Aplicacions per Webinar de Zoho One.

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer diferents aplicacions per crear un bon esdeveniment webinar? Descobreix què fa cadascuna.
aplicacions per webinar

El Webinar representa tot un compromís, ja que són molts els factors que intervenen per fer-ho i així obtenir el resultat desitjat. Per això, existeixen aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One. Això no és estrany, ja que Zoho One és reconeguda per ser un sistema operatiu molt complet al mercat amb més de 45 aplicacions basades en el núvol que et permeten gestionar una gran quantitat de processos. En aquest cas, fins i tot per realitzar els teus esdeveniments virtuals o seminaris.

Zoho One, es caracteritza per administrar processos complexos de la forma més eficient i senzilla, per això és molt convenient per a Webinar. Perquè sigui perfecte, cal una varietat d'eines o aplicacions adequades, i Zoho One compta amb moltes.

Per garantir èxit en el webinar, cal que compti amb una estructura destil sèrie, i el concepte de sessió individual si és que ho requereixi, però com pot ser una presentació única, no és necessari. Els usuaris esperen veure més contingut, de manera que oferir el webinar amb format seriat augmentarà la imatge d'experiència al tema. Li brinda al públic l'expectativa d'anticipació i continuïtat, a esperar sempre més. 

Per implementar aquesta estratègia i que sigui efectiva, cal crear landing pages on els usuaris puguin consultar tota la informació i així poder registrar la seva assistència.

S'encarrega de la construcció de llocs amb interfície d'arrossegament i de deixar anar que pot ser útil per crear el landing page amb aquest propòsit i de forma fàcil. Sens dubte, és una de les aplicacions per webinar que són molt útils.

 Et facilitarà la creació d'un micro lloc atractiu i cridaner on puguis col·locar tota la informació amb els detalls del webinar. (Data, hora, nom dels presentadors, agenda i altres detalls més).

Crear un lloc a part de la pàgina oficial, et permetrà promoure de manera exclusiva el webinar i no aclaparar els usuaris amb molta informació. En aquest sentit, Zoho Backstage serà l'aplicació indicada per promoure les sessions individuals de forma exclusiva i amb una atenció detallada. A més de facilitar el seguiment dels registres d'una manera molt més eficient, mitjançant el sistema de pagament o d'entrada.

Aplicació per a tema de Webinar

Sense cap dubte, aquest és l'aspecte principal del webinar i el que s'ha de dur a terme amb molt de compte, el contingut marcarà la diferència davant dels espectadors. Per això, has de comprendre el tipus de temes que serà de més ajuda per als teus clients, després has d'iniciar amb un suggeriment breu i pràctic de com pots resoldre les situacions que puguin aparèixer. En cas de no tenir clar els interessos dels participants, els pots preguntar col·locant una capseta de preguntes o d'opció emergent a la pàgina web. Això serà possible mitjançant l'aplicació:

És una excel·lent alternativa per brindar als usuaris allò que ells volen escoltar i ser més precís en els temes del webinar. D'altra banda, Zoho pageSense permet avaluar les pàgines o articles que més visites tenen.

Aplicació per promocionar Webinar

En general, les primeres impressions o assistències al webinar no són gaire encoratjadores. Tot i això, el primer que facis és el més crucial, per ser el format estàndard dels propers segons la sèrie que es promocionarà. La millor forma per donar a conèixer el contingut i properes dates és a través de les xarxes socials.

Amb l'aplicació Zoho Social podràs identificar quina és la xarxa social més encertada per al teu tipus de públic o fins i tot pel contingut del teu webinar. Compta amb un programador intel·ligent que facilita que les publicacions puguin tenir una millor tracció a les xarxes.  Sens dubte, una de les aplicacions per webinar més importants.

Addicional a això, ja que no només n'hi ha prou amb una promoció del seminari web, també s'ha de promoure l'enregistrament de la primera sessió perquè així tots els que no van assistir puguin conèixer el contingut i s'animin a participar en allò que s'ofereix a les properes dates. Aquesta resulta ser la millor estratègia per convèncer els escèptics perquè en coneguin el contingut i en millorin l'opinió.

Aplicació per personalitzar el Webinar

La personalització del Webinar inclou l'atenció exclusiva per oferir a l'usuari la millor manera de ser escoltat. Això és molt important ja que aconsegueix una bona comunicació entre les dues parts, i es manté actiu, interessat i participatiu al públic.

Això és possible amb les aplicacions:

Donen l'oportunitat de conversar amb l'audiència a través de xat. També fer enquestes per comprendre millor i interactuar amb els assistents durant el desenvolupament de la sessió.

Aquesta participació permetrà definir els punts principals per a les futures sessions, amb alguna d'aquestes dues aplicacions per webinar pots realitzar el seminari o esdeveniment online d'una manera original i perfecta.

aplicacions webinar

Aplicació de disseny de Webinar

Per oferir o realitzar un bon Webinar cal comptar amb un disseny excel·lent, això t'oferirà grans avantatges, entre els quals captaràs l'atenció dels teus usuaris. Oferir-los imatges d'alta qualitat i resolució, així com lletres llegibles, són detalls que cal tenir en compte. D'altra banda, és summament important el ús eficaç dels colors, que sigui un to cridaner, però que no faci mal la vista, i que sigui el més adequat al tipus de presentació que s'està brindant.

Considera que una mala presentació pot influir negativament en la imatge que vols projectar. D'altra banda, no cal fer processos molt complicats. doncs comptes amb l'aplicació:

T'ofereix unes plantilles molt senzilles de fer servir que et facilitaran crear un bon disseny. Només cal triar l'estil de la teva preferència i que estigui d'acord amb el tema de la teva presentació, així podràs personalitzar o crear el teu propi tema canviant el tipus de lletra, disseny o to de color.

En el cas de treballar amb altres persones, com a part d'un equip, l'aplicació et permet fer les modificacions en temps real, mitjançant edicions, mencions o comentaris.

Aplicació Leads Webinar

Com indiquem a l'inici, fer això representa tot un compromís, però, amb les degudes aplicacions per webinar és possible. S'obtindran resultats garantits i de la més alta qualitat. L'ús apropiat i amb les eines correctes fa que el webinar s'executi com és. A més, podem donar-li ús a Zoho Backstage, on els formularis de registre poden connectar-se a Zoho CRM per enviar-los en format de llista o per separat.

Es poden fer moltes altres operacions amb les aplicacions.

Et permetrà fer-ne una sincronització entre les entrades o persones registrades amb la llista de correu. Això amb la finalitat daugmentar el públic per mitjà del email màrqueting, que influeix en la configuració de fluxos de treball. Això serà oportú en haver realitzat diverses sessions o sèries de webinar podent verificar el número de registre recurrent, per donar-los la deguda classificació.

Què t'han semblat totes aquestes aplicacions per webinar? Creus que són útils?

Experts especialitzats

T'interessa fer un Webinar? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?
Nom de l'article
Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?
Descripció
T'agradaria conèixer diferents aplicacions per crear un bon esdeveniment webinar? Descobreix què fa cadascuna.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO