Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Continguts

Coneixes els backlinks tòxics? A l'hora de fer una bona feina de posicionament SEO, tenir uns enllaços nets i de bona qualitat, és una tasca importantíssima a tenir en compte.

Per això, has de fer un estudi i comprovar els backlinks de la teva web, però has de tenir cura. Si per error, elimines un link que, en realitat, no era un enllaç tòxic, perdràs l'autoritat que li està donant a la teva pàgina, i això és dolent.

Si vols saber com pots trobar o comprovar si la teva pàgina web té backlinks tòxics, segueix llegint i t'explicarem algunes alternatives SEO que et poden ajudar.

Què són els backlinks tòxics?

Abans de poder parlar dels mètodes que pots seguir per comprovar la qualitat dels links de la teva web, primer has de saber què són exactament aquests enllaços tòxics.

Doncs bé, es tracta d'aquells enllaços que poden tenir mala o dubtosa qualitat. Solen provenir de pàgines sense cap tipus de contingut ni valor, que han estat creades específicament per posar-hi enllaços. A més, la majoria d'ocasions, ni tan sols estan relacionats amb el nínxol de la teva web.

Sabent això, és lògic entendre que han de ser eliminats, ja que són perjudicials per al vostre lloc web.

Possibles motius pel que tens backlinks tòxics

Alguns dels motius més comuns pels quals la teva pàgina web pot contenir enllaços de mala qualitat i no ho sabies són els següents:

  • Directoris d'enllaços gratuïts: Potser la persona que estigui treballant el SEO de la teva web, hagi intentat aconseguir enllaços gratuïts mitjançant aquests directoris. No obstant això, aquests links no aporten cap valor SEO i cap valor a lusuari que visiti la pàgina.
  • SEO negatiu: Això és una pràctica malintencionada que realitza la competència. Enllacen el teu lloc web amb llocs de qualitat dolenta per perjudicar i afectar el posicionament.

Quins són els enllaços bons o de qualitat?

Saps que un enllaç és de bona qualitat quan és provinent de llocs de confiança. Se solen posar perquè algú ha considerat el teu contingut com a alta qualitat o de valor per a l'usuari.

Se solen crear estratègies d'una cosa que es coneix com a “linkbuilding”. Això és, sobretot, un mètode que busca augmentar el nombre d'enllaços de qualitat en una pàgina web.

Com trobar els enllaços dolents?

Realitzar aquesta tasca pot comportar una llarga i ruda feina si es tracta d'una pàgina web de gran extensió. Com que tindrà més enllaços, trigaràs un maig temps a comprovar-los tots.

Per realitzar aquest treball de cerca, hauràs de valdre't de diferents eines que t'ajudaran. Entre aquestes pots trobar:

ES rànquing

És una eina realment completa que pot ajudar-te a realitzar la cerca de backlinks tòxics. També la pots utilitzar a l'hora de fer una investigació de paraules clau (keyword research), analitzar la competència o tenir controlats cadascun dels teus projectes.

Pel que fa als backlinks, SE rànquing ens aportarà informació de molt valor com és la qualitat d'aquests, els nous, els perduts, la procedència, entre moltes altres coses.

Consola de cerca de Google

Una altra de les opcions a l'hora de cercar els backlinks tòxics, és Google Search Console. Aquesta eina és fàcilment accessible per a tothom i ens permet conèixer quin perfil denllaços conté el lloc web.

Haurem d'accedir a la secció d'enllaços per poder accedir a la infomarció que ens brinda. A més, tindràs l'opció d'exportar totes aquestes dades per poder manipular-les amb més comoditat i, amb paciència, estudiar si hi ha enllaços de qualitat dubtosa per eliminar-los.

Com puc eliminar backlinks tòxics?

Hi ha diferents maneres d'aconseguir eliminar aquests links, poden ser aquestes:

  • Pels propis mitjans: És la forma més neta de fer-ho. El que has de fer és posar-te en contacte amb el responsable de la web que t'enllaça i vols que deixi de fer-ho. És una bona opció perquè si al final no resulta ser un enllaç tòxic, podeu estar en contacte amb ell perquè torneu a habilitar-lo. Tot i això, en moltes ocasions ni tan sols reps resposta per part de la persona responsable.
  • Desautorització denllaços: Això saconseguix mitjançant eines. Has de tenir clar que aquesta opció no té marxa enrere, per la qual cosa has d'estar segur a l'hora de fer aquesta acció. És realment útil ja que permet eliminar ràpidament l'enllaç que vulguis i que estigui apuntant a la teva pàgina web.

Ara ja coneixes què són els backlinks tòxics, com reconèixer-los i quins mètodes pots seguir per desfer-te'n. Sens dubte, és recomanable tenir un perfil d'enllaços el més net i sa possible dins de la teva pàgina web. Així que podeu seguir aquests consells a l'hora d'aconseguir-ho.

backlinks tòxics

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Nom de l'article
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Descripció
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners