Com configurar SSL en una web?

Com configurar SSL en una web?

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
configurar SSL

Les sigles SSL fan referència directa a un tipus de tecnologia que fomenta la seguretat al món digital. Aquestes sigles vénen de les paraules en anglès Secure Socket Layer (Capa de connexió segura) i són utilitzades per definir aquesta tecnologia capaç de crear connexions segures entre pàgines web i el navegador, així podràs configurar senzillament el teu SSL que s'estigui utilitzant en aquell moment. Tot això es fa perquè es pugui accedir a internet sense comprometre informació personal o la teva pròpia seguretat digital.

En l'actualitat, els ciberatacs i els virus són habituals dins d'internet, raó per la qual es valora moltíssim el que és la seguretat digital , que és dirigida per l'SSL a un nivell de no fiar-se d'una plataforma completa simplement per no tenir eines de seguretat. Així que, no creus que resulta bona idea descobrir com configurar SSL en una web?

Abans de configurar el SSL (Secure Sockets Layer) en una web, és indispensable entendre que és un servei addicional per a unagina web i que, per tant, cal pagar un extra per poder tenir aquest certificat al dia per a la plataforma, a més es pot fer la compra amb seguretat de forma directa a la plataforma que t'ofereix la possibilitat de comprar un domini i hosting per a la teva pàgina web. Hi ha companyies que ja inclouen aquest certificat per defecte en comprar l'espai d'allotjament per a la pàgina web!

Entenent el que s'ha comentat anteriorment, es pot seguir amb més facilitat els següents passos per configurar el certificat SSL en una web:

  1. Descàrrega i obtingues el certificat SSL al teu ordinador.
  2. Ves directament al panell de control de la teva pàgina web, a més pots utilitzar diferents tipus de programari per accedir a aquesta configuració interna de la teva plataforma (el més utilitzat avui dia és el que es coneix com a cPanel).
  3. Dirigeix-te a l'apartat de seguretat i, un cop allà, cerca l'opció que et porti al certificat SSL/TLS.
  4. A l'apartat anteriorment comentat, podràs trobar alguna opció que vagi directament a la instal·lació de certificats SSL, i caldrà pressions sobre aquesta opció per continuar.
  5. podràs veure tots aquells dominis que tinguis vinculats directament a aquest hosting el qual s'associa al tauler de control, seleccionant en aquesta ocasió el domini en el qual es vol instal·lar aquest certificat en concret.
  6. Finalment, emplena les dades que et sol·licitarà el tauler de control sobre el certificat ja obtingut al pas 1, incloent la clau privada KEY i el certificat CRT.
  7. Puja el fitxer (si és necessari) i espera que s'instal·li el certificat SSL al domini, sent una acció força ràpida. Ja hauràs configurat la SSL a la web!

Una cosa que cal tenir en compte amb la configuració de l'SSL en una web és que aquesta certificació en particular té temps de caducitat, per la qual cosa hauràs de fer un pagament periòdic per mantenir la teva web correctament protegida. De la mateixa manera, també cal tenir en compte que el certificat SSL impedeix la manipulació d'informació que s'envia tant dins com fora de la pàgina web en concret, tot guardant la identitat i la integritat digital dels usuaris d'aquesta plataforma.

configurar SSL2

Relació entre la certificació SSL i el HTTPS

Per conservar la seguretat digital dins de la teva plataforma digital, no només caldrà configurar SSL, sinó que també necessitaràs configurar allò relacionat amb l'HTTPS, altres protocols de seguretat que complementen l'SSL i t'ofereixen una protecció total dins d'internet. És imprescindible que aconsegueixis configurar-lo al costat del certificat SSL!

Per aconseguir configurar HTTPS, caldrà accedir al tauler de control de la plataforma i cercar al menú, l'apartat on es trobi tota la informació i configuració relacionada al domini del lloc (URL). Quan hi accedeixis, hauràs de veure una opció relacionada al certificat HTTPS del teu domini, caldrà que verifiquis l'inici de l'adreça de domini i assegura't que comença amb les sigles HTTPS i no HTTP. En cas que sigui aquesta opció tria per afegir la “S” que falta i llest.

D'altra banda, si tens WordPress, hi ha la possibilitat de descarregar un plugin especial que et permetrà afegir els certificats SSL i HTTPS a la pàgina web amb gran facilitat, i cal habilitar els permisos perquè aquest plugin faci tota la feina per tu. A més, ¡és recomanable configurar SSL i HTTPS i fer ús de WordPress!

Per què configurar SSL en una web?

La configuració SSL és la primera barrera que té unagina web dins l'internet. A causa de la seva gran importància, en l'actualitat és estrany trobar una plataforma en línia que no tingui aquest certificat en concret, fent evidents les raons per les quals configurar-lo a la teva web.

Amb un certificat SSL, podràs mostrar als teus clients que la teva web és segura des del primer moment d'interactuar-hi, a més que podràs millorar el teu posicionament web a Google ja que aquest navegador és de gran rellevància (i, per tant, les posiciona millor) que una web tingui aquesta certificació. Per això has de configurar SSL a la teva web ràpidament!

Títol
Com configurar SSL en una web?
Nom de l'article
Com configurar SSL en una web?
Descripció
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO