CRM EN
MÀRQUETING

Actualment trobem centenars d'eines digitals que ens poden ajudar a l'àmbit empresarial. Així mateix estàs poden ser programes enfocats a la comptabilitat, gestió darxius, bases de dades, crm, màrqueting i mailing, entre d'altres.

Tot i això, altres faciliten els processos de publicitat, màrqueting, organització de funcions i vendes, però són totalment optatives o deliberades. Ara bé, les companyies van augmentar-ne l'ús per la gran quantitat de beneficis econòmics que poden portar. De la mateixa manera, aporten al desenvolupament òptim de tasques i al millorament dels materials a utilitzar. Dit això, a continuació, explicarem que és un CRM en màrqueting i com pot ser una eina indispensable.

Què és un CRM?

un programari CRM, les sigles del qual en anglès signifiquen Customer Relationship Management, és un programa de gestió empresarial. Aquest programari permet conèixer i millorar totes les interaccions i gestions que fa la companyia amb el client. Tot i que cada programa CRM pot tenir diferents característiques o funcions, en general tenen la mateixa finalitat.

Mitjançant aquestes aplicacions és possible fer un seguiment a les converses, emails, números telefònics, dades de venda, informació demogràfica, registres de trucada o de correu de tots els clients actuals o potencials. Els sistemes CRM més desenvolupats poden fins i tot enfocar les oportunitats de venda a clients futurs com Zoho CRM. Tot i això, independentment de les funcions que tingui, l'objectiu d'aquesta eina és millorar la productivitat i l'eficàcia entre l'empresa i el client.

En l'actualitat, la majoria dels CRM estan allotjats en espais demmagatzematge en línia. Ja que, en lloc d'emmagatzemar les dades als servidors d'una empresa, és més fàcil administrar-les al núvol. Això es deu principalment al fet que disminueix el risc de pèrdua de la informació i millora el manteniment i interacció del programa.

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho CRM en base a les necessitats de la teva empresa perquè converteixis més leads.

Anem!
crm-màrqueting

Quins beneficis aporta al teu màrqueting digital?

El màrqueting és lacció de conèixer les necessitats i els gustos del client per aplicar-les als productes en funció de millorar les vendes. Per aquest és important comptar amb un programari CRM en màrqueting.

El CRM permet a les empreses automatitzar els processos de màrqueting. Com que és una eina que gestiona les interaccions amb el client. Per això és important la integració d'aquest programa en una empresa, ja que millora la productivitat dels treballadors, fa un seguiment de les oportunitats de vendes i facilita la comunicació i la interacció amb l'equip de vendes.

A l'aspecte tècnic, crea una plataforma disponible les 24 hores del dia. La qual permet segmentar els clients segons la informació que tinguin estalviant temps i diners a la companyia.

CRM eina de suport a totes les teves estratègies de màrqueting

Hi ha empreses que treballen amb eines específiques per a determinades tasques de màrqueting, per exemple: enviament massiu de correus, gestió de xarxes socials, gestió de pàgines web, atenció al client, telemàrqueting, entre d'altres.

La implementació d'un sistema CRM crea confiança en els processos de màrqueting ja que atorga tota la informació del client de manera centralitzada. També millora els recursos i l'eficàcia de l'equip de vendes a causa de l'automatització de processos que abans eren tediosos. Així mateix, satisfà la necessitat de comunicació directa amb el client per saber les vostres necessitats o dubtes. D'aquesta manera podem obtenir una visualització millor dels objectius futurs i d'estratègies a realitzar ja que comptarem amb les dades correctes per a això.

Com podeu veure, la implementació d'un programari CRM millora de manera exponencial l'exercici de vendes en una empresa. Per això és una opció que sempre cal tenir en compte a desenvolupar. Per això CRM en màrqueting és una eina indispensable.

Zoho CRM Per Màrqueting

Zoho CRM t'ajudarà a totes les teves estratègies de Màrqueting

VOLS UNA DEMO GRATUÏTA?

Contacta amb nosaltres per parlar del teu negoci. Els nostres tècnics i professionals us ensenyaran les possibilitats de millorar el vostre centre educatiu.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

CONFIEN EN NOSALTRES

clients-SEO

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES WEBINARS

Dia
Hores
minuts
segons

Webinar GRATUÏT

WEBINAR

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES A MADRID I ALACANT

NECESSITES SABER MÉS?

COL·LABORADORS

col·laboradors de Millennials

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

Damià

Melendrez

Consultor, Implantador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Marta

Mateu

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

Diego

Tomàs

desenvolupador

Jorge

Fernández

desenvolupador

Jesús

García

desenvolupador

Ignacio

Del Val

desenvolupador

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
Web
Programari Category
CRM
Preu
EUR 30
Pàgina de destinació