Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Comprovar anaven des de CRM o ERP

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
En aquest post t'ensenyem com comprovar el teu número IBAN des del CRM o ERP. Amb la integració de Zoho CRM o Zoho Books
comprovar-anaven-des-crm-erp
Continguts

Com comprovar l'IBAN des d'un CRM o ERP?

Per comprovar IBAN des de CRM o ERP necessitem la integració de Zoho Books o Zoho CRM amb Uproc.

Amb Zoho Books o Zoho CRM podrem obtenir aquest ajut per no tenir cap problema a l'hora d'emplenar les dades bancàries de la nostra empresa.

Coneix la integració de Zoho CRM i Zoho Books amb uProc

Aquesta integració ens permetrà comprovar l'anaven des CRM o ERP i ens ajudarà a comprovar si realment hem emplenat el camp de text d'un compte bancari i aquesta integració us avisarà si el nombre anaven és correcte o incorrecte.

Donat això hem de triar l'eina de Zoho que volem integrar amb uProc.

Què ens ofereix aquesta integració Zoho amb uProc

-Amb l'opció de «Validació»:

Podrem comprovar qualsevol camp que hàgim introduït a Zoho Books o Zoho CRM, Per exemple comprovar la veracitat de l'anar.

-Amb l'opció de «Obtenció de dades relacionades»

En el cas que tinguem dades al nostre CRM o Books, donarà la informació de dades associades de l'empresa que nosaltres hàgim indicat.

Amb aquesta informació que ens ofereix la integració de Zoho CRM i Books amb Uproc podrem validar un camp o inserir la informació afegida en altres camps.

A sota tens un exemple de conjunts de camps que s'estan obtenint per a GCT sobre la base del CIF, el nom de la companyia o l'IBAN.

comprovar-anaven-des-crm

Com aconseguir aquesta integració?

aconseguir integrar Zoho amb Uproc és senzill, tant la presa de la dada de Zoho, la consulta a uProc i l'actualització a Zoho ho fem a través d'escenaris d'Integromat. 

Perquè no t'hagis de preocupar de res, en Millennials Consulting som experts a Zoho i realitzem aquesta integració de Zoho CRM i Zoho Books amb Uproc de manera ràpida perquè comencis a treure tot el potencial a aquestes dues aplicacions.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Automatització de processos
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)