Com configurar SSL en una web?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com configurar SSL en una web?

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
configurar SSL

Les sigles SSL fan referència directa a un tipus de tecnologia que fomenta la seguretat al món digital. Aquestes sigles vénen de les paraules en anglès Secure Socket Layer (Capa de connexió segura) i són utilitzades per definir aquesta tecnologia capaç de crear connexions segures entre pàgines web i el navegador, així podràs configurar senzillament el teu SSL que s'estigui utilitzant en aquell moment. Tot això es fa perquè es pugui accedir a internet sense comprometre informació personal o la teva pròpia seguretat digital.

En l'actualitat, els ciberatacs i els virus són habituals dins d'internet, raó per la qual es valora moltíssim el que és la seguretat digital , que és dirigida per l'SSL a un nivell de no fiar-se d'una plataforma completa simplement per no tenir eines de seguretat. Així que, no creus que resulta bona idea descobrir com configurar SSL en una web?

Abans de configurar el SSL (Secure Sockets Layer) en una web, és indispensable entendre que és un servei addicional per a unagina web i que, per tant, cal pagar un extra per poder tenir aquest certificat al dia per a la plataforma, a més es pot fer la compra amb seguretat de forma directa a la plataforma que t'ofereix la possibilitat de comprar un domini i hosting per a la teva pàgina web. Hi ha companyies que ja inclouen aquest certificat per defecte en comprar l'espai d'allotjament per a la pàgina web!

Entenent el que s'ha comentat anteriorment, es pot seguir amb més facilitat els següents passos per configurar el certificat SSL en una web:

  1. Descàrrega i obtingues el certificat SSL al teu ordinador.
  2. Ves directament al panell de control de la teva pàgina web, a més pots utilitzar diferents tipus de programari per accedir a aquesta configuració interna de la teva plataforma (el més utilitzat avui dia és el que es coneix com a cPanel).
  3. Dirigeix-te a l'apartat de seguretat i, un cop allà, cerca l'opció que et porti al certificat SSL/TLS.
  4. A l'apartat anteriorment comentat, podràs trobar alguna opció que vagi directament a la instal·lació de certificats SSL, i caldrà pressions sobre aquesta opció per continuar.
  5. podràs veure tots aquells dominis que tinguis vinculats directament a aquest hosting el qual s'associa al tauler de control, seleccionant en aquesta ocasió el domini en el qual es vol instal·lar aquest certificat en concret.
  6. Finalment, emplena les dades que et sol·licitarà el tauler de control sobre el certificat ja obtingut al pas 1, incloent la clau privada KEY i el certificat CRT.
  7. Puja el fitxer (si és necessari) i espera que s'instal·li el certificat SSL al domini, sent una acció força ràpida. Ja hauràs configurat la SSL a la web!

Una cosa que cal tenir en compte amb la configuració de l'SSL en una web és que aquesta certificació en particular té temps de caducitat, per la qual cosa hauràs de fer un pagament periòdic per mantenir la teva web correctament protegida. De la mateixa manera, també cal tenir en compte que el certificat SSL impedeix la manipulació d'informació que s'envia tant dins com fora de la pàgina web en concret, tot guardant la identitat i la integritat digital dels usuaris d'aquesta plataforma.

configurar SSL2

Relació entre la certificació SSL i el HTTPS

Per conservar la seguretat digital dins de la teva plataforma digital, no només caldrà configurar SSL, sinó que també necessitaràs configurar allò relacionat amb l'HTTPS, altres protocols de seguretat que complementen l'SSL i t'ofereixen una protecció total dins d'internet. És imprescindible que aconsegueixis configurar-lo al costat del certificat SSL!

Per aconseguir configurar HTTPS, caldrà accedir al tauler de control de la plataforma i cercar al menú, l'apartat on es trobi tota la informació i configuració relacionada al domini del lloc (URL). Quan hi accedeixis, hauràs de veure una opció relacionada al certificat HTTPS del teu domini, caldrà que verifiquis l'inici de l'adreça de domini i assegura't que comença amb les sigles HTTPS i no HTTP. En cas que sigui aquesta opció tria per afegir la “S” que falta i llest.

D'altra banda, si tens WordPress, hi ha la possibilitat de descarregar un plugin especial que et permetrà afegir els certificats SSL i HTTPS a la pàgina web amb gran facilitat, i cal habilitar els permisos perquè aquest plugin faci tota la feina per tu. A més, ¡és recomanable configurar SSL i HTTPS i fer ús de WordPress!

Per què configurar SSL en una web?

La configuració SSL és la primera barrera que té unagina web dins l'internet. A causa de la seva gran importància, en l'actualitat és estrany trobar una plataforma en línia que no tingui aquest certificat en concret, fent evidents les raons per les quals configurar-lo a la teva web.

Amb un certificat SSL, podràs mostrar als teus clients que la teva web és segura des del primer moment d'interactuar-hi, a més que podràs millorar el teu posicionament web a Google ja que aquest navegador és de gran rellevància (i, per tant, les posiciona millor) que una web tingui aquesta certificació. Per això has de configurar SSL a la teva web ràpidament!

Títol
Com configurar SSL en una web?
Nom de l'article
Com configurar SSL en una web?
Descripció
Tens problemes a l'hora de configurar SSL a la teva pàgina web? Necessites un certificat SSL? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO