Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Crèdit i Caució a CRM

Picture of Jesus Alamo
Jesus Alamo
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
logo credito i caucion
Continguts

En aquest article intentarem explicar què és, per a què serveix i què aconseguim amb Crèdit i Caució. A més de com fer servir aquesta nova funcionalitat per al teu Zoho CRM.

Què és el Crèdit i Caució?

Primer, cal saber per què aquest concepte només existeix al àmbit empresarial, què és crèdit i caució? I és que, hi ha dos significats per a aquesta frase. El primer fa referència al que signifiquen els dos termes que el componen. crèdit, és una operació financera en què una persona es compromet a pagar uns diners que prèviament ha sol·licitat a una entitat financera oa una persona particular. Encara que aquest últim cas no es dóna massa vegades, o és tan privat que passa desapercebut. Caució, ve a ser una garantia que aquesta persona tornarà allò prestat. Aquesta garantia pot ésser mitjançant burocràcia o mitjançant un jurament o promesa.

crèdit i caucio

El segon significat és el que ens porta aquest post. Resulta que, Crèdit i Caució és una empresa amb més de 90 anys dexperiència en assegurances i crèdits. Es va fundar l'any 1929 i el 2017 va arribar a acaparar el 51% de la quota de mercat de l'àmbit de les assegurances de crèdit a Espanya.

Com funciona Crèdit i Caució?

Ara que ja sabem una mica més sobre Crèdit i Caució, veurem la nova funcionalitat que podràs implantar a la teva Zoho CRM. A més, només ho podràs fer amb Millennials Consulting, ja que som l'únic partner autoritzat per Crèdit i Caució per implantar aquesta funcionalitat.

Gràcies a aquesta implantació, se't proporcionarà, amb un sol clic, una cascada de dades rellevants sobre una empresa amb què tinguis tractes al teu Zoho CRM. Això s'aconsegueix mitjançant una connexió via API, que comunament s'anomena “trucades a l'API”, amb la plataforma de Crèdit i Caució.

No explicarem aquí els detalls tècnics de com és aquesta connexió, ja que no és assumpte a tractar en aquest post i són una mica complexos. Només cal esmentar que tindràs una altíssima quantitat i qualitat de les dades que portaràs amb aquestes trucades a l'API. Així, en un primer clic, que seria una trucada, t'emportaràs al teu Zoho CRM dades bàsiques d'una empresa com ara adreça postal, Telèfon, lloc web, Per denominació, ciutat, país… i en una segona trucada, obtindrem les dades més substancials com la quantitat d'empleats de l'empresa, quants fixos, quants eventuals, la seva morositat i la seva crèdit i altres dades econòmiques i actes jurídics realitzats.

Com treure partit al nostre CRM amb Crèdit i Caució?

Aquí sorgeix la gran pregunta, perquè ens serveix aquesta funcionalitat? Doncs, al món, no hi ha res millor que saber on i amb qui et fiques quan fas negocis. Al CRM de Zoho, a qualsevol CRM i per què no dir-ho, en qualsevol àmbit de negoci, no és el mateix disparar a cegues a veure si encertes, que disparar amb un fusell de precisió amb mira telescòpica que et garanteix la diana. I això és el que s'aconsegueix amb aquesta funcionalitat, escollir bé les dades que necessitaràs. Amb les dades que proporciona Crèdit i Caució en aquesta implementació, podràs saber molts aspectes d'una empresa i assegurar-te que aconseguiràs portar a bon port una oportunitat de venda.

Millennials Consulting - Partner autoritzat

Per acabar aquest post, Millennials Consulting, que ha estat el promotor d'aquesta germandat amb Crèdit i Caució, serà qui implementi la solució al teu Zoho CRM de forma GRATUÏTA. Amb la garantia que el peticionari de la implantació, s'acollirà a un pla de trucades el preu del qual passo a detallar:

 

A dia d'avui, hi ha dos plans per acollir-se. D'una trucada o dues trucades.

Què obtindràs amb la implantació de Crèdit i Caució?

 • Una trucada. 2,01€ la trucada.

  • Adreça Postal.
  • De telèfon.
  • Fax.
  • Web.
  • CNAE
  • Activitat.
  • Ciutat.
  • País.

Aquestes dades, les col·loca en dues ubicacions del nostre Zoho CRM. En una secció dins del mòdul anomenada “IberInform”, que tindrà tots els camps que se sol·licitin a Crèdit i Caució i, individualment, als camps que amb el mateix nom estiguin distribuïts per aquest mòdul. Així, la dada direcció que es porti de la trucada, es col·locarà a la secció “IberInform” i al camp Adreça (O com es nomeni al Zoho CRM del peticionari) que estigui al mòdul.

 • Dues trucades. 2,01€ cada trucada.

Amb dos clic. El primer per aconseguir les dades del primer punt i un segon clic per portar la resta de dades seleccionades per Crèdit i Caució y Millennials Consulting sota el criteri que es vol seguir. Amb la segona trucada, s'aconsegueixen les dades següents:

  • Informació empleats.
  • Solvència.
  • Morositat.
  • Crèdit.
  • Dades identificatives.
  • Descripció de lactivitat.
  • Informació financera.

crèdit i caucio

Aquestes dades, es col·locaran a la secció anteriorment descrita amb el nom de “IberInfrom”.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Els nostres experts podran assessorar-te sobre aquesta implantació i molts més serveis que faran a la teva empresa enlairar-se a un altre nivell.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Crèdit i Caució integrat a CRM
Nom de l'article
Crèdit i Caució integrat a CRM
Descripció
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.