CRM IMMOBILIARI

el millor CRM per a immobiliàries i agents immobiliaris

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

PROGRAMARI PER A GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Immobiliari pel fet que hem aconseguit l'oportunitat i el privilegi de treballar amb diferents  immobiliàries o altres empreses dedicades a aquest sector en concret. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de la immobiliària.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres de venda i renda d'immobles, atraure més compradors mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el nínxol de clients objectiu, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar als teus clients o vendre més immobles. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Immobiliàries a les necessitats específiques del teu centre.

zoho premium partner 1200

Vols vendre'n més?

Zoho CRM és el millor crm immobiliari perquè compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, Amb un CRM podrem cobrir qualsevol tipus d'empresa dedicada al sector, fins i tot crear un CRM per a immobiliàries adaptat per a cadascun daquests centres.

  • Amb Zoho CRM per a agents immobiliaris podrem obtenir dades dels empleats, agents immobiliaris o clients potencials, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra gestió immobiliària. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar compradors.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les millors ofertes.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a gestió immobiliària.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

 

Amb l'ajuda d'un programari immobiliari online podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. A continuació, us adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector d'Immobiliari que han confiat en nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Immobiliàries? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

EXPERTS A CRM PER A IMMOBILIÀRIES

En la forma més senzilla, es tracta d'un sistema de gestió de les relacions amb els clients dissenyat específicament per al sector immobiliari. Un CRM permet als agents ia les empreses gestionar les relacions amb els clients anteriors, actuals i potencials. Emmagatzema tota la informació de contacte en un sol lloc, cosa que facilita el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords.

Beneficis d'un CRM per a Immobiliàries

  • L'avantatge més evident de comptar amb un CRM per a immobiliàries és que ajuda els agents i les empreses a fer un seguiment dels seus clients. En emmagatzemar tota la informació de contacte en un sol lloc, resulta molt més fàcil fer un seguiment dels clients potencials, fixar cites i controlar el progrés dels acords.
  • A més, un bon CRM també ajudarà els agents i empreses a mantenir organitzats i eficient. En fer un seguiment de totes les interaccions amb els clients, un CRM pot ajudar a identificar patrons i tendències que altrament serien difícils de detectar. Aquesta informació es pot utilitzar per millorar els esforços de màrqueting, les estratègies de venda i el servei al client
  • Finalment, un CRM també pot ajudar els agents i les empreses a establir relacions més sòlides amb els clients. Mitjançant el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords, un CRM pot ajudar a identificar oportunitats per proporcionar valor o assistència addicionals. Aquest nivell extra de servei pot generar confiança i lleialtat, fent més probable que els clients facin negocis amb lagent o lempresa en el futur.

 

Hi ha molts tipus diferents de CRM al mercat, per la qual cosa és important triar-ne un que s'ajusti a les necessitats específiques dels agents immobiliaris.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fernando Martín
Fernando Martín
21. Desembre, 2022.
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT