Com Analitzar el SEO duna web? - Milllennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com Analitzar el SEO duna pàgina web?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? Conèixer al detall com està funcionant el SEO a la teva web pot marcar la diferència en lèxit dun projecte.
analitzar seo web

analitzar el SEO d'una web és important per saber si s'està fent una bona feina o, per contra, caldria plantejar-ne una altra estratègia de posicionament a seguir.

A l'hora de fer aquesta anàlisi, cal tenir en compte diferents aspectes per fer-ho de manera òptima. Has de tenir clar que realitzar una anàlisi profunda de la teva web, comportarà força temps. No obstant això, podeu seguir alguns consells que no us suposin tant de temps i us ajudin a tenir un control de com està la situació al vostre lloc web.

Continua llegint si vols saber-ne més.

Autoritat de domini

El primer que cal saber és què és això. L'autoritat de domini és, per dir-ho de manera senzilla, el nivell de qualitat que té el domini de la teva pàgina web. Es puntua del 1 al 100, i aquest últim és la puntuació més alta.

Aquest concepte va acompanyat de la idea de PageRank, ja que és algorisme que mesura i valora tota la rellevància de la pàgina o lloc web perquè google determineu a base d'aquest algorisme et pugui posicionar de millor manera o d'una manera més òptima. En altres paraules és un indicador de poder o força de la web, si té un poder o força més gran, es podrà posicionar d'una millor manera en Google. Avui dia la puntuació es calcula basada en uns factors que són desconeguts, però no implica que no tinguem en compte, al contrari cal que tenir molt en compte.

Hi ha diferents elements que poden afectar la teva autoritat de domini, com poden ser el temps que tingui la pàgina web, el SEO o els enllaços que contingui. Pots utilitzar diferents eines per veure el Domain Authority (Autoritat de Domini) de la teva web.

analitzar seo web

Temps de càrrega

Un altre factor important a l'hora de analitzar el seo d'una web és una cosa que, en moltes ocasions, pot apreciar a simple vista, el temps de càrrega o la regla dels 3 segons.

És un dels factors que Google té en compte a l'hora de posicionar la pàgina. Per millorar això, és a dir, baixar el temps de càrrega, has d'optimitzar elements com ara les imatges, vídeos o efectes que contingui el lloc web (el pes, text alt, etc). Per exemple: al contingut de les imatges per optimitzar-les de la millor manera possible per al temps de càrrega no poden pesar més de 100 Kb.

Millennials Consulting compta amb l'eina WP Rocket que et pot ajudar a loptimització del temps de càrrega de la pàgina web , duna manera molt senzilla dutilitzar i intuïtiva de manera que podràs fer moltes optimitzacions fàcilment. 

analitzar seo web

Sitemap

El mapa del lloc web és un altre dels elements que Google té molt en compte a lhora de posicionar. Per què? Doncs la resposta és que aquest sitemap, ajuda el cercador (Google) a trobar i veure els elements que conté la teva web de manera més ordenada i ràpida. En trobar els elements de manera senzilla, ajuda a indexar-los. Conté tots els passos correctes que ha de ser recorregut per Crawler.

Un Sitemap conté totes les URL principals del lloc o pàgina web, són les que seran llegides en ordre prioritari. És necessari privilegiar les que es consideren o són realment importants per analitzar SEO web. És important ja que per exemple: Una pàgina no rep moltes entrades, pot ser no detectada pel bot, aquí és quan entra i cal indicar-la a Google.

Per comprovar si la teva pàgina web té un sitemap, escriu l'adreça URL al cercador de google, seguit del terme “sitemap.xml”. Si no et surt, és que no en té i hauries de crear-lo.

analitzar seo web

Arxiu robots.txt

El fitxer robots.txt és una cosa clau a l'hora de analitzar el SEO duna web. Aquest és un fitxer que conté informació que és molt valuosa per a Google. En aquesta informació, es reflecteix quines són les pàgines per les quals volem que el cercador passi i indexi, i per altra banda, aquelles en les quals no requerim que entri. Simplement, que passi de llarg.

Assegureu-vos de tenir el fitxer robots.txt configurat de manera adequada. Per arribar a la pàgina on podràs veure-ho has d'escriure la url del vostre lloc web + /robots.txt.

Compte, que WordPress configura de forma fixada el fitxer robots.txt no sigui accessible des de cap directori, si vols fer algun canvi, has de crear el teu propi fitxer i carregar-lo a la teva carpeta arrel com a reemplaçament.

Títols i meta títols

assegura't que tot el contingut de la teva web està marcat tal com ha de ser-hi. Els títols han d'estar marcats com “title” i els meta títols com “meta title” en el moment que ho inspeccionem des d'HTML. Són detalls que ajuden Google a saber el que conté la web. A més, segons la manera com cada element estigui marcat, el prioritzarà més o menys a l'hora de llegir-lo.

hauries aprendre dels petits trucs per optimitzar de la millor manera possible , així aconseguiràs millorar la visibilitat orgànica de la teva pàgina web. És un pas molt important a millorar el SEO.

Jerarquia de les capçaleres

En relació amb allò comentat al punt anterior, hem d'etiquetar les capçaleres de les diferents pàgines de la nostra web. Qualsevol aterratge (pàgina de destinació), ha de comptar amb una etiqueta H1, la qual indica que és el títol principal de la pàgina esmentada. A partir d'aquí, haurem de col·locar el resta d'etiquetes (H2, H3, H4), segons quina sigui l'estructura. Però no sempre estaran totes les etiquetes.

Contingut del web

Si vols continuar i analitzar el SEO de la teva web, has de tenir molt presents els continguts de la mateixa. És molt dificultós comptar com un bon SEO de la teva web si no comptes amb una estratègia de continguts acord al que necessitis.

Deure tenir un blog, en constant actualització, amb articles relacionats amb l'àmbit de la teva web. Recorda que aquests articles han de contenir informació de valor i rellevant per als usuaris potencials. Tenir ben posicionats aquests articles, ajudarà a millorar el SEO de la teva web.

paraules clau

Les Keywords o paraules clau indiquen els conceptes que fan servir els usuaris per fer les cerques que necessiten. És fàcil entendre a l'hora d'analitzar SEO d'una pàgina web que, segons el nínxol en què es mogui la teva web, has de tenir una sèrie de paraules clau que has de posicionar sí o sí. Assegura't de realitzar una bona feina SEO amb aquestes paraules clau perquè et brindin el trànsit que necessites.

A més, hauràs d'anar fent keywords researchs per descobrir i trobar altres keywords que et podran servir. A partir d'elles, hauràs de fer la estratègia de posicionament que més s'adapti a les necessitats de la web.

Ara ja saps en quins elements fixar-te i posar més atenció per analitzar el SEO de la teva web de manera ràpida. Tingueu en compte tots aquests consells que us hem donat per millorar el posicionament de web.

analitzar seo web

Beneficis d'analitzar SEO web

Després de complir tots els apartats esmentats anteriorment, això són els possibles beneficis de realitzar una anàlisi SEO web correctament i òptim:

1- Millora el posicionament del teu lloc web als cercadors.

2- Més visibilitat per al teu negoci.

3- Més trànsit cap a la teva web.

4- Recolza a convertir el trànsit en vendes i leads.

5- Millor Usabilitat.

6- Millor Reputació de lloc web.

7- Destacar sobre la competència.

analitzar seo web

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell. 

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades. 

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Nom de l'article
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Descripció
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? T'ho expliquem aquí.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO