Crèdit i Caució a CRM - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Crèdit i Caució a CRM

Jesus Alamo
Jesus Alamo
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
logo credito i caucion

En aquest article intentarem explicar què és, per a què serveix i què aconseguim amb Crèdit i Caució. A més de com fer servir aquesta nova funcionalitat per al teu Zoho CRM.

Què és el Crèdit i Caució?

Primer, cal saber per què aquest concepte només existeix al àmbit empresarial, què és crèdit i caució? I és que, hi ha dos significats per a aquesta frase. El primer fa referència al que signifiquen els dos termes que el componen. crèdit, és una operació financera en què una persona es compromet a pagar uns diners que prèviament ha sol·licitat a una entitat financera oa una persona particular. Encara que aquest últim cas no es dóna massa vegades, o és tan privat que passa desapercebut. Caució, ve a ser una garantia que aquesta persona tornarà allò prestat. Aquesta garantia pot ésser mitjançant burocràcia o mitjançant un jurament o promesa.

crèdit i caucio

El segon significat és el que ens porta aquest post. Resulta que, Crèdit i Caució és una empresa amb més de 90 anys dexperiència en assegurances i crèdits. Es va fundar l'any 1929 i el 2017 va arribar a acaparar el 51% de la quota de mercat de l'àmbit de les assegurances de crèdit a Espanya.

Com funciona Crèdit i Caució?

Ara que ja sabem una mica més sobre Crèdit i Caució, veurem la nova funcionalitat que podràs implantar a la teva Zoho CRM. A més, només ho podràs fer amb Millennials Consulting, ja que som l'únic partner autoritzat per Crèdit i Caució per implantar aquesta funcionalitat.

Gràcies a aquesta implantació, se't proporcionarà, amb un sol clic, una cascada de dades rellevants sobre una empresa amb què tinguis tractes al teu Zoho CRM. Això s'aconsegueix mitjançant una connexió via API, que comunament s'anomena “trucades a l'API”, amb la plataforma de Crèdit i Caució.

No explicarem aquí els detalls tècnics de com és aquesta connexió, ja que no és assumpte a tractar en aquest post i són una mica complexos. Només cal esmentar que tindràs una altíssima quantitat i qualitat de les dades que portaràs amb aquestes trucades a l'API. Així, en un primer clic, que seria una trucada, t'emportaràs al teu Zoho CRM dades bàsiques d'una empresa com ara adreça postal, Telèfon, lloc web, Per denominació, ciutat, país… i en una segona trucada, obtindrem les dades més substancials com la quantitat d'empleats de l'empresa, quants fixos, quants eventuals, la seva morositat i la seva crèdit i altres dades econòmiques i actes jurídics realitzats.

Com treure partit al nostre CRM amb Crèdit i Caució?

Aquí sorgeix la gran pregunta, perquè ens serveix aquesta funcionalitat? Doncs, al món, no hi ha res millor que saber on i amb qui et fiques quan fas negocis. Al CRM de Zoho, a qualsevol CRM i per què no dir-ho, en qualsevol àmbit de negoci, no és el mateix disparar a cegues a veure si encertes, que disparar amb un fusell de precisió amb mira telescòpica que et garanteix la diana. I això és el que s'aconsegueix amb aquesta funcionalitat, escollir bé les dades que necessitaràs. Amb les dades que proporciona Crèdit i Caució en aquesta implementació, podràs saber molts aspectes d'una empresa i assegurar-te que aconseguiràs portar a bon port una oportunitat de venda.

Millennials Consulting – Partner autoritzat

Per acabar aquest post, Millennials Consulting, que ha estat el promotor d'aquesta germandat amb Crèdit i Caució, serà qui implementi la solució al teu Zoho CRM de forma GRATUÏTA. Amb la garantia que el peticionari de la implantació, s'acollirà a un pla de trucades el preu del qual passo a detallar:

 

A dia d'avui, hi ha dos plans per acollir-se. D'una trucada o dues trucades.

Què obtindràs amb la implantació de Crèdit i Caució?

 • Una trucada. 2,01€ la trucada.

  • Adreça Postal.
  • De telèfon.
  • Fax.
  • Web.
  • CNAE
  • Activitat.
  • Ciutat.
  • País.

Aquestes dades, les col·loca en dues ubicacions del nostre Zoho CRM. En una secció dins del mòdul anomenada “IberInform”, que tindrà tots els camps que se sol·licitin a Crèdit i Caució i, individualment, als camps que amb el mateix nom estiguin distribuïts per aquest mòdul. Així, la dada direcció que es porti de la trucada, es col·locarà a la secció “IberInform” i al camp Adreça (O com es nomeni al Zoho CRM del peticionari) que estigui al mòdul.

 • Dues trucades. 2,01€ cada trucada.

Amb dos clic. El primer per aconseguir les dades del primer punt i un segon clic per portar la resta de dades seleccionades per Crèdit i Caució y Millennials Consulting sota el criteri que es vol seguir. Amb la segona trucada, s'aconsegueixen les dades següents:

  • Informació empleats.
  • Solvència.
  • Morositat.
  • Crèdit.
  • Dades identificatives.
  • Descripció de lactivitat.
  • Informació financera.

crèdit i caucio

Aquestes dades, es col·locaran a la secció anteriorment descrita amb el nom de “IberInfrom”.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Els nostres experts podran assessorar-te sobre aquesta implantació i molts més serveis que faran a la teva empresa enlairar-se a un altre nivell.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Crèdit i Caució integrat a CRM
Nom de l'article
Crèdit i Caució integrat a CRM
Descripció
En aquest article intentarem explicar què és, perquè serveix i que aconseguim amb Crèdit i Caució i com utilitzar-lo amb aquesta nova funcionalitat per a tu Zoho CRM.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO