Com Analitzar el SEO duna pàgina web? - Millennials Consulting
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Com Analitzar el SEO duna pàgina web?

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? Conèixer al detall com està funcionant el SEO a la teva web pot marcar la diferència en lèxit dun projecte.
analitzar seo web

analitzar el SEO d'una web és important per saber si s'està fent una bona feina o, per contra, caldria plantejar-ne una altra estratègia de posicionament a seguir.

A l'hora de fer aquesta anàlisi, cal tenir en compte diferents aspectes per fer-ho de manera òptima. Has de tenir clar que realitzar una anàlisi profunda de la teva web, comportarà força temps. No obstant això, podeu seguir alguns consells que no us suposin tant de temps i us ajudin a tenir un control de com està la situació al vostre lloc web.

Continua llegint si vols saber-ne més.

analitzar el SEO web de manera ràpida

Autoritat de domini

El primer que cal saber és què és això. L'autoritat de domini és, per dir-ho de manera senzilla, el nivell de qualitat que té el domini de la teva pàgina web. Es puntua del 0 al 100, i aquest últim és la puntuació més alta.

Hi ha diferents elements que poden afectar la teva autoritat de domini, com poden ser el temps que tingui la pàgina web, el SEO o els enllaços que contingui. Pots utilitzar diferents eines per veure el Domain Authority (Autoritat de Domini) de la teva web.

Temps de càrrega

Un altre factor important a l'hora de analitzar el seo d'una web és una cosa que, en moltes ocasions, pot apreciar a simple vista, el temps de càrrega.

És un dels factors que Google té en compte a l'hora de posicionar la pàgina. Per millorar això, és a dir, baixar el temps de càrrega, has d'optimitzar elements com ara les imatges, vídeos o efectes que contingui el lloc web (el pes, text alt, etc).

mapa del lloc

El mapa del lloc web és un altre dels elements que Google té molt en compte a lhora de posicionar. Per què? Doncs la resposta és que aquest sitemap, ajuda el cercador (Google) a trobar i veure els elements que conté la teva web de manera més ordenada i ràpida. En trobar els elements de manera senzilla, ajuda a indexar-los.

Per comprovar si la teva pàgina web té un sitemap, escriu l'adreça URL al cercador de google, seguit del terme “sitemap.xml”. Si no et surt, és que no en té i hauries de crear-lo.

analitzar seo d'una web

Arxiu robots.txt

El fitxer robots.txt és una cosa clau a l'hora de analitzar el SEO duna web. Aquest és un fitxer que conté informació que és molt valuosa per a Google. En aquesta informació, es reflecteix quines són les pàgines per les quals volem que el cercador passi i indexi, i per altra banda, aquelles en les quals no requerim que entri. Simplement, que passi de llarg.

Assegureu-vos de tenir el fitxer robots.txt configurat de manera adequada. Per arribar a la pàgina on podràs veure-ho has d'escriure la url del teu lloc web + /robots.txt.

Títols i meta títols

Assegureu-vos que tot el contingut de la teva web està marcat tal com ha d'estar. Els títols han d'estar marcats com a “title” i els meta títols com a “meta title” en el moment en què l'inspeccionem des d'HTML. Són detalls que ajuden Google a saber el que conté la web. A més, segons la manera com cada element estigui marcat, el prioritzarà més o menys a l'hora de llegir-lo.

Jerarquia de les capçaleres

En relació amb allò comentat al punt anterior, hem d'etiquetar les capçaleres de les diferents pàgines de la nostra web. Qualsevol landing (pàgina de destinació), ha de comptar amb una etiqueta H1, la qual indica que és el títol principal de la pàgina esmentada. A partir d'aquí, cal col·locar la resta d'etiquetes (H2, H3, H4), segons quina sigui l'estructura. Però no sempre hi seran totes les etiquetes.

Contingut del web

Si vols continuar i analitzar el SEO de la teva web, has de tenir molt presents els continguts de la mateixa. És molt dificultós comptar com un bon SEO de la teva web si no comptes amb una estratègia de continguts acord al que necessitis.

Deure tenir un blog, en constant actualització, amb articles relacionats amb l'àmbit de la teva web. Recorda que aquests articles han de contenir informació de valor i rellevant per als usuaris potencials. Tenir ben posicionats aquests articles, ajudarà a millorar el SEO de la teva web.

paraules clau

És fàcil entendre a l'hora d'analitzar SEO d'una pàgina web que, segons el nínxol en què es mogui la teva web, has de tenir una sèrie de keywords que has de posicionar sí o sí. Assegura't de realitzar una bona feina SEO amb aquestes paraules clau perquè et brindin el trànsit que necessites.

A més, hauràs d'anar realitzant keywords researchs per descobrir i trobar altres keywords que et podran servir. A partir d'elles, hauràs de fer la estratègia de posicionament que més s'adapti a les necessitats de la web.

Ara ja saps en quins elements fixar-te i posar més atenció per analitzar el SEO de la teva web de manera ràpida. Tingueu en compte tots aquests consells que us hem donat per millorar el posicionament de web.

Experts especialitzats

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

En Millennials Consulting, som una consultoria de SEO y CRM i us acompanyem durant tot el procés de digitalització de la vostra empresa. La nostra manera de veure la feina és acompanyar el client en tot moment i créixer amb ell.

No pretenem cobrar per fer una feina i que no hi hagi contacte. La idea és que el client s'adoni del que li aporta SEO i que comenci a aplicar-ho a poc a poc pels seus propis mitjans, sempre acompanyat pels nostres professionals. Això ho aconseguim mitjançant consultories personalitzades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i preguntar sense cap compromís.

Títol
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Nom de l'article
Com Analitzar el SEO duna pàgina web?
Descripció
T'agradaria conèixer alguns consells bàsics a seguir per analitzar el SEO duna pàgina web? T'ho expliquem aquí.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO