Autoritat de domini i de pàgines | Què són i com millorar-les?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Autoritat de domini i de pàgines | Què són i com millorar-les?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Per què cada cop és més freqüent l'autoritat de domini a les pàgines webs? Entra en aquest post i informa't.
autoritat de domini

Google va ser un dels cercadors que va canviar la manera d'accedir a internet i obtenir informació per aquest procediment. A més, que la incorporació d'aquesta tecnologia digital va fer que es creessin noves condicions per a una millor entesa de la web, sent l'autoritat de domini i l'autoritat de pàgina dos bons exemples que cal conèixer si es vol posicionar una pàgina web actualment dins del navegador més utilitzat del món.

A causa de la seva gran importància, convé saber de forma molt més propera què són i com millorar l'autoritat de domini i de pàgines, per estar una mica més a prop de la perfecció digital i de comprendre algun dels conceptes més útils de la que apareixen a la web.

Per aprofundir més en el tema a tractar, l'autoritat de domini és la importància que té un domini dins d'internet, entenent com a domini (per a aquest cas en particular), a aquell nom únic que identifica la teva pàgina web dins d'internet (és a dir, és el nom propi de la teva plataforma digital).

D'altra banda, l'autoritat de pàgina és un terme per referir-se a la popularitat que té una plataforma digital a internet, independentment de quin sigui el domini que aquesta plataforma tingui. En definitiva, l'autoritat de domini i l'autoritat de pàgines són termes que específicament mostren i mesuren qué visibilitat pot arribar a tenir unagina web, a més de la seva qualitat i funcionament dins Internet.

Quan Google va començar la seva història com a cercador, oferia aquests valors a aquells creadors de pàgines web que volien fer créixer les plataformes digitals (a aquesta paraula també se'ls anomenava Page Rank). Tot i això, actualment aquestes mètriques ja van passar a ser part de l'empresa desenvolupadora del navegador web més utilitzat del món i, més aviat, ha passat a ser una forma de puntuar pàgines web, més en concret les que utilitzen productes digitals per millorar el posicionament SEO com MOZ, Ahrefs o Majestic.

El mesurament d'autoritat de domini que més s'utilitza actualment és el que ofereix l'eina MOZ, triant un valor que va d'un (1) a cent (100) de manera que cal saber com funciona realment aquesta web que s'administra i què es pot fer per corregir els errors (com més a prop estiguem del número 100 millor serà la teva autoritat de domini i pàgina web).

autoritat de domini 2

Diferències entre autoritat de domini i autoritat de pàgines web

Les sigles són DA i PA (Domain Authority i Page Authority respectivament), l'autoritat de domini i l'autoritat de pàgina tenen les diferències següents:

  1. L'autoritat de domini us ofereix la possibilitat de millorar aspectes gràfics de la plataforma perquè sigui molt més fàcil dusar, mentre que lautoritat de pàgina senfoca més en el contingut i el que la plataforma ofereix als seus usuaris.
  2. La PA indica com es pot posicionar la informació que apareix a una pàgina web, mentre que la DA es preocupa de l'estètica de la plataforma a favor del posicionament.
  3. La PA no té en compte el nom de domini per iniciar amb la seva anàlisi i puntuació, a diferència de la DA que sí que proporciona el nom de la plataforma per així comparar-la amb altres plataformes semblants que podem trobar al mercat.

A banda del que ja s'ha comentat, a més, es poden aconseguir diferents resultats entre autoritat de domini i autoritat de pàgines web, sent ambdós termes realment molt semblants ja que poden arribar a confondre's si no en tenim clares les diferències.

Com millorar l'autoritat de domini i pàgines

Per millorar l'autoritat de domini i de pàgines dins d'una URL o pàgina web, primer hem d'entendre que tots dos termes fan referència a les mètriques que es realitzen a través de les de les eines SEO que podràs trobar actualment, sent aquesta la principal raó per la qual no se sol confiar molt en el càlcul de l'autoritat de domini que ofereix la teva pròpia plataforma. Tot perquè aquesta mètrica pot ser fàcilment variable!

El càlcul de lautoritat de domini i de pàgines fa ús d'algorismes que no es mostren al públic i això fa que pugui resultar difícil la veracitat del valor comentat en relació amb la teva visibilitat digital, aspecte que es pren més de debò quan es destaca que la DA i la PA no són valors obtinguts directament de Google sinó d'altres eines alienes a aquest navegador .

D'aquesta manera, no es pot negar d'intentar millorar l'autoritat de domini pot ajudar-te a guanyar molt més posicionament a internet pel que sí val la pena esmentar-ho de la millor manera possible per augmentar aquest valor, a més es troba a la teva anàlisi preliminar de la plataforma.

Passos per millorar l'autoritat de domini i pàgines

1. Tingues una estructura interna ordenada amb links interns i externs

2. Investiga sobre dissenys i actualitza la teva web

3. Esborra els links que no facis servir a la teva pàgina web

4. Assegura't de no tenir enllaços trencats i fes servir botons de xarxes socials

5. Utilitza el Linkbuilding i les eines

6. Adreça't al teu públic objectiu

Mentre puguis tenir un disseny web responsive i una coherència perfecta entre el que es troba dins de la teva pàgina web i el SEO que utilitzes per a ella, sempre estaràs a dalt del rànquing pel que fa a la autoritat de domini i de pàgines. No és difícil pujar posicions avui dia, encara que ja no tinguin tanta rellevància!

Títol
Autoritat de domini i de pàgines | Què són i com millorar-les?
Nom de l'article
Autoritat de domini i de pàgines | Què són i com millorar-les?
Descripció
Per què cada cop és més freqüent l'autoritat de domini a les pàgines webs? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO