CRM MEDICAMENT

el millor CRM per a farmàcies, hospitals o clíniques

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

PROGRAMARI CLÍNIQUES

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector de la Salut pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents  hospitals, clíniques, farmàcies, i institucions dedicades a la salut de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de l'educació.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres de salut. Alguns exemples d'això seria la gestió de les dades dels pacients, la segmentació dels diferents tipus de procediments a seguir, gestió de les derivacions, control de cites, etc. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un programari per a clíniques a les necessitats específiques del teu centre.

zoho premium partner 1200

Dins del sector de la salut és de gran importància fer servir un programari adequat per millorar la qualitat dels serveis d'una manera, ràpida i eficient. Amb Zoho CRM podràs guardar la informació dels teus pacients mitjançant aquest programari, a més podràs veure imatges de tractaments mèdics, expedients i dades dels pacients. Gràcies al monitoratge pots veure historials, arxius de proves mèdiques, dades administratives i molt més. A què esperes per implementar Zoho CRM al teu hospital o centre sanitari

El programari no deixa de ser un programari mèdic per ajudar els pacients i hospitals a agilitzar el procés i que tots dos surtin contents del tràmit de la vostra estada. Amb Zoho CRM podràs millorar els resultats mèdics a través de la seva eficàcia i facilitat a l'hora de configurar-lo. Els metges i els treballadors del sector sanitari poden veure els registres de salut i oferir una atenció personalitzada al pacient. La tecnologia que ofereix aquesta eina és de gran importància al sector de salut, ja que molts hospitals i centres sanitaris s'estan sumant a implementar Zoho CRM.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Medicina i Salut? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Beneficis al pacient d'un CRM per a Hospitals i Clíniques

Com que és un crm la finalitat principal del qual és interactuar amb els pacients, el seu procés és fàcil de comprendre. Per tant, el principal benefici d'aquesta eina tecnològica és presentar una faceta servicial i compromesa del sector de la salut. Ara bé, aquest crm utilitzat per salut respon a moltes operacions que proporcionen diversos avantatges excepcionals. Els avantatges d'un programari per a clíniques en els pacients es poden resumir a:

  • Millora de manera significativa la gestió de relacions a través del crm; és una font de la salut.

  • El disseny està capacitat per identificar les necessitats que pugui presentar el pacient

  • Pot classificar les necessitats o dubtes dels pacients perquè, així, es pugui satisfer sense cap problema

  • Permet que el pacient conegui una mica més de la identitat i la missió del sector de la salut perquè se senti integrat al procés de servei.

experts en CRM per a Farmàcies

El CRM per a medicina i salut és summament efectiu per a les farmàcies, gràcies a tots els beneficis que aquest aconsegueix aportar. Per poder tenir més coneixement sobre l'empresa farmacèutica, el programari proporciona al pacient una guia infal·lible que il·lumina aquest procés. Realitzar un procés on s'analitza cadascun dels aspectes més rendibles de la farmàcia. Per així poder aportar la informació més útil i necessària als usuaris. Assolint una gestió totalment estable i, al seu torn, permet utilitzar estratègies de màrqueting infal·lible com el ús del programari crm per a la salut.

Tot aquest procés el realitza de manera satisfactòria ia temps real. Sense importar les circumstàncies, un CRM per a medicina i salut complirà la seva missió estant disponible sempre per a lusuari que necessiti de la farmàcia. Això permet que, a més de mantenir els clients satisfets, altres pacients decideixin confiar en els serveis que ofereixi. Com que aquest programari treballa desenvolupant un enllaç de confiança que crida latenció de molts usuaris.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional
Gorka Bengoetxea
Gorka Bengoetxea
19. Setembre, 2022.
Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor