Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com captar clients potencials amb Leadfeeder

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
leadfeeder-min
Continguts

Afegint Leadfeeder a la teva web, sabràs qui et visita!!


Registra't Gratis ( et donem 15 dies + 10% en futures compres)

COM CAPTAR CLIENTS POTENCIALS?

És una de les preguntes que es fan milions d'empreses:
Quines estratègies seguir?
Com trobar clients potencials?
Com diferenciar-se per superar la competència?
A continuació mostrarem una forma increïble de diferenciar-se de la competència i de captar els nostres potencials clients, centrant-nos en empreses que els seus clients són altres empreses minoristes, no venen al client final.
Registre leadfeeder
Anem a explicar a continuació que el món de la botiga física i la línia cada vegada estan més a prop amb levolució de la tecnologia.
En una botiga física, el client potencial és el que entra a la teva botiga, un cop a dins és possible la interacció amb aquest potencial client ( En què et puc ajudar? Què necessites? El meu consell és…)
Igual passa a la teva web, les persones entren i… No passa RES! El problema d'internet més gran és que no pots interactuar amb el possible client tret que l'usuari vulgui contactar amb tu deixant-te les seves dades de contacte. Actualment hi ha estudis que afirmen que només el 2% de les persones deixen el contacte o es registren en una web. Per això estem deixant escapar al 98% dels nostres possibles clients.
La realitat és que els usuaris prefereixen comparar amb la teva competència abans que deixar les dades de contacte a la teva web.
Donada la facilitat de comparació per internet, el més senzill és visitar almenys 5 webs similars. El que vol dir que no cal obtenir més visites a internet, el que cal fer és evitar que aquests potencials clients fugin de la nostra web i acabin comprant a la de la competència.

Què puc fer per trobar clients potencials?

Els Seos tenen una funció molt important, la de donar visibilitat a la teva web i que et visitin per tal que els usuaris comprin a la teva web. Això és genial perquè la teva web al capdavall actua com un aparador d'una botiga. Si ningú passa pel teu aparador ningú no et comprarà.

Què podem fer perquè aquest 98% d'usuaris que se'n va de la nostra web a comparar amb altres acabi comprant a la nostra web? La solució és fer servir l'eina Leadfeeder.

Què passa quan es ven a lengròs dempresa a empresa?

Aquí arriba la primera incògnita. Per exemple, si tenim una empresa de marbre que no ven directament al públic, que només realitza vendes a l'engròs a altres empreses i al web no té res d'informació sobre preus ni és possible comprar cap producte.

A aquest tipus dempreses no li interessa arribar els clients particulars en absolut. No serveix de res que entrin 15.000 persones a la seva web si són tots clients finals, els quals no poden comprar-te directament ni fer-te comandes. Només els interessen les empreses que visiten la seva web, les quals sí que poden fer compres i en molts casos de molta importància.venda a l'engròs

Per fer-ho tenim l'eina Leadfeeder. Aquesta eina ja ha arrasat als Estats Units i en països com UK i Finlàndia. Leadfeeder troba les empreses que han visitat la nostra web i per tant estan interessades en els nostres productes.

Què és LEADFEEDER?

Leadfeeder és una eina que analitza els clients que han entrat a la teva web i accedeix a informació molt valuosa diferenciant entre usuaris finals i empreses. Un cop determina quines empreses han entrat a la nostra web ens facilita les dades d'aquesta empresa, els productes de la nostra web que ha estat buscant i molta més informació valuosa per poder contactar amb aquesta empresa i tancar contractes que d'una altra manera mai no haguessin estat possibles.
Registre leadfeeder

Per què és tan important Leadfeeder?

Perquè sense la necessitat que aquesta empresa es registri a la teva web obtens les seves dades de: Contacte, empresa, nombre de treballadors de l'empresa, localitat… etc. Una gran quantitat de dades molt interessants per utilitzar-les en benefici propi.
A continuació mostrarem un exemple pràctic que podria ser vàlid per a qualsevol empresa que vengui a lengròs a altres empreses detallistes.
Imagineu-vos un gerent de Marbre que vol tancar un contracte milionari de venda a l'engròs i està buscant en diferents webs de Marbre.
Tu, com a empresa de Marbre detectes que una empresa ha entrat a la teva web, i corrent vas i li truques. Hola , he vist que sou l'empresa…. I que esteu buscant el tipus de marbre….. podem proveir-vos de la quantitat que necessiteu.
Abans que aquest gerent comenci a buscar la teva competència, ja està tancant el tracte amb tu, amb aquesta eina obtens unes característiques molt però molt diferencials.
trobar-clients-potencials
1º Una màxima professionalitat
2º Una màxima atenció als teus potencials clients
3r Una diferenciació que farà que el client se senti Únic
I per aquestes 3 característiques canalitzaràs moltes més vendes i recuperaràs gran part d'aquest 98% d'usuaris que abandonen la teva web i es compararan amb la competència directa.

Com funciona Leadfeeder?

Leadfeeder és una eina senzilla , a Millenials consulting fem la instal·lació d'aquesta eina i us mostrem totes les seves funcionalitats. Leadfeeder actua com una alarma que quan entra una empresa a la teva web la detecta i t'avisa que l'empresa x ha entrat a la teva web i al moment et facilita les seves dades perquè puguis posar-te en contacte amb ella.
Si vols saber més sobre Leadfeeder i com instal·lar-lo a la teva web pots comptar amb nosaltres.
Registre leadfeeder

VOLS SABER MÉS SOBRE LEADFEEDER?

Resum
la imatge del producte
Puntuació d'autor
1star1star1star1star1star
Puntuació d'usuari
5 basat en 5 vots
Marca
LeadFeeder
Nombre de producte
LeadFeeder
Preu
USD 49
Disponibilitat
Disponible in Stock

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.