Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com ser més organitzat a la feina?

Picture of Jesús García Gil
Jesús García Gil
t'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
com-ser-mes-organitzat
Continguts

Ser organitzat a la feina és una de les claus de lèxit. Es basa principalment en mantenir una constància i disciplina que siguin admirades. L'autodisciplina i la dedicació han de ser presents cada dia, hi ha estudis que demostren que les persones organitzades són més felices que aquelles persones que no ho són. Aleshores, com ser més organitzat? Ho veurem.

Què vol dir ser organitzat?

Una persona que és organitzada manté ordenades totes les coses en funció del que necessita a cada moment, seguint els seus criteris. Això ho podem veure a la feina, basant-nos en els prestatges que van emmagatzemats per anys o en aquelles persones que planifiquen la jornada laboral segons els hàbits.

l'organització no es basa a mantenir l'ordre de l'estètica, sinó a facilitar al professional l'accés a les coses perquè, amb això, augmenti la productivitat i eficàcia al dia a dia.

Podem basar-nos en aquests principis per saber com ser més organitzats a la nostra feina, i més encara a la nostra vida diària.

com ser més organitzat

Consells per saber com ser més organitzat a la feina

A continuació te'n presentarem alguns tips i consells que, des Millennials Consulting, pensem que poden ser de gran ajuda per saber com ser més organitzat a l'entorn laboral.

1. Donar prioritat als temes importants

Hi ha professions que treballen de manera estricta amb els terminis de lliurament dels projectes. Cal aprendre a prioritzar aquells temes que són importants. Sempre hi ha coses que es poden fer després, per aquest motiu, les prioritats s'han de fer abans i en el menor temps possible, però sempre obtenint un resultat òptim. Acabar ràpid no serveix de res si el resultat deixa molt a desitjar.

2. Usar un calendari

Això és clau a l'hora de saber com ser més organitzat. Usar un calendari és essencial si tenim moltes obligacions pendents. Per què? Perquè ens permetrà tenir-ho tot anotat perquè en cada dia de la setmana puguem enfocar-nos en un projecte, d'aquesta manera evitarem que se'ns oblidi per una mala gestió o badada.

3. Pensar en les conseqüències que podrien tenir les nostres accions

Pensar en les conseqüències si no fas les feines a temps també és important per ser més organitzat. Cada acció comporta una repercussió, per la qual cosa, si no entregues un projecte a temps al cap, què passaria? Doncs bé, això t'ha de mantenir enfocat en allò que has de fer.

4. Tenir cura i ordenat el lloc de treball

Un altre consell sobre com ser més organitzat? De cada jornada laboral, utilitza 15 minuts per organitzar la teva oficina o lloc de treball. En tenir tot net i estable, podràs administrar millor el temps per fer més coses.

5. Posar dates i programa la teva feina

portar un control de la gestió per dates és súper important perquè tinguis constància de què has fet durant una setmana o un mes. Ara bé, organitza la teva feina segons el temps límit per lliurar les tasques. Tingues en compte que si hi ha una tasca que no pots fer en un dia específic, la pots posposar, però que això no es converteixi en una constant.

6. Fixar objectius

Fixar objectius a assolir és primordial en tota feina. I això, sens dubte ajudarà a ser més organitzat. La satisfacció en aconseguir el que t'hagis proposat, podrà fer que segueixis usant aquest mètode.

7. Escriure les coses

Tot i que el cervell humà és una cosa excepcional, hem de tenir en compte que se'ns poden oblidar les coses. Per això, aquest és un molt bon consell sobre com ser més organitzat. Apunta't tot el que vagis fent o hagis de fer. D'aquesta manera, sempre en quedarà constància en un lloc físic, no hi haurà errors.

8. Saber dir que NO

Encara que et consideris una persona generosa i vulguis ajudar tothom si t'ho demanen, de vegades cal respondre que NO. Simplement, pel fet que tu mateix ja en tens unes tasques organitzades que has de fer i que no pots deixar per a cap altre moment. 

Per descomptat, en cas que tinguis temps lliure, és fantàstic que ajudis algun company que ho necessiti.

9. Estableix una rutina

Com a darrer consell d'aquest post sobre com ser més organitzat, tenim establir una rutina de treball. Fer això, farà que cada matí en aixecar-te facis el mateix automàticament. Gràcies a això, mai oblidaràs res, ja que ho faràs pràcticament de manera inconscient.

com ser més organitzat

Com puc ser més organitzat per dur a terme totes les tasques de manera constant?

Des de Millennials Consulting recomanem la utilització d'eines com Zoho One.

  • Aquesta eina és un CRM que et permet gestionar la teva feina cada dia que t'ajudarà a ser més organitzat.
  • Si sou cap o encarregat d'una empresa, aquest programa també us permet portar un control del treball dels teus empleats.
  • Mai més se t'oblidarà una reunió, tampoc cap recordatori o trucada a algun client.
  • Tot queda registrat i automàticament et ordena les tasques per ordre de prioritat.
  • En temes de factures i comptabilitat també es gestiona de manera pràcticament automàtica.

Què us han semblat aquests 9 consells sobre com ser més organitzat?

En Millennials Consulting, implementem diferents eines que poden ajudar a aconseguir això duna manera automatitzada. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si vols saber més.

Títol
Com ser més organitzat a la feina?
Nom de l'article
Com ser més organitzat a la feina?
Descripció
T'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.