▷Com ser un bon venedor? ✅【7 Consells Que T´Ajudaran】✅

Com ser un bon venedor?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
T'agradaria conèixer diferents consells per aconseguir saber com ser un bon venedor? Entra en aquest post i informa't.
com-ser-un-bon-venedor

Com ser un bon venedor? Aquesta és la pregunta que es fa qualsevol treballador daquest àmbit. Totes les persones neixen amb habilitats nates, algunes tenen dons en un o altre aspecte però hi ha qualitats especials que fan un bon venedor. En realitat tots podem vendre, el que passa és que prenem expectació del que pensin de nosaltres, cosa que augmenta la por impedint-nos realitzar una bona venda.

 Aquí us donarem una sèrie de consells per ser un bon venedor, segueix llegint.

7 consells per ser un bon venedor

  • El primer consell que us podem donar té a veure amb la vostra capacitat d'expectació, és a dir, heu de deixar de pensar que tots seran els vostres clients. Els millors venedors tenen al cap una llista de persones que tenen els diners per adquirir un producte o servei. És a dir, posem aquestes persones com a prioritat en comptes d'aquelles que no tenen diners o recursos per adquirir l'oferta. El terme correcte seria “Públic Objectiu”.

 

  • Com a segon consell, us direm que un venedor no ha de tenir una barrera amb els seus clients o consumidors. Has de dissenyar un pla o alguna estratègia que et permeti estar sempre en contacte amb el teu mercat. Utilitzar les xarxes socials és una opció increïble en aquest sentit, així podrem saber les seves opinions, si el producte va resoldre les seves necessitats i fins i tot les queixes que poden sorgir d'un moment a l'altre.

 

  • El tercer consell per ser un bon venedor és el següent: enfoca't que tot el teu equip sàpiga vendre adequadament. És a dir, la influència ha d'estar des del moment que es fa la presentació fins a la manera com es responen les objeccions. Això donarà més gran presència i importància a l'organització i consolidarà encara més la confiança dels clients.
com-ser-un-bon-venedor

 

  • Aquí tens la cambra. Un bon venedor ha de tenir una bona presentació comercial. Aquí ens basem en dos factors importants, limpacte i la durada en temps de la presentació. Per impressionar un client no necessitem muntar un teatre, n'hi ha prou amb una curta presentació de màxim 3 minuts que sigui impactant.   L'objectiu no és que la persona s'informi de manera avorrida sobre allò que estàs venent, sinó que s'interessi de manera cridanera i dinàmica sobre els productes que tu estàs promocionant per satisfer les seves necessitats.

 

  • El cinquè consell és que una bona comunicació en base al comercial i allò que vols transmetre, és primordial per ser un bon venedor. És a dir, les persones es compliquen quan els clients els diuen alguna cosa com: Què estàs venent? Doncs fàcil, allibera les teves idees i comunica-les de manera adequada.   Recorda que no es tracta tant de vendre serveis o promocions, sinó de transmetre idees útils de cara al consumidor o client. Oferir solucions els problemes que puguin tenir els clients sempre és un punt a favor. El llenguatge verbal i no verbal és la clau, controlar-los a la perfecció serà essencial a cada moment.

 

  • El sisè consell que et podem aportar és una cosa que considerem molt important. Tingues en compte les opinions dels clients que han realitzat una compra del teu producte o han consumit el teu servei, tant les floretes com les crítiques. Això us ajudarà a millorar experiències o vendes futures en base a opinions del vostre públic objectiu.

 

  • L'últim de la llista, però no menys important, és el següent: enfoca't a les raons emocionals per les quals el client vol concretar la compra. La venda es fa durant la presentació, no al final, molts venedors no s'expressen de manera atractiva durant el procés i acaben perdent clients potencials.   Aquí en tens un exemple. Cal suposar que un client es queixa del preu d'un nou PC en el moment de la presentació, bé, no discutirem sobre el preu, sinó a intentar fer-li veure que la necessitat d'obtenir aquest PC és més gran que el preu que val.
com-ser-un-bon-venedor
Títol
Com ser un bon venedor?
Nom de l'article
Com ser un bon venedor?
Descripció
T'agradaria conèixer diferents consells per aconseguir saber com ser un bon venedor? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consultins SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO