Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
enllaços tòxics

Coneixes els backlinks tòxics? A l'hora de fer una bona feina de posicionament SEO, tenir uns enllaços nets i de bona qualitat, és una tasca importantíssima a tenir en compte.

Per això, has de fer un estudi i comprovar els backlinks de la teva web, però has de tenir cura. Si per error, elimines un link que, en realitat, no era un enllaç tòxic, perdràs l'autoritat que li està donant a la teva pàgina, i això és dolent.

Si vols saber com pots trobar o comprovar si la teva pàgina web té backlinks tòxics, segueix llegint i t'explicarem algunes alternatives SEO que et poden ajudar.

Abans de poder parlar dels mètodes que pots seguir per comprovar la qualitat dels links de la teva web, primer has de saber què són exactament aquests enllaços tòxics.

Doncs bé, es tracta d'aquells enllaços que poden tenir mala o dubtosa qualitat. Solen provenir de pàgines sense cap tipus de contingut ni valor, que han estat creades específicament per posar-hi enllaços. A més, la majoria d'ocasions, ni tan sols estan relacionats amb el nínxol de la teva web.

Sabent això, és lògic entendre que han de ser eliminats, ja que són perjudicials per al vostre lloc web.

Possibles motius pel que tens backlinks tòxics

Alguns dels motius més comuns pels quals la teva pàgina web pot contenir enllaços de mala qualitat i no ho sabies són els següents:

  • Directoris d'enllaços gratuïts: Potser la persona que estigui treballant el SEO de la teva web, hagi intentat aconseguir enllaços gratuïts mitjançant aquests directoris. No obstant això, aquests links no aporten cap valor SEO i cap valor a lusuari que visiti la pàgina.
  • SEO negatiu: Això és una pràctica malintencionada que realitza la competència. Enllacen el teu lloc web amb llocs de qualitat dolenta per perjudicar i afectar el posicionament.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Quins són els enllaços bons o de qualitat?

Saps que un enllaç és de bona qualitat quan és provinent de llocs de confiança. Se solen posar perquè algú ha considerat el teu contingut com a alta qualitat o de valor per a l'usuari.

Se solen crear estratègies d'una cosa que es coneix com a “linkbuilding”. Això és, sobretot, un mètode que busca augmentar el nombre d'enllaços de qualitat en una pàgina web.

Com trobar els enllaços dolents?

Realitzar aquesta tasca pot comportar una llarga i ruda feina si es tracta d'una pàgina web de gran extensió. Com que tindrà més enllaços, trigaràs un maig temps a comprovar-los tots.

Per realitzar aquest treball de cerca, hauràs de valdre't de diferents eines que t'ajudaran. Entre aquestes pots trobar:

ES rànquing

És una eina realment completa que pot ajudar-te a realitzar la cerca de backlinks tòxics. També la pots utilitzar a l'hora de fer una investigació de paraules clau (keyword research), analitzar la competència o tenir controlats cadascun dels teus projectes.

Pel que fa als backlinks, SE rànquing ens aportarà informació de molt valor com és la qualitat d'aquests, els nous, els perduts, la procedència, entre moltes altres coses.

Consola de cerca de Google

Una altra de les opcions a l'hora de cercar els backlinks tòxics, és Google Search Console. Aquesta eina és fàcilment accessible per a tothom i ens permet conèixer quin perfil denllaços conté el lloc web.

Haurem d'accedir a la secció d'enllaços per poder accedir a la infomarció que ens brinda. A més, tindràs l'opció d'exportar totes aquestes dades per poder manipular-les amb més comoditat i, amb paciència, estudiar si hi ha enllaços de qualitat dubtosa per eliminar-los.

Com puc eliminar backlinks tòxics?

Hi ha diferents maneres d'aconseguir eliminar aquests links, poden ser aquestes:

  • Pels propis mitjans: És la forma més neta de fer-ho. El que has de fer és posar-te en contacte amb el responsable de la web que t'enllaça i vols que deixi de fer-ho. És una bona opció perquè si al final no resulta ser un enllaç tòxic, podeu estar en contacte amb ell perquè torneu a habilitar-lo. Tot i això, en moltes ocasions ni tan sols reps resposta per part de la persona responsable.
  • Desautorització denllaços: Això saconseguix mitjançant eines. Has de tenir clar que aquesta opció no té marxa enrere, per la qual cosa has d'estar segur a l'hora de fer aquesta acció. És realment útil ja que permet eliminar ràpidament l'enllaç que vulguis i que estigui apuntant a la teva pàgina web.

 

Ara ja coneixes què són els backlinks tòxics, com reconèixer-los i quins mètodes pots seguir per desfer-te'n. Sens dubte, és recomanable tenir un perfil d'enllaços el més net i sa possible dins de la teva pàgina web. Així que podeu seguir aquests consells a l'hora d'aconseguir-ho.

 

backlinks tòxics

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Nom de l'article
Com trobar backlinks tòxics per a mi SEO?
Descripció
T'agradaria saber saber què són i com reconèixer els anomenats backlinks tòxics? Aquí t'expliquem tot el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO