Crèdit i Caució a CRM - Millennials Consulting

Crèdit i Caució a CRM

Jesus Alamo
Jesus Alamo
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
logo credito i caucion

En aquest article intentarem explicar què és, per a què serveix i què aconseguim amb Crèdit i Caució. A més de com fer servir aquesta nova funcionalitat per al teu Zoho CRM.

Què és el Crèdit i Caució?

Primer, cal saber per què aquest concepte només existeix al àmbit empresarial, què és crèdit i caució? I és que, hi ha dos significats per a aquesta frase. El primer fa referència al que signifiquen els dos termes que el componen. crèdit, és una operació financera en què una persona es compromet a pagar uns diners que prèviament ha sol·licitat a una entitat financera oa una persona particular. Encara que aquest últim cas no es dóna massa vegades, o és tan privat que passa desapercebut. Caució, ve a ser una garantia que aquesta persona tornarà allò prestat. Aquesta garantia pot ésser mitjançant burocràcia o mitjançant un jurament o promesa.

crèdit i caucio

El segon significat és el que ens porta aquest post. Resulta que, Crèdit i Caució és una empresa amb més de 90 anys dexperiència en assegurances i crèdits. Es va fundar l'any 1929 i el 2017 va arribar a acaparar el 51% de la quota de mercat de l'àmbit de les assegurances de crèdit a Espanya.

Com funciona Crèdit i Caució?

Ara que ja sabem una mica més sobre Crèdit i Caució, veurem la nova funcionalitat que podràs implantar a la teva Zoho CRM. A més, només ho podràs fer amb Millennials Consulting, ja que som l'únic partner autoritzat per Crèdit i Caució per implantar aquesta funcionalitat.

Gràcies a aquesta implantació, se't proporcionarà, amb un sol clic, una cascada de dades rellevants sobre una empresa amb què tinguis tractes al teu Zoho CRM. Això s'aconsegueix mitjançant una connexió via API, que comunament s'anomena “trucades a l'API”, amb la plataforma de Crèdit i Caució.

No explicarem aquí els detalls tècnics de com és aquesta connexió, ja que no és assumpte a tractar en aquest post i són una mica complexos. Només cal esmentar que tindràs una altíssima quantitat i qualitat de les dades que portaràs amb aquestes trucades a l'API. Així, en un primer clic, que seria una trucada, t'emportaràs al teu Zoho CRM dades bàsiques d'una empresa com ara adreça postal, Telèfon, lloc web, Per denominació, ciutat, país… i en una segona trucada, obtindrem les dades més substancials com la quantitat d'empleats de l'empresa, quants fixos, quants eventuals, la seva morositat i la seva crèdit i altres dades econòmiques i actes jurídics realitzats.

Com treure partit al nostre CRM amb Crèdit i Caució?

Aquí sorgeix la gran pregunta, perquè ens serveix aquesta funcionalitat? Doncs, al món, no hi ha res millor que saber on i amb qui et fiques quan fas negocis. Al CRM de Zoho, a qualsevol CRM i per què no dir-ho, en qualsevol àmbit de negoci, no és el mateix disparar a cegues a veure si encertes, que disparar amb un fusell de precisió amb mira telescòpica que et garanteix la diana. I això és el que s'aconsegueix amb aquesta funcionalitat, escollir bé les dades que necessitaràs. Amb les dades que proporciona Crèdit i Caució en aquesta implementació, podràs saber molts aspectes d'una empresa i assegurar-te que aconseguiràs portar a bon port una oportunitat de venda.

Millennials Consulting – Partner autoritzat

Per acabar aquest post, Millennials Consulting, que ha estat el promotor d'aquesta germandat amb Crèdit i Caució, serà qui implementi la solució al teu Zoho CRM de forma GRATUÏTA. Amb la garantia que el peticionari de la implantació, s'acollirà a un pla de trucades el preu del qual passo a detallar:

 

A dia d'avui, hi ha dos plans per acollir-se. D'una trucada o dues trucades.

Què obtindràs amb la implantació de Crèdit i Caució?

 • Una trucada. 2,01€ la trucada.

  • Adreça Postal.
  • De telèfon.
  • Fax.
  • Web.
  • CNAE
  • Activitat.
  • Ciutat.
  • País.

Aquestes dades, les col·loca en dues ubicacions del nostre Zoho CRM. En una secció dins del mòdul anomenada “IberInform”, que tindrà tots els camps que se sol·licitin a Crèdit i Caució i, individualment, als camps que amb el mateix nom estiguin distribuïts per aquest mòdul. Així, la dada direcció que es porti de la trucada, es col·locarà a la secció “IberInform” i al camp Adreça (O com es nomeni al Zoho CRM del peticionari) que estigui al mòdul.

 • Dues trucades. 2,01€ cada trucada.

Amb dos clic. El primer per aconseguir les dades del primer punt i un segon clic per portar la resta de dades seleccionades per Crèdit i Caució y Millennials Consulting sota el criteri que es vol seguir. Amb la segona trucada, s'aconsegueixen les dades següents:

  • Informació empleats.
  • Solvència.
  • Morositat.
  • Crèdit.
  • Dades identificatives.
  • Descripció de lactivitat.
  • Informació financera.

crèdit i caucio

Aquestes dades, es col·locaran a la secció anteriorment descrita amb el nom de “IberInfrom”.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Els nostres experts podran assessorar-te sobre aquesta implantació i molts més serveis que faran a la teva empresa enlairar-se a un altre nivell.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Crèdit i Caució integrat a CRM
Nom de l'article
Crèdit i Caució integrat a CRM
Descripció
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO