Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Continguts

És possible dir que hi ha una fórmula màgica per fer servir la automatització de vendes amb èxit? Bé lamentablement no. Però el que sí que podem fer és aplicar algunes tècniques eficients que potenciaran les vendes.

Generalment els venedors personals, tendeixen a gestionar tasques en una menor quantitat de temps, per la qual cosa l'automatització de vendes és un procés de més productivitat.

Què és l'automatització de vendes?

En primer lloc, definirem què és l'automatització de vendes, i és un procés comercial que pot planificar, diagnosticar i corregir les vendes en una empresa. L'objectiu és crear oportunitats de negoci per incrementar els ingressos, tenint com a resultat el seguiment dels processos de vendes i el poder conèixer de manera anticipada les necessitats al camp.

La majoria de les activitats en aquest sistema de vendes tenen a veure amb la documentació i informació del procés comercial. I encara que pot ser una tasca complicada, resulta molt eficient i ajuda a generar oportunitats de venda. Molts experts opinen que l'automatització de vendes no és res més que una tècnica de consum que no genera grans diferències, però perquè sàpigues una mica més sobre el tema i confiïs en els seus resultats llegeix la resposta a aquestes preguntes importants que et deixem a continuació.

Per a què serveix?

És un tipus de servei que serveix per identificar les activitats comercials d'una empresa i per permetre'n un desenvolupament òptim en cada fase. Amb aquest sistema es buscarà més força a les vendes descobrint les etapes de cada procés, els estatus de vendes i els projectes futurs a realitzar. Tot això es genera de manera molt efectiva captant altes possibilitats per tancar vendes amb èxit.

Quina és la seva funció?

La funció principal és destacar en el sistema d'automatització comercial, la qual no està definida per substituir el treball humà per un electrònic. Però senzillament, amb lajuda daquesta automatització es pot implementar un programari, màquines i dispositius mòbils que amplien les possibilitats dels càlculs reduint les hores de treball.

Quina importància té?

És de gran importància per a les empreses competitives, els ajuda a adaptar-se al sector de les demandes ia desenvolupar activitats de manera més eficient. Els programes dautomatització comercial poden satisfer cadascuna de les necessitats empresarials, reduint costos i incrementant les vendes i guanys.

Estratègia correcta per a l'automatització de vendes

La millor manera de fer un ús correcte de l'automatització de vendes és tenint una estratègia idònia. Tot i que no hi ha una recepta clau, podem fomentar l'ús eficient de la tecnologia en aquest sentit.

Abans de planificar una estratègia en concret, és important conèixer la transformació digital a l'àrea del mercat de venda, conèixer la gestió comercial i així impulsar una estratègia de seguiment emprant oportunitats de venda, ofertes i comandes de la millor manera.

Avantatges de plantejar una bona automatització de vendes

  • En primer lloc, es augmenta el nivell de productivitat, de manera que és el primer avantatge que podem nomenar en utilitzar una bona estratègia per automatització de vendes.
  • Tant l'automatització com el màrqueting van de la mà en aquest sentit, tots dos creen oportunitats comercials per centrar els esforços en una àrea i obtenir un bon resultat.
  • Es permet un sistema de segment ajustat al públic segons l'objectiu que es vol assolir.
  • Un altre avantatge és que aquest sistema suposa una millora en la gestió del temps, ja que es poden ampliar les possibilitats de més treball en una menor quantitat de temps i eficiència.
  • El sistema també permet monitoritzar els detalls de cada acció, i pot gestionar amb eficàcia un pressupost traient-li més partit.
  • És possible ampliar els canals de distribució mitjançant campanyes en xarxes socials o mitjançant el correu electrònic màrqueting.
  • I com a darrer avantatge es pot aconseguir més visibilitat guanyant i atraient nous clients.

Automatització de vendes

Automatització de vendes en empreses Ajuda o saboteig?

En resum, es pot dir que l'automatització de vendes és una veritable ajuda. Les persones que pensen que és un saboteig al comerç són aquelles que no compten amb prou informació sobre tot el sistema.

Per això, avui dia moltes de les organitzacions i empreses s'estan enfocant en la competència a nivell tecnològic i digital. Així que cada cop és més alt el nivell d'exigència i per això les companyies busquen oferir un nivell de venda alt amb valor afegit per a cadascun dels clients.

Podem dir que del sistema d'automatització de vendes en empreses se'n poden crear beneficis més grans si s'aplica i s'utilitza amb l'estratègia correcta, per la qual cosa és important donar suport a les eines tecnològiques d'automatització comercial.

Així es poden analitzar les oportunitats i créixer com a professional en qualsevol categoria de vendes. Per tant, en repassar quins són els beneficis més puntuals de l'automatització de vendes al comerç, veuràs que són molts els beneficis i que realment val la pena integrar-se en aquest món digital.

Beneficis de l'automatització al comerç

Informació en temps real

La major fortalesa o el benefici més gran en aquest sentit és tenir a l'instant la informació oportuna. Mitjançant un procés d'automatització es pot accedir a tota la informació en temps real prestant el seguiment necessari a les oportunitats de negoci, i és molt fàcil per prendre decisions que puguin millorar el procés de vendes.

Alta productivitat

Gràcies a l'equip se'l pot dedicar més temps a altres activitats relacionades amb el comerç. Ja que el sistema de vendes farà tot el necessari per mantenir l'equilibri i així és possible que un treballador o encarregat pugui enfocar-se en altres activitats necessàries.

Majors gestions d'oportunitats

Un sistema tan oportú com aquest pot detectar ràpidament quines són aquestes oportunitats úniques per a la venda. A més, pot contribuir en gran mesura a prendre accions en moments determinats millorant el procés i el sistema de venda.

Treball en equip

Cal no oblidar que dur a terme una venda requereix la participació de moltes àrees de l'empresa, per això la bona comunicació d'aquest sistema és fonamental per dur a terme un objectiu.

Títol
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Nom de l'article
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Descripció
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

J Guerrer
J Guerrer
4. Juliol, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Vaig tenir una excel·lent experiència treballant amb Millenials per a la implementació de Zoho CRM a la meva empresa. Des del primer contacte, l'equip va demostrar un coneixement profund del sistema i una gran disposició per adaptar l'eina a les nostres necessitats específiques. La fase de planificació va ser exhaustiva i ben estructurada, cosa que va facilitar una implementació fluida i sense contratemps. Vaig apreciar particularment el seu enfocament personalitzat i la seva capacitat per resoldre problemes de manera ràpida i efectiva. El suport postimplementació també ha estat excepcional. Sempre estan disponibles per respondre preguntes i proporcionar assistència addicional quan cal. Gràcies a Millenials, ara tenim un sistema CRM robust i eficient que ha millorat significativament la nostra gestió de clients i processos interns. Recomano encaridament a Millenials per a qualsevol empresa que busqui una implementació professional i sense problemes de Zoho CRM.
Alba Martinez Salvador
Alba Martinez Salvador
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Molts professionals tot l'equip. Hem fet el Kit Digital amb ells i estem molt contents amb el servei que ens han donat per impulsar el nostre negoci.
Francisco Mora
Francisco Mora
21. Juny, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Una experiència molt professional. Álvaro és molt atent i eficaç i el Xavi, realment és molt bon professional; capta ràpidament les idees, les millora sobre la marxa i les materialitza en una web que fins i tot supera les expectatives.
Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Trustindex verifica que la font original de la ressenya sigui Google.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners

Kit Digital 2024

El programa Kit Digital permetrà a pimes i autònoms adoptar i implantar una sèrie d'eines i solucions digitals per transformar els seus negocis.

Kit Consulting 2024

Aquest programa busca fomentar la innovació, millorar l'eficiència operativa i donar suport al creixement empresarial en un entorn cada cop més competitiu.