Leadfeeder【Eina per Captar Leads a la teva web】

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com captar clients potencials amb Leadfeeder

Afegint Leadfeeder a la teva web, sabràs qui et visita!!


Registra't Gratis ( et donem 15 dies + 10% en futures compres)

COM CAPTAR CLIENTS POTENCIALS?

És una de les preguntes que es fan milions d'empreses:
Quines estratègies seguir?
Com trobar clients potencials?
Com diferenciar-se per superar la competència?
A continuació mostrarem una forma increïble de diferenciar-se de la competència i de captar els nostres potencials clients, centrant-nos en empreses que els seus clients són altres empreses minoristes, no venen al client final.
Registre leadfeeder
Anem a explicar a continuació que el món de la botiga física i la línia cada vegada estan més a prop amb levolució de la tecnologia.
En una botiga física, el client potencial és el que entra a la teva botiga, un cop a dins és possible la interacció amb aquest potencial client ( En què et puc ajudar? Què necessites? El meu consell és…)
Igual passa a la teva web, les persones entren i… No passa RES! El problema d'internet més gran és que no pots interactuar amb el possible client tret que l'usuari vulgui contactar amb tu deixant-te les seves dades de contacte. Actualment hi ha estudis que afirmen que només el 2% de les persones deixen el contacte o es registren en una web. Per això estem deixant escapar al 98% dels nostres possibles clients.
La realitat és que els usuaris prefereixen comparar amb la teva competència abans que deixar les dades de contacte a la teva web.
Donada la facilitat de comparació per internet, el més senzill és visitar almenys 5 webs similars. El que vol dir que no cal obtenir més visites a internet, el que cal fer és evitar que aquests potencials clients fugin de la nostra web i acabin comprant a la de la competència.

Què puc fer per trobar clients potencials?

Els Seos tenen una funció molt important, la de donar visibilitat a la teva web i que et visitin per tal que els usuaris comprin a la teva web. Això és genial perquè la teva web al capdavall actua com un aparador d'una botiga. Si ningú passa pel teu aparador ningú no et comprarà.

Què podem fer perquè aquest 98% d'usuaris que se'n va de la nostra web a comparar amb altres acabi comprant a la nostra web? La solució és fer servir l'eina Leadfeeder.

Què passa quan es ven a lengròs dempresa a empresa?

Aquí arriba la primera incògnita. Per exemple, si tenim una empresa de marbre que no ven directament al públic, que només realitza vendes a l'engròs a altres empreses i al web no té res d'informació sobre preus ni és possible comprar cap producte.

A aquest tipus dempreses no li interessa arribar els clients particulars en absolut. No serveix de res que entrin 15.000 persones a la seva web si són tots clients finals, els quals no poden comprar-te directament ni fer-te comandes. Només els interessen les empreses que visiten la seva web, les quals sí que poden fer compres i en molts casos de molta importància.venda a l'engròs

Per fer-ho tenim l'eina Leadfeeder. Aquesta eina ja ha arrasat als Estats Units i en països com UK i Finlàndia. Leadfeeder troba les empreses que han visitat la nostra web i per tant estan interessades en els nostres productes.

Què és LEADFEEDER?

Leadfeeder és una eina que analitza els clients que han entrat a la teva web i accedeix a informació molt valuosa diferenciant entre usuaris finals i empreses. Un cop determina quines empreses han entrat a la nostra web ens facilita les dades d'aquesta empresa, els productes de la nostra web que ha estat buscant i molta més informació valuosa per poder contactar amb aquesta empresa i tancar contractes que d'una altra manera mai no haguessin estat possibles.
Registre leadfeeder

Per què és tan important Leadfeeder?

Perquè sense la necessitat que aquesta empresa es registri a la teva web obtens les seves dades de: Contacte, empresa, nombre de treballadors de l'empresa, localitat… etc. Una gran quantitat de dades molt interessants per utilitzar-les en benefici propi.
A continuació mostrarem un exemple pràctic que podria ser vàlid per a qualsevol empresa que vengui a lengròs a altres empreses detallistes.
Imagineu-vos un gerent de Marbre que vol tancar un contracte milionari de venda a l'engròs i està buscant en diferents webs de Marbre.
Tu, com a empresa de Marbre detectes que una empresa ha entrat a la teva web, i corrent vas i li truques. Hola , he vist que sou l'empresa…. I que esteu buscant el tipus de marbre….. podem proveir-vos de la quantitat que necessiteu.
Abans que aquest gerent comenci a buscar la teva competència, ja està tancant el tracte amb tu, amb aquesta eina obtens unes característiques molt però molt diferencials.
trobar-clients-potencials
1º Una màxima professionalitat
2º Una màxima atenció als teus potencials clients
3r Una diferenciació que farà que el client se senti Únic
I per aquestes 3 característiques canalitzaràs moltes més vendes i recuperaràs gran part d'aquest 98% d'usuaris que abandonen la teva web i es compararan amb la competència directa.

Com funciona Leadfeeder?

Leadfeeder és una eina senzilla , a Millenials consulting fem la instal·lació d'aquesta eina i us mostrem totes les seves funcionalitats. Leadfeeder actua com una alarma que quan entra una empresa a la teva web la detecta i t'avisa que l'empresa x ha entrat a la teva web i al moment et facilita les seves dades perquè puguis posar-te en contacte amb ella.
Si vols saber més sobre Leadfeeder i com instal·lar-lo a la teva web pots comptar amb nosaltres.
Registre leadfeeder

VOLS SABER MÉS SOBRE LEADFEEDER?

Resum
la imatge del producte
Puntuació d'autor
1star1star1star1star1star
Puntuació d'usuari
5 basat en 5 vots
Marca
LeadFeeder
Nombre de producte
LeadFeeder
Preu
USD 49
Disponibilitat
Disponible in Stock

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO