Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Activar i desactivar l'editor de WordPress

Continguts

Com activar el Classic Editor WordPress?

Quan treballem a WordPress, de vegades, necessitem retocar el codi del nostre tema i és habitual que aquesta opció estigui deshabilitada. Aquest editor, el podem trobar a la pestanya Aparença, al submenú “Editor”. En aquest post t'ensenyem a activar l'editor WordPress en uns passos senzills.

Què és l'editor de WP?

L'editor de fitxers de WordPress ens permet accedir a fitxers de configuració del nostre WP. El podem fer servir per modificar tots els paràmetres del nostre tema o bé incloure noves línies de codi per optimitzar el Seo, per exemple, solucionant els errors en dades estructurades. Des d'aquí podrem accedir als fitxers functions.php o header.php, tan utilitzats sovint.

No trobo l'editor clàssic a WordPress

Bé, el problema sorgeix quan aquesta opció no està disponible, és a dir, no trobem la pestanya Editor al nostre menú.

En aquest post us comentarem com tornar a activar aquesta opció en uns senzills passos.

En primer lloc, comprovarem si apareix aquesta opció al nostre WP: mirem a Aparença – Editor.

menu-editor-wp-millennials

Mitjançant aquesta opció podem accedir a tots els fitxers del nostre lloc web, per incloure o modificar codi de la nostra plantilla, pàgines, capçaleres o post entre moltes altres opcions. Això és molt útil quan volem personalitzar certes funcionalitats o bé corregir problemes.

En Millennials Consulting treballem diàriament el posicionament Seo i el disseny de molts llocs web realitzats a WP i recomanem tenir accés a aquesta opció.

Una alternativa a aquest menú, és treballar directament els fitxers al servidor, via ftp, però si no estàs familiaritzat amb aquest entorn millor t'expliquem com activar l'editor de WordPress.

Com veiem a la imatge, no podem veure l'editor al nostre WP. Per activar-lo, hem d'accedir al servidor i localitzar el fitxer “wp-config.php”, que el podem trobar a la carpeta principal. En aquest cas, hem fet servir com a client FTP, Filezilla.

A continuació, editem aquest fitxer per habilitar l'opció de l'editor.

exemple-ftp-wp-conf

Primer, comprovarem que existeix l'opció ja al codi. Per fer-ho, premem crtl+F i busquem defineix ('DISALLOW_FILE_EDIT', true);

modificar editor wp

Un cop localitzada la línia de codi, l'hem de posar el valor a false perquè puguem tornar a veure aquesta opció al nostre WP. En cas que no existeixi aquesta línia de codi, simplement afegiu-la.

Desem els canvis i llest, ja tenim accés al nostre editor de WordPress.

Coneix més de detalls sobre el nostre treball a disseny web.

Coneixes ja les noves directives de Google per al tractament dels enllaços nofollow?
Noves directives google rel nofollow

Títol
Com activar l'editor de Wordpress
Nom de l'article
Com activar l'editor de Wordpress
Descripció
L'editor de Wordpress ens permet accedir a fitxers del core i poder modificar parts del codi.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners