▷Com ser un bon venedor? ✅【7 Consells Que T´Ajudaran】✅

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com ser un bon venedor?

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
T'agradaria conèixer diferents consells per aconseguir saber com ser un bon venedor? Entra en aquest post i informa't.
com-ser-un-bon-venedor

Com ser un bon venedor? Aquesta és la pregunta que es fa qualsevol treballador daquest àmbit. Totes les persones neixen amb habilitats nates, algunes tenen dons en un o altre aspecte però hi ha qualitats especials que fan un bon venedor. En realitat tots podem vendre, el que passa és que prenem expectació del que pensin de nosaltres, cosa que augmenta la por impedint-nos realitzar una bona venda.

 Aquí us donarem una sèrie de consells per ser un bon venedor, segueix llegint.

7 consells per ser un bon venedor

  • El primer consell que us podem donar té a veure amb la vostra capacitat d'expectació, és a dir, heu de deixar de pensar que tots seran els vostres clients. Els millors venedors tenen al cap una llista de persones que tenen els diners per adquirir un producte o servei. És a dir, posem aquestes persones com a prioritat en comptes d'aquelles que no tenen diners o recursos per adquirir l'oferta. El terme correcte seria “Públic Objectiu”.

 

  • Com a segon consell, us direm que un venedor no ha de tenir una barrera amb els seus clients o consumidors. Has de dissenyar un pla o alguna estratègia que et permeti estar sempre en contacte amb el teu mercat. Utilitzar les xarxes socials és una opció increïble en aquest sentit, així podrem saber les seves opinions, si el producte va resoldre les seves necessitats i fins i tot les queixes que poden sorgir d'un moment a l'altre.

 

  • El tercer consell per ser un bon venedor és el següent: enfoca't que tot el teu equip sàpiga vendre adequadament. És a dir, la influència ha d'estar des del moment que es fa la presentació fins a la manera com es responen les objeccions. Això donarà més gran presència i importància a l'organització i consolidarà encara més la confiança dels clients.
com-ser-un-bon-venedor

 

  • Aquí tens la cambra. Un bon venedor ha de tenir una bona presentació comercial. Aquí ens basem en dos factors importants, limpacte i la durada en temps de la presentació. Per impressionar un client no necessitem muntar un teatre, n'hi ha prou amb una curta presentació de màxim 3 minuts que sigui impactant.   L'objectiu no és que la persona s'informi de manera avorrida sobre allò que estàs venent, sinó que s'interessi de manera cridanera i dinàmica sobre els productes que tu estàs promocionant per satisfer les seves necessitats.

 

  • El cinquè consell és que una bona comunicació en base al comercial i allò que vols transmetre, és primordial per ser un bon venedor. És a dir, les persones es compliquen quan els clients els diuen alguna cosa com: Què estàs venent? Doncs fàcil, allibera les teves idees i comunica-les de manera adequada.   Recorda que no es tracta tant de vendre serveis o promocions, sinó de transmetre idees útils de cara al consumidor o client. Oferir solucions els problemes que puguin tenir els clients sempre és un punt a favor. El llenguatge verbal i no verbal és la clau, controlar-los a la perfecció serà essencial a cada moment.

 

  • El sisè consell que et podem aportar és una cosa que considerem molt important. Tingues en compte les opinions dels clients que han realitzat una compra del teu producte o han consumit el teu servei, tant les floretes com les crítiques. Això us ajudarà a millorar experiències o vendes futures en base a opinions del vostre públic objectiu.

 

  • L'últim de la llista, però no menys important, és el següent: enfoca't a les raons emocionals per les quals el client vol concretar la compra. La venda es fa durant la presentació, no al final, molts venedors no s'expressen de manera atractiva durant el procés i acaben perdent clients potencials.   Aquí en tens un exemple. Cal suposar que un client es queixa del preu d'un nou PC en el moment de la presentació, bé, no discutirem sobre el preu, sinó a intentar fer-li veure que la necessitat d'obtenir aquest PC és més gran que el preu que val.
com-ser-un-bon-venedor
Títol
Com ser un bon venedor?
Nom de l'article
Com ser un bon venedor?
Descripció
T'agradaria conèixer diferents consells per aconseguir saber com ser un bon venedor? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consultins SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO