Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?

Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer què és l'arquitectura web ia més descobrir alguns consells per millorar la web? Aquí t'expliquem tot el que necessites.
arquitectura web

En qualsevol projecte o estratègia de creació d'una web, la part de la arquitectura web és una cosa primordial. No obstant, hi ha moltes persones que no saben ni tan sols què és. Si t'interessa informar-te sobre això i com pot influir en el SEO, Continua llegint.

Moltes webs que no funcionen, no han plantejat bé la part d'arquitectura web, així que repetim, cal tenir-la molt en compte.

Aquest terme es refereix a la manera com les pàgines d'una web estan creades, estructurades y enllaçades. Bàsicament, és la manera que té la pàgina web. Tenir una arquitectura web ben feta, ajudar els motors de cerca a moure's per la web, entendre quin n'és el contingut i poder trobar el que es busca. A més, també ajuda a millorar en gran mesura, lexperiència dels usuaris que la visiten.

Afecta l'Arquitectura Web al SEO?

La resposta senzilla és que sí. La estructura de la web de tenir-ne una concordança i ordre amb lògica. Ha d'estar separada en diferents apartats i cada un ha de tenir una relació, ja sigui en el tema, la finalitat, etc.

Pel que fa a l' SEO, citarem certes raons per les quals la arquitectura web  sí que afecta el posicionament als cercadors:

  • Com hem comentat anteriorment, tenir-ne una web estructurada és de gran ajuda per als motors de cerca a lhora de realitzar certs estudis del lloc, entre ells la indexació. Si els motors de cerca no poden accedir de forma senzilla a totes les parts de la web, és probable que no s'indexin landings que són primordials a l'hora de generar potencial trànsit. Aquest exemple sol passar a llocs d'eCommerce, els quals compten amb moltíssimes pàgines diferents per la quantitat de productes que contenen. Això fa que no es puguin generar les vendes relacionades a aquestes landings.

 

  • Amb una arquitectura web òptima i un correcte enllaçat intern, també s'aconsegueix obtenir una autoritat. L'enllaç és clau perquè els cercadors entenguin la intenció de cada pàgina web.

 

  • Finalment, un altre dels elements de larquitectura web que afecten al SEO és a través dels visitants a la pàgina. Si els usuaris potencials tenen una bona experiència en navegar-hi, això generarà que es mantinguin més temps, que visitin diverses parts parts i generarà certes accions sobre la web. Això repercuteix de manera directa en el posicionament que els cercadors donaran al lloc web.

 

Resumidament, una bona arquitectura web estarà generant:

  1. Més temps de navegació a la web per part dels usuaris.
  2. Accions com clics, scrole, etc.. a les diferents pàgines.
  3. Visites a diferents landings.

 

Tot això ajuda a millorar el posicionament a la SERP.

Com he d'organitzar la meva arquitectura web?

Hi ha diferents consells que pots seguir a l'hora d'aconseguir-ne una arquitectura web òptima:

Arquitectura “plana”

Una arquitectura plana és aquella amb què qualsevol usuari o rastrejador, pot arribar a qualsevol de les diferents landings que componen la web a nombre molt reduït d'accions. Això beneficia també el SEO.

Web Simple

A l'hora de fer el desenvolupament de la pàgina web cal tenir en compte que ha de ser el més simple possible. Som conscients que cada lloc és un món diferent i hi haurà certes webs on hi haurà d'haver més complexitat, però recomanem que tingui la major simplicitat possible.

Com hem comentat anteriorment, cal generar-ne una experiència agradable en la navegació dels usuaris, i una web simple ajuda a això.

Web categoritzada

Tenir les landings de la web correctament categoritzades i enllaçades és una cosa clau quan es parla de arquitectura web. Gràcies a això, es mantindrà una manera progressiva de créixer sense trencar lestructura.

Estructurar les URL

Moltes persones no saben el que significa el estructurar les URL.

Aquestes han de transmetre les categories que s'estan travessant per arribar al lloc on ens trobem dins del web. Una cosa que ens ajuda a això són les anomenades “migues de pa”. No totes les URL han de ser iguals, però sí que han de seguir la mateixa estructura.

enllaços arquitectura web

Enllaçat intern

L'enllaç intern serveix per relacionar el contingut de les diferents pàgines de la web. Això afecta de manera positiva tant el posicionament SEO, com a lexperiència de lusuari. Dos factors, dels quals hem repetit diverses vegades al llarg d'aquest article, que són molt importants.

Optimitzar el sitemap

Aquest és un altre dels elements relacionats amb el tema d'aquest article, l'arquitectura web. Tots aquests elements ajuden a tenir un control i un ordre dins de la web, i el sitemap també.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho One ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?
Nom de l'article
Per què és tan important l'Arquitectura Web per al SEO?
Descripció
T'agradaria conèixer què és l'arquitectura web ia més descobrir alguns consells per millorar la web? Aquí t'expliquem tot el que necessites.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO