Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial_

És possible dir que hi ha una fórmula màgica per fer servir la automatització de vendes amb èxit? Bé lamentablement no. Però el que sí que podem fer és aplicar algunes tècniques eficients que potenciaran les vendes.

Generalment els venedors personals, tendeixen a gestionar tasques en una menor quantitat de temps, per la qual cosa l'automatització de vendes és un procés de més productivitat.

En primer lloc, definirem què és l'automatització de vendes, i és un procés comercial que pot planificar, diagnosticar i corregir les vendes en una empresa. L'objectiu és crear oportunitats de negoci per incrementar els ingressos, tenint com a resultat el seguiment dels processos de vendes i el poder conèixer de manera anticipada les necessitats al camp.

La majoria de les activitats en aquest sistema de vendes tenen a veure amb la documentació i informació del procés comercial. I encara que pot ser una tasca complicada, resulta molt eficient i ajuda a generar oportunitats de venda. Molts experts opinen que l'automatització de vendes no és res més que una tècnica de consum que no genera grans diferències, però perquè sàpigues una mica més sobre el tema i confiïs en els seus resultats llegeix la resposta a aquestes preguntes importants que et deixem a continuació.

Per a què serveix?

És un tipus de servei que serveix per identificar les activitats comercials d'una empresa i per permetre'n un desenvolupament òptim en cada fase. Amb aquest sistema es buscarà més força a les vendes descobrint les etapes de cada procés, els estatus de vendes i els projectes futurs a realitzar. Tot això es genera de manera molt efectiva captant altes possibilitats per tancar vendes amb èxit.

Quina és la seva funció?

La funció principal és destacar en el sistema d'automatització comercial, la qual no està definida per substituir el treball humà per un electrònic. Però senzillament, amb lajuda daquesta automatització es pot implementar un programari, màquines i dispositius mòbils que amplien les possibilitats dels càlculs reduint les hores de treball.

Quina importància té?

És de gran importància per a les empreses competitives, els ajuda a adaptar-se al sector de les demandes ia desenvolupar activitats de manera més eficient. Els programes dautomatització comercial poden satisfer cadascuna de les necessitats empresarials, reduint costos i incrementant les vendes i guanys.

Estratègia correcta per a l'automatització de vendes

La millor manera de fer un ús correcte de l'automatització de vendes és tenint una estratègia idònia. Tot i que no hi ha una recepta clau, podem fomentar l'ús eficient de la tecnologia en aquest sentit.

Abans de planificar una estratègia en concret, és important conèixer la transformació digital a l'àrea del mercat de venda, conèixer la gestió comercial i així impulsar una estratègia de seguiment emprant oportunitats de venda, ofertes i comandes de la millor manera.

Avantatges de plantejar una bona automatització de vendes

  • En primer lloc, es augmenta el nivell de productivitat, de manera que és el primer avantatge que podem nomenar en utilitzar una bona estratègia per automatització de vendes.
  • Tant l'automatització com el màrqueting van de la mà en aquest sentit, tots dos creen oportunitats comercials per centrar els esforços en una àrea i obtenir un bon resultat.
  • Es permet un sistema de segment ajustat al públic segons l'objectiu que es vol assolir.
  • Un altre avantatge és que aquest sistema suposa una millora en la gestió del temps, ja que es poden ampliar les possibilitats de més treball en una menor quantitat de temps i eficiència.
  • El sistema també permet monitoritzar els detalls de cada acció, i pot gestionar amb eficàcia un pressupost traient-li més partit.
  • És possible ampliar els canals de distribució mitjançant campanyes en xarxes socials o mitjançant el correu electrònic màrqueting.
  • I com a darrer avantatge es pot aconseguir més visibilitat guanyant i atraient nous clients.
Automatització de vendes

Automatització de vendes en empreses Ajuda o saboteig?

En resum, es pot dir que l'automatització de vendes és una veritable ajuda. Les persones que pensen que és un saboteig al comerç són aquelles que no compten amb prou informació sobre tot el sistema.

Per això, avui dia moltes de les organitzacions i empreses s'estan enfocant en la competència a nivell tecnològic i digital. Així que cada cop és més alt el nivell d'exigència i per això les companyies busquen oferir un nivell de venda alt amb valor afegit per a cadascun dels clients.

Podem dir que del sistema d'automatització de vendes en empreses se'n poden crear beneficis més grans si s'aplica i s'utilitza amb l'estratègia correcta, per la qual cosa és important donar suport a les eines tecnològiques d'automatització comercial.

Així es poden analitzar les oportunitats i créixer com a professional en qualsevol categoria de vendes. Per tant, en repassar quins són els beneficis més puntuals de l'automatització de vendes al comerç, veuràs que són molts els beneficis i que realment val la pena integrar-se en aquest món digital.

Beneficis de l'automatització al comerç

Informació en temps real

La major fortalesa o el benefici més gran en aquest sentit és tenir a l'instant la informació oportuna. Mitjançant un procés d'automatització es pot accedir a tota la informació en temps real prestant el seguiment necessari a les oportunitats de negoci, i és molt fàcil per prendre decisions que puguin millorar el procés de vendes.

Alta productivitat

Gràcies a l'equip se'l pot dedicar més temps a altres activitats relacionades amb el comerç. Ja que el sistema de vendes farà tot el necessari per mantenir l'equilibri i així és possible que un treballador o encarregat pugui enfocar-se en altres activitats necessàries.

Majors gestions d'oportunitats

Un sistema tan oportú com aquest pot detectar ràpidament quines són aquestes oportunitats úniques per a la venda. A més, pot contribuir en gran mesura a prendre accions en moments determinats millorant el procés i el sistema de venda.

Treball en equip

Cal no oblidar que dur a terme una venda requereix la participació de moltes àrees de l'empresa, per això la bona comunicació d'aquest sistema és fonamental per dur a terme un objectiu.

Títol
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Nom de l'article
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Descripció
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO