[Blog Corporatiu】- Excel amb calendari de publicacions

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Blog Corporatiu

Julián Sánchez
Julián Sánchez
La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.
blog-corporatiu-empresa

Moltes persones saben que és un Blog , però veritablement saben en què consisteix un Blog Corporatiu que és una de les variants més importants per a una institució, ja que ajuda en gran mesura en el posicionament SEO. En aquest Post parlarem sobretot que necessites per començar un  Blog i quins són els beneficis més importants per crear un blog optimitzat per a la teva empresa.

avantatges del blog corporatiu en el posicionament SEO

Avui dia són moltes les web's que dissenyen les seves pàgines amb poc contingut per oferir un disseny net i clar. No obstant això, estem perdent una oportunitat de donar més detalls als usuaris sobre els nostres serveis. La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada. Amb la creació de continguts estaríem oferint informació als usuaris sobre les activitats i serveis de l'empresa i alhora ens permetria incloure paraules clau en els nostres textos que després puguin rastrejar i interpretar els principals robots d'indexació de pàgines web. De la mateixa manera, podrem fer-lo servir per crear promocions o difondre continguts relacionats amb les activitats de la nostra empresa.

A continuació, es detallen algunes de les avantatges que comporta la incorporació d'un blog a la nostra web d´empresa.

Què és el Blog Corporatiu i per què és important?

És el procés de redactar i optimitzar un contingut rellevant tant per a l'usuari com per a Google. Això és important perquè si ets capaç de posicionar-te usant paraules clau o keywords, això ajudarà i atraurà un trànsit segmentat, i gràcies a això el teu contingut estarà ben posicionat als resultats de Google. Aquí us deixem uns consells a tenir en compte al teu blog:
 
  • utilitza paraules clau adequades al teu contingut, és a dir, fes un estudi sobre paraules clau, i analitza el que la gent escriu per buscar un contingut en concret, per exemple: una serralleria que vulgui posicionar-se amb la keyword «serraller» pot ser que ho tingui complicat perquè hi haurà molta competència, però pot buscar altres opcions com «serraller 24h». Pots fer servir investigació de paraules clau o keywords Explorer, per trobar les paraules clau.
  • Avalua la intenció de cerca dels usuaris, per saber que busquen i que volen trobar, perquè és possible que busquin una cosa en concret per informar-se d'alguna cosa, però n'hi haurà d'altres que a part busquin informar-se d'un producte i comprar, tot això dependrà del sector del qual es parli, serveis, productes etc…
  • Oferir continguts actualitzats: Els cercadors tenen molt en compte que les pàgines siguin dinàmiques i actualitzin freqüentment els seus continguts per la qual cosa realitzar publicacions de nous continguts al blog ajuden a automatitzar aquesta tasca. L'ús de contingut al nostre blog té principalment 2 funcions, oferir continguts d'utilitat a l'usuari i incloure keywords a l'índex de Google per les que vulguem posicionar.

Pàgines de destinació optimitzades

Algunes de les tasques més freqüents en l'optimització de les pàgines de la nostra web resulten molt més àgils mitjançant l'ús d'un blog. Treballs com posar-li un títol que contingui la paraula clau principal, que l'adreça web també ha de contenir paraula clau, que tingui enllaços interns amb textos rellevants cap a les pàgines, encapçalats…etc. Aquests requisits per al posicionament Seo són més difícils dimplementar quan estem limitats a les pàgines de descripció de la nostra empresa. Aquestes pàgines tenen la comesa de mostrar un contingut atractiu sense avorrir lusuari pel que el blog ofereix la possibilitat d'estendre't en el nombre de paraules, optimitzar la URL, enllaçar internament a pàgines de més interès…etc.

continguts-blog-corporatiu

Atreure trànsit web de qualitat

Amb la creació de continguts propis de qualitat tenim l'oportunitat que altres llocs ens enllacin, atraient usuaris a la nostra web procedents d'altres llocs web (tràfic de referència) mitjançant la publicació d'articles interessants al blog corporatiu.

Augment del temps a la web

A la majoria de cercadors utilitzats a la web no els agrada que quan un usuari entra en una web a través d'una cerca torni ràpidament al cercador ja que els cercadors interpreten que a l'usuari no li ha agradat el contingut d'aquest resultat de cerca restant rellevància a la nostra web i per tant, perdent posicionament. Creant contingut de qualitat augmentem les possibilitats que l'usuari romangui més temps a la nostra web i reduïm el percentatge de rebot.

Enllaçat de continguts interns

Els enllaços interns serveixen per augmentar el rastreig i la rellevància de determinats continguts dins del nostre lloc web, de manera que des d'un article amb molt de trànsit, puguem portar l'usuari a altres pàgines de negoci. Gràcies a aquesta tècnica, podem enviar enllaços a altres continguts o serveis de la web des de pàgines que tinguin trànsit considerable.

Un blog també ens ajuda a crear una arquitectura dels continguts fomentant una lectura progressiva per part de l'usuari i una millor traça de la nostra web per part dels principals motors de cerca.

Aconseguir enllaços de qualitat

Un dels majors reptes en el posicionament Seo és aconseguir que altres webs de qualitat enllacin als teus continguts. Això aporta més autoritat a la nostra web pel que guanyem rellevància per als cercadors. Els enllaços a recursos dinterès per a lusuari (ex. una guia de compra) són continguts ben valorats per cercadors.

Activitat a les xarxes socials

gràcies al blog corporatiu podem compartir els nostres continguts a les xarxes socials de forma periòdica i pot resultar una bona estratègia per atraure usuaris a la nostra web. A més, la interacció a xarxes socials és un indicador de rellevància per als llocs web.

Beneficis d'un blog corporatiu

  1. Notorietat de marca. Major autoritat i rellevància de cara als nostres clients.
  2. Llançaments d´esdeveniments, ofertes o serveis.
  3. Facilita la comunicació entre el client i l'empresa.
  4. Obtenir contactes i subscriptors.
  5. Alt potencial de conversió dusuaris a clients.

Publicar continguts a blog corporatiu

Si el lloc web està orientat als serveis, ens veurem limitats a la quantitat de contingut creat en benefici de la qualitat d'aquest. Aquests continguts han de ser aportats des de lexperiència professional i redactar contingut dun tema que es domina, en cas contrari, donarem la sensació de poca professionalitat. L'ús del blog es presenta com una oportunitat excel·lent per generar i gestionar els continguts que volem oferir a lusuari.

calendari-blog

Finalment, organitza les teves publicacions. Tracta de publicar, almenys, un post per setmana i controla la temàtica i paraules clau que estiguis treballant. En aquest link us oferim un excel amb un calendari totalment gratuït per poder organitzar les publicacions del teu blog corporatiu.

DESCARREGA EL CALENDARI PER A TEU BLOG

Experts especialitzats

T'interessa el SEO ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Blog Corporatiu
Nom de l'article
Blog Corporatiu
Descripció
La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO