Quins són els principals canals de distribució d'empresa?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Canals de distribució d'una empresa

Quins són els canals de distribució duna empresa?

Els canals de distribució són les vies escollides per una empresa que recorre el producte des de la seva creació fins que aquest arriba al consumidor. En un canal de distribució hi ha certs elements involucrats que cal conèixer. Aquests són el productor, majorista, detallista i el consumidor final.

A continuació ti explicarem els tipus de canals de distribució i et donarem a conèixer una eina que us permetrà portar un bon control d'inventaris així com altres aplicacions per portar un control de la teva empresa.

Tipus de canals de distribució

En primer lloc, aquests canals es divideixen en dos tipus: canals per a productes de consum y canals per a productes industrials o de negoci a negoci. Aquests alhora, se subdivideixen en altres canals que van diferenciats d'acord amb el nombre de nivells de canal que hi actuen.

canals-de-distribució

Canals de distribució per a productes de consum

Primer parlarem dels canals de distribució per a productes de consum, el qual es divideix en quatre tipus de canals que veurem a continuació:

  • Canal Directe o Canal 1: en aquest tipus de canal, el productor porta a terme tots els processos de comercialització del producte, així com la seva transport i emmagatzematge sense lajuda de tercers. Són activitats de venda directa per diferents mitjans, alguns són les vendes per telèfon, compres en línia o per catàleg.
  • Canal Detallista o Canal 2: en aquest canal hi ha uns intermediaris, coneguts com detallistes o detallistes. El fabricant compta amb un equip de vendes que s'encarrega de contactar les empreses detallistes per comercialitzar el producte. Ells s'encarreguen de les comandes i la venda al consumidor.
  • Canal Majorista o Canal 3: en aquest cas es donen dos tipus dintervenció. Primer, els majoristes realitzaran les vendes a l'engròs del producte a les empreses detallistes, els qui el portaran directament al client. És un tipus de canal utilitzat en productes de gran demanda, quan el fabricant no té la capacitat de portar el producte a tots els consumidors.
  • Canal Agent/Intermediari o Canal 4: els agents intermediaris ajudaran el productor a establir tractes per comercialitzar el seu producte. Així arribarà als majoristes i seguirà el curs normal cap als minoristes i el consumidor.

Canals per a productes industrials o de negoci a negoci

Ara et comentarem sobre els canals per a productes industrials o de negoci a negoci, aquests solen ser els seus canals de distribució:

Canal Directe o Canal 1: És el canal més comú per a productes d'ús industrial, com a quantitats de matèria primera, per posar un exemple. És el més curt i directe. Els fabricants s'encarreguen d'oferir i vendre el producte a clients industrials, segons les seves exigències.

canals-de-distribució-d'una-empresa

Distribuïdor Industrial o Canal 2: En aquest tipus de canal intervenen els distribuïdors industrials, els qui fan la funció d'empreses majoristes. Compren els productes i actuen com a força de vendes per al fabricant. És un canal comú a petits fabricants que no poden gestionar un personal de vendes. 

Canal Agent/Intermediari o Canal 3: aquí els agents intermediaris faciliten el procés de venda als fabricants en trobar clients que puguin estar interessats en el producte i determinen acords comercials. 

Canal Agent/Intermediari – Distribuïdor Industrial o Canal 4: com hem dit anteriorment, els agents faran més fàcil la venda del producte. Ara bé, el distribuïdor industrial durà a terme la tasca demmagatzemar aquests productes fins que siguin sol·licitats pels usuaris industrials.

Com controlar la gestió d‟inventari i les relacions entre els diferents canals de producció.

et presentem Inventari Zoho, Aquesta ferramenta et permet controlar l'estoc de la teva empresaevitant així ruptures d'estoc i problemes amb els diferents canals de distribució.

Aquesta aplicació a més, et permet saber quant ven cada proveïdor per posteriorment realitzar accions per arribar a acords amb aquells proveïdors que venguin menys els teus productes.

Saber més sobre| Inventari Zoho.

Títol
Canals de distribució d'una empresa
Nom de l'article
Canals de distribució d'una empresa
Descripció
En aquest post us explicarem els principals canals de distribució d'una empresa.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO