CRM per a Immobiliàries - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM IMMOBILIÀRIES

el millor CRM per a immobiliàries i agents immobiliaris

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

PROGRAMARI PER A GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Immobiliari pel fet que hem aconseguit l'oportunitat i el privilegi de treballar amb diferents  immobiliàries o altres empreses dedicades a aquest sector en concret. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de la immobiliària.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres de venda i renda d'immobles, atraure més compradors mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el nínxol de clients objectiu, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar als teus clients o vendre més immobles. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Immobiliàries a les necessitats específiques del teu centre.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM és el millor crm immobiliari perquè compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, Amb un CRM podrem cobrir qualsevol tipus d'empresa dedicada al sector, fins i tot crear un CRM per a immobiliàries adaptat per a cadascun daquests centres.

  • Amb Zoho CRM per a agents immobiliaris podrem obtenir dades dels empleats, agents immobiliaris o clients potencials, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra gestió immobiliària. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar compradors.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les millors ofertes.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a gestió immobiliària.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

 

Amb l'ajuda d'un programari immobiliari online podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. A continuació, us adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector d'Immobiliari que han confiat en nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Immobiliàries? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

EXPERTS A CRM PER A IMMOBILIÀRIES

En la forma més senzilla, es tracta d'un sistema de gestió de les relacions amb els clients dissenyat específicament per al sector immobiliari. Un CRM permet als agents ia les empreses gestionar les relacions amb els clients anteriors, actuals i potencials. Emmagatzema tota la informació de contacte en un sol lloc, cosa que facilita el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords.

Beneficis d'un CRM per a Immobiliàries

  • L'avantatge més evident de comptar amb un CRM per a immobiliàries és que ajuda els agents i les empreses a fer un seguiment dels seus clients. En emmagatzemar tota la informació de contacte en un sol lloc, resulta molt més fàcil fer un seguiment dels clients potencials, fixar cites i controlar el progrés dels acords.
  • A més, un bon CRM també ajudarà els agents i empreses a mantenir organitzats i eficient. En fer un seguiment de totes les interaccions amb els clients, un CRM pot ajudar a identificar patrons i tendències que altrament serien difícils de detectar. Aquesta informació es pot utilitzar per millorar els esforços de màrqueting, les estratègies de venda i el servei al client
  • Finalment, un CRM també pot ajudar els agents i les empreses a establir relacions més sòlides amb els clients. Mitjançant el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords, un CRM pot ajudar a identificar oportunitats per proporcionar valor o assistència addicionals. Aquest nivell extra de servei pot generar confiança i lleialtat, fent més probable que els clients facin negocis amb lagent o lempresa en el futur.

 

Hi ha molts tipus diferents de CRM al mercat, per la qual cosa és important triar-ne un que s'ajusti a les necessitats específiques dels agents immobiliaris.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO