▷ Top Estratègies per Augmentar Vendes - Millennials Consulting

Millors estratègies per augmentar vendes

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Vols saber com augmentar les vendes amb 7 senzilles estratègies? Entra aquí, descobreix quins són i posa't mans a l'obra.
augmentar-vendes

Augmentar les vendes en començar una vida de negoci no és senzill, però amb bones tècniques i perseverança es poden assolir metes molt satisfactòries. Pel que fa a vendre existeixen una sèrie de formes de augmentar les vendes y promocionar els teus productes perquè es venguin com a xurros. Vendre pot ser tot un repte, però no et preocupis gaire, en aquest post et presentem les 7 millors estratègies perquè milloris el nombre de vendes i facis créixer el teu negoci.

Aquestes estratègies ja han estat provades i comprovades llançant resultats positius. Si el teu negoci és virtual o físic estàs al lloc correcte per augmentar la promoció dels productes que ofereixes.

 • Un dels consells més rellevants al moment de reduir costos a augmentar les vendes, és la creació d'un blog, que si bé és un dels mètodes més barats per promocionar un producte i que pot deixar més guanys posteriorment.
 
 • fer un petit inventari i treure estadístiques de totes les estratègies que realitzem per promocionar els nostres productes, per tal de reduir alguns costos eliminant estratègies innecessàries o canviar-les per unes menys costoses que ens poden donar els mateixos o millors resultats.
 
 • Donar promocions o ofertes clients destacats, actuals o potencials.

2. Usar les xarxes socials

 • Dedicar-li una mica de temps a promocionar els teus productes a les xarxes socials és més que bona idea. Heu de tenir en compte que només heu d'utilitzar les xarxes que tingui més trànsit d'usuaris. Per exemple, les xarxes més utilitzades actualment són: Facebook, Instagram, Pinterest, entre altres. Tot i que també pots utilitzar xarxes que siguin competents als productes que estàs oferint.
 
 • Es recomana compartir i donar a conèixer les opinions dels teus clients, ja que els usuaris solen confiar en les opinions daltres consumidors.
 
 • No utilitzis només les teves xarxes socials per vendre de forma massiva, pren-te uns minuts al dia per respondre preguntes als usuaris i socialitzar amb ells. Recordeu que la reputació és el més important en qualsevol emprenedor. 
 
 • Si comptes amb una pàgina web, és molt important que habilitis els botons de les xarxes socials perquè els usuaris comparteixin els productes que més li cridin l'atenció. 
 
 • Has d'administrar contingut de qualitat, que sigui cridaner i que estigui actualitzat de manera freqüent per cridar latenció dels internautes. A més dadaptar-se a cada xarxa social. 
 

Això ajudarà a millorar el rendiment de l'empresa ja augmentar vendes.

3. Automatitzar ofertes

 • Si un producte no és completament funcional mai no es vendrà com s'espera. Al moment de vendre un producte has de complir totes les expectatives que has creat als teus clients.
 
 • Afegeix noves característiques al teu producte, nous estils, mides, o simplement un bon canvi de presentació i disseny
 
 • has mostrar-te proper en tractar amb la gent, ja que una bona atenció al client pot marcar la diferència. Procura ser més amable amb ells, donar-los una atenció ràpida i personalitzada i no et saltis el més mínim detall al moment de respondre alguna pregunta. 
 
 • Treu a la llum promocions, ofertes y redueix els costos dels teus productes de tant en tant. Això sí, has de procurar que aquesta reducció de costos no afecti de manera considerable el teu marge de guany.
 
 • Personalitza una pàgina web i realitza esdeveniments especials y sortejos. Amb aquesta estratègia les persones contactaran amb altres perquè també hi participin i això augmentarà el volum de visites.

4. Estudiar el mercat per augmentar vendes

 • has conèixer a fons les qualitats i debilitats del producte que ofereixes.
 
 • Assisteix als diferents esdeveniments i exposicions comercials, sobretot si tracten temes similars al plantejament del teu negoci.
 
 • Pren-te una mica de temps i Analitza què estratègies i implementacions realitza la teva competència per crear les teves i arrasar amb el teu negoci.
 
 • Estigues al dia de les últimes tendències pel que fa a productes amb més demanda i participa a totes les organitzacions gremials que puguis.

5. Usar eines de correu electrònic màrqueting com Zoho Campaigns

Zoho Campaigns és una eina digital que compleix l'objectiu de crear campanyes d'email màrqueting per fidelitzar els clients i atraure'ls als teus productes. 

 • Realitza qüestionaris online per conèixer les necessitats que els teus clients volen satisfer. No oblidis compartir les opinions d'aquests clients perquè els usuaris tinguin més confiança en voler comprar el teu producte.
 
 • Amb aquesta eina podràs segmentar els emails alternant idioma i tipus de clients per grups. 
 

El màrqueting per correu electrònic és una de les estratègies més eficaces en el moment de donar-te a conèixer, pots tractar amb persones que estiguin involucrades al teu àmbit de negoci i compartir qualitats.

augmentar-vendes

6. Analitzar estratègies

 • Quan inicies un negoci és necessari Simplificar el màxim possible el objectiu. Amb aquesta opció i mitjançant una big data podràs obtenir patrons i seqüències comunes al teu grup comercial per així poder enviar missatges i conèixer les potencialitats que els pots oferir mitjançant els teus productes.
 
 • Realitzar ofertes anticipant-se a les necessitatss dels clients pot augmentar les vendes de manera ràpida i eficaç.
 
 • En aplicar les opcions anteriors has de analitzar tu estatus de vendes per saber si aquestes estratègies estan millorant lempresa. I en cas de no estar-ho fent, buscar solucions.
 
 • Analitzar els consumidors amb Google Analytics. Aquesta tasca serà molt senzilla, ja que aquest programa prendrà dades demogràfiques, gustos, preferències i els productes favorits de la clientela.

7. Gestionar l'estoc amb eines com ara Zoho Inventory

Inventari Zoho és una eina que et permet controlar i gestionar en temps real l'inventari de la teva empresa. Posseeix una interfície molt senzilla la qual et permetrà obtenir més dades i conèixer més el teu negoci fent que et centris a créixer el teu negoci més que a administrar-lo.

Aquesta eina centralitza les diferents eines de pagaments, vendes, estoc en una per portar un millor control de lempresa.

 • podràs afegir canals per oferir la venda dels teus productes. On s'hi integra: Amazon, EBay, Etsy i Shopify.
 
 • Crear de manera senzilla i ràpida ordres de compra i venda dels productes per poder gestionar les comandes de manera en línia o offline des d'una ubicació central.
 
 • afegir més opcions d'enviament de producte. Per exemple, via marítima.
 
 • fer un profundo seguiment a l'enviament dels teus productes per evitar qualsevol tipus de pèrdua o possible robatori.
Títol
Millors estratègies per augmentar vendes
Nom de l'article
Millors estratègies per augmentar vendes
Descripció
Vols saber com augmentar les vendes amb 7 senzilles estratègies? Entra aquí, descobreix quins són i posa't mans a l'obra.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO