Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
enllaços tòxics

Coneixes els backlinks tòxics? A l'hora de fer una bona feina de posicionament SEO, tenir uns enllaços nets i de bona qualitat, és una tasca importantíssima a tenir en compte.

Per això, has de fer un estudi i comprovar els backlinks de la teva web, però has de tenir cura. Si per error, elimines un link que, en realitat, no era un enllaç tòxic, perdràs l'autoritat que li està donant a la teva pàgina, i això és dolent.

Si vols saber com pots trobar o comprovar si la teva pàgina web té backlinks tòxics, segueix llegint i t'explicarem algunes alternatives SEO que et poden ajudar.

Abans de poder parlar dels mètodes que pots seguir per comprovar la qualitat dels links de la teva web, primer has de saber què són exactament aquests enllaços tòxics.

Doncs bé, es tracta d'aquells enllaços que poden tenir mala o dubtosa qualitat. Solen provenir de pàgines sense cap tipus de contingut ni valor, que han estat creades específicament per posar-hi enllaços. A més, la majoria d'ocasions, ni tan sols estan relacionats amb el nínxol de la teva web.

Sabent això, és lògic entendre que han de ser eliminats, ja que són perjudicials per al vostre lloc web.

Possibles motius pel que tens backlinks tòxics

Alguns dels motius més comuns pels quals la teva pàgina web pot contenir enllaços de mala qualitat i no ho sabies són els següents:

  • Directoris d'enllaços gratuïts: Potser la persona que estigui treballant el SEO de la teva web, hagi intentat aconseguir enllaços gratuïts mitjançant aquests directoris. No obstant això, aquests links no aporten cap valor SEO i cap valor a lusuari que visiti la pàgina.
  • SEO negatiu: Això és una pràctica malintencionada que realitza la competència. Enllacen el teu lloc web amb llocs de qualitat dolenta per perjudicar i afectar el posicionament.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Quins són els enllaços bons o de qualitat?

Saps que un enllaç és de bona qualitat quan és provinent de llocs de confiança. Se solen posar perquè algú ha considerat el teu contingut com a alta qualitat o de valor per a l'usuari.

Se solen crear estratègies d'una cosa que es coneix com a “linkbuilding”. Això és, sobretot, un mètode que busca augmentar el nombre d'enllaços de qualitat en una pàgina web.

Com trobar els enllaços dolents?

Realitzar aquesta tasca pot comportar una llarga i ruda feina si es tracta d'una pàgina web de gran extensió. Com que tindrà més enllaços, trigaràs un maig temps a comprovar-los tots.

Per realitzar aquest treball de cerca, hauràs de valdre't de diferents eines que t'ajudaran. Entre aquestes pots trobar:

ES rànquing

És una eina realment completa que pot ajudar-te a realitzar la cerca de backlinks tòxics. També la pots utilitzar a l'hora de fer una investigació de paraules clau (keyword research), analitzar la competència o tenir controlats cadascun dels teus projectes.

Pel que fa als backlinks, SE rànquing ens aportarà informació de molt valor com és la qualitat d'aquests, els nous, els perduts, la procedència, entre moltes altres coses.

Consola de cerca de Google

Una altra de les opcions a l'hora de cercar els backlinks tòxics, és Google Search Console. Aquesta eina és fàcilment accessible per a tothom i ens permet conèixer quin perfil denllaços conté el lloc web.

Haurem d'accedir a la secció d'enllaços per poder accedir a la infomarció que ens brinda. A més, tindràs l'opció d'exportar totes aquestes dades per poder manipular-les amb més comoditat i, amb paciència, estudiar si hi ha enllaços de qualitat dubtosa per eliminar-los.

Com puc eliminar backlinks tòxics?

Hi ha diferents maneres d'aconseguir eliminar aquests links, poden ser aquestes:

  • Pels propis mitjans: És la forma més neta de fer-ho. El que has de fer és posar-te en contacte amb el responsable de la web que t'enllaça i vols que deixi de fer-ho. És una bona opció perquè si al final no resulta ser un enllaç tòxic, podeu estar en contacte amb ell perquè torneu a habilitar-lo. Tot i això, en moltes ocasions ni tan sols reps resposta per part de la persona responsable.
  • Desautorització denllaços: Això saconseguix mitjançant eines. Has de tenir clar que aquesta opció no té marxa enrere, per la qual cosa has d'estar segur a l'hora de fer aquesta acció. És realment útil ja que permet eliminar ràpidament l'enllaç que vulguis i que estigui apuntant a la teva pàgina web.

 

Ara ja coneixes què són els backlinks tòxics, com reconèixer-los i quins mètodes pots seguir per desfer-te'n. Sens dubte, és recomanable tenir un perfil d'enllaços el més net i sa possible dins de la teva pàgina web. Així que podeu seguir aquests consells a l'hora d'aconseguir-ho.

 

backlinks tòxics

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Nom de l'article
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Descripció
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO