Com configurar SSL en una web?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Com configurar SSL en una web?

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
configurar SSL

Les sigles SSL fan referència directa a un tipus de tecnologia que fomenta la seguretat al món digital. Aquestes sigles vénen de les paraules en anglès Secure Socket Layer (Capa de connexió segura) i són utilitzades per definir aquesta tecnologia capaç de crear connexions segures entre pàgines web i el navegador, així podràs configurar senzillament el teu SSL que s'estigui utilitzant en aquell moment. Tot això es fa perquè es pugui accedir a internet sense comprometre informació personal o la teva pròpia seguretat digital.

En l'actualitat, els ciberatacs i els virus són habituals dins d'internet, raó per la qual es valora moltíssim el que és la seguretat digital , que és dirigida per l'SSL a un nivell de no fiar-se d'una plataforma completa simplement per no tenir eines de seguretat. Així que, no creus que resulta bona idea descobrir com configurar SSL en una web?

Abans de configurar el SSL (Secure Sockets Layer) en una web, és indispensable entendre que és un servei addicional per a unagina web i que, per tant, cal pagar un extra per poder tenir aquest certificat al dia per a la plataforma, a més es pot fer la compra amb seguretat de forma directa a la plataforma que t'ofereix la possibilitat de comprar un domini i hosting per a la teva pàgina web. Hi ha companyies que ja inclouen aquest certificat per defecte en comprar l'espai d'allotjament per a la pàgina web!

Entenent el que s'ha comentat anteriorment, es pot seguir amb més facilitat els següents passos per configurar el certificat SSL en una web:

  1. Descàrrega i obtingues el certificat SSL al teu ordinador.
  2. Ves directament al panell de control de la teva pàgina web, a més pots utilitzar diferents tipus de programari per accedir a aquesta configuració interna de la teva plataforma (el més utilitzat avui dia és el que es coneix com a cPanel).
  3. Dirigeix-te a l'apartat de seguretat i, un cop allà, cerca l'opció que et porti al certificat SSL/TLS.
  4. A l'apartat anteriorment comentat, podràs trobar alguna opció que vagi directament a la instal·lació de certificats SSL, i caldrà pressions sobre aquesta opció per continuar.
  5. podràs veure tots aquells dominis que tinguis vinculats directament a aquest hosting el qual s'associa al tauler de control, seleccionant en aquesta ocasió el domini en el qual es vol instal·lar aquest certificat en concret.
  6. Finalment, emplena les dades que et sol·licitarà el tauler de control sobre el certificat ja obtingut al pas 1, incloent la clau privada KEY i el certificat CRT.
  7. Puja el fitxer (si és necessari) i espera que s'instal·li el certificat SSL al domini, sent una acció força ràpida. Ja hauràs configurat la SSL a la web!

Una cosa que cal tenir en compte amb la configuració de l'SSL en una web és que aquesta certificació en particular té temps de caducitat, per la qual cosa hauràs de fer un pagament periòdic per mantenir la teva web correctament protegida. De la mateixa manera, també cal tenir en compte que el certificat SSL impedeix la manipulació d'informació que s'envia tant dins com fora de la pàgina web en concret, tot guardant la identitat i la integritat digital dels usuaris d'aquesta plataforma.

configurar SSL2

Relació entre la certificació SSL i el HTTPS

Per conservar la seguretat digital dins de la teva plataforma digital, no només caldrà configurar SSL, sinó que també necessitaràs configurar allò relacionat amb l'HTTPS, altres protocols de seguretat que complementen l'SSL i t'ofereixen una protecció total dins d'internet. És imprescindible que aconsegueixis configurar-lo al costat del certificat SSL!

Per aconseguir configurar HTTPS, caldrà accedir al tauler de control de la plataforma i cercar al menú, l'apartat on es trobi tota la informació i configuració relacionada al domini del lloc (URL). Quan hi accedeixis, hauràs de veure una opció relacionada al certificat HTTPS del teu domini, caldrà que verifiquis l'inici de l'adreça de domini i assegura't que comença amb les sigles HTTPS i no HTTP. En cas que sigui aquesta opció tria per afegir la “S” que falta i llest.

D'altra banda, si tens WordPress, hi ha la possibilitat de descarregar un plugin especial que et permetrà afegir els certificats SSL i HTTPS a la pàgina web amb gran facilitat, i cal habilitar els permisos perquè aquest plugin faci tota la feina per tu. A més, ¡és recomanable configurar SSL i HTTPS i fer ús de WordPress!

Per què configurar SSL en una web?

La configuració SSL és la primera barrera que té unagina web dins l'internet. A causa de la seva gran importància, en l'actualitat és estrany trobar una plataforma en línia que no tingui aquest certificat en concret, fent evidents les raons per les quals configurar-lo a la teva web.

Amb un certificat SSL, podràs mostrar als teus clients que la teva web és segura des del primer moment d'interactuar-hi, a més que podràs millorar el teu posicionament web a Google ja que aquest navegador és de gran rellevància (i, per tant, les posiciona millor) que una web tingui aquesta certificació. Per això has de configurar SSL a la teva web ràpidament!

Títol
Com configurar SSL en una web?
Nom de l'article
Com configurar SSL en una web?
Descripció
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO