CRM per a Educació【Especializació en Sector educatiu】
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

CRM PER SECTOR EDUCATIU

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

CRM per a Educació

En millennials consulting portem diversos anys treballant amb universitats, col·legis, instituts i centres educatius de tota mena. Per això tenim un equip altament especialitzat en el sector.

Sabem les necessitats que requereix el centre per tal de generar més alumnes. És per això que els nostres especialistes implanten un CRM per a educació a cada centre en base a les vostres necessitats. Aquest CRM permet la gestió d'acadèmies amb programari que permet recollir i gestionar tota la informació pròpia de tota mena d'escoles.

Per a què serveix el CRM en un centre educatiu?

  • El CRM recull les dades dels treballadors, dels alumnes, marca objectius, esbrina que dates són les més propenses per fer campanyes publicitàries. Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Mai perdràs un lead ni se t'oblidarà de fer un recordatori a un alumne perquè ingressi al teu centre educatiu.
  • Amb el mateix equip humà ajudat de la darrera tecnologia podràs arribar a més alumnes i per tant generar més vendes.

Amb l' ajuda d' un programari de gestió d' acadèmies podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector . A continuació us adjuntem el Portfolio d'algunes empreses del sector d'Educació que han confiat en nosaltres.

La nostra especialitat CRM per a Universitats

En Millennials Consulting som experts a implantar CRM per a universitats. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres destudis. Només tens a veure el nostre portfoli per comprovar l'àmplia experiència que tenim en aquest sector. Els nostres professionals et donaran tota la formació en CRM per poder treballar amb tota confiança.

Quan parlar de JPA, landing pages saps d'on et vénen concretament i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

Programa de Gestió d'Acadèmies i Centres Educatius

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per a educació podràs fer la traçabilitat dels teus alumnes: nombre d'inscrits, per titulacions, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web.

OBTENEN MÉS ALUMNES

Zoho CRM incrementarà el teu nombre d'alumnes sense esforç

VOLS UNA DEMO GRATUÏTA?

Contacta amb nosaltres per parlar del teu negoci. Els nostres tècnics i professionals t'ensenyaran com millorar el teu centre educatiu.

Com generar LEADS per a centres educatius?

Amb la captació de potencials clients a partir de, per exemple, els nostres formularis webs no és suficient per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res no mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris i determinar quina és la millor manera de treballar la conversió a alumne. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 6 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
Web
Programari Category
CRM
Preu
EUR 30
Pàgina de destinació

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO