▷ Top Estratègies per Augmentar Vendes - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Millors estratègies per augmentar vendes

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Vols saber com augmentar les vendes amb 7 senzilles estratègies? Entra aquí, descobreix quins són i posa't mans a l'obra.
augmentar-vendes

Augmentar les vendes en començar una vida de negoci no és senzill, però amb bones tècniques i perseverança es poden assolir metes molt satisfactòries. Pel que fa a vendre existeixen una sèrie de formes de augmentar les vendes y promocionar els teus productes perquè es venguin com a xurros. Vendre pot ser tot un repte, però no et preocupis gaire, en aquest post et presentem les 7 millors estratègies perquè milloris el nombre de vendes i facis créixer el teu negoci.

Aquestes estratègies ja han estat provades i comprovades llançant resultats positius. Si el teu negoci és virtual o físic estàs al lloc correcte per augmentar la promoció dels productes que ofereixes.

 • Un dels consells més rellevants al moment de reduir costos a augmentar les vendes, és la creació d'un blog, que si bé és un dels mètodes més barats per promocionar un producte i que pot deixar més guanys posteriorment.
 
 • fer un petit inventari i treure estadístiques de totes les estratègies que realitzem per promocionar els nostres productes, per tal de reduir alguns costos eliminant estratègies innecessàries o canviar-les per unes menys costoses que ens poden donar els mateixos o millors resultats.
 
 • Donar promocions o ofertes clients destacats, actuals o potencials.

2. Usar les xarxes socials

 • Dedicar-li una mica de temps a promocionar els teus productes a les xarxes socials és més que bona idea. Heu de tenir en compte que només heu d'utilitzar les xarxes que tingui més trànsit d'usuaris. Per exemple, les xarxes més utilitzades actualment són: Facebook, Instagram, Pinterest, entre altres. Tot i que també pots utilitzar xarxes que siguin competents als productes que estàs oferint.
 
 • Es recomana compartir i donar a conèixer les opinions dels teus clients, ja que els usuaris solen confiar en les opinions daltres consumidors.
 
 • No utilitzis només les teves xarxes socials per vendre de forma massiva, pren-te uns minuts al dia per respondre preguntes als usuaris i socialitzar amb ells. Recordeu que la reputació és el més important en qualsevol emprenedor. 
 
 • Si comptes amb una pàgina web, és molt important que habilitis els botons de les xarxes socials perquè els usuaris comparteixin els productes que més li cridin l'atenció. 
 
 • Has d'administrar contingut de qualitat, que sigui cridaner i que estigui actualitzat de manera freqüent per cridar latenció dels internautes. A més dadaptar-se a cada xarxa social. 
 

Això ajudarà a millorar el rendiment de l'empresa ja augmentar vendes.

3. Automatitzar ofertes

 • Si un producte no és completament funcional mai no es vendrà com s'espera. Al moment de vendre un producte has de complir totes les expectatives que has creat als teus clients.
 
 • Afegeix noves característiques al teu producte, nous estils, mides, o simplement un bon canvi de presentació i disseny
 
 • has mostrar-te proper en tractar amb la gent, ja que una bona atenció al client pot marcar la diferència. Procura ser més amable amb ells, donar-los una atenció ràpida i personalitzada i no et saltis el més mínim detall al moment de respondre alguna pregunta. 
 
 • Treu a la llum promocions, ofertes y redueix els costos dels teus productes de tant en tant. Això sí, has de procurar que aquesta reducció de costos no afecti de manera considerable el teu marge de guany.
 
 • Personalitza una pàgina web i realitza esdeveniments especials y sortejos. Amb aquesta estratègia les persones contactaran amb altres perquè també hi participin i això augmentarà el volum de visites.

4. Estudiar el mercat per augmentar vendes

 • has conèixer a fons les qualitats i debilitats del producte que ofereixes.
 
 • Assisteix als diferents esdeveniments i exposicions comercials, sobretot si tracten temes similars al plantejament del teu negoci.
 
 • Pren-te una mica de temps i Analitza quins estratègies i implementacions realitza la teva competència per crear les teves i arrasar amb el teu negoci.
 
 • Estigues al dia de les últimes tendències pel que fa a productes amb més demanda i participa a totes les organitzacions gremials que puguis.

5. Usar eines de correu electrònic màrqueting com Zoho Campaigns

Zoho Campaigns és una eina digital que compleix l'objectiu de crear campanyes d'email màrqueting per fidelitzar els clients i atraure'ls als teus productes. 

 • Realitza qüestionaris online per conèixer les necessitats que els teus clients volen satisfer. No oblidis compartir les opinions d'aquests clients perquè els usuaris tinguin més confiança en voler comprar el teu producte.
 
 • Amb aquesta eina podràs segmentar els emails alternant idioma i tipus de clients per grups. 
 

El màrqueting per correu electrònic és una de les estratègies més eficaces en el moment de donar-te a conèixer, pots tractar amb persones que estiguin involucrades al teu àmbit de negoci i compartir qualitats.

augmentar-vendes

6. Analitzar estratègies

 • Quan inicies un negoci és necessari Simplificar el màxim possible el objectiu. Amb aquesta opció i mitjançant una big data podràs obtenir patrons i seqüències comunes al teu grup comercial per així poder enviar missatges i conèixer les potencialitats que els pots oferir mitjançant els teus productes.
 
 • Realitzar ofertes anticipant-se a les necessitatss dels clients pot augmentar les vendes de manera ràpida i eficaç.
 
 • En aplicar les opcions anteriors has de analitzar tu estatus de vendes per saber si aquestes estratègies estan millorant lempresa. I en cas de no estar-ho fent, buscar solucions.
 
 • Analitzar els consumidors amb Google Analytics. Aquesta tasca serà molt senzilla, ja que aquest programa prendrà dades demogràfiques, gustos, preferències i els productes favorits de la clientela.

7. Gestionar l'estoc amb eines com ara Zoho Inventory

Inventari Zoho és una eina que et permet controlar i gestionar en temps real l'inventari de la teva empresa. Posseeix una interfície molt senzilla la qual et permetrà obtenir més dades i conèixer més el teu negoci fent que et centris a créixer el teu negoci més que a administrar-lo.

Aquesta eina centralitza les diferents eines de pagaments, vendes, estoc en una per portar un millor control de lempresa.

 • podràs afegir canals per oferir la venda dels teus productes. On s'hi integra: Amazon, EBay, Etsy i Shopify.
 
 • Crear de manera senzilla i ràpida ordres de compra i venda dels productes per poder gestionar les comandes de manera en línia o offline des d'una ubicació central.
 
 • afegir més opcions d'enviament de producte. Per exemple, via marítima.
 
 • fer un profundo seguiment a l'enviament dels teus productes per evitar qualsevol tipus de pèrdua o possible robatori.
Títol
Millors estratègies per augmentar vendes
Nom de l'article
Millors estratègies per augmentar vendes
Descripció
Vols saber com augmentar les vendes amb 7 senzilles estratègies? Entra aquí, descobreix quins són i posa't mans a l'obra.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO