ZOHO MAIL - Gestor de Correu

Què és i per a què serveix Zoho Mail?

Zoho Mail és una plataforma de correu electrònic que et permet gestionar el correu electrònic d'una manera més ràpida i eficaç, permetent així una millor comunicació a la teva empresa oa la teva organització. A diferència de la gran majoria de plataformes, aquesta no té publicitat i gaudeix d'extrema seguretat.

zoho-mail-gestiona-xarxes-socials

 

📧 Zoho CRM El teu correu electrònic 📧

Bàsicament, la funció del Zoho CRM Email no és una altra més que la de obtenir un entorn digital on la comunicació dins de l'empresa sigui constant i exclusiva. Això, per descomptat, fent servir un correu electrònic que no té qualsevol tipus de distracció i que, al mateix temps, presenta una interfície d'avantguarda i minimalista, on no tornaràs a veure els teus correus electrònics com abans.

gestionar-mes-ràpid-el-mail

Es podria estalviar fins al 25% del temps dedicat al correu electrònic si el canal principal per a la comunicació empresarial en una empresa es traslladés a una plataforma social. 

Una característica important del Zoho mail és que et permet crear i editar un text en col·laboració amb la resta de l'equip de treball, sent aquesta una de les principals característiques que sobresurt d'aquesta aplicació de CRM Zoho.

Amb Streams, es poden tenir converses productives sense el desordre de llargs i enutjosos fils de correu electrònic. Simplement comparteixi un correu electrònic esmentant '@' les persones o grups que voleu involucrar en una conversa.

Quedant millor estructurada la conversa permet una millor col·laboració ja que les persones que s'uneixen a un nou projecte o estratègia començada es poden posar al dia amb més facilitat.

També es pot compentar als post i adjuntar fitxers. 

zohomail-home-screen

Com puc obtenir Zoho Mail a la meva empresa?

En Millennials Consulting sabem que les empreses avui dia si volen sobreviure s'han d'adaptar als canvis i familiaritzar-se amb l'automatització de processos i tasques repetitives. És per això que comptem amb un equip d'especialistes que integraran Zoho Mail sobre les necessitats de la teva empresa o departament. Facilitant així l'acceptació dels treballadors i la consegüent optimització del temps i les tasques. 

Registre a tots els servidors

Registre als servidors d'Europa

Avantatges de Zoho Mail

Es pot dir que Zoho Email pot servir per a una gestió total de tots els contactes. Zoho email pot ser el teu aliat perfectejunt a Zoho CRM per millorar les vendes i el negoci. 

Controla de manera senzilla tots i cadascun dels teus contactes.

Controla l'accés dels possibles usuaris de l'empresa a les aplicacions de Zoho, la qual cosa també et dóna la possibilitat d'habilitar-los o deshabilitar-los quant a accés.

Integrar-se i gestionar perfectament totes les altres aplicacions de Zoho.

Crea grups amb la resta de persones de l'empresa per millorar el treball intern i propiciar la col·laboració.

Gestiona altres comptes de correu electrònic de manera que tinguis totalment organitzat tot allò que es relacioni amb la teva safata d'entrada.

COM POSAR LA SIGNATURA DE CORREU DE ZOHO MAIL

El correu de Zoho Mail és una aplicació gratuïta que Funciona sincronitzada amb totes les aplicacions de Zoho CRM. És molt important que tinguis configurada la signatura correu de Zoho Mail.

Els passos per posar el peu de pàgina són molt senzills. En aquest post descobriràs 4 senzills passos per configurar la teva signatura Zoho Mail

  1. Entra al correu de zoho Mail.

     

  2. Punxa al lateral dret per entrar en configuració (veure fotografia).

    correu zoho

  3. Punxa a la part de signatures, una mica més avall a la zona de configuració.

    firma zoho mail

  4. Copia i enganxa la signatura al quadrat on posa zoho per enganxar el contingut.

Si necessites qualsevol ajuda amb Zoho CRM, compte amb nosaltres!!! Som partners autoritzats i especialistes en Consultoria estratègica Zoho CRM!

Si el post no et soluciona el problema T'ho resolem gratis

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Si aquest Post no et resol el problema t'ho arreglem GRATIS!!!

Anem!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

Coneix la nostra xarxa de Partners

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar sap amb zoho crm
Jessica Assaf

Integrar SAP amb Zoho CRM

Vols conèixer com integrar SAP amb Zoho CRM i tot allò relacionat? Aquí trobaràs informació sobre això.

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 3 vots
Nom dek Programari
Zoho Mail
Sistema operatiu
Zoho CRM
Programari Category
correu electrònic
Preu
EUR 0,90
Pàgina de destinació