Com ser més organitzat a la feina? Tipus i Consells

Com ser més organitzat a la feina?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
t'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
com-ser-mes-organitzat

Ser organitzat a la feina és una de les claus de lèxit. Es basa principalment en mantenir una constància i disciplina que siguin admirades. L'autodisciplina i la dedicació han de ser presents cada dia, hi ha estudis que demostren que les persones organitzades són més felices que aquelles persones que no ho són. Aleshores, com ser més organitzat? Ho veurem.

Una persona que és organitzada manté ordenades totes les coses en funció del que necessita a cada moment, seguint els seus criteris. Això ho podem veure a la feina, basant-nos en els prestatges que van emmagatzemats per anys o en aquelles persones que planifiquen la jornada laboral segons els hàbits.

l'organització no es basa a mantenir l'ordre de l'estètica, sinó a facilitar al professional l'accés a les coses perquè, amb això, augmenti la productivitat i eficàcia al dia a dia.

Podem basar-nos en aquests principis per saber com ser més organitzats a la nostra feina, i més encara a la nostra vida diària.

com ser més organitzat

Consells per saber com ser més organitzat a la feina

A continuació te'n presentarem alguns tips i consells que, des Millennials Consulting, pensem que poden ser de gran ajuda per saber com ser més organitzat a l'entorn laboral.

1. Donar prioritat als temes importants

Hi ha professions que treballen de manera estricta amb els terminis de lliurament dels projectes. Cal aprendre a prioritzar aquells temes que són importants. Sempre hi ha coses que es poden fer després, per aquest motiu, les prioritats s'han de fer abans i en el menor temps possible, però sempre obtenint un resultat òptim. Acabar ràpid no serveix de res si el resultat deixa molt a desitjar.

2. Usar un calendari

Això és clau a l'hora de saber com ser més organitzat. Usar un calendari és essencial si tenim moltes obligacions pendents. Per què? Perquè ens permetrà tenir-ho tot anotat perquè en cada dia de la setmana puguem enfocar-nos en un projecte, d'aquesta manera evitarem que se'ns oblidi per una mala gestió o badada.

3. Pensar en les conseqüències que podrien tenir les nostres accions

Pensar en les conseqüències si no fas les feines a temps també és important per ser més organitzat. Cada acció comporta una repercussió, per la qual cosa, si no entregues un projecte a temps al cap, què passaria? Doncs bé, això t'ha de mantenir enfocat en allò que has de fer.

4. Tenir cura i ordenat el lloc de treball

Un altre consell sobre com ser més organitzat? De cada jornada laboral, utilitza 15 minuts per organitzar la teva oficina o lloc de treball. En tenir tot net i estable, podràs administrar millor el temps per fer més coses.

5. Posar dates i programa la teva feina

portar un control de la gestió per dates és súper important perquè tinguis constància de què has fet durant una setmana o un mes. Ara bé, organitza la teva feina segons el temps límit per lliurar les tasques. Tingues en compte que si hi ha una tasca que no pots fer en un dia específic, la pots posposar, però que això no es converteixi en una constant.

6. Fixar objectius

Fixar objectius a assolir és primordial en tota feina. I això, sens dubte ajudarà a ser més organitzat. La satisfacció en aconseguir el que t'hagis proposat, podrà fer que segueixis usant aquest mètode.

7. Escriure les coses

Tot i que el cervell humà és una cosa excepcional, hem de tenir en compte que se'ns poden oblidar les coses. Per això, aquest és un molt bon consell sobre com ser més organitzat. Apunta't tot el que vagis fent o hagis de fer. D'aquesta manera, sempre en quedarà constància en un lloc físic, no hi haurà errors.

8. Saber dir que NO

Encara que et consideris una persona generosa i vulguis ajudar tothom si t'ho demanen, de vegades cal respondre que NO. Simplement, pel fet que tu mateix ja en tens unes tasques organitzades que has de fer i que no pots deixar per a cap altre moment. 

Per descomptat, en cas que tinguis temps lliure, és fantàstic que ajudis algun company que ho necessiti.

9. Estableix una rutina

Com a darrer consell d'aquest post sobre com ser més organitzat, tenim establir una rutina de treball. Fer això, farà que cada matí en aixecar-te facis el mateix automàticament. Gràcies a això, mai oblidaràs res, ja que ho faràs pràcticament de manera inconscient.

com ser més organitzat

Com puc ser més organitzat per dur a terme totes les tasques de manera constant?

Des de Millennials Consulting recomanem la utilització d'eines com Zoho One.

  • Aquesta eina és un CRM que et permet gestionar la teva feina cada dia que t'ajudarà a ser més organitzat.
  • Si sou cap o encarregat d'una empresa, aquest programa també us permet portar un control del treball dels teus empleats.
  • Mai més se t'oblidarà una reunió, tampoc cap recordatori o trucada a algun client.
  • Tot queda registrat i automàticament et ordena les tasques per ordre de prioritat.
  • En temes de factures i comptabilitat també es gestiona de manera pràcticament automàtica.

Què us han semblat aquests 9 consells sobre com ser més organitzat?

En Millennials Consulting, implementem diferents eines que poden ajudar a aconseguir això duna manera automatitzada. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si vols saber més.

Títol
Com ser més organitzat a la feina?
Nom de l'article
Com ser més organitzat a la feina?
Descripció
T'agradaria conèixer una sèrie de consells a seguir que podries ajudar-te a ser més organitzat durant la teva jornada laboral? Aquí t'expliquem com aconseguir ser-ho a la teva feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO