[Blog Corporatiu】- Excel amb calendari de publicacions

Blog Corporatiu

Julián Sánchez
Julián Sánchez
La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.
blog-corporatiu-empresa

avantatges del blog corporatiu en el posicionament SEO

Avui dia són moltes les webs que dissenyen les seves pàgines amb poc contingut per oferir un disseny net i clar. No obstant això, estem perdent una oportunitat de donar més detalls als usuaris sobre els nostres serveis. La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada. Amb la creació de continguts estaríem oferint informació als usuaris sobre les activitats i serveis de l'empresa i alhora ens permetria incloure paraules clau en els nostres textos que després puguin rastrejar i interpretar els principals robots d'indexació de pàgines web. De la mateixa manera, podrem fer-lo servir per crear promocions o difondre continguts relacionats amb les activitats de la nostra empresa.

A continuació, es detallen alguns dels avantatges que comporta la incorporació d'un blog a la nostra web d´empresa.

Que és el SEO en blogsi per què és important

És el procés de redactar i optimitzar un contingut rellevant tant per a l'usuari com per a Google. Això és important perquè si ets capaç de posicionar-te usant paraules clau o keywords, això ajudarà i atraurà un trànsit segmentat, i gràcies a això el teu contingut estarà ben posicionat als resultats de Google. Aquí us deixem uns consells a tenir en compte al teu blog:
 
  •  utilitza paraules clau adequades al teu contingut, és a dir, fes un estudi sobre paraules clau, i analitza el que la gent escriu per buscar un contingut en concret, per exemple: una serralleria que vulgui posicionar-se amb la keyword «serraller» pot ser que ho tingui complicat perquè hi haurà molta competència, però pot buscar altres opcions com «serraller 24h». 

podeu fer servir investigació de paraules clau o keywords Explorer, per trobar les paraules clau.

  • Avalua la intenció de cerca dels usuaris, per saber que busquen i que volen trobar, perquè és possible que busquin una cosa en concret per informar-se d'alguna cosa, però n'hi haurà d'altres que a part busquin informar-se d'un producte i comprar, tot això dependrà del sector del qual es parli, serveis, productes etc…

Oferir continguts actualitzats 

Els cercadors tenen molt en compte que les pàgines siguin dinàmiques i actualitzin freqüentment els seus continguts per la qual cosa realitzar publicacions de nous continguts al blog ajuden a automatitzar aquesta tasca. L'ús de contingut al nostre blog té principalment 2 funcions, oferir continguts d'utilitat a l'usuari i incloure keywords a l'índex de Google per les que vulguem posicionar.

Pàgines de destinació optimitzades

Algunes de les tasques més freqüents en l'optimització de les pàgines de la nostra web resulten molt més àgils mitjançant l'ús d'un blog. Treballs com posar-li un títol que contingui la paraula clau principal, que l'adreça web també ha de contenir paraula clau, que tingui enllaços interns amb textos rellevants cap a les pàgines, encapçalats…etc. Aquests requisits per al posicionament Seo són més difícils dimplementar quan estem limitats a les pàgines de descripció de la nostra empresa. Aquestes pàgines tenen la comesa de mostrar un contingut atractiu sense avorrir lusuari pel que el blog ofereix la possibilitat d'estendre't en el nombre de paraules, optimitzar la URL, enllaçar internament a pàgines de més interès…etc.

continguts-blog-corporatiu

Atreure trànsit web de qualitat

Amb la creació de continguts propis de qualitat tenim l'oportunitat que altres llocs ens enllacin, atraient usuaris a la nostra web procedents d'altres llocs web (trànsit de referència) mitjançant la publicació d'articles interessants.

Augment del temps a la web

A la majoria de cercadors utilitzats a la web no els agrada que quan un usuari entra en una web a través d'una cerca torni ràpidament al cercador ja que els cercadors interpreten que a l'usuari no li ha agradat el contingut d'aquest resultat de cerca restant rellevància a la nostra web i per tant, perdent posicionament. Creant contingut de qualitat augmentem les possibilitats que l'usuari romangui més temps a la nostra web i reduïm el percentatge de rebot.

Enllaçat de continguts interns

Els enllaços interns serveixen per augmentar el rastreig i la rellevància de determinats continguts dins del nostre lloc web, de manera que des d'un article amb molt de trànsit, puguem portar l'usuari a altres pàgines de negoci. Gràcies a aquesta tècnica, podem enviar enllaços a altres continguts o serveis de la web des de pàgines que tinguin trànsit considerable.

Un blog també ens ajuda a crear una arquitectura dels continguts fomentant una lectura progressiva per part de l'usuari i una millor traça de la nostra web per part dels principals motors de cerca.

Aconseguir enllaços de qualitat

Un dels majors reptes en el posicionament Seo és aconseguir que altres webs de qualitat enllacin als teus continguts. Això aporta més autoritat a la nostra web pel que guanyem rellevància per als cercadors. Els enllaços a recursos dinterès per a lusuari (ex. una guia de compra) són continguts ben valorats per cercadors.

Activitat a les xarxes socials

gràcies al blog corporatiu podem compartir els nostres continguts a les xarxes socials de forma periòdica i pot resultar una bona estratègia per atraure usuaris a la nostra web. A més, la interacció a xarxes socials és un indicador de rellevància per als llocs web.

Beneficis d'un blog corporatiu

  1. Notorietat de marca. Major autoritat i rellevància de cara als nostres clients.
  2. Llançaments d´esdeveniments, ofertes o serveis.
  3. Facilita la comunicació entre el client i l'empresa.
  4. Obtenir contactes i subscriptors.
  5. Alt potencial de conversió dusuaris a clients.

Publicar continguts a blog corporatiu

Si el lloc web està orientat als serveis, ens veurem limitats a la quantitat de contingut creat en benefici de la qualitat d'aquest. Aquests continguts han de ser aportats des de lexperiència professional i redactar contingut dun tema que es domina, en cas contrari, donarem la sensació de poca professionalitat. L'ús del blog es presenta com una oportunitat excel·lent per generar i gestionar els continguts que volem oferir a lusuari.

calendari-blog

Finalment, organitza les teves publicacions. Tracta de publicar, almenys, un post per setmana i controla la temàtica i paraules clau que estiguis treballant. En aquest link us oferim un excel amb un calendari totalment gratuït per poder organitzar les publicacions del teu blog corporatiu.

DESCARREGA EL CALENDARI PER A TEU BLOG

Experts especialitzats

T'interessa el SEO ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Blog Corporatiu
Nom de l'article
Blog Corporatiu
Descripció
La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO