la teva Perruqueria

Un CRM es destaca com un dels millors programes per a perruqueria pel fet que facilita la centralització de la informació del client, permetent una atenció personalitzada i millorada. A més, ajuda a l'automatització de tasques rutinàries com l'agendament de cites, alliberant temps valuós per enfocar-se en el servei al client. A través de l'anàlisi detallada que ofereixen aquests programes, és possible identificar oportunitats de creixement i enfortir les estratègies de màrqueting, cosa que, en definitiva, condueix a una major satisfacció del client ia un funcionament més eficient del saló.

Un CRM es diferencia significativament de altres programes per a perruqueria tradicionals, els quals sovint només manegen aspectes bàsics com la programació de cites i la gestió d'inventari. Mentre que aquests programes compleixen funcions essencials, un CRM va diversos passos més enllà, oferint una gestió integral de les relacions amb els clients.

En contrast amb altres programes per a perruqueria, un CRM no només se centra en les transaccions, sinó que crea un historial detallat i personalitzat de cada client, registrant les seves preferències, compres anteriors i feedback, el que permet oferir un servei molt més personalitzat i, per tant, millorat

Com gestionar la teva perruqueria amb CRM?

Integració de Dades

  • Base de dades de clients: Crea una base de dades integral que inclogui detalls dels teus clients, com el seu historial de visites, preferències de serveis, etc.
  • Historial de Compres: Registra l'historial de compres de productes i serveis de cada client.

Automatització de Processos

  • Agendament de Cites: Automatitza el procés d'agendament de cites per evitar conflictes d'horaris i facilitar-ne la confirmació.
  • Recordatoris Automàtics: Configura el CRM per enviar recordatoris automàtics als clients abans de les cites.

Estratègies de Màrqueting Personalitzat

  • Segmentació de Clients: Utilitza les dades del CRM per segmentar els teus clients i crear campanyes de màrqueting personalitzat.
  • Programes de lleialtat: Dissenya programes de lleialtat i ofertes especials basades en les dades recopilades al CRM.

Foment de les Relacions amb els Clients

  • Feedback i Ressenyes: Sol·licita i gestiona feedback i ressenyes dels clients per millorar contínuament.
  • Servei Personalitzat: Utilitza la informació del CRM per oferir serveis personalitzats, tenint en compte les preferències i l'historial de cada client.

Anàlisi i millora contínua

  • Generació de Reports: Utilitza les eines analítiques del CRM per generar reports que t'ajudin a prendre decisions informades.
  • Identificació d'oportunitats: Analitza les dades per identificar oportunitats de creixement i àrees que necessiten millora.
 
Implementar i gestionar un CRM a la teva perruqueria no només facilitarà una gestió més fluida i eficient del negoci, sinó que també et permetrà entendre millor els teus clients i oferir-los una experiència veritablement personalitzada i satisfactòria.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO