Com ser més organitzat a la feina? Tipus i Consells

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com ser més organitzat a la feina?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
t'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
com-ser-mes-organitzat

Ser organitzat a la feina és una de les claus de lèxit. Es basa principalment en mantenir una constància i disciplina que siguin admirades. L'autodisciplina i la dedicació han de ser presents cada dia, hi ha estudis que demostren que les persones organitzades són més felices que aquelles persones que no ho són. Aleshores, com ser més organitzat? Ho veurem.

Una persona que és organitzada manté ordenades totes les coses en funció del que necessita a cada moment, seguint els seus criteris. Això ho podem veure a la feina, basant-nos en els prestatges que van emmagatzemats per anys o en aquelles persones que planifiquen la jornada laboral segons els hàbits.

l'organització no es basa a mantenir l'ordre de l'estètica, sinó a facilitar al professional l'accés a les coses perquè, amb això, augmenti la productivitat i eficàcia al dia a dia.

Podem basar-nos en aquests principis per saber com ser més organitzats a la nostra feina, i més encara a la nostra vida diària.

com ser més organitzat

Consells per saber com ser més organitzat a la feina

A continuació te'n presentarem alguns tips i consells que, des Millennials Consulting, pensem que poden ser de gran ajuda per saber com ser més organitzat a l'entorn laboral.

1. Donar prioritat als temes importants

Hi ha professions que treballen de manera estricta amb els terminis de lliurament dels projectes. Cal aprendre a prioritzar aquells temes que són importants. Sempre hi ha coses que es poden fer després, per aquest motiu, les prioritats s'han de fer abans i en el menor temps possible, però sempre obtenint un resultat òptim. Acabar ràpid no serveix de res si el resultat deixa molt a desitjar.

2. Usar un calendari

Això és clau a l'hora de saber com ser més organitzat. Usar un calendari és essencial si tenim moltes obligacions pendents. Per què? Perquè ens permetrà tenir-ho tot anotat perquè en cada dia de la setmana puguem enfocar-nos en un projecte, d'aquesta manera evitarem que se'ns oblidi per una mala gestió o badada.

3. Pensar en les conseqüències que podrien tenir les nostres accions

Pensar en les conseqüències si no fas les feines a temps també és important per ser més organitzat. Cada acció comporta una repercussió, per la qual cosa, si no entregues un projecte a temps al cap, què passaria? Doncs bé, això t'ha de mantenir enfocat en allò que has de fer.

4. Tenir cura i ordenat el lloc de treball

Un altre consell sobre com ser més organitzat? De cada jornada laboral, utilitza 15 minuts per organitzar la teva oficina o lloc de treball. En tenir tot net i estable, podràs administrar millor el temps per fer més coses.

5. Posar dates i programa la teva feina

portar un control de la gestió per dates és súper important perquè tinguis constància de què has fet durant una setmana o un mes. Ara bé, organitza la teva feina segons el temps límit per lliurar les tasques. Tingues en compte que si hi ha una tasca que no pots fer en un dia específic, la pots posposar, però que això no es converteixi en una constant.

6. Fixar objectius

Fixar objectius a assolir és primordial en tota feina. I això, sens dubte ajudarà a ser més organitzat. La satisfacció en aconseguir el que t'hagis proposat, podrà fer que segueixis usant aquest mètode.

7. Escriure les coses

Tot i que el cervell humà és una cosa excepcional, hem de tenir en compte que se'ns poden oblidar les coses. Per això, aquest és un molt bon consell sobre com ser més organitzat. Apunta't tot el que vagis fent o hagis de fer. D'aquesta manera, sempre en quedarà constància en un lloc físic, no hi haurà errors.

8. Saber dir que NO

Encara que et consideris una persona generosa i vulguis ajudar tothom si t'ho demanen, de vegades cal respondre que NO. Simplement, pel fet que tu mateix ja en tens unes tasques organitzades que has de fer i que no pots deixar per a cap altre moment. 

Per descomptat, en cas que tinguis temps lliure, és fantàstic que ajudis algun company que ho necessiti.

9. Estableix una rutina

Com a darrer consell d'aquest post sobre com ser més organitzat, tenim establir una rutina de treball. Fer això, farà que cada matí en aixecar-te facis el mateix automàticament. Gràcies a això, mai oblidaràs res, ja que ho faràs pràcticament de manera inconscient.

com ser més organitzat

Com puc ser més organitzat per dur a terme totes les tasques de manera constant?

Des de la Millennials Consulting recomanem la utilització d'eines com Zoho One.

  • Aquesta eina és un CRM que et permet gestionar la teva feina cada dia que t'ajudarà a ser més organitzat.
  • Si sou cap o encarregat d'una empresa, aquest programa també us permet portar un control del treball dels teus empleats.
  • Mai més se t'oblidarà una reunió, tampoc cap recordatori o trucada a algun client.
  • Tot queda registrat i automàticament et ordena les tasques per ordre de prioritat.
  • En temes de factures i comptabilitat també es gestiona de manera pràcticament automàtica.

Què us han semblat aquests 9 consells sobre com ser més organitzat?

En Millennials Consulting, implementem diferents eines que poden ajudar a aconseguir això duna manera automatitzada. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si vols saber més.

Títol
Com ser més organitzat a la feina?
Nom de l'article
Com ser més organitzat a la feina?
Descripció
T'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO