Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial_

És possible dir que hi ha una fórmula màgica per fer servir la automatització de vendes amb èxit? Bé lamentablement no. Però el que sí que podem fer és aplicar algunes tècniques eficients que potenciaran les vendes.

Generalment els venedors personals, tendeixen a gestionar tasques en una menor quantitat de temps, per la qual cosa l'automatització de vendes és un procés de més productivitat.

En primer lloc, definirem què és l'automatització de vendes, i és un procés comercial que pot planificar, diagnosticar i corregir les vendes en una empresa. L'objectiu és crear oportunitats de negoci per incrementar els ingressos, tenint com a resultat el seguiment dels processos de vendes i el poder conèixer de manera anticipada les necessitats al camp.

La majoria de les activitats en aquest sistema de vendes tenen a veure amb la documentació i informació del procés comercial. I encara que pot ser una tasca complicada, resulta molt eficient i ajuda a generar oportunitats de venda. Molts experts opinen que l'automatització de vendes no és res més que una tècnica de consum que no genera grans diferències, però perquè sàpigues una mica més sobre el tema i confiïs en els seus resultats llegeix la resposta a aquestes preguntes importants que et deixem a continuació.

Per a què serveix?

És un tipus de servei que serveix per identificar les activitats comercials d'una empresa i per permetre'n un desenvolupament òptim en cada fase. Amb aquest sistema es buscarà més força a les vendes descobrint les etapes de cada procés, els estatus de vendes i els projectes futurs a realitzar. Tot això es genera de manera molt efectiva captant altes possibilitats per tancar vendes amb èxit.

Quina és la seva funció?

La funció principal és destacar en el sistema d'automatització comercial, la qual no està definida per substituir el treball humà per un electrònic. Però senzillament, amb lajuda daquesta automatització es pot implementar un programari, màquines i dispositius mòbils que amplien les possibilitats dels càlculs reduint les hores de treball.

Quina importància té?

És de gran importància per a les empreses competitives, els ajuda a adaptar-se al sector de les demandes ia desenvolupar activitats de manera més eficient. Els programes dautomatització comercial poden satisfer cadascuna de les necessitats empresarials, reduint costos i incrementant les vendes i guanys.

Estratègia correcta per a l'automatització de vendes

La millor manera de fer un ús correcte de l'automatització de vendes és tenint una estratègia idònia. Tot i que no hi ha una recepta clau, podem fomentar l'ús eficient de la tecnologia en aquest sentit.

Abans de planificar una estratègia en concret, és important conèixer la transformació digital a l'àrea del mercat de venda, conèixer la gestió comercial i així impulsar una estratègia de seguiment emprant oportunitats de venda, ofertes i comandes de la millor manera.

Avantatges de plantejar una bona automatització de vendes

  • En primer lloc, es augmenta el nivell de productivitat, de manera que és el primer avantatge que podem nomenar en utilitzar una bona estratègia per automatització de vendes.
  • Tant l'automatització com el màrqueting van de la mà en aquest sentit, tots dos creen oportunitats comercials per centrar els esforços en una àrea i obtenir un bon resultat.
  • Es permet un sistema de segment ajustat al públic segons l'objectiu que es vol assolir.
  • Un altre avantatge és que aquest sistema suposa una millora en la gestió del temps, ja que es poden ampliar les possibilitats de més treball en una menor quantitat de temps i eficiència.
  • El sistema també permet monitoritzar els detalls de cada acció, i pot gestionar amb eficàcia un pressupost traient-li més partit.
  • És possible ampliar els canals de distribució mitjançant campanyes en xarxes socials o mitjançant el correu electrònic màrqueting.
  • I com a darrer avantatge es pot aconseguir més visibilitat guanyant i atraient nous clients.
Automatització de vendes

Automatització de vendes en empreses Ajuda o saboteig?

En resum, es pot dir que l'automatització de vendes és una veritable ajuda. Les persones que pensen que és un saboteig al comerç són aquelles que no compten amb prou informació sobre tot el sistema.

Per això, avui dia moltes de les organitzacions i empreses s'estan enfocant en la competència a nivell tecnològic i digital. Així que cada cop és més alt el nivell d'exigència i per això les companyies busquen oferir un nivell de venda alt amb valor afegit per a cadascun dels clients.

Podem dir que del sistema d'automatització de vendes en empreses se'n poden crear beneficis més grans si s'aplica i s'utilitza amb l'estratègia correcta, per la qual cosa és important donar suport a les eines tecnològiques d'automatització comercial.

Així es poden analitzar les oportunitats i créixer com a professional en qualsevol categoria de vendes. Per tant, en repassar quins són els beneficis més puntuals de l'automatització de vendes al comerç, veuràs que són molts els beneficis i que realment val la pena integrar-se en aquest món digital.

Beneficis de l'automatització al comerç

Informació en temps real

La major fortalesa o el benefici més gran en aquest sentit és tenir a l'instant la informació oportuna. Mitjançant un procés d'automatització es pot accedir a tota la informació en temps real prestant el seguiment necessari a les oportunitats de negoci, i és molt fàcil per prendre decisions que puguin millorar el procés de vendes.

Alta productivitat

Gràcies a l'equip se'l pot dedicar més temps a altres activitats relacionades amb el comerç. Ja que el sistema de vendes farà tot el necessari per mantenir l'equilibri i així és possible que un treballador o encarregat pugui enfocar-se en altres activitats necessàries.

Majors gestions d'oportunitats

Un sistema tan oportú com aquest pot detectar ràpidament quines són aquestes oportunitats úniques per a la venda. A més, pot contribuir en gran mesura a prendre accions en moments determinats millorant el procés i el sistema de venda.

Treball en equip

Cal no oblidar que dur a terme una venda requereix la participació de moltes àrees de l'empresa, per això la bona comunicació d'aquest sistema és fonamental per dur a terme un objectiu.

Títol
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Nom de l'article
Automatització de vendes Ajuda o saboteig al comercial?
Descripció
Estàs preparat per implementar l'automatització de vendes a la teva empresa? que esperes entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO