Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer què és l'arquitectura web ia més descobrir alguns consells per millorar la web? Aquí t'expliquem tot el que necessites.
arquitectura web

En qualsevol projecte o estratègia de creació d'una web, la part de la arquitectura web és una cosa primordial. No obstant, hi ha moltes persones que no saben ni tan sols què és. Si t'interessa informar-te sobre això i com pot influir en el SEO, Continua llegint.

Moltes webs que no funcionen, no han plantejat bé la part d'arquitectura web, així que repetim, cal tenir-la molt en compte.

Aquest terme es refereix a la manera com les pàgines d'una web estan creades, estructurades y enllaçades. Bàsicament, és la manera que té la pàgina web. Tenir una arquitectura web ben feta, ajudar els motors de cerca a moure's per la web, entendre quin n'és el contingut i poder trobar el que es busca. A més, també ajuda a millorar en gran mesura, lexperiència dels usuaris que la visiten.

Afecta l'Arquitectura Web al SEO?

La resposta senzilla és que sí. La estructura de la web de tenir-ne una concordança i ordre amb lògica. Ha d'estar separada en diferents apartats i cada un ha de tenir una relació, ja sigui en el tema, la finalitat, etc.

Pel que fa a l' SEO, citarem certes raons per les quals la arquitectura web  sí que afecta el posicionament als cercadors:

  • Com hem comentat anteriorment, tenir-ne una web estructurada és de gran ajuda per als motors de cerca a lhora de realitzar certs estudis del lloc, entre ells la indexació. Si els motors de cerca no poden accedir de forma senzilla a totes les parts de la web, és probable que no s'indexin landings que són primordials a l'hora de generar potencial trànsit. Aquest exemple sol passar a llocs d'eCommerce, els quals compten amb moltíssimes pàgines diferents per la quantitat de productes que contenen. Això fa que no es puguin generar les vendes relacionades a aquestes landings.

 

  • Amb una arquitectura web òptima i un correcte enllaçat intern, també s'aconsegueix obtenir una autoritat. L'enllaç és clau perquè els cercadors entenguin la intenció de cada pàgina web.

 

  • Finalment, un altre dels elements de larquitectura web que afecten al SEO és a través dels visitants a la pàgina. Si els usuaris potencials tenen una bona experiència en navegar-hi, això generarà que es mantinguin més temps, que visitin diverses parts parts i generarà certes accions sobre la web. Això repercuteix de manera directa en el posicionament que els cercadors donaran al lloc web.

 

Resumidament, una bona arquitectura web estarà generant:

  1. Més temps de navegació a la web per part dels usuaris.
  2. Accions com clics, scrole, etc.. a les diferents pàgines.
  3. Visites a diferents landings.

 

Tot això ajuda a millorar el posicionament a la SERP.

Com he d'organitzar la meva arquitectura web?

Hi ha diferents consells que pots seguir a l'hora d'aconseguir-ne una arquitectura web òptima:

Arquitectura “plana”

Una arquitectura plana és aquella amb què qualsevol usuari o rastrejador, pot arribar a qualsevol de les diferents landings que componen la web a nombre molt reduït d'accions. Això beneficia també el SEO.

Web Simple

A l'hora de fer el desenvolupament de la pàgina web cal tenir en compte que ha de ser el més simple possible. Som conscients que cada lloc és un món diferent i hi haurà certes webs on hi haurà d'haver més complexitat, però recomanem que tingui la major simplicitat possible.

Com hem comentat anteriorment, cal generar-ne una experiència agradable en la navegació dels usuaris, i una web simple ajuda a això.

Web categoritzada

Tenir les landings de la web correctament categoritzades i enllaçades és una cosa clau quan es parla de arquitectura web. Gràcies a això, es mantindrà una manera progressiva de créixer sense trencar lestructura.

Estructurar les URL

Moltes persones no saben el que significa el estructurar les URL.

Aquestes han de transmetre les categories que s'estan travessant per arribar al lloc on ens trobem dins del web. Una cosa que ens ajuda a això són les anomenades “migues de pa”. No totes les URL han de ser iguals, però sí que han de seguir la mateixa estructura.

enllaços arquitectura web

Enllaçat intern

L'enllaç intern serveix per relacionar el contingut de les diferents pàgines de la web. Això afecta de manera positiva tant el posicionament SEO, com a lexperiència de lusuari. Dos factors, dels quals hem repetit diverses vegades al llarg d'aquest article, que són molt importants.

Optimitzar el sitemap

Aquest és un altre dels elements relacionats amb el tema d'aquest article, l'arquitectura web. Tots aquests elements ajuden a tenir un control i un ordre dins de la web, i el sitemap també.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho One ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?
Nom de l'article
Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?
Descripció
T'agradaria conèixer què és l'arquitectura web ia més descobrir alguns consells per millorar la web? Aquí t'expliquem tot el que necessites.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO