Com ser més productiu? ✅【TIPS i Consells】- Millennials Consulting

Com ser més productiu?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
T'agradaria conèixer una sèrie de consells per saber com ser més productiu? Aquí t'expliquem com.
ser-mes-productiu

Quan ens proposem ser més productius és perquè estem prenent consciència que alguna cosa no està bé a la nostra vida o feina. Això és positiu, perquè ens permetrà créixer personalment i laboralment, bé sigui per absència d'activitat, o per no saber com portar de millor manera aquest cúmul de tasques pendents per fer. Per sortir d'aquesta sensació d'estancament, és bo tenir unes claus per millorar aquest aspecte de la vida laboral. 

Per ser més productius hem de canviar aquestes actituds i costums que ens impedeixen avançar. Es tracta de reelaborar la nostra manera de fer les coses i de treballar. Es pot voler ser més productiu per qualsevol raó, com millorar els ingressos, poder aprofitar millor el temps o simplement per ser millor professionalment i personalment. Per assolir aquest objectiu cal prendre les consideracions que exposarem a continuació. 

 

Ser productiu és tenir metes, objectius i prendre les accions per assolir-los. Això sí, cal ser reflexiu a l'hora d'actuar, ja que s'espera aconseguir bons resultats en el menor temps possible. No serveix de res actuar precipitadament si s'hi ocasionen mals resultats. Per tant, una persona productiva pensa, idea estratègies i al moment de dur-les a terme ho fa curosa però ràpidament. 

Si passa algun problema, la persona productiva ha de ser capaç de innovar en solucions, i donar el millor de si mateix. D'aquesta manera s'assegura que, fins i tot en una situació crítica, la productivitat mai no s'aturi.

ésser-mes-productiu (1)

Ser productiu i eficient a la teva feina

Ser productiu no significa res si no és eficient, no necessàriament produir és obtenir qualitat i rendiment. Però es pot ser productiu i eficient alhora, i per això cal enfocar-se majorment en la qualitat i no en la quantitat, segons el que busquem assolir.

La importància de l'ocupació i el temps són factors a tenir en compte per aconseguir més eficiència en la productivitat.

És per això que et donarem les eines necessàries per poder arribar a ser més productiu i eficient a la teva feina.

Zoho One és una eina que et permet ser més ordenat, complir objectius, generar idees millors per al teu treball, mostra també les ineficiències de l'empresa, la qual cosa permet fer propostes de millora per a l'empresa.

Però… Com és possible?

Si sabessis en quines tasques ets menys productiu podries elaborar estratègies per canviar-ho.

Si ets bo en una tasca i un altre company és bo en una altra, per què no generar sinèrgies?

Si en una casa hi ha una parella d'un xef i una netejadora, cadascú bo a la feina, el més lògic és que cadascú gestioni el que millor se li dóna independentment que tots dos puguin fer les dues feines.

A més, tens empleats a càrrec, Zoho One us permet portar un control del treball realitzat de l'equip. Et permet establir comissions per vendes, gestió dhoraris, vacances dels empleats, factures, sistemes de captació de leads etc.

ser-mes-productiu-laptop

Trucs per ser més productiu

Hi ha diversos tipus que permeten millorar la productivitat de manera eficient tant en l'àmbit personal com empresarial: 

  • Prioritza el teu temps i organitza't creant plans de desenvolupament.

 

  • Realitza objectius i planteja't metes.

 

  • Mesura els resultats sense fixar-te massa en les hores que hi inverteixes.

 

  • Concentra't en el teu objectiu. No et distreguis amb coses externes a la teva feina ni en qüestions que no tinguin relació amb l'activitat que estàs fent.

 

  • realitza investigacions preliminars i ràpides. 

 

  • Pensa bé les coses i pren-te el temps necessari, recorda que el temps invertit en els projectes i treball no és malbaratament.

 

  • Prioritza les coses importants i resta importància a les que ho són menys, això t'ajudarà a tenir més temps disponible per fer altres coses.

 

  • Classifica les prioritats.

 

  • No vagis més enllà dels teus límits. No et comprometis en projectes o tasques que estiguin més enllà del teu abast i coneixement. Sigues conscient, ja hi haurà temps per fer especialitzacions.

 

  • Organitza i ordena els teus recursos i materials de treball.Aquests trucs us poden servir d'ajuda, però sense una eina de gestió com Zoho One és molt més complicat dur a terme aquests consells de manera organitzada i continuada en el temps.

Si vols saber més informació sobre Zoho One prem aquí.

Títol
Com ser més productiu?
Nom de l'article
Com ser més productiu?
Descripció
T'agradaria conèixer una sèrie de consells per saber com ser més productiu? Aquí t'expliquem com.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO