Com Analitzar el SEO duna web? - Milllennials Consulting

Com Analitzar el SEO duna pàgina web?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? Conèixer al detall com està funcionant el SEO a la teva web pot marcar la diferència en lèxit dun projecte.
analitzar seo web

analitzar el SEO d'una web és important per saber si s'està fent una bona feina o, per contra, caldria plantejar-ne una altra estratègia de posicionament a seguir.

A l'hora de fer aquesta anàlisi, cal tenir en compte diferents aspectes per fer-ho de manera òptima. Has de tenir clar que realitzar una anàlisi profunda de la teva web, comportarà força temps. No obstant això, podeu seguir alguns consells que no us suposin tant de temps i us ajudin a tenir un control de com està la situació al vostre lloc web.

Continua llegint si vols saber-ne més.

Autoritat de domini

El primer que cal saber és què és això. L'autoritat de domini és, per dir-ho de manera senzilla, el nivell de qualitat que té el domini de la teva pàgina web. Es puntua del 1 al 100, i aquest últim és la puntuació més alta.

Aquest concepte va acompanyat de la idea de PageRank, ja que és algorisme que mesura i valora tota la rellevància de la pàgina o lloc web perquè google determineu a base d'aquest algorisme et pugui posicionar de millor manera o d'una manera més òptima. En altres paraules és un indicador de poder o força de la web, si té un poder o força més gran, es podrà posicionar d'una millor manera en Google. Avui dia la puntuació es calcula basada en uns factors que són desconeguts, però no implica que no tinguem en compte, al contrari cal que tenir molt en compte.

Hi ha diferents elements que poden afectar la teva autoritat de domini, com poden ser el temps que tingui la pàgina web, el SEO o els enllaços que contingui. Pots utilitzar diferents eines per veure el Domain Authority (Autoritat de Domini) de la teva web.

analitzar seo web

Temps de càrrega

Un altre factor important a l'hora de analitzar el seo d'una web és una cosa que, en moltes ocasions, pot apreciar a simple vista, el temps de càrrega o la regla dels 3 segons.

És un dels factors que Google té en compte a l'hora de posicionar la pàgina. Per millorar això, és a dir, baixar el temps de càrrega, has d'optimitzar elements com ara les imatges, vídeos o efectes que contingui el lloc web (el pes, text alt, etc). Per exemple: al contingut de les imatges per optimitzar-les de la millor manera possible per al temps de càrrega no poden pesar més de 100 Kb.

Millennials Consulting compta amb l'eina WP Rocket que et pot ajudar a loptimització del temps de càrrega de la pàgina web , duna manera molt senzilla dutilitzar i intuïtiva de manera que podràs fer moltes optimitzacions fàcilment. 

analitzar seo web

Sitemap

El mapa del lloc web és un altre dels elements que Google té molt en compte a lhora de posicionar. Per què? Doncs la resposta és que aquest sitemap, ajuda el cercador (Google) a trobar i veure els elements que conté la teva web de manera més ordenada i ràpida. En trobar els elements de manera senzilla, ajuda a indexar-los. Conté tots els passos correctes que ha de ser recorregut per Crawler.

Un Sitemap conté totes les URL principals del lloc o pàgina web, són les que seran llegides en ordre prioritari. És necessari privilegiar les que es consideren o són realment importants per analitzar SEO web. És important ja que per exemple: Una pàgina no rep moltes entrades, pot ser no detectada pel bot, aquí és quan entra i cal indicar-la a Google.

Per comprovar si la teva pàgina web té un sitemap, escriu l'adreça URL al cercador de google, seguit del terme “sitemap.xml”. Si no et surt, és que no en té i hauries de crear-lo.

analitzar seo web

Arxiu robots.txt

El fitxer robots.txt és una cosa clau a l'hora de analitzar el SEO duna web. Aquest és un fitxer que conté informació que és molt valuosa per a Google. En aquesta informació, es reflecteix quines són les pàgines per les quals volem que el cercador passi i indexi, i per altra banda, aquelles en les quals no requerim que entri. Simplement, que passi de llarg.

Assegureu-vos de tenir el fitxer robots.txt configurat de manera adequada. Per arribar a la pàgina on podràs veure-ho has d'escriure la url del vostre lloc web + /robots.txt.

Compte, que WordPress configura de forma fixada el fitxer robots.txt no sigui accessible des de cap directori, si vols fer algun canvi, has de crear el teu propi fitxer i carregar-lo a la teva carpeta arrel com a reemplaçament.

Títols i meta títols

assegura't que tot el contingut de la teva web està marcat tal com ha de ser-hi. Els títols han d'estar marcats com “title” i els meta títols com “meta title” en el moment que ho inspeccionem des d'HTML. Són detalls que ajuden Google a saber el que conté la web. A més, segons la manera com cada element estigui marcat, el prioritzarà més o menys a l'hora de llegir-lo.

hauries aprendre dels petits trucs per optimitzar de la millor manera possible , així aconseguiràs millorar la visibilitat orgànica de la teva pàgina web. És un pas molt important a millorar el SEO.

Jerarquia de les capçaleres

En relació amb allò comentat al punt anterior, hem d'etiquetar les capçaleres de les diferents pàgines de la nostra web. Qualsevol aterratge (pàgina de destinació), ha de comptar amb una etiqueta H1, la qual indica que és el títol principal de la pàgina esmentada. A partir d'aquí, haurem de col·locar el resta d'etiquetes (H2, H3, H4), segons quina sigui l'estructura. Però no sempre estaran totes les etiquetes.

Contingut del web

Si vols continuar i analitzar el SEO de la teva web, has de tenir molt presents els continguts de la mateixa. És molt dificultós comptar com un bon SEO de la teva web si no comptes amb una estratègia de continguts acord al que necessitis.

Deure tenir un blog, en constant actualització, amb articles relacionats amb l'àmbit de la teva web. Recorda que aquests articles han de contenir informació de valor i rellevant per als usuaris potencials. Tenir ben posicionats aquests articles, ajudarà a millorar el SEO de la teva web.

paraules clau

Les Keywords o paraules clau indiquen els conceptes que fan servir els usuaris per fer les cerques que necessiten. És fàcil entendre a l'hora d'analitzar SEO d'una pàgina web que, segons el nínxol en què es mogui la teva web, has de tenir una sèrie de paraules clau que has de posicionar sí o sí. Assegura't de realitzar una bona feina SEO amb aquestes paraules clau perquè et brindin el trànsit que necessites.

A més, hauràs d'anar fent keywords researchs per descobrir i trobar altres keywords que et podran servir. A partir d'elles, hauràs de fer la estratègia de posicionament que més s'adapti a les necessitats de la web.

Ara ja saps en quins elements fixar-te i posar més atenció per analitzar el SEO de la teva web de manera ràpida. Tingueu en compte tots aquests consells que us hem donat per millorar el posicionament de web.

analitzar seo web

Beneficis d'analitzar SEO web

Després de complir tots els apartats esmentats anteriorment, això són els possibles beneficis de realitzar una anàlisi SEO web correctament i òptim:

1- Millora el posicionament del teu lloc web als cercadors.

2- Més visibilitat per al teu negoci.

3- Més trànsit cap a la teva web.

4- Recolza a convertir el trànsit en vendes i leads.

5- Millor Usabilitat.

6- Millor Reputació de lloc web.

7- Destacar sobre la competència.

analitzar seo web

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell. 

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades. 

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Nom de l'article
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Descripció
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? T'ho expliquem aquí.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO