Automatització de processos en una empresa

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Automatització de processos en una empresa

Jose Maria Iñesta López
Jose Maria Iñesta López
Descobreix tots els avantatges d'automatitzar els processos de la teva empresa EN AQUEST POST.
Digital-Marketing (1)

Automatització de processos en una empresa

La automatització de processos en una organització conté gran quantitat d'avantatges, especialment l'estalvi de temps i augmentar la productivitat. Avui dia, el mercat té les seves necessitats de competència i una automatització de processos permet a l'empresa ser més rendible i eficaç en gairebé qualsevol àmbit.

Per què cal l'automatització de processos?

Normalment, tota activitat que s'executa dins una empresa requereix processos. Aquests processos poden estar formalitzats o no, però sempre requeriran el trànsit d'informació d'un lloc a un altre. Els processos són definits, o haurien d'estar-ho, així es té en compte que persones que han d'estar-hi dins.

En el procés és d'entrada, sortida i finalització, s'hi tenen en compte les persones que intercedeixen a cada part. Ara bé, l'empresa decideix si és beneficiós tenir certes persones en el procés o si és més rendible automatitzar, sigui per un programari o per una màquina, per fer més competitiu el negoci.

L'automatització té com a objectiu especial reduir costos aplicant màquines o sistemes que redueixin els passos manuals que calen per finalitzar un procés. A més, augmenta l'eficiència, ja que s'eliminen els possibles errors humans que puguin passar sobre això.

Avantatges de l'automatització de processos

Són múltiples els avantatges que pot tenir una organització a l'hora d'automatitzar els processos. Entre elles es troben:

  • Minimitzar qualsevol cost: L'automatització redueix en gran part el temps que l'equip requereix per fer una tasca. Això redueix costos en general i augmenta la productivitat en múltiples aspectes
  • Reduir el nombre d'errors: Automatitzar els processos redueix els errors humans constants que poden sorgir al moment que s'estan realitzant les tasques
  • Augmentar la velocitat i la productivitat: En un mercat treure un producte a temps pot significar la victòria o la derrota de l'organització. En automatitzar els processos estem augmentant considerablement la velocitat de cara a la competència
  • Aconsegueix informes detallats: El programari d'automatització genera informes detallats de com es van realitzar les tasques i el resultat final
  • Seguiment als processos: D'igual forma i lligat al punt anterior, automatitzar el procés permet seguir en temps real les tasques realitzades o que s'estan fent en tot moment
  • Elimina lús del paper: En gran mesura i amb una tecnologia ben aplicada, es redueix lús del paper, minimitzant limpacte ecològic i la despesa de materials.

Gestionar el nombre més gran de clients

A les gestions de venda tenir bon exercici indicaria que l'organització és forta, mentre que, sense això, es perd rendibilitat. Augmentar la cartera de clients sempre caldrà perquè una empresa es mantingui amb bona salut al llarg del temps.

Per gestionar el màxim nombre de clients possibles, hem de tenir molt en compte la tecnologia actual. Un exemple i un avantatge alhora és l'automatització de processos, que permet estalviar temps i tenir tota la informació necessària per enfocar-nos a altres tasques constantment.

Aquestes recomanacions es poden tenir en compte constantment:

  • Transformació de l'entorn digital perquè sigui un aliat, recolzant-nos en programari d'automatització de processos, les xarxes socials, la publicitat per internet i molt més
  • Has de desenvolupar un coneixement complet dels clients, tots vindran per separat i cercant saciar les seves necessitats. Tenir un coneixement complet potenciarà la publicitat boca a boca
  • Estudiar de manera freqüent el mercat permetrà estar preparat per a les variacions d'oferta, demanda, competència i altres factors que poden alterar l'exercici de l'organització
  • Gestionar un equip que s'encarregui d'aquestes tasques és primordial, les empreses petites poden tenir només un professional, però una part del pressupost hi ha d'estar enfocat

Totes aquestes estratègies permeten abastar un nombre més gran de clients per així augmentar el nombre de vendes. Si s'automatitzen alguns processos, això serà més rendible i productiu per a l'organització.

Automatitza la teva Empresa

Aprofita tots els avantatges de l'automatització de processos a la teva empresa amb Zoho CRM.

Més informació

Títol
Automatització de processos en una empresa
Nom de l'article
Automatització de processos en una empresa
Descripció
Descobreix tots els avantatges d'automatitzar els processos de la teva empresa EN AQUEST POST.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO