Com ser un bon líder?

Com ser un bon líder?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Aprèn com ser un bon líder i les característiques que el diferencien amb un cap. Reuneixes les capacitats de bon líder?
com-ser-un-bon-lider

És comú sentir parlar del lideratge i de totes les situacions en què un bon líder és essencial. La necessitat de convertir-se en un bon líder s'ha implantat i la seva importància és transcendental tant als grups de treball com a la llar. Ningú s'atreveix a acceptar que hi ha receptes o fórmules per convertir-se en líder, encara que hi ha molt per explorar, sempre hi ha consells que pots prendre.

Com és un bon líder en una empresa?

Les claus de com ser un bon líder no són fàcilsmenys quan has de presentar grups de treball, fer presentacions i coordinar en múltiples aspectes perquè tot surti bé.

 

Un líder és qui marca el camí o dirigeix ​​a un equip de persones, s'ha guanyat el lloc gràcies als seus coneixements, manera de comunicar-se, per ser capaç de prendre decisions assertivament, per gestionar bé els moments de crisi i per recolzar/entendre cada integrant.

com-liderar-bé

El líder és una persona humil, que guia amb l'exemple i es comunica de manera útil. Per saber com ser un bon líder cal acció, és a dir, reclamar al proïsme quan arriba tard a la feina, quan tu també arribes tard no és ser bon líder. Més endavant veurem les discrepàncies entre líders i caps. La comunicació és un punt fort, ja que no només s'asseguren ells mateixos de ser escoltats i atesos, sinó escoltar i atendre les necessitats o els qüestionaments que altres persones poden plantejar.

Ser un líder és saber bé quins són els teus límits, això ajuda que no hi hagi frustracions en els treballs a fer. A més, fer juntes productives, estalviant temps, generant plans i idees i confiant que el teu equip estalviarà preocupacions de microgestionar cada aspecte dels projectes.

En última instància un bon líder treballa més temps que els altres a les planificacions i organitzacions sabent que així serà més senzilla la presa de decisions per arribar a l'èxit.

Els líders saben organitzar un grup de persones però avui dia hi ha aplicacions que ens poden ajudar la gestió de grups i facilitar-nos el treball de lideratge, Una d'elles és Zoho One, aquesta eina conté totes les funcionalitats per controlar la feina dels empleats, esbrinar ineficiències a l'empresa, saber quin % d'èxit ha tingut la darrera estratègia exposada, portar un control de despeses de l'empresa, establir incentius per objectius, saber quin empleat rendeix més en cas de necessitar pujar…etc.

ser-un-bon-lider

Consells per ser un bon líder a la feina

Ser un bon líder a la feina implica que la persona desenvolupa certes qualitats extres. És a dir, un bon líder a la feina necessita ser optimista, sense por dels diferents reptes que planteja la vida i s'enfoca als futurs projectes.

La persuasió és una de les capacitats dels líders, ja que un líder guia els altres cap a una bona presa de decisions, treballant de la mà amb lequip. Mai imposa obligacions extres o ordena fer alguna cosa ja que sempre està al corrent de les opinions de l'equip sense amagar res, sent completament transparent.

Un líder felicita en públic però corregeix en privat els errors de cada participant de lequip. De la mateixa manera, reconeix l'esforç que han posat els seus companys en cada decisió o cada èxit aconseguit. Un líder sempre dirà “nosaltres ho vam fer” en plural, amb el seu equip, mai un “jo ho vaig fer”.

saber-liderar
A més, ha de prendre decisions, algunes vegades seran més favorables i acceptades pels empleats i d'altres menys. Per tant, cal obtenir dades que facilitin aquesta tasca. Les matemàtiques són exactes, 1+1=2, aquí no hi ha discussió, amb les dades passa el mateix, en recopilar les dades es veu objectivament quina estratègia funciona i quina no, cosa que permet arribar a l'empresa als objectius desitjats tenint un bon clima laboral. És per això que eines com Zoho One te facilitaran dades de la teva empresa rellevants per ajudar-te gastant menys temps i diners.

Diferència entre ser un líder i ser un cap

La principal diferència que té un líder i un cap, és que el cap és una autoritat imposada mentre que el líder, dirigeix ​​l'equip sense imposar els seus ideals. Ho explicarem detalladament, en una empresa tradicional un cap mana i ordena als empleats sense considerar-ne les opinions o el benestar.

D'altra banda, en un altre tipus d'organitzacions seran els líders els qui dirigeixen les persones tenint en compte cadascun, motivant-los de forma constructiva, pensant en el conjunt per arribar als objectius planejats.

Entre les diferències de pensament, ressalten les següents:

  • Líder: Jo puc ser útil aquí – Cap: Jo mano aquí
  • Líder: Dirigeix ​​infonent companyonia – Cap: Dirigeix ​​infonent por
  • Líder: És respectat – Cap: És temut
  • Líder: És pedagògic – Cap: Dóna ordres
  • Líder: Necessita creativitat i motivació – Cap: Necessita obediència i tecnicisme.

Zoho One és una eina que sens dubte us ajudarà a l'hora de ser un líder, prem aquí si vols saber més.

Títol
Com ser un bon líder?
Nom de l'article
Com ser un bon líder?
Descripció
Aprèn com ser un bon líder i les característiques que el diferencien amb un cap. Reuneixes les capacitats de bon líder?
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO