Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Millora la visualització de dades amb Canvas Zoho CRM

Continguts

zoho-CRM-logotip

Visualització Zoho CRM (versió sense canves)

Canvas Zoho CRM 3

La visualització de Zoho CRM sense canvas és molt semblant a l'excel (és molt pràctica) però si treballes moltes hores sobre el crm és una visió de taula sense format.

Davant d'aquesta visualització, Zoho ha tret una millora anomenada canvas. Amb la visualització de Zoho CRM Canvas, pot crear belles i informatives visualitzacions de les dades per ajudar a entendre millor el seu negoci. Podeu utilitzar Canvas per crear gràfics, mapes i altres visualitzacions que podeu compartir amb altres o incrustar al vostre lloc web o blog.

Canvas és una gran manera de visualitzar les vostres dades i comunicar les vostres conclusions als altres. És fàcil dutilitzar i pot crear impressionants visualitzacions en minuts.

Si cerqueu una manera d'entendre millor les seves dades, llavors Canvas és l'eina perfecta per a vostè. Proveu-lo avui mateix!

T'ajudem a configurar-ho?

Configura Canvas amb Zoho Crm per millorar la visualització de dades i reduir els temps de gestió de clients.

Visualització Canvas Zoho CRM (Clients)

Canvas Zoho CRM 1

Canvas no només millora la visualització de Zoho CRM, si no que millora la interfície dusuari cosa que et permet recordar ràpidament que estaves treballant amb aquest possible client/empresa.

Zoho CRM juntament amb Canvas permeten una extrema personalització a l'hora de treballar, ja que treballem amb persones i no amb números, aquest treball el realitza a la perfecció Zoho CRM tela.

Canvas Zoho CRM

La visualització dels teus productes permet als treballadors de l'empresa familiaritzar-se ràpidament amb la informació dels productes de l'empresa.

Visualització de dades

És un procés de representació de dades en forma de gràfics, diagrames o taules. És una manera d'entendre les dades extraient-ne el significat. La visualització de dades ajuda a donar sentit a les dades complexes ia trobar-hi patrons.

La visualització de dades és una poderosa eina que ens pot ajudar a comprendre les dades. Podeu ajudar-nos a trobar patrons i tendències.

Per què és important Visualització de dades?

La visualització de dades és important perquè ens ajuda a entendre les dades. És una manera d'extreure el significat de les dades. La visualització de dades ens ajuda a trobar patrons i tendències a les dades. És una poderosa eina que ens pot ajudar a donar sentit a les dades complexes.

Quins són els beneficis de la visualització de dades?

Els beneficis de la visualització de dades són que ens pot ajudar a entendre les dades, a trobar patrons i tendències ia donar sentit a les dades complexes. La visualització de dades és una poderosa eina que ens pot ajudar a prendre decisions.

Quines són les millors pràctiques per a la visualització de dades?

Les millors pràctiques per a la visualització de dades són fer servir visualitzacions clares i concises, utilitzar visualitzacions apropiades per a les dades.


Zoho One

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
4 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Automatització de processos
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO