Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial_

És possible dir que hi ha una fórmula màgica per fer servir la automatització de vendes amb èxit? Bé lamentablement no. Però el que sí que podem fer és aplicar algunes tècniques eficients que potenciaran les vendes.

Generalment els venedors personals, tendeixen a gestionar tasques en una menor quantitat de temps, per la qual cosa l'automatització de vendes és un procés de més productivitat.

En primer lloc, definirem què és l'automatització de vendes, i és un procés comercial que pot planificar, diagnosticar i corregir les vendes en una empresa. L'objectiu és crear oportunitats de negoci per incrementar els ingressos, tenint com a resultat el seguiment dels processos de vendes i el poder conèixer de manera anticipada les necessitats al camp.

La majoria de les activitats en aquest sistema de vendes tenen a veure amb la documentació i informació del procés comercial. I encara que pot ser una tasca complicada, resulta molt eficient i ajuda a generar oportunitats de venda. Molts experts opinen que l'automatització de vendes no és res més que una tècnica de consum que no genera grans diferències, però perquè sàpigues una mica més sobre el tema i confiïs en els seus resultats llegeix la resposta a aquestes preguntes importants que et deixem a continuació.

Per a què serveix?

És un tipus de servei que serveix per identificar les activitats comercials d'una empresa i per permetre'n un desenvolupament òptim en cada fase. Amb aquest sistema es buscarà més força a les vendes descobrint les etapes de cada procés, els estatus de vendes i els projectes futurs a realitzar. Tot això es genera de manera molt efectiva captant altes possibilitats per tancar vendes amb èxit.

Quina és la seva funció?

La funció principal és destacar en el sistema d'automatització comercial, la qual no està definida per substituir el treball humà per un electrònic. Però senzillament, amb lajuda daquesta automatització es pot implementar un programari, màquines i dispositius mòbils que amplien les possibilitats dels càlculs reduint les hores de treball.

Quina importància té?

És de gran importància per a les empreses competitives, els ajuda a adaptar-se al sector de les demandes ia desenvolupar activitats de manera més eficient. Els programes dautomatització comercial poden satisfer cadascuna de les necessitats empresarials, reduint costos i incrementant les vendes i guanys.

Estratègia correcta per a l'automatització de vendes

La millor manera de fer un ús correcte de l'automatització de vendes és tenint una estratègia idònia. Tot i que no hi ha una recepta clau, podem fomentar l'ús eficient de la tecnologia en aquest sentit.

Abans de planificar una estratègia en concret, és important conèixer la transformació digital a l'àrea del mercat de venda, conèixer la gestió comercial i així impulsar una estratègia de seguiment emprant oportunitats de venda, ofertes i comandes de la millor manera.

Avantatges de plantejar una bona automatització de vendes

  • En primer lloc, es augmenta el nivell de productivitat, de manera que és el primer avantatge que podem nomenar en utilitzar una bona estratègia per automatització de vendes.
  • Tant l'automatització com el màrqueting van de la mà en aquest sentit, tots dos creen oportunitats comercials per centrar els esforços en una àrea i obtenir un bon resultat.
  • Es permet un sistema de segment ajustat al públic segons l'objectiu que es vol assolir.
  • Un altre avantatge és que aquest sistema suposa una millora en la gestió del temps, ja que es poden ampliar les possibilitats de més treball en una menor quantitat de temps i eficiència.
  • El sistema també permet monitoritzar els detalls de cada acció, i pot gestionar amb eficàcia un pressupost traient-li més partit.
  • És possible ampliar els canals de distribució mitjançant campanyes en xarxes socials o mitjançant el correu electrònic màrqueting.
  • I com a darrer avantatge es pot aconseguir més visibilitat guanyant i atraient nous clients.
Automatització de vendes

Automatització de vendes en empreses Ajuda o saboteig?

En resum, es pot dir que l'automatització de vendes és una veritable ajuda. Les persones que pensen que és un saboteig al comerç són aquelles que no compten amb prou informació sobre tot el sistema.

Per això, avui dia moltes de les organitzacions i empreses s'estan enfocant en la competència a nivell tecnològic i digital. Així que cada cop és més alt el nivell d'exigència i per això les companyies busquen oferir un nivell de venda alt amb valor afegit per a cadascun dels clients.

Podem dir que del sistema d'automatització de vendes en empreses se'n poden crear beneficis més grans si s'aplica i s'utilitza amb l'estratègia correcta, per la qual cosa és important donar suport a les eines tecnològiques d'automatització comercial.

Així es poden analitzar les oportunitats i créixer com a professional en qualsevol categoria de vendes. Per tant, en repassar quins són els beneficis més puntuals de l'automatització de vendes al comerç, veuràs que són molts els beneficis i que realment val la pena integrar-se en aquest món digital.

Beneficis de l'automatització al comerç

Informació en temps real

La major fortalesa o el benefici més gran en aquest sentit és tenir a l'instant la informació oportuna. Mitjançant un procés d'automatització es pot accedir a tota la informació en temps real prestant el seguiment necessari a les oportunitats de negoci, i és molt fàcil per prendre decisions que puguin millorar el procés de vendes.

Alta productivitat

Gràcies a l'equip se'l pot dedicar més temps a altres activitats relacionades amb el comerç. Ja que el sistema de vendes farà tot el necessari per mantenir l'equilibri i així és possible que un treballador o encarregat pugui enfocar-se en altres activitats necessàries.

Majors gestions d'oportunitats

Un sistema tan oportú com aquest pot detectar ràpidament quines són aquestes oportunitats úniques per a la venda. A més, pot contribuir en gran mesura a prendre accions en moments determinats millorant el procés i el sistema de venda.

Treball en equip

Cal no oblidar que dur a terme una venda requereix la participació de moltes àrees de l'empresa, per això la bona comunicació d'aquest sistema és fonamental per dur a terme un objectiu.

Títol
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Nom de l'article
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Descripció
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO