Leadfeeder【Eina per Captar Leads a la teva web】

Com captar clients potencials amb Leadfeeder

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
leadfeeder-min

Afegint Leadfeeder a la teva web, sabràs qui et visita!!


Registra't Gratis ( et donem 15 dies + 10% en futures compres)

COM CAPTAR CLIENTS POTENCIALS?

És una de les preguntes que es fan milions d'empreses:
Quines estratègies seguir?
Com trobar clients potencials?
Com diferenciar-se per superar la competència?
A continuació mostrarem una forma increïble de diferenciar-se de la competència i de captar els nostres potencials clients, centrant-nos en empreses que els seus clients són altres empreses minoristes, no venen al client final.
Registre leadfeeder
Anem a explicar a continuació que el món de la botiga física i la línia cada vegada estan més a prop amb levolució de la tecnologia.
En una botiga física, el client potencial és el que entra a la teva botiga, un cop a dins és possible la interacció amb aquest potencial client ( En què et puc ajudar? Què necessites? El meu consell és…)
Igual passa a la teva web, les persones entren i… No passa RES! El problema d'internet més gran és que no pots interactuar amb el possible client tret que l'usuari vulgui contactar amb tu deixant-te les seves dades de contacte. Actualment hi ha estudis que afirmen que només el 2% de les persones deixen el contacte o es registren en una web. Per això estem deixant escapar al 98% dels nostres possibles clients.
La realitat és que els usuaris prefereixen comparar amb la teva competència abans que deixar les dades de contacte a la teva web.
Donada la facilitat de comparació per internet, el més senzill és visitar almenys 5 webs similars. El que vol dir que no cal obtenir més visites a internet, el que cal fer és evitar que aquests potencials clients fugin de la nostra web i acabin comprant a la de la competència.

Què puc fer per trobar clients potencials?

Els Seos tenen una funció molt important, la de donar visibilitat a la teva web i que et visitin per tal que els usuaris comprin a la teva web. Això és genial perquè la teva web al capdavall actua com un aparador d'una botiga. Si ningú passa pel teu aparador ningú no et comprarà.

Què podem fer perquè aquest 98% d'usuaris que se'n va de la nostra web a comparar amb altres acabi comprant a la nostra web? La solució és fer servir l'eina Leadfeeder.

Què passa quan es ven a lengròs dempresa a empresa?

Aquí arriba la primera incògnita. Per exemple, si tenim una empresa de marbre que no ven directament al públic, que només realitza vendes a l'engròs a altres empreses i al web no té res d'informació sobre preus ni és possible comprar cap producte.

A aquest tipus dempreses no li interessa arribar els clients particulars en absolut. No serveix de res que entrin 15.000 persones a la seva web si són tots clients finals, els quals no poden comprar-te directament ni fer-te comandes. Només els interessen les empreses que visiten la seva web, les quals sí que poden fer compres i en molts casos de molta importància.venda a l'engròs

Per fer-ho tenim l'eina Leadfeeder. Aquesta eina ja ha arrasat als Estats Units i en països com UK i Finlàndia. Leadfeeder troba les empreses que han visitat la nostra web i per tant estan interessades en els nostres productes.

Què és LEADFEEDER?

Leadfeeder és una eina que analitza els clients que han entrat a la teva web i accedeix a informació molt valuosa diferenciant entre usuaris finals i empreses. Un cop determina quines empreses han entrat a la nostra web ens facilita les dades d'aquesta empresa, els productes de la nostra web que ha estat buscant i molta més informació valuosa per poder contactar amb aquesta empresa i tancar contractes que d'una altra manera mai no haguessin estat possibles.
Registre leadfeeder

Per què és tan important Leadfeeder?

Perquè sense la necessitat que aquesta empresa es registri a la teva web obtens les seves dades de: Contacte, empresa, nombre de treballadors de l'empresa, localitat… etc. Una gran quantitat de dades molt interessants per utilitzar-les en benefici propi.
A continuació mostrarem un exemple pràctic que podria ser vàlid per a qualsevol empresa que vengui a lengròs a altres empreses detallistes.
Imagineu-vos un gerent de Marbre que vol tancar un contracte milionari de venda a l'engròs i està buscant en diferents webs de Marbre.
Tu, com a empresa de Marbre detectes que una empresa ha entrat a la teva web, i corrent vas i li truques. Hola , he vist que sou l'empresa…. I que esteu buscant el tipus de marbre….. podem proveir-vos de la quantitat que necessiteu.
Abans que aquest gerent comenci a buscar la teva competència, ja està tancant el tracte amb tu, amb aquesta eina obtens unes característiques molt però molt diferencials.
trobar-clients-potencials
1º Una màxima professionalitat
2º Una màxima atenció als teus potencials clients
3r Una diferenciació que farà que el client se senti Únic
I per aquestes 3 característiques canalitzaràs moltes més vendes i recuperaràs gran part d'aquest 98% d'usuaris que abandonen la teva web i es compararan amb la competència directa.

Com funciona Leadfeeder?

Leadfeeder és una eina senzilla , a Millenials consulting fem la instal·lació d'aquesta eina i us mostrem totes les seves funcionalitats. Leadfeeder actua com una alarma que quan entra una empresa a la teva web la detecta i t'avisa que l'empresa x ha entrat a la teva web i al moment et facilita les seves dades perquè puguis posar-te en contacte amb ella.
Si vols saber més sobre Leadfeeder i com instal·lar-lo a la teva web pots comptar amb nosaltres.
Registre leadfeeder

VOLS SABER MÉS SOBRE LEADFEEDER?

Resum
la imatge del producte
Puntuació d'autor
1star1star1star1star1star
Puntuació d'usuari
5 basat en 5 vots
Marca
LeadFeeder
Nombre de producte
LeadFeeder
Preu
USD 49
Disponibilitat
Disponible in Stock

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO