Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?

Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer diferents aplicacions per crear un bon esdeveniment webinar? Descobreix què fa cadascuna.
aplicacions per webinar

El Webinar representa tot un compromís, ja que són molts els factors que intervenen per fer-ho i així obtenir el resultat desitjat. Per això, existeixen aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One. Això no és estrany, ja que Zoho One és reconeguda per ser un sistema operatiu molt complet al mercat amb més de 45 aplicacions basades en el núvol que et permeten gestionar una gran quantitat de processos. En aquest cas, fins i tot per realitzar els teus esdeveniments virtuals o seminaris.

Zoho One, es caracteritza per administrar processos complexos de la forma més eficient i senzilla, per això és molt convenient per a Webinar. Perquè sigui perfecte, cal una varietat d'eines o aplicacions adequades, i Zoho One compta amb moltes.

Per garantir èxit en el webinar, cal que compti amb una estructura destil sèrie, i el concepte de sessió individual si és que ho requereixi, però com pot ser una presentació única, no és necessari. Els usuaris esperen veure més contingut, de manera que oferir el webinar amb format seriat augmentarà la imatge d'experiència al tema. Li brinda al públic l'expectativa d'anticipació i continuïtat, a esperar sempre més. 

Per implementar aquesta estratègia i que sigui efectiva, cal crear landing pages on els usuaris puguin consultar tota la informació i així poder registrar la seva assistència.

S'encarrega de la construcció de llocs amb interfície d'arrossegament i de deixar anar que pot ser útil per crear el landing page amb aquest propòsit i de forma fàcil. Sens dubte, és una de les aplicacions per webinar que són molt útils.

 Et facilitarà la creació d'un micro lloc atractiu i cridaner on puguis col·locar tota la informació amb els detalls del webinar. (Data, hora, nom dels presentadors, agenda i altres detalls més).

Crear un lloc a part de la pàgina oficial, et permetrà promoure de manera exclusiva el webinar i no aclaparar els usuaris amb molta informació. En aquest sentit, Zoho Backstage serà l'aplicació indicada per promoure les sessions individuals de forma exclusiva i amb una atenció detallada. A més de facilitar el seguiment dels registres d'una manera molt més eficient, mitjançant el sistema de pagament o d'entrada.

Aplicació per a tema de Webinar

Sense cap dubte, aquest és l'aspecte principal del webinar i el que s'ha de dur a terme amb molt de compte, el contingut marcarà la diferència davant dels espectadors. Per això, has de comprendre el tipus de temes que serà de més ajuda per als teus clients, després has d'iniciar amb un suggeriment breu i pràctic de com pots resoldre les situacions que puguin aparèixer. En cas de no tenir clar els interessos dels participants, els pots preguntar col·locant una capseta de preguntes o d'opció emergent a la pàgina web. Això serà possible mitjançant l'aplicació:

És una excel·lent alternativa per brindar als usuaris allò que ells volen escoltar i ser més precís en els temes del webinar. D'altra banda, Zoho pageSense permet avaluar les pàgines o articles que més visites tenen.

Aplicació per promocionar Webinar

En general, les primeres impressions o assistències al webinar no són gaire encoratjadores. Tot i això, el primer que facis és el més crucial, per ser el format estàndard dels propers segons la sèrie que es promocionarà. La millor forma per donar a conèixer el contingut i properes dates és a través de les xarxes socials.

Amb l'aplicació Zoho Social podràs identificar quina és la xarxa social més encertada per al teu tipus de públic o fins i tot pel contingut del teu webinar. Compta amb un programador intel·ligent que facilita que les publicacions puguin tenir una millor tracció a les xarxes.  Sens dubte, una de les aplicacions per webinar més importants.

Addicional a això, ja que no només n'hi ha prou amb una promoció del seminari web, també s'ha de promoure l'enregistrament de la primera sessió perquè així tots els que no van assistir puguin conèixer el contingut i s'animin a participar en allò que s'ofereix a les properes dates. Aquesta resulta ser la millor estratègia per convèncer els escèptics perquè en coneguin el contingut i en millorin l'opinió.

Aplicació per personalitzar el Webinar

La personalització del Webinar inclou l'atenció exclusiva per oferir a l'usuari la millor manera de ser escoltat. Això és molt important ja que aconsegueix una bona comunicació entre les dues parts, i es manté actiu, interessat i participatiu al públic.

Això és possible amb les aplicacions:

Donen l'oportunitat de conversar amb l'audiència a través de xat. També fer enquestes per comprendre millor i interactuar amb els assistents durant el desenvolupament de la sessió.

Aquesta participació permetrà definir els punts principals per a les futures sessions, amb alguna d'aquestes dues aplicacions per webinar pots realitzar el seminari o esdeveniment online d'una manera original i perfecta.

aplicacions webinar

Aplicació de disseny de Webinar

Per oferir o realitzar un bon Webinar cal comptar amb un disseny excel·lent, això t'oferirà grans avantatges, entre els quals captaràs l'atenció dels teus usuaris. Oferir-los imatges d'alta qualitat i resolució, així com lletres llegibles, són detalls que cal tenir en compte. D'altra banda, és summament important el ús eficaç dels colors, que sigui un to cridaner, però que no faci mal la vista, i que sigui el més adequat al tipus de presentació que s'està brindant.

Considera que una mala presentació pot influir negativament en la imatge que vols projectar. D'altra banda, no cal fer processos molt complicats. doncs comptes amb l'aplicació:

T'ofereix unes plantilles molt senzilles de fer servir que et facilitaran crear un bon disseny. Només cal triar l'estil de la teva preferència i que estigui d'acord amb el tema de la teva presentació, així podràs personalitzar o crear el teu propi tema canviant el tipus de lletra, disseny o to de color.

En el cas de treballar amb altres persones, com a part d'un equip, l'aplicació et permet fer les modificacions en temps real, mitjançant edicions, mencions o comentaris.

Aplicació Leads Webinar

Com indiquem a l'inici, fer això representa tot un compromís, però, amb les degudes aplicacions per webinar és possible. S'obtindran resultats garantits i de la més alta qualitat. L'ús apropiat i amb les eines correctes fa que el webinar s'executi com és. A més, podem donar-li ús a Zoho Backstage, on els formularis de registre poden connectar-se a Zoho CRM per enviar-los en format de llista o per separat.

Es poden fer moltes altres operacions amb les aplicacions.

Et permetrà fer-ne una sincronització entre les entrades o persones registrades amb la llista de correu. Això amb la finalitat daugmentar el públic per mitjà del email màrqueting, que influeix en la configuració de fluxos de treball. Això serà oportú en haver realitzat diverses sessions o sèries de webinar podent verificar el número de registre recurrent, per donar-los la deguda classificació.

Què t'han semblat totes aquestes aplicacions per webinar? Creus que són útils?

Experts especialitzats

T'interessa fer un Webinar? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?
Nom de l'article
Aplicacions per Webinar dins de la suite de Zoho One Què ofereixen?
Descripció
T'agradaria conèixer diferents aplicacions per crear un bon esdeveniment webinar? Descobreix què fa cadascuna.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO