CRM per a Sector de l'Alimentació | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM ALIMENTACIÓ

EXPERTS DIGITALITZADORS AL SECTOR ALIMENTARI

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

CRM per a l'Alimentació

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector alimentació pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents negocis orientats a la venda de productes alimentaris de tota mena. Gràcies a això, podem dir que coneixem el sector de l'alimentació i sabem com cal actuar.

Som conscients de les necessitats que tenen els negocis d'alimentació. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors per vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM Alimentació a les necessitats personalitzades de cada negoci.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats: podrem crear un CRM per a alimentació adaptat específicament a la teva activitat.

  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, estoc o productes, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre negoci. Esbrinar les dates en què les nostres campanyes de comunicació serien més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les dates de promoció.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip d'empleats a tancar les vendes amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari per a botigues de alimentació podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Alimentació que han confiat en nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a Alimentació? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Programari Alimentació

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari per a alimentació. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de negocis alimentaris. 

La implementació efectiva dels sistemes CRM amb la nostra guia, ha transformat la manera com les empreses de la indústria alimentària interactuen amb els seus clients. El nostre enfocament de la consultoria es basa en entendre les teves necessitats particulars, permetent que les solucions CRM s'adaptin a les especificitats del teu negoci i proporcionin resultats notables i sostenibles.

Per tot això, ens hem consolidat com una firma consultora de confiança per a les empreses de la indústria alimentària que busquen implementar o millorar els seus sistemes CRM. Continuem compromesos amb la innovació contínua i el suport estratègic als nostres clients, garantint sempre les millors solucions per enfrontar els desafiaments del mercat.

Programari Botiga Alimentació

Tenim gran experiència en la digitalització de les botigues d'alimentació, ja siguin físiques o online, per això sabem que és un sector molt competitiu i que cal una gestió excel·lent dels clients per retenir-los i aconseguir-ne de nous. Amb un CRM aliments podem aconseguir que aconsegueixis els teus objectius de la manera següent:

  • Coneixement del client: El CRM permet personalitzar lexperiència del client mitjançant la comprensió dels seus hàbits de compra i necessitats.
  • Màrqueting efectiu: Les dades del CRM permeten el desenvolupament de campanyes de màrqueting més dirigides i eficaces, incrementant les vendes.
  • Fidelització de clients: El CRM ajuda a estrènyer les relacions amb els clients, augmentant-ne la lleialtat i generant més negocis a llarg termini.
  • Optimització de les operacions: L'ús d'un CRM millora l'eficiència operativa i permet una gestió d'inventari més eficaç basada en els patrons de compra dels clients.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

EL NOSTRE EQUIP

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO