Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
enllaços tòxics

Coneixes els backlinks tòxics? A l'hora de fer una bona feina de posicionament SEO, tenir uns enllaços nets i de bona qualitat, és una tasca importantíssima a tenir en compte.

Per això, has de fer un estudi i comprovar els backlinks de la teva web, però has de tenir cura. Si per error, elimines un link que, en realitat, no era un enllaç tòxic, perdràs l'autoritat que li està donant a la teva pàgina, i això és dolent.

Si vols saber com pots trobar o comprovar si la teva pàgina web té backlinks tòxics, segueix llegint i t'explicarem algunes alternatives SEO que et poden ajudar.

Abans de poder parlar dels mètodes que pots seguir per comprovar la qualitat dels links de la teva web, primer has de saber què són exactament aquests enllaços tòxics.

Doncs bé, es tracta d'aquells enllaços que poden tenir mala o dubtosa qualitat. Solen provenir de pàgines sense cap tipus de contingut ni valor, que han estat creades específicament per posar-hi enllaços. A més, la majoria d'ocasions, ni tan sols estan relacionats amb el nínxol de la teva web.

Sabent això, és lògic entendre que han de ser eliminats, ja que són perjudicials per al vostre lloc web.

Possibles motius pel que tens backlinks tòxics

Alguns dels motius més comuns pels quals la teva pàgina web pot contenir enllaços de mala qualitat i no ho sabies són els següents:

  • Directoris d'enllaços gratuïts: Potser la persona que estigui treballant el SEO de la teva web, hagi intentat aconseguir enllaços gratuïts mitjançant aquests directoris. No obstant això, aquests links no aporten cap valor SEO i cap valor a lusuari que visiti la pàgina.
  • SEO negatiu: Això és una pràctica malintencionada que realitza la competència. Enllacen el teu lloc web amb llocs de qualitat dolenta per perjudicar i afectar el posicionament.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Quins són els enllaços bons o de qualitat?

Saps que un enllaç és de bona qualitat quan és provinent de llocs de confiança. Se solen posar perquè algú ha considerat el teu contingut com a alta qualitat o de valor per a l'usuari.

Se solen crear estratègies d'una cosa que es coneix com a “linkbuilding”. Això és, sobretot, un mètode que busca augmentar el nombre d'enllaços de qualitat en una pàgina web.

Com trobar els enllaços dolents?

Realitzar aquesta tasca pot comportar una llarga i ruda feina si es tracta d'una pàgina web de gran extensió. Com que tindrà més enllaços, trigaràs un maig temps a comprovar-los tots.

Per realitzar aquest treball de cerca, hauràs de valdre't de diferents eines que t'ajudaran. Entre aquestes pots trobar:

ES rànquing

És una eina realment completa que pot ajudar-te a realitzar la cerca de backlinks tòxics. També la pots utilitzar a l'hora de fer una investigació de paraules clau (keyword research), analitzar la competència o tenir controlats cadascun dels teus projectes.

Pel que fa als backlinks, SE rànquing ens aportarà informació de molt valor com és la qualitat d'aquests, els nous, els perduts, la procedència, entre moltes altres coses.

Consola de cerca de Google

Una altra de les opcions a l'hora de cercar els backlinks tòxics, és Google Search Console. Aquesta eina és fàcilment accessible per a tothom i ens permet conèixer quin perfil denllaços conté el lloc web.

Haurem d'accedir a la secció d'enllaços per poder accedir a la infomarció que ens brinda. A més, tindràs l'opció d'exportar totes aquestes dades per poder manipular-les amb més comoditat i, amb paciència, estudiar si hi ha enllaços de qualitat dubtosa per eliminar-los.

Com puc eliminar backlinks tòxics?

Hi ha diferents maneres d'aconseguir eliminar aquests links, poden ser aquestes:

  • Pels propis mitjans: És la forma més neta de fer-ho. El que has de fer és posar-te en contacte amb el responsable de la web que t'enllaça i vols que deixi de fer-ho. És una bona opció perquè si al final no resulta ser un enllaç tòxic, podeu estar en contacte amb ell perquè torneu a habilitar-lo. Tot i això, en moltes ocasions ni tan sols reps resposta per part de la persona responsable.
  • Desautorització denllaços: Això saconseguix mitjançant eines. Has de tenir clar que aquesta opció no té marxa enrere, per la qual cosa has d'estar segur a l'hora de fer aquesta acció. És realment útil ja que permet eliminar ràpidament l'enllaç que vulguis i que estigui apuntant a la teva pàgina web.

 

Ara ja coneixes què són els backlinks tòxics, com reconèixer-los i quins mètodes pots seguir per desfer-te'n. Sens dubte, és recomanable tenir un perfil d'enllaços el més net i sa possible dins de la teva pàgina web. Així que podeu seguir aquests consells a l'hora d'aconseguir-ho.

 

backlinks tòxics

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Nom de l'article
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Descripció
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO